|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
11.6.2008 8:42:47   
Anonimen
Skafander za astronaute user posted image  Kje jih pobiraš? user posted image

Resno: Ne vem kje točno je brazgotina od CR, ma mislim, da bi jo spodnji del kopalk moral zakriti. Al ne? Strije  pa... user posted image  Nekako jih bo treba skriti, ker mene tako motijo. user posted image Sej gledam te tankini, ma... Ne vem. user posted image

Konec koncev pa... Važno, da smo zdravi ane? user posted image  Pa naj strije kar bodo!

< Sporočilo je popravil tianna -- 11.6.2008 8:44:36 >

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
11.6.2008 8:46:39   
ana b
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

DVE STRIJI?
Jaz jih imam okoli 200... pa rano od CR, pa rane od operacije v januarju...
Najboljš, da na plažo oblečem skafander za astronaute
user posted image user posted image user posted image

Enako! Samo da je moja brazgotina od operacije čez cel trebuhuser posted image , pa tamale od laparaskopije imam tudiuser posted image .

Samo za skafander, ker če že oblečem kopalke scela, kako pa naj pokrijem strije po stegnihuser posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
11.6.2008 8:47:23   
Rožica*
Hojla

Sandra
5. zobek 10.6.2008

STRIJE?
ja sem že včeraj raje pametno molčala. Bi ti najraje pokazala moj zemljevid in odvečno kožo. S čim jih izbrišeš? z ničemer, samo malo bolj zbledijo s časom.
Guupy ko boš našla kakšen dober model skafandra povej user posted image user posted image user posted image

Vse ki imate leto prevleko. Se mi jo izplača kupovat, se res manj potijo?
Sem gledala maxsi cosijevo pa se mi zdi kot brisača. Mi tudi original prevleko nimamo neprepustno, je iz takega zračnega materiala samo je vseeno čisto moker. Menite da bo mi ta letna prevleka kaj pomagala.

lp

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
11.6.2008 8:51:58   
guppy
Meni je všeč ta model kopalk...
pa še plenico dobiš zraven, da se ti na plaži ni treba preoblačit, če te prime lulat

user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
11.6.2008 8:53:58   
guppy
Rožica, jaz sem kupila letni prevleki prvsenstveno zaradi tega, ker znata včasih bruhat v avtu (če se nam kam mudi po jedi user posted image ) in tip top slečeš tisto prevleko dol, sedež pa ostane čist.
A se manj potita? Ne vem, ker sem samo parkrat vozila brez in še ni bilo tako vroče, zdaj imam pa prevleko čez.

ana b, za te brazgotine, ki jih imava od laparo ... samo kakšne tankini ali pa enodelne skrijejo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
11.6.2008 8:55:32   
Anonimen
Ma ne punce, sej se da kupiti kakšne lepe enodelne kopalke, pa je. user posted image  Jaz sem navajena na dvodelne, pa zato... Po nogah nimam strij, pa vseeno po plaži, pa ko gremo npr. na kafe, si dam tisto ruto okoli riti, kaj je že? user posted image  Sem pozabla kako se reče. Tisto mi je full ok. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
11.6.2008 8:57:38   
Anonimen
Letna prevleka: Jaz jo MORAM kupiti. Če jo bom kje dobila no. user posted image  Naš je čisto moker. Niti klime nimamo v tem avtu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
11.6.2008 8:58:58   
Anonimen
Ta tankini mi je full dober:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
11.6.2008 9:15:16   
taček
Hojla!

Tudi jst imam zemljevid po trebuhuuser posted image user posted image user posted imageuser posted image pa odvečno kožo tut! Jst se full sekiram, ampak mi drugi pravijo naj se ne! Sem si naročila tankini kopalke pri Neckermannu, ampak mi do 30.6 ne more zagotovit ali jih sploh bodo dobili!user posted image user posted image Mi bi se pa tko radi šli kam kopat! Sicer mi moj pravi, da lahko imam tut navadne kopalke in kolegica se tut kopa z navadnimi, pa ima tut polno strij, ma men je to tk grdo! Zdejle sem jih glih naročila pri Quelle in upam, da tele pridejo! Guppy ali tebi pomaga una krema, ko je tako pregrešno draga? Ali so se ti kaj skrile?

Tianna tvoj čmrl je pa tako luškan! Škoda, da nimam punčke! user posted image

Ali sem jst edina, ki bi takoj imela še enega, ampak ne uspe? user posted image Upam, da nam tega tut ne bo treba delat 3 leta, tako kot Staša! Sicer pa še nisem dobila user posted image ! Po eni strani sem full vesela, po drugi bi pa rada vedela na čem sem! Ali lahko zanosim, ali ne?

Drugače je pa Staš začel full lepo spat! Mi spi od 8-9 pa do 4, ena kratka mlečna pavzica in potem do 9-10! Ma super je to! Upam, da bo trajalo! user posted image
Se pa še nič ne plazi, full se joka, če ga dam na trebušček!
Jesti je tut začel vse, samo mora biti spasirano!

Ma upam, da nisem kaj pozabila!

LP in  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
11.6.2008 9:20:56   
Anonimen
Taček: Hvala. user posted image   Sej druge ponavadi naše strije na motijo, nas pa. user posted image  Ah, neki bomo že zrihtali, kajne? user posted image  Takoj bi imela še enega? Potem pa user posted image  da bi vama uspelo kmalu! Tudi če menstruacije nisi še dobila, lahko zanosiš. Dojenje ni zaščita. user posted image  Pa super za spanje! Dobro imate to poštimano! Jaz bi tudi takooo. user posted image

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
11.6.2008 9:50:54   
123a
Dobro jutro...

Najprej,da se pohvalimuser posted image prespali smo celooooo noč.user posted image user posted image Od 21-6(no ob 1 sem ji dala malo čaja)ob 6 zizo in smo spali do 8.35user posted image ajoj sploh se ne spomnem kdaj je bilo to nazadnje...mislim da pri 5muser posted image .No saj vem,da bo že danes drugače,ampak sem se naspala.

tianna-luškan tvoj cukerček

sandra85-mi gremo tudi danes komaj delati osebno za Zojouser posted image bo treba a ne ,če hočemo na morjeuser posted image

strije-na trebuhu nimam niti ene,jih imam pa nekaj po bedrahuser posted image user posted image

user posted image -mislim,da bomo počakali 4,5 let in gremo potem v akcijo.No jaz bi mogoče ostala samo pri Zoji,ampak moj pa bi še imel.

kopalke-hmmmm nimam pojma kakšne bi imela...samo kmalu gremo na morje in bo treba v akcijo po nakupih

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
11.6.2008 10:21:10   
guppy
taček, tista pregrešno draga krema iz Loccitana je super za kožo... res je potem taka bolj gladka. Strije so se malo razbrarvale (po porodu so bile krvavo rjave user posted image ), ampak mogoče je ČAS naredil svoje, ne pa krema. Poleg nje se mažem še s kremo proti brazgotinam (Kontrakel ali nekaj podobnega, ne da se mi it pogledat), ampak samo po rani od CR in ranicah od laparoskopije. Vse brazgotine so še vedno fajn vidne in ne izginjajo.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
11.6.2008 10:48:49   
Rožica*
Guppy kje si kupila to kremo proti brazgotinam?
A se jo da dobit na recept?

jaz sem se že kopala v dvodelnih kopalkah, ker res sploh nisem navajena  na enodelne. Zelo so me motili vsi pogledi, preden sem stopila v bazen. Vendar sem si po tiho govorila bodi ponosna, glej kakšen lep fantek je zrasel notri.
na smozavesti mislim da ni najbolj pomagalo, res pa je da sem preusmirila misli na mojega malega lepotca. In žerela sem od ponosa.user posted image
Bom pa kupila za letos poleti vsaj en tankini. ker v kampu navadno cel dan hodim v kopalkah, le kakšno krilce ali ruto sem navadno privezala okrog tazadnje.

Tianna vse te kopalke so lepe a kaj ko sama ne bom zadovoljna preden spet nebom izgledala kot teta na sliki. user posted image

Si že kupila zappa?
Sem videla en oglas na mami, da ena prodaja ravno tistega modrega o katerem sem govorila. za 120€.
Ma jaz bi ga kar kupila pa me je mal strah tako rabljeno, pa prek pošte, ko ne moreš videt....

lp

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
11.6.2008 10:51:48   
guppy
Rožica, v lekarni BREZ recepta. eno je "kontrakel", eno pa "kontratubex". Razlika v ceni je nenormalna, jaz sem vzela cenejšega.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
11.6.2008 10:54:32   
Rožica*
Sem pozabila povedati, da sem user posted image  kupila čevlje od fisher price. Imajo ful dobre modele, so mehki čevlji in cena ugodna. Kupila sem v Massu kjer so imeli še akcijo kupiš 2 dobiš 3, tako da je bogatejši za tri pare.
Izbrala sem mu poletne opanke in sene superge, za tretje pa se nisem mogla odločit, pa še številke so bile zelo pobrane, tako da smo potem vzeli še ene malo bolj "elegantne" opanke.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
11.6.2008 11:00:01   
babyrok
Danes smo imeli P in za enkrat vse ok.

Sandra mere: 74,5 cm in 8.980 kg

Vzeli so še kri in popoldne bomo nesli uri - jutri zvemo. Bili smo pohvaljeni in sem seveda čist zraslauser posted image

Zdaj spančka, jaz pa študiram kaj naj kuham za kosilo. Letna prevleka: Mi smo kupili Maxi Cosi Tobi stol in tudi prevleko. Razlika je ta, da nima mokrega bodija ampak je mokra prevleka, ker vpija. Dokler sedi notri ni panike, ker je toplo. Če ga pa vmes med vožnjo mal ven uzamem in je mokro, pa mu potem dam pod hrbet pleničko. Je pa full boljše, kot brez.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
11.6.2008 11:06:07   
sandra85
tianna valda sem opazila tvojega čmrlja in komentar je bil (se pokazala moji sestrični ki je bila glih tuki včeraj) kako luuuuuškan fantek!!!!!!!!!!
zakaj sem bila v blaženem stanju??? user posted image user posted image user posted image
rožica user posted image za zobka
strije hvala bogu jih nimam , imela sem jih pod joškami in to temno vijola in dolge, pa jih nimam večuser posted image user posted image user posted image

nisem še prebrala vsega.........js sem mal prej ustala, dragi pa je šel počivat, ker je ob 7h z Enejem ustal

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
11.6.2008 11:11:02   
babyrok
Ojla tianna - tvojga čmrljčka sem že včeraj občudovala z vseh strani, pa sem očitno pozabila napisat k zmeri neki hitim. Full luškan, pa še body ima takšen, kot ga ima Rok, zato mi je še bolj padel v oči.

Jaz vas kar redno preberem in tud slikce natančno pogledam. Vsakič rečem, da bom zvečer malo bolj podrobno napisala in tud odgovorila, pa potem pa bolj mal od tega tega... več, ko spim, bolj sem zaspana...sploh ne vem kdaj se bo to nehalo, da bom zvečer tolk hitr mrknila:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
11.6.2008 11:17:51   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  

Čmrljice, ROKICE STRAN!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 11.6.2008 11:22:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
11.6.2008 11:23:05   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Ojla tianna - tvojga čmrljčka sem že včeraj občudovala z vseh strani, pa sem očitno pozabila napisat k zmeri neki hitim. Full luškan, pa še body ima takšen, kot ga ima Rok, zato mi je še bolj padel v oči.

Jaz vas kar redno preberem in tud slikce natančno pogledam. Vsakič rečem, da bom zvečer malo bolj podrobno napisala in tud odgovorila, pa potem pa bolj mal od tega tega... več, ko spim, bolj sem zaspana...sploh ne vem kdaj se bo to nehalo, da bom zvečer tolk hitr mrknila:-)

se podpišem pod to.....sploh so pa vsi takoooooooooooooooooooooo lleeeeeeeeeeeeeeepiiiiiiii

vrtec SPETuser posted image user posted image ...ana b  ma čaki..kaj ni da ti na podlagi prihodkov določijo plačilni razred...jaz sem si nekaj računala in ugotovila, da padem v 5.plačilni razred''''????Kaj ni to tako?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
11.6.2008 11:27:11   
guppy
helenav, nisem natančno sledila vajini debati...
ampak, v kolikor občina subvencionira vrtec, lahko oddaš vlogo za znižano plačilo vrtca, če si v tej občini, v katero hodi otrok, stalno prijavljena. Vsaj zdi se mi, da je tako.
No, za to vlogo potrebuješ poseben obrazec, ki se ga da dobiti na e-upravi (online).

Več o tem izvem danes na sestanku v vrtcu in lahko poročam, če bo katera želela podrobnosti.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
11.6.2008 11:31:45   
helenav
Več o tem izvem danes na sestanku v vrtcu in lahko poročam, če bo katera želela podrobnosti.

prosim jauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
11.6.2008 12:15:03   
taček
Punce, a mi lahko prosim nekaj pomagate!
Čez 3 tedne se poroči moja sestra, ki je hkrati gotica mojemu sinu! Za darilo ji bom dala denar zavit v kuverto! Bi pa tudi zelo rada, da ji da Staš svoje darilo! To je 50 €!user posted image Ali ima katera kakšno idejo, kako bi ji Staš dal tole?
Mislila sem, da bi naredila šopek iz denarja, vendar obstajajo samo 5€ bankovci in to jih je samo 10, torej premalo za en lep šopek!

P.S. Sem mislila vprašat tut na temi čvekanje v tri dni, ampak ne morem poslat anonimno, sestra pa bere RR in ne bi rada, da to vidi! Ali še kateri ne gre pisat anonimno?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
11.6.2008 12:30:55   
annie
Ojla,

midva sva ravno iz posvetovalnice, tako, da Sandra, mere za 9m:

9800 g in 74 cm.

Drugače je vse ok, zelo lepo napreduje, tako, da super. Glede GH je rekla, da mu lahko začnem kar vse dajat, razen seveda KM, jagod, agrumov in ostalo kar pač ni priporočljivo do 1.leta.

Zdaj Nik spi, potem pojužnama in greva tudi delat osebno zanj.

Kopalke: uh, jaz se tudi priporočam za ene takšne, ki bi skrile strije in pa moj "blekec" user posted image

user posted image - po mojem bova samo pri Niku ostala, sicer pa se nikoli ne ve, kaj se še lahko zgodi...user posted image .

Ana b, Tianna in pa Guppy lepi otročki user posted image user posted image

Pa da še jaz pripopam par slikic našega lumpija:

user posted image

user posted image

Punce uživajte, jaz grem dokončat kosilo, pa vas še kaj zvečer počekiram...bye!

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
11.6.2008 12:55:38   
ana b
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

vrtec SPETuser posted image user posted image ...ana b  ma čaki..kaj ni da ti na podlagi prihodkov določijo plačilni razred...jaz sem si nekaj računala in ugotovila, da padem v 5.plačilni razred''''????Kaj ni to tako?

Ja ceno vrtca plačaš na podlagi prihodkov, vpogled v prihodke pa oni dobijo s to prošnjo za znižano plačilo vrtca. Torej če ne daš te vloge, boš plačevala 8 plačilni razred, sigurno!!!!!!!!!!!!
Pri nas je potrebno najkasneje 14 dni preden pride otrok v vrtec. Na podlagi tega boš dobila odločbo iz občine, ki bo veljala samo do decembra. Za naslednje leto pa je potrebno oddati do 15. novembra ponovno in potem dobiš odločbo, ki bo veljala od januarja do decembra in nato vsako leto oddaš do 15. novembra.
Komplicirano napisano, ker komlicirano je. Upam, da razumeš, kaj hočem povedat

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?