mvzt
|
Živijo punce Da se vam po doooooooolgem času zopet malo javim-Matic pridno raste,težak je zaenkrat 7750 g,velik pa kar 75 cm.....zgleda,da bo drobižek (ne vem sicer po kom,kajti jaz mam absolutno preveč kg, pa tudi ni glih med suhci ) Da se vam malo pohvalim,smo dobili prve zobke 20.5.,sicer so se najavili s 3-dnevno vročino nad 39 C,sam smo preživeli Sedaj mi opet kuha,tako da zgleda da bodo zopet pokukali novi zobki....... Matic je mali divjak-nima miru niti sekundo,razen ko se igra-sicer se ne ve plaziti po vseh štirih,je pa pogruntal da se pride naprej če se z rokicami vlečeš.....no,v glavnem mamine rožice,pa predali,.....niso varni pred radovednežem Tako,da je dan pester (kot pri vseh vas). Sem mal zasledila,da mate debato o nosečnosti-no,midva z dragim sva rekla,da bova počakala,da jaz diplomiram (kar bo še nekje 2 let)....sicer, bi mel že takoj še eno ,meni pa Matic absolutno zadostuje-zaenkrat...sicer pa,če bo vse po sreči,bi se ustavili pri 3 vsem,ki ste ponovno Uživajte na sončku (mi na žalost ne moremo ),pa pridno čvekajte naprej....
|