|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.6.2008 16:36:53   
guppy
RR članki na to temo:

Zdravi na počitnicah
http://www.ringaraja.net/zdravi-tudi-na-pocitnicah_925.html

Družinska počitniška lekarna
http://www.ringaraja.net/druzinska-pocitniska-lekarna_189.html

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
9.6.2008 16:39:05   
lumpa6

user posted image
Ali ni bilo zavarovanje za tujino brezplačnouser posted image Dve leti nazaj je bilo. Kasneje pa nisem nič bila v tujini.

kartica je še vedno zastonj , velja pa eno leto

ZZZS - Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 9.6.2008 16:41:17 >

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
9.6.2008 17:42:32   
sonce78
tianna zate sem našla tole:

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 9.6.2008 19:51:45 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
9.6.2008 18:19:52   
Anonimen
Pozdravljene po zelooo dolgem času!

Da se spet malo javim, ampak sem res non stop zaposlena..blagor enim, ko najdete čas še za računalnik. Mi se že 3ič selimo in zdaj treba spet renovirati stanovanje, glavni delavec sem pa jaz- kitanje, šmerglanje, barvanje, polaganje ploščic....huje ko kaki dedcuser posted image . Vsaj plačevat mi ni treba nikogar.
Sicer sem se pa na Celje zdaj že kar navadila, malo še vedno pogrešam moj Ptujuser posted image .

user posted image Zdaj pa mam vprašanje glede te vloge za znižanje plačila za vrtec. Kaj bi se naj štelo vse pod dohodek - torej v letu 2006? Sama sem delala tisti čas še nekaj prek študenta, bila na borzi nekaj časa in nekaj časa prejemala tudi štipendijo..ali so to tudi dohodki? Če gledam samo plačo mojega zapademo v 1.razred.
Ali je potrebno tole vlogo tudi nest delodajalcu, da da štempl?

Sicer pa je naša Eva še vedno pravi suhec. Včeraj je bila stara 9 mesecev in tehta komaj malo čez 7 kg. Velika pa nimam pojma kolko je, vidim samo, da so je same nogice. Jutri imamo pregled pa bomo videli, če bomo spet kregani glede kil. Ampak tako malo poje, da je groza. Karkoli ji daš poje tri žličke in gotovo. Drugače se pa noče po kolenih plazit, plazi se kar po trebuhu pol pa se prime za stol ali kaj drugega pa se potegne gor in stoji..v glavnem bi kar naprej stala.
Bom še prebrala kaj ste ostale napisale, zdaj tamala končno malo spančka.
Pridne bodite!

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
9.6.2008 18:21:35   
Anonimen
Čau punce!

Evo mene iz shoppinga po Ljubljani. Uf, je pasalo. Cel dan bi lahko preživela v takih nakupovalnih centrih. user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem: Gladiatork ni! user posted image  Niti v Supernovi ne. Imeli so samo še ene, toda 36 številko. user posted image  Sem že naročila 123a, da mi jih razervira in kupi, saj jih moram imeti. user posted image  

Sem pa končno našla neki pametnega za krst. Kupila sem mu full lepo srajčko + hlačke v Iani. Cene so pa kar zasoljene.

Tudi zase sem neki malega zapraula. Sem pa težko našla številke zame, saj je vse pobrano. user posted image  Eno krilo mi je blo takooo lepo, a niso imeli niti ene številke 36. user posted image  Prodajalka pravi, da gre vse prvi dan. user posted image  Eh no... Sem pa zato domov prišla bogatejša za par majčk. user posted image  Pa eno čudovito tuniko sem si kupila v Sportini, od Cavalli-ja. Full je user posted image  user posted image  user posted image .

Aja, tudi meni paše počvekat tudi o čem drugem. Se vidi a. user posted image

Kopalke: Trubuha nimam oz. je normalen, ampak imam dve full grdi striji čez. user posted image  Ne vem še kakšne bom kupila. Verjetno od Nancy, dvodelne. user posted image

Bravo za seznamček, Sonce 78 in user posted image  za 900€. user posted image

Mišek se igra na tleh. Jaz pa čakam pico, da mi pripeljejo.

Se oglasim še zvečer.

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
9.6.2008 19:59:17   
LINA31
tianna...škoda, ker nisi dobila gladiatork. Očitno gredo številke res zelo hitro. No, jaz pa sem si danes kupila full hude natikačke od Nike...take športno elegantne za vozičkanje, ampak lepeuser posted image user posted image ..ciklamne. Je, pa res da gredo številke takojuser posted image .

_mala_ .....lepo, da si se javila. Glede vpisanega dohodka, se baje vpiše vse tisto, kar ti piše na odločbi za odmero dohodnine. Po novem ti odločbe ne rabi potrditi delodajalec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
9.6.2008 20:04:24   
Anonimen
Čer!
Sem ga dala spati. Je bil ubožček tako utrujen, pa še ti zobki... user posted image  Zgornjo dlesen ima čisto otečeno. Upam, da bo kmalu bolje, ker me prav srce boli, ko ga gledam kako ga boli, a kaj dosti mu ne morem pomagati. Se mi zdi, da un Gengigel nič ne pomaga. user posted image

Sem danes v Supernovi, pa v CityParku full gledala mamice z vozičkom, če bom videla kakšno znano, pa nikjer nobene.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
9.6.2008 20:28:05   
NalLa
tianna a v Mercator centru si pogledala? Baje da je tud tam Promod trgovina

Guppy sem še drugi sodelovki pisala in upam, da dobim čim prej odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
9.6.2008 20:37:51   
Anonimen
Lemavrica mi je pogledala po Ljubljani in jih ni. Pa Lina jih je videla v Supernovi, toda so jih očitno prodali. Sej zdej jih čakam iz Celja in upam, da jih dobim.

Te so mi lepe:

user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
9.6.2008 20:49:32   
CUKRČEK
za tiste, ki imate težavce z nakupom kopalk, imam rešitev: nudizemuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
9.6.2008 20:51:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

za tiste, ki imate težavce z nakupom kopalk, imam rešitev: nudizemuser posted image

To pa nisem še nikoli sprobala. Nimam poguma. Me je sram. user posted image  Ni to zame.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
9.6.2008 20:53:06   
CUKRČEK
pa je luštno. Tudi sama bi pred par leti raje umrla, kot pa šal na nudl plažo. Pol me je pa le mož pregovoril. In je res fajn. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
9.6.2008 20:53:11   
lemavrica
Čer,

mi smo bili malo okoli.

Tianna user posted image  user posted image  za dobre nakupe, kake majčke si pa kupila, a imaš kako sliko od Cavallijeve tunike. Škoda ker nisi javila da ste v LJ user posted image . upam da kmalu dobiš gladiatorke.

HB jaz letos nimam problema glede kopalk, so mi še prednosečniške oz. tudi mednosečniške ok, si bom pa vseeno kupila še kake, tko za dušo user posted image
Tele kopalke so lepe sam rabiš tako postavo kot jo ima teta na sliki.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 9.6.2008 20:54:58 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
9.6.2008 21:00:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna user posted image  user posted image  za dobre nakupe, kake majčke si pa kupila, a imaš kako sliko od Cavallijeve tunike. Škoda ker nisi javila da ste v LJ user posted image . upam da kmalu dobiš gladiatorke.

Majčke, nič posebnega. Tri sem kupila v Tally Weily (ne vem kako se napiše), 1 v Naf Naf in 2 v Sportini. So take bolj "navadne", da jih bom imela za vozičkat. user posted image  Nimam slike od tunike. Ma sploh ni videti, da je od Cavalli-ja, ker nima nek ogoromen živalski vzorec. Zato mi je bla všeč. Je taka preprosta.

Žal mi je za krilo, ker ni blo cifre. Pa tudi za hlače nisem našla ustrezne številke. Vse pobrano.

Jutri po 12h izvem, če so gladiatorke.

Tele kopalke so lepe sam rabiš tako postavo kot jo ima teta na sliki.

Tega pa nimam. user posted image  Mah, ti tanikini so že ok, samo jaz bi rada kopalke, da mi joške držijo. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
9.6.2008 21:03:27   
Anonimen

HB jaz letos nimam problema glede kopalk, so mi še prednosečniške oz. tudi mednosečniške ok, si bom pa vseeno kupila še kake, tko za dušo user posted image

Sej meni tudi, ma... Z modrcom nisem glih zadovoljna. Zdej imam ene od Nancy - full lepe!!! Pa sem zadnjič na bazenu imela občutek, da mi bodo joške ven zlezle. user posted image  Sploh nisem bla sproščena.

Za Ljubljano pa ti drugič sporočim. user posted image  Je blo vse tako na hitro organizirano. Iz kje si ti že?

Neposredna povezava do sporočila: 4665
9.6.2008 21:04:49   
lemavrica
Kje si pa krilo in hlače gledala?

Jaz bom morala tudi v kak večji shopping, ker bom rabila obleke za razgovore, pa tudi potem za službo, ker nočem ravno zadnji moment kupovat. Pa tudi pasalo bi mi mal shoppingirat user posted image

Sem iz Mengša ampak sem v 15 min v LJ no z kako uro podlage da tamalga zrihtam user posted image
Jaz imam ene no name iz Avstrije samo so mi ful hude že dve leti, lani je bil modrc malo problem, sploh proti koncu ampak sem itak imela še ene z večjim modrcom.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 9.6.2008 21:07:34 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
9.6.2008 21:05:41   
sandra85
tianna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to kopalke so pa takooooooo hude!!!!!!!!!!!!!! dej ti nehaj s tem!!!!!! me boš oskublauser posted image user posted image user posted image  user posted image kje si jih vidla-kolko stanejo????????? sa še umetne joške si naredim pa bo nekak vreduuser posted image

enej spančka, js pa jemuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 4667
9.6.2008 21:05:56   
sonce78
tianna kaj pa če naročiš gladiatorke iz tistega linka, ki sem ti ga pripopala? Baje iz Slovenije full naročajo izdelke od Victorie Secret. Sem malo pogledala ostale izdelke in so noro dobri.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
9.6.2008 21:09:08   
sandra85
ma cavalli ima rs ful lepe majčke....danes sem glih dala eno moji sestrični-še z etiketo, ker je bila meni malo, malo prekratka-ni blo večje številke, sem pa jo kupla, ker mi je bla ful všeč...
za kopalke, pa-sej meni so še vedno prav une ki se nosla lani, sam mi niso več všečuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
9.6.2008 21:12:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

tianna kaj pa če naročiš gladiatorke iz tistega linka, ki sem ti ga pripopala? Baje iz Slovenije full naročajo izdelke od Victorie Secret. Sem malo pogledala ostale izdelke in so noro dobri.

Sem šele zdaj videla link. user posted image
Hvala. user posted image

Kupila bom nizke. Te visoke mi full noge skrajšajo. user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4670
9.6.2008 21:14:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lemavrica mi je pogledala po Ljubljani in jih ni. Pa Lina jih je videla v Supernovi, toda so jih očitno prodali. Sej zdej jih čakam iz Celja in upam, da jih dobim.

Te so mi lepe:

user posted image

kje si jih vidla?????????????????? link?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
9.6.2008 21:16:02   
Anonimen

Kje si pa krilo in hlače gledala?

Krilo v H&M, hlače v Promod-u, Sportini... Skoraj povsod. user posted image  

Pa tudi pasalo bi mi mal shoppingirat user posted image

Jaz sem danes prav uživala, samo prekratko je bilo. user posted image  

Jutri gre dragi v TS zase pogledat kej za obleč in je rekel, da gre sam, ker le tako bo opravil vse v 1 uri. Da če grem z njim, da bomo spet cel dan po trgovinah. user posted image  user posted image  user posted image  Pa še kako prav ima. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4672
9.6.2008 21:16:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Te so mi lepe:

user posted image

kje si jih vidla?????????????????? link?

LINKODSONCA78

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
9.6.2008 21:27:42   
sandra85
ke hudi čevlji user posted image sam js sem mal previsoka za take petke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
9.6.2008 21:30:17   
sandra85
ej a se splača kupit tuki prek njihove spletne trgovine???????? kolko pride pol poštnina???
meni so te takoo hude-sem že prej vprašala mojega, če mi jih kupi user posted image

user posted image
user posted image cmCreatePageviewTag('PRODUCT:SNAKEPRINT WIRELESS PUSH-UP TANKINI TOP (221221)',null,'Tankinis (OSSWMTNKZZZ)');

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?