|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.6.2008 21:33:24   
Anonimen
Sandra: Sonce pravi, da se naroča iz Slovenije. Jaz pa nimam izkušenj z nakupovanjem preko interneta.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
9.6.2008 21:40:04   
sandra85
joj, ma zakaj mi delate gušteuser posted image user posted image user posted image zdaj hočem imet une 3 hlače, 1 čevlje in 1 kopalke..........in je že 400€ user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
9.6.2008 21:43:40   
sonce78
sandra jaz sem se tudi zagledala v te, pa tudi tiste rdeče z vzorcem, 4. slikica so mi full všeč. Tiste, ki je prilimala tianna so tudi full lepe, ampak imajo spodnji del tangice in jaz nimam ne riti ne let več, da bi jo kazala.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
9.6.2008 21:43:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

joj, ma zakaj mi delate gušteuser posted image user posted image user posted image zdaj hočem imet une 3 hlače, 1 čevlje in 1 kopalke..........in je že 400€ user posted image user posted image

Če ti je 400€ preveč, potem izberi nekaj, kar si zares zares želiš, pa drugo naj počaka. Npr.: Samo ene hlače + kopalke. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
9.6.2008 21:44:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Tiste, ki je prilimala tianna so tudi full lepe, ampak imajo spodnji del tangice in jaz nimam ne riti ne let več, da bi jo kazala.

Tangice? user posted image  Potem, pa jih ne bi... Ma spredaj so vseeno full lepe. user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4680
9.6.2008 21:46:50   
sandra85
sonce vem kere misliš-ja fulllll so lepe.pa te so ful podobne in tut ful dobre:

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kje pa v slo lahko kupim prav take kopalke-na obali neuser posted image js bi jih raje najprej vsaj dobro vidla...ja sej bom naredila tako tianna, zdaj si bom magari kopalke kupla-pa ene čevlje, pol pa hlače-ker hlače rabim za pozimi user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
9.6.2008 21:47:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Tiste, ki je prilimala tianna so tudi full lepe, ampak imajo spodnji del tangice in jaz nimam ne riti ne let več, da bi jo kazala.

Tangice? user posted image  Potem, pa jih ne bi... Ma spredaj so vseeno full lepe. user posted image

user posted image user posted image user posted image js pa sem nosla tangice dokler sem imela res dobro, nevisečo rituser posted image zdaj pa ni šansuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
9.6.2008 21:49:35   
sonce78
Sem včeraj malo brala po netu, da se baje izdelke od Victorie Secret ne da dobiti v Evropi, lahko jih samo naročiš iz Amerike. Če je to res, pa ne vem. Bi se morala še malo pozanimati.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
9.6.2008 21:50:24   
Anonimen

sej bom naredila tako tianna, zdaj si bom magari kopalke kupla-pa ene čevlje, pol pa hlače-ker hlače rabim za pozimi user posted image

No vidiš, pa boš zadovoljna. Tako jaz vedno naredim, ko si želim preveč stvari hkrati. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4684
9.6.2008 21:51:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image js pa sem nosla tangice dokler sem imela res dobro, nevisečo rituser posted image zdaj pa ni šansuser posted image

Ma jaz pa za na plažo ne. Imela sem une "brazilke" al kako se jim že reče? Na pol tanga pol navadne in so mi ble ok. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.6.2008 21:55:21   
NalLa

Sem včeraj malo brala po netu, da se baje izdelke od Victorie Secret ne da dobiti v Evropi, lahko jih samo naročiš iz Amerike. Če je to res, pa ne vem. Bi se morala še malo pozanimati.

V Sloveniji se jih za enkrat sigurno ne da kupit. Mislim pa da jih imajo v Londonu. Je pa letalska karta do Londona zdej tako poceni, da se lahko odpraviš tja na shopping za vikend. Pa še razprodaje tam so res ornk razprodaje.

Ča pa boste kupovale njihove izdelke preko neta, pa je baje (vsaj par let nazaj je bilo tako) treba bit pozoren na vrednost pošiljke zaradi carine. Ne vem točno za kaj se gre, ampak neki sem enkrat brala o tem na enem forumu.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.6.2008 21:55:51   
sandra85
ja to je hudič, ko si ženske neki zaželimo-ni nikoli koncauser posted image no, za hlače sem mu že rekla in je reku da mi jih bo kupil , čeprav mu sploh niso všečuser posted image za kopalke.....si jih bom mogla samauser posted image čevlje pa si bom itak mogla ene kupit za poroko, ki smo povabljeni 9.8.---fajn izgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.6.2008 21:57:46   
Anonimen
Ma jaz si moram samo še kakšne hlače, kakšno krilce in to je to. Pa gladiatorke. Itak. user posted image  Pa kopalke. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
9.6.2008 22:08:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

V Sloveniji se jih za enkrat sigurno ne da kupit. Mislim pa da jih imajo v Londonu. Je pa letalska karta do Londona zdej tako poceni, da se lahko odpraviš tja na shopping za vikend. Pa še razprodaje tam so res ornk razprodaje.

Ča pa boste kupovale njihove izdelke preko neta, pa je baje (vsaj par let nazaj je bilo tako) treba bit pozoren na vrednost pošiljke zaradi carine. Ne vem točno za kaj se gre, ampak neki sem enkrat brala o tem na enem forumu.

hvala za informacijouser posted image .......ej, prej me res ni blo na MSN-ju, ker sem imela popoldan sestrične na obisku

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
9.6.2008 22:11:59   
sandra85

Ma jaz si moram samo še kakšne hlače, kakšno krilce in to je to. Pa gladiatorke. Itak. user posted image  Pa kopalke. user posted image

..pa očala, pa uro, pa pas, pa spodnje perilo, pa.............user posted image user posted image user posted image in se nabere a ne-sam deci tega ne razuejo in nikoli ne bojouser posted image user posted image

ma user posted image user posted image user posted image imajo babe tako dobro postavo, da res čisto vsaki del oblačila dobro izpadeuser posted image sem dobila zdaj tako motivacijo, da........ (a veste zakaj men i bilo 10 minutuser posted image ?) ker sem šla naredit 50 trebušnjakov in zdaj jih gre še 50 user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image naivna js, pol pa bom čokoladico vzela iz omareuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
9.6.2008 22:12:57   
NalLa
Sandra ni panike, sem te hotla samo malo pozdravit, ker te že dolgo nisem. Itak sem potem imela delo z Lanom in ne bi mogla prav dolg klepetat.

grem spat, lahko noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
9.6.2008 22:14:10   
Anonimen
Uf Sandra, dobra si, da si šla delat trebušnjake. Ma ne spraviš me zdaj telovaditi. Ne zdaj ne potem. user posted image  

Ko smo že pri kopalkah: Kako boste imele svoje sončke oblečene na morju? V pleničke? Kopalke? Bodo nagci?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.6.2008 22:19:18   
Anonimen

..pa očala, pa uro, pa pas, pa spodnje perilo, pa.............user posted image user posted image user posted image in se nabere a ne-sam deci tega ne razuejo in nikoli ne bojouser posted image user posted image

Ma ne ne, to bo čisto dovolj. Očala sem si tudi mislila kupiti, pa sem se premislila. So ta od lani čisto nova in ok. Škoda denarja. Uri imam dve in to full lepi, a ju sploh ne nosim. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
9.6.2008 22:20:18   
sandra85

Ko smo že pri kopalkah: Kako boste imele svoje sončke oblečene na morju? V pleničke? Kopalke? Bodo nagci?

po vsej verjetnosti, ker vem da je to najboljše-še js bi bla če nebi imela kej za skrituser posted image in dokler so lahko, nej bodo nagci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
9.6.2008 22:22:19   
Anonimen

po vsej verjetnosti, ker vem da je to najboljše-še js bi bla če nebi imela kej za skrituser posted image in dokler so lahko, nej bodo nagci

Vprašam, ker je bla na eni temi debata o tem, pa so vse izkušene mamice pisale, da so njihovi otroci na javnih plažah vedno v plenički.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4695
9.6.2008 22:24:09   
sandra85
js tut ne nosim ure-me prav motiuser posted image
očala pa si nisem kupila že 2 leti, ker nosim očala za vid
že 2 leti (prej sem nosila leče) sem se pa odločla, da bo letos verjetno poleti spet mal leče nosla, da lahko nosim sončna očala, pa da kej vidim ko pridem iz morja, ne pa da sem brez očal kot zgubljena kurauser posted image

so pa ta očala za vid tok stala, da bi lahko leče za 1 leto kupla pa še 1 dobre sončneuser posted image pa blumarine sploh niso neka huda firmauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
9.6.2008 22:25:11   
sandra85

Vprašam, ker je bla na eni temi debata o tem, pa so vse izkušene mamice pisale, da so njihovi otroci na javnih plažah vedno v plenički.

in kaj če kažejo uno malo pištolcouser posted image ma nevem no, vsaka ima drugačno mnenje, sem pa js sigurno takega mnenja, da nej bodo nagci, dokler so lahko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
9.6.2008 22:25:50   
sandra85
moram še 50 trebušnjakov naredit.........pridem takojuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
9.6.2008 22:28:02   
Anonimen

Ma daj no daj, sej bosta potem user posted image , pa boš trenirala mišice. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
9.6.2008 22:34:05   
sandra85

Ma daj no daj, sej bosta potem user posted image , pa boš trenirala mišice. user posted image

a nevem če bo kejuser posted image ker on še dela, js pa sem že tako zaspana da bom šla kr počasi pod tuš (se moram še depiliratuser posted image ), pol pa bom šla spat-sem danes spala samo od 1h-7h

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?