|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
6.6.2008 7:22:27   
LINA31
Evo bi mogla prej na mail pogledat. Tianna...dobila sem odgovor, da ni nobena ustrezna in da je posebna za safefix in da bo drug teden v prodajiuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
6.6.2008 7:52:55   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

NaILa, če boste šli v Čateške obvezno sporoči, da se ustavite v NM, da spijemo eno kavico in kakšno rečemo,...

ja, najbrž bomo kar šli, ker je ugodna ponudba. Daj mi kar zdaj pošlji svoj mobi na zs, ker drugače se bom sigurno spomnila šele, ko se bomo pelali in ugotovila, da sem pozabila te vprašat za številko.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
6.6.2008 7:53:33   
helenav
Punce meni je tako žal, da ne morem več z vami toliko čvekat..ampak tej H ne gredo in ne gredo proč..ko je že bolje, spet pokukajo....včeraj zvečer, spet nisme mogla sedetuser posted image user posted image user posted image

kavico sem spila....

zdejpa v Trst v shopping....

samo na hitro..Tianna ma kaj niti Okaidi nima primernih stvari???..pa Iana ima tudi lepe.....ne pisane...bolj resne....user posted image user posted image

grem sedaj....se je pokakla smrdi do semuser posted image user posted image

danes zvečer..pa gremo babe spet v Life.....user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.6.2008 9:30:08   
jst86
jutro

user posted image  Marko!dober je ni kej. joj kaj nas še čakauser posted image

včeraj smo imeli posvetovalnico. vse ok, razen želodček mu neki nagaja. ker se mu že 2,5 meseca skoz dviguje vse in zaletava, morava na gastroskopijo.user posted image sumi na refluks ali pa na neko bakterijo. zdej čakava na datum.
sandra mere pri 9. mesecih:11900g in 78cm.pa user posted image  za kahlico.

helena user posted image . upam da grejo te user posted image  H hitro pa pa.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.6.2008 9:42:55   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce a mogoče katera ve, kakšne so plaže v mestu Krk? Sem našla en ful dobr apartma, ampak če ostalo ni ok, je brez veze da hodimo tja.

V samem mestu Krk ni nekih plaž nad katerimi bi bila lahko navdušena - edina približno v redu je v kampu Ježevac. Če imaš pa čoln, pa se ti levo od Krka (proti Golemu otoku) nasmihajo fantastične plaže. Sam so pogosto tudi zasedene.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.6.2008 9:44:39   
Mokka1
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce a mogoče katera ve, kakšne so plaže v mestu Krk? Sem našla en ful dobr apartma, ampak če ostalo ni ok, je brez veze da hodimo tja.

Če ste se odločli za Krk, potem vam priporočam ta mesta: Baška, Malinska in Njivice. Tam pa je super. Če mi ne bi poleti hodili na Krk za 1 dan, potem bi sigurno šli na ta velik dopust v Baško. Super je! user posted image

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.6.2008 9:55:36   
Rožica*
Živjo punce!

Marko ti si car!user posted image user posted image
Nemorm verjet kako obvlada.

Tudi mi z astronomsko hitrostjo napredujemo ta teden. Dobili smo tudi prvo brzino, tako da se zdaj palzimo tudi naprej ne samo vzratno.user posted image
Vstrajno se postavlja na noge ob opori in prestopuje.
Itak pa so glavna atrakcija omare, predali, kabli, .... Imam občutek da se cel dan samo ponavljam, ne, nesmeš, ajs,.... in razlagam zakaj imamo kaj in zakaj tega ne sme,...user posted image  
Mi vsaj ni dolgčas. Razen ko spi.
Ma a ni čudno?
ko je buden včasih pomislim, da sploh nimam miru, še kave ne utegnem spit, ko spi komaj čakam da se zbudi. user posted image

Za vse katerih korenjaki se že veselo gibljejo.
Zanima me katere čeveljčke ste kupile?
Midva sva kupila že dvoje in nobene niso dobre za hojo. Doma pa sva v bremzikah.
Nebi spt rada naročila nekaj (npr. prek neta) pa da pol spt nebi blo vredu. čeprav sem gledala tiste Pedipedke se mi zdi da imajo zelo tanek podplat, ma ne vem. Škod da jih ne moremo videti je v trgovini.

Tianna jaz ga pripnem točno tako. Tiste paske za čez ramena sem malo bolj popustila, tako da ga ne tišči, da se lahko sam vseda, kar obvlada. Ko je kaj za njega se tako hitro potegne za varovalo in pokuka čez rob vozička. Drugače navdno bolj poležava in opazuje.

lp.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.6.2008 9:58:09   
sonce78
Čav pupe!

V torek smo bili v alergološki ambulanti, kožni testi alergije na KM, beljak, sojo in arašide so bili negativni, vendar alergije ni mogoče izključiti. Če sem prav razumela, so štirje pokazatelji alergij, vendar se laboratorijsko da dokazati samo enega od teh štirih, ostalih treh pa ne. Zato alergije ni mogoče izključiti in noben zdravnik ne bo alergije samo na podlagi laboratorijskih testov (igE) alergije izključil. Tako nekako mi je P razložila.

Vasja ima že 6 zobkov. Sandra  za seznamček: tretji zobek 11.5.,  četrti zobek 23.5., peti zobek 31.5., šesti zobek 1.6. .... mere pri 8. mesecih 8350g, 71 cm   .... in pridna, pridna, pridna, ker urejaš seznamček user posted image

.... se še vrnem, lakom lačenuser posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.6.2008 10:04:38   
Rožica*
Sandra
10. mesecev:
8,950 kg   in   76 cm

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.6.2008 10:17:44   
LINA31
Rožica*...mi smo dobili pediped čeveljčke. Podplat je res bolj tanek in mehek, iz usnja. Čeprav kle je biti full težko pamet. Saj, če ni tanek ne more biti čevelj mehek...tak pa naj bi biluser posted image user posted image user posted image  Kolegica je zdaj kupla od cicibana za prve korake, pa se mi zdijo full krampasti. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.6.2008 11:41:57   
lemavrica
Ojla,

noč je bila kar ok. Tole vreme je za znoret, meni že par ni glava boli ker nisva bila kaj dosti na zraku. Sita sem stanovanja, računalnika in vsega.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.6.2008 11:45:58   
NalLa
Men pa trenutno kar paše tale dež, ker se moram učit. Raje naj bo zdej, kot pa pol, ko ne bom mela kaj za delat. Pa še ven me tko ne vleče in vsaj za knjigo sedem.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.6.2008 11:57:55   
123a
Čao...

No tole vreme je pa za pop.....user posted image user posted image Nevem kaj naj počnemo,pospravljeno je vse ,za likat mi ni,na sprehod nemoremo in posledica tega je tečna Zojauser posted image Joj a bo že malo lepše,da lahko grem na kavo...sonce78 se pridružišuser posted image user posted image
No drugače pa imamo sedaj pestro ,ko se Zoja plazi.Vse sem morala prestaviti iz spodnjih polic na zgornje,ker pa vse razmetava.Rožica točno tako zgleda pri nas (ne,pusti to,ajs,pazi,buc buc bo...)se bom kar posnela in ji to predvajalauser posted image user posted image

user posted image Kaj boste danes kuhale za svoje malčke?Nimam idejeuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.6.2008 12:05:53   
lemavrica
Mene pa tako glava boli da se tudi učit ne morem. Pa itak mi ne znese kaj dosti narest tisto uro in pol ko spi. Jaz rabim res mir in čas za učenje. Je pa spet tko da ima lubi polno dela in ima treuntno to prednost saj je vezan na pogodbene roke user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.6.2008 12:13:29   
december06
guppy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za markota uauuuuuuuuuuu!!!

sonce  kolk zobkov že mate!!!!!!!!!!! A ga je kaj matralo? Zdaj pa lepo grizljate hrano, ane?

123a danes imam v planu nekaj hitrega za kosilo, in sicer bučke s testeninami (Plazmon) in malo sirčeka.

sandra  priden enej in kašken car je na khlici.

taček naš je jokal dva dni ponoči, ko je zobek že ven pokukal.

previjanje pri nas je še bolj mirno in je previjalna še dovolj.

lina (saj si mi ti dala link od Chiccotove strani za naročat), a boš kaj naročala od Chiccota? Jaz bi rabla sam prevleko za avtosedež, pa bo prišla poštnina preveč.

No, pa da še jaz našega miškota pohvalim. Malo prej je sam zaspal na postelji, sicer zraven mene, ampak ga ni blo treba nosit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.6.2008 12:15:07   
lemavrica
JAz mu bom naredila zelenjavno juhico ( korenje, karfjola, brokoli, grah ).

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.6.2008 12:18:41   
NalLa
Pri nas bo tud zelenjavna juhica, kar za vse tri isto. Samo, da bom nama potem še malo posolila

Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.6.2008 12:24:57   
december06
taček in babyrok full lepe slikice. Pa taki veseljaki so naši septembrčki, ni kaj.

No, zdaj pa grem kuhat.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.6.2008 13:59:04   
LINA31
december06....zaenkrat ne nameravam nič naročat preko spletne strani chicco, ti pa javim, če bom. Bom pa naročala preko ebaya. A pogledam kolk tam pride prevleka?

Midva sva zdajle prišla od tašče...je imela rojstni dan. Spet sem se tolk najedlauser posted image . Žan pa spi zdajle. Jaz moram posodo še s pomivalnega stroja pospravit, pa likat...no bom vidla, če se mi bo dalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.6.2008 14:10:32   
babyrok
december06 - he, he ...si jih pa hitro vidla. Nekak se nisem prej lotila, da bi vsaj kakšno prlimala in zdaj mi je ratalo tako, da sem čist vesela, ker to zdaj znam in bom te dni še kakšno. Pa še ugotovila sem, da smo ga ta mesec čist premal slikal, pa tak napredek je pokazal. Vglavnem zdaj letam za njim, da poslikam sedenje, klečanje, stanje...bogi revež mora samo poziratuser posted image

Čevlji (copati) - jaz sem mu naročila Pedinped in so kar fajn, če jih ne sezuje prav hitro:-) Drugače pa so doma zakon nogavičke na bremze.

Previjanje - previjam še vedno na previjlani in kar gre (neki mora pač imet v rokah). Na morju je bil pa obup, ker sem ga na postelji in se je v hipu obrnil na trebuh in odpuzal. Bom mogla kakšno drugo varianto poštudirat.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 6.6.2008 14:15:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.6.2008 14:40:03   
sandra85
naša noč je bila tako kot še nikoli!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image zbujal se je od 24h naprej vsako uro in skozi neki jamral pa jokal. od 24h-8h sem ga podojila sigurno 4x če ne večuser posted image pojma nimam kaj mu je
prej smo šli  na en sprehod-imela sva ga v triciklu, sa voziček ni več tako zanimivuser posted image v triciklu takoooo uživa!
jst86 user posted image upam da bo vse ok!!!!!!!!!! držim pesti za Leona! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za SUPER mere!!!!!!kako vam gre kahlica? glede na to, da si ga prej začela navajat, a ti zdaj redno opravlja potrebo na njej? meni je tako super, ko se pokaka v kahlico in ne v plenico, kjer se mu vse okrog jajč zlepiuser posted image user posted image
helena js ti tudi želim da odpraviš te user posted image H. pa lepo se imejte danes, babe!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Ma a ni čudno?
ko je buden včasih pomislim, da sploh nimam miru, še kave ne utegnem spit, ko spi komaj čakam da se zbudi. user posted image

pri meni je isto. in tudi meni ni jasno, kako je to mogoče, sa včasih komaj čakam da ga da spat, da zaspi, pol pa ga hodim gledat in čakam da se zbudiuser posted image
pa rožica, bravo za vse podvige!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sonce87 user posted image user posted image user posted image in kaj zdaj??????????? a moraš še vedno pazit na hrano, a ne? a boste šli opravljat še kake teste al kako? ma user posted image te alergije!!!!! pa upam da čimprej ugotovite če je in na kaj je alergičen Vasja! pa bravo za vse zobke!user posted image
123a js mu pripravljam za kosilo: prepraženo zelenjavo z kus kusom
december user posted image user posted image user posted image za Maxa, ker je sam zaspal. meni to tudi redko uspe-če je res fulll utrujenuser posted image
babyrok tebe pa se pogrešala...
čeveljčki imamo 1 cicibanove in so ful trdi in 1 pediped, ki so ful mehki-kot copatki in se mi zdijo ful bolj komot!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 6.6.2008 14:41:11 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.6.2008 14:41:27   
Rožica*
Holja.
Sva z NFT ZA ČEVELJČKE nama je priporičila da naj bodo taki ki nudijo oporo vendar ne trdi da bi "zabetonirali" nogico. Odsvetovala pa mi je usnjene mehke copatke.
naj bi bil podplat pretanek,...
Rekla je da je fajn za zdaj ko je začel korakat, da mu čevelj nudi vsaj malo opore in da podplat ni tanek, ker bi jih v  pretankih podplatih bolela nogica.
Doma pa imava itak še bremzike, ki pa so odlične po njenem mnenju dokler se otrok uči in išče pravilen položaj noge,....
Seveda pa je odločitev vaša, je še dodala user posted image

lp.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.6.2008 14:49:26   
dreamz
Ciao! user posted image

Razgovor je šel mimo, bomo vidli, če me pokličejo.

Sandra: Kaj vas je ujel dež? user posted image  
  Sebastien je imel enako težko noč kot tvoj Enej! Ma nevem, jaz mislim, da ga mučijo zgornje enke. user posted image

Čeveljčki: Težko najt taprave. Ciciban ima kar trde... čeprav tudi te ki sem kupila v Chicco za prve korake niso tako mehki. Baje da more imet peto ojačano, da lepše stoji, da ne pleše nogica.  Ma itak še ne hodi. Doma je bos, za ven pa imamo sandalčke za se šminkat.

Res je mučno vreme, tlači dol, da kar glava boli. Zdaj je idealno za se učit, prav zate Naila!!! user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.6.2008 14:55:27   
Anonimen
Čau punce!
JOJ, ta dež. Mene prav mori. Dopoldne sem ga dala spati prvo rundo ob 8:30h in sem si rekla, da se bom samo za 5min ulegla zdraven, pa me je kar pobralo in sva spala do 11:30h. user posted image  Uf, ma je pasalo. Na srečo sem imela še od včeraj ječmenovo mineštrico, tako da mi ni blo potrebno hiteti s kosilom. Moram pa povedati, da ga je ta mineštra full odprla! user posted image  Zjutraj se je tako pokakal, kot že dolgo ne. Še bomo skuhali! user posted image

Nena80: Si pisala zahvale za krst? Aja, sliko sem že dala dol, ma jo bom dala zopet gor in to pošljem geslo. user posted image

Lina, za gor bomo šli kar po avtocesti, če pa slučajno v Ljubljani ne najdem nič pametnega, se bomo za nazaj ustavili tam. Hvala. user posted image  Pa hvala, ker si se pozanimala glede prevleke. Praviš, da boš naročala preko ebaya? Se ti lahko pridružim, ker sama res ne znam...

Helenav upam, da boš kmalu bolje. Kje sta Iana in Okaido na Obali?

Jst86 upam, da bo z želodčkom vse ok. Kaj pa se mu zaletava? Vsa hrana al točno določena?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.6.2008 14:59:06   
lemavrica
Ojla,

midva sva šla pa kar spat in je prav pasalo, zdaj mu kuham kosilo.
Tianna kako si naredila ječmenovo mineštrico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?