|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
29.5.2008 22:06:41   
guppy
user posted image  Eno filozofsko vprašanje glede čevljev...
Zakaj zdaj kupiti drage čevlje (30€ in več)... ?? Moja dva stojita že dva meseca in še vedno nimamo čevljev. Zakaj? Doma sta v nogavicah ali žabicah, zunaj pa nikoli ne stojita na tleh, da bi rabila čeveljčke. Hotela sem nabavit ene, ker zdaj Marka lahko dam na tla in stoji ob moji nogi, pa se sprašujem kakšne. Zakaj bi kupovala neke drage čevlje, ki jih bosta ravno prerasla, ko bosta začela hodit? Ko smo zunaj in dejansko stojita, je to za tako kratek čas, da se mi zdi brezvete..........
Kaj mislite o tem...?

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
29.5.2008 22:12:13   
sandra85
ja guppy imaš prav, samo meni so une, ki je dala tianna link ful ušeč in sem mogla ene naročit user posted image
cicibanove pa sva kupila samo zaradi krsta, ker sva nujno rabila ene (v ljubljani pa se nismo znajdli, da bi poiskali kako drugo trgovino)
je pa rekla naša P, da je že zdaj pomembno, da ima (če ima) obute kvalitetne čeveljčke (ko ga je vidla, da bi skozi stal) najboljše pa je da je bos (kar poleti tudi bo - doma)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
29.5.2008 22:13:38   
NalLa
Punce a mogoče katera ve, kakšne so plaže v mestu Krk? Sem našla en ful dobr apartma, ampak če ostalo ni ok, je brez veze da hodimo tja.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.5.2008 22:15:31   
sandra85
kot js vem, krk kr hvalijo. meni je zakon Vis (zelo miren in lep otok)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.5.2008 22:26:16   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Zakaj zdaj kupiti drage čevlje (30€ in več)... ?? Moja dva stojita že dva meseca in še vedno nimamo čevljev. Zakaj? Doma sta v nogavicah ali žabicah, zunaj pa nikoli ne stojita na tleh, da bi rabila čeveljčke. Hotela sem nabavit ene, ker zdaj Marka lahko dam na tla in stoji ob moji nogi, pa se sprašujem kakšne. Zakaj bi kupovala neke drage čevlje, ki jih bosta ravno prerasla, ko bosta začela hodit? Ko smo zunaj in dejansko stojita, je to za tako kratek čas, da se mi zdi brezvete..........
Kaj mislite o tem...?

Mogoče jih trenutno res še ne rabita, glede na to, da je poleti toplo in da še ne hodita ornk, ampak pomojem jih boš pa v roku 2m mogla kupit. Kaj češ, sedaj imamo kredit do konca življenjauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.5.2008 22:35:23   
helenav
SREČANJE:

Nora, andreja32, carmy in mokka1..a lahko še ve napišete koliko vas pride?
Pls do jutri zjutraj,če lahko...

Sandrauser posted image user posted image ..
da gre hitro mimo

Guppy moje mnenje: ne kupuj čeveljčkov...naj bodo  bosi....to  je ful zdravo....če ne bi bile take astronomske cene, bi bilo bolje....Moja kolegice, ki imajo vse  malčke okrog 11 mesecev, leta in tudi več, jih imajo sedaj fullll bose....boš raje konc poletja,šla v nabavo...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
29.5.2008 22:39:28   
zvezda71

Kaj mislite o tem...?

Guppy, naš ziher ne dobi čevljev dokler ne bo "skrajna sila" itak jig bo celi lajf mogu nosit, da mu že zdaj nekam noge tlačim no wayuser posted image . No ima ene kao all starke, ki som jih dobili ampak so mu že premale. Saj zda je poletje pa bo bos al pa v štufkih ko bo hladno. Meni je naša NFTH rekla čimkasneje v čevlje, kar bosi naj bodo čez poletje Za tvojga pa mislim ene take čimmehkejše menda imajo lušne pa good kvaliteta v daihman ali nekaj takega mi je NFTH rekla jih ima en otrok ko tudi hodi na telo. in so baje super pa poceni. Aja pa na srečanje prideva mi2user posted image  za mojga pa ne vem, pes pa ziher ne.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
29.5.2008 22:40:51   
zvezda71
Mi2 z user posted image prideva so mi odpadle inštrukcijeuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
29.5.2008 22:51:50   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
29.5.2008 22:55:32   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

user posted image

Guppy jaz tudi ne bom še kupovala čeveljčkov, ker bo bos ali v štunfkih. Mi je isto svetovala naša na NFTH in se bom držala nasveta. Itak smo pa še daleč od postavlanja na nogic, se komaj na vseh štirih gugamo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
29.5.2008 23:25:39   
nana 27
Pozdravljene, čvekice! Jaz vas berem, ampak ni časa user posted image  za pisanje. Za soboto bom še videla, če mi oz. nam bo zneslo. Upam, da bo šlo. Guppy, se strinjam za napisanim...mi bomo tudi imeli nogavičke ali bose nogice. Ko bo pa delala prve prave korake, pa prave čeveljčke. Če ne prej, ko bo šla v vrtec user posted image  Vsem bolnim mamicam in otročkom pošiljam nekaj velikih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sandra, kako je pri vas? Ima Enej še vročino? Tudi meni se ne zdi, da bi bil za vročino kriv le zobek. Upam, da bo vročina čim prej padla. Mirno nočko vsem!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.5.2008 0:56:16   
guppy
Mah, razmišljam ravno o primerih kot je ta piknik. Tam se bosta ziher postavljala na noge, če bosta mela kam priložnost splezat. A naj nabavim kakšne poceni čevlje ali ju pustim kar v nogavičkah racati naokoli?

zvezda, zdaj pa glej, da se ne boš menila za kaj drugega :)))))))) SE VIDIMO!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.5.2008 7:08:12   
LINA31
Jutrouser posted image ,

guppy...nam so na NFTH rekli, da naj bo Žan čim dlje v copatkih oz. zelo mehkih čeveljčkih ali bos. Pri nas so tla fuuuuulll mrzla in ga imam v copatkih. Ker pa imamo vrt in ga bom imela vedno bolj pogosteje tudi zunaj, pa sem se le odločila za čeveljčke, saj je Žan skos na nogah, če se le lahko zakaj prime.user posted image  Poleg tega se mi zdi, da je full umazano po tleh in mi ni, da bi hodil bos, pol pa dajal nogice v ustauser posted image

Zdajle pijem user posted image . Danes ne bo tae vročine. Se bomo malo oddahnili.

Grem zdaj srčka zbudit za službouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.5.2008 8:56:54   
lemavrica
Jutro,

pijem user posted image , bo še katera.

Danes zgleda da bo malo hladeje kot prejšnje dni, HB, ker meni ta vročina nič ne paše. PA Jaka je potem tudi ves pikast ker mu je vroče.

Noč je bila kar ok, okoli 2h ga je nekaj zvijalo, potem pa je spal do 5.30, jedel in spal dalje.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
30.5.2008 9:18:56   
Anonimen
Čau punce!
Čmrlj spi prvo rundo. Prej sva bla v mestu in je bil kr neki tečen. Sploh nisem mogla kavice v miru popiti. user posted image  A ponavadi je v lokalu full priden. No ja... Mogoče pa je nov zobek na pohodu. Ma mi ne pusti, da mu pogledam. Če pa slučajo dovoli, potem pa me ugrizne. user posted image

Srečanje: Žal nas ne bo.

Copatki: Tudi sama sem mnenja naj bo čimveč bos ali v nogavičkah. V stanovanju ga imam le v nogavičkah. Čeveljčke mu bom kupila, ko bo shodil. Copatke 1x jeseni. Zdi se mi, da se mu v nogavičkah zelo drsi. Ene sandalce pa sem mu morala kupiti, ker nima niti ene obutve. user posted image  Še te sem kupila kvalitetne. user posted image  In bodo do jeseni sigurno prav. user posted image  

Sandra: Kako je Enej? Ena user posted image  zanj. Kakšne čeveljčke si mu naročila?

Grem še prečekirat za nazaj, ker sem sigurno kej pozabla...

Neposredna povezava do sporočila: 3590
30.5.2008 9:20:14   
zvezda71

Mah, razmišljam ravno o primerih kot je ta piknik. Tam se bosta ziher postavljala na noge, če bosta mela kam priložnost splezat. A naj nabavim kakšne poceni čevlje ali ju pustim kar v nogavičkah racati naokoli?

zvezda, zdaj pa glej, da se ne boš menila za kaj drugega :)))))))) SE VIDIMO!

Bose jih pusti, saj je travica, po asfaltu pa neki svinjariji jih itak ne boš pustla da se plazitauser posted image . Pol pa z robčki stopalček obrisat če dajeta nogico v usta pa je.

Jaz študiram + se razgibavam beri srfam po netuuser posted image  user posted image spi user posted image čaka da se njegovo veličanstvo zbudi, da gremo dol na brzino pol pa user posted image na puzle mama pa za knjige da bo jutri na srečanje z lažjo vestjo prišla.
Pa pa se že veselim da vas spoznam!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
30.5.2008 9:21:11   
lemavrica
Tianna user posted image , pa tako sem upala da se bomo končno spoznali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
30.5.2008 9:21:43   
Anonimen
December06: Mi imamo ta bazen:

user posted image  

Smo zelo zadovoljni in čmrljček tudi. Ima napihljivo dno in sploh ni majhen. Zdaj je v AKCIJI! Imajo pa tudi večjega, isti model, tudi v akciji. Evo link:

http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=bazen&submit1=Najdi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
30.5.2008 9:22:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna user posted image , pa tako sem upala da se bomo končno spoznali.

Jaz tudi. Ampak res ne gre. user posted image  Do zadnjega sem čakala, če nam bo mogoče uspelo, pa žal ni te možnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
30.5.2008 9:25:50   
lemavrica
Res škoda no, upam da kmalu dobiš avto in da boš lohka kaj do LJ prišla ali pa vsaj poleti na Obalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
30.5.2008 9:33:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Res škoda no, upam da kmalu dobiš avto in da boš lohka kaj do LJ prišla ali pa vsaj poleti na Obalo.

Jaz tudi. Me kr jezi, ker nisem mobilna! Dragi pravi, da bomo pred dopustom sigurno kupili avto. Upam! V Slo ga ni. user posted image  Bo šel v Nemčijo.

Danes verjetno prodamo voziček. Držite pesti. Dragi je že šel v Lj, ob 11h se dobi z nekim parom. JOJ upam, da nas tokrat ne bodo nategnili. Ženska se mi zdi full ok in resna, tako da... Upam, da bo vse ok.

Ko sva šla dopoldne v mesto, sem ga prvič peljala v novem avtosedežu. user posted image  Kot kralj je noter, sem res zadovoljna z nakupom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
30.5.2008 9:35:14   
Anonimen

Magični lonček je od Aventa.
user posted image  

Mi imamo tudi tega od Aventa in enega od Nuka. Ta od Nuka je tudi kao magični lonček, ma poliva. Včeraj je ena pisala o nekih magičnih lončkih s slamico. Za te me zanima.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
30.5.2008 9:36:28   
lemavrica
user posted image  user posted image  za dober nakup.

Jaka se je pa včeraj prvič guncal na gugalnici. Je ful užival in se na ves glas smejal. Zdej bova mogla neki takega mu kupit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
30.5.2008 9:44:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce a mogoče katera ve, kakšne so plaže v mestu Krk? Sem našla en ful dobr apartma, ampak če ostalo ni ok, je brez veze da hodimo tja.

Če ste se odločli za Krk, potem vam priporočam ta mesta: Baška, Malinska in Njivice. Tam pa je super. Če mi ne bi poleti hodili na Krk za 1 dan, potem bi sigurno šli na ta velik dopust v Baško. Super je! user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
30.5.2008 9:47:44   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Magični lonček je od Aventa.
user posted image  

Mi imamo tudi tega od Aventa in enega od Nuka. Ta od Nuka je tudi kao magični lonček, ma poliva. Včeraj je ena pisala o nekih magičnih lončkih s slamico. Za te me zanima.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158807

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?