|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
6.6.2008 15:02:17   
Anonimen
Rožica*: Bravo za vse napredke! Tudi pri nas so glavna atrakcija kabli. user posted image

Glede pripenjanja: Sem ga pripela tako kot sta mi napisali z Ano b (mislim, da tudi Nena tako) in je res ok. Hvala še enkrat.

Copatki: Mi imamo samo ene sandalce - Pediped in sem zelo zadovoljna. Zdijo se mi ok. Pa podplat ni tako zelo tanek. Je pa mehek. user posted image  Čeveljčkov nima še, verjetno jih bomo kupili jeseni. Copatkov tudi nima. Doma pa je bos al pa v nogavičkah.

Sonce78: In kako zdaj dalje glede teh alergij? user posted image  za Vasjo! Pa že 6. zobkov?! Nič ne poveš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
6.6.2008 15:03:24   
lemavrica
Sonce78 a ste napoteni na provokacijo za KM? Kakšne imaš pa vrednosti?

Tianna kako si naredila ječmenovo mineštrico

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 6.6.2008 15:14:41 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
6.6.2008 15:15:09   
sonce78
Ma joja ta dež ....  že dva dni v stanovanju, pol sem pa tečna, žalostna, otožna, depresivna .... bljeks.

sandra  glede alergij smo zopet v slepi ulici. Še vedno sem jaz na dieti brez mleka, jajc, citrusov, jagodičevja, svinjskega mesa, oreščkov, on pa itak brez vsega tega. Do kdaj, ne vem .... nisem dobila nobenih konkretnih odgovorov in navodil. Opazila sem, da če jaz jem mleko in jajca ima drisko, če ga ne jem, pa je njegovo blato normalne konsistence. Na koži se mu tudi pojavijo pikice. Zdaj bom jaz na dieti, čez cca. dva tedna mu bom dala dve žlički navadnega jogurta in bomo videli reakcijo. Sicer pa zmeraj bolj razmišljam o terapijah bioresonance. Hvala za skrb user posted image

december ... najbolj sta ga matrali zgornji enki. Je bil prav bogi, ga je tako bolelo, da mi še Calgela ni pustil namazatiuser posted image . In bravo za spanje user posted image . Vasja mi podnevi najlažje zaspi v stolčku za hranjenje, ga spustim čisto nazaj, v roko mu dam kakšno igračko in ga narahlo tresem. Katera pa je ta spletna stran, kjer se naroča Chicco izdelke?

jst user posted image user posted image user posted image da bo vse ok!

123a ... jaz ga bom danes kar lačnega pustila  user posted image

pitje... Vasja ni hotel piti nobene tekočine. Zadnje čase nam gre pa kar dobro od rok, zelo rad pije iz plastenke s športnim zamaškom Jana junior (hvala Sandra, ker si mi povedala za to) in pa doma mu nalijem vodo v ta lonček in zelo rad pije iz njega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137122

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
6.6.2008 15:16:30   
lemavrica
Sonce78 kako to da te kljub negativnim krvni testom niso poslali na provokacijo ali si se sama odločila da ne gresta?

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
6.6.2008 15:31:23   
sonce78
... sem prehitro poslala

lemavrica niso nas niti predlagali na provokacijo user posted image . Je rekla, naj mu sama doma dam jogurt. Smo bili pri eni alergologinji, ki ima privatno ambulanto v Mb in nisem bila niti najmanj zadovoljna. Sem se kmalu zjokala, ko smo prišli ven iz ambulante, ker nismo ničesar rešili, ničesar novega izvedeli, le kontrolo imamo po potrebi. Jezna sem bila tudi zato, ker sploh ni poskušala razumeti situacije. Na vsak način mi je vsiljevala Allernovo, kot da dela v njihovi fabriki. Zaenkrat sploh nima potrebe po allernovi, ker se še doji. V glavnem se moram izogibati mleku, jajcem, svinjini, jagodičevju, koščičastemu sadju, citrusom, oreščkom, soji, ... v glavnem vsem potencialnim alergenom. Ostane nam za jesti samo banana in jabolko, ki jih ne mara, zelenjava in piščanec, ki jih tudi ne mara. Sploh več ne vem kaj naj mu ponudim. Bojim se, da na koncu ne bo maral ničesar in bo zelo izbirčen.
Se bom pogovorila z P, naj mi še enkrat izda napotnico, da gremo v še kakšno alergološko ambulanto.

tianna imamo že cel bataljon zobkov, čeprav je prav smešen, ker so mu zrasle zgornje dvojke pred enkicami in so večje. Je kot mali vampirček, ko se nasmejeuser posted image .

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
6.6.2008 15:37:13   
lemavrica
sonce78 res je najbolje da ti da P napotnico za alergološko ambulanto in greste še 1x na teste. Kar se pa hrane tiče pa pri nas ni nič bolje. Jemo jabolko, hruško, banano, pogojno zelenjavo, krompir in to je to.
Polente ne mara, riža ne mara. Upam da boš dobila napotnico in da ti bodo točno povedali kako in kaj.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
6.6.2008 15:44:22   
sonce78
lemavrica ... a imaš kakšne izkušnje glede bioresonance? Jaz sem ga na testiranje že peljala, razmišljam še o terapijah. Razen denarja nimam kaj izgubiti.
Glede prehrane pa je živi obup. Najrajši ima Lino riž z banano in jabolkom, ki ga pripravim z vodo. To zagotovo poje, pa Hipp marelica ali breskev. Sedaj mi je pa breskev in marelico prepovedala. Skratka, vse kar je umetnega poje, kar mu pa sama pripravim, roma v kanto za smeti. Vsak dan odvržem najmanj dva obroka v kanto. Vsak dan pripravim sveže obroke, ker vsak dan upam, da je pa danes ta srečen dan, ko bo začel jesti.

Strah me je tudi, ker gre septembra v vrtec. Kaj bo sploh jedel tam, če skoraj ničesar ne sme, kar pa sme, pa ne mara user posted image . Upam, da se bodo čez poletje stvari obrnile na bolje.

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 6.6.2008 15:48:58 >

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 4207
6.6.2008 15:48:56   
lemavrica
Ne jaz sem rekla da bom šla prvo na vse kar mi nudi medicina, torej gremo še na provokacijo, če pa bi se slučajno po uspešni provokaciji kazali kaki znaki alergije bom šla pa še na bioresonanco z njim.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
6.6.2008 15:50:19   
sonce78
A so vam delali že krvne in kožne teste?

Vasja ima oboje negativno, oz. pri krvnih ima na jajca in mleko vrednost pod 35.

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 4209
6.6.2008 15:55:28   
lemavrica
Ja mi smo imeli tudi oboje negativno in ravno tako pod 35. Sem govorila s P in je rekla da je zelo malo verjetno da je alergik.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
6.6.2008 15:58:19   
LINA31
tianna...ja, lahko se priključiš in ti kaj naročim iz ebayauser posted image . december06...sem pogledala in nimajo prevleke za chiccouser posted image .
sonce78...tole je tale spletna stran od chiccota.
http://www.bimbiweb.it/home/home.asp

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
6.6.2008 17:42:13   
sonce78
lemavrica ... jaz upam, da zares nista alergika. Držim pesti za nas! user posted image

surya kako je pri vas z alergijo?

lina ... hvala za link, nisem vedela, da obstaja. Že vidim, da bo tanka denarnicauser posted image .

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
6.6.2008 20:34:07   
dreamz
Dober večer!

Ma kje ste vse?? Še malo, pa bi šle iz prve strani...

Mali spi, jaz sem pojedla večerjo, zlikala, zdaj bom dala sušit tretji stroj. Samo še kuhinjo spucam. user posted image
No še en čokoladni puding s smetano si bom privoščila user posted image

Alergije: Joj, punce, upam, da bo vse vredu!user posted image
Full sem se bala pri uvajanju gh ali se bo pojavila kaka alergija. Pa še najbolj sem se bala, da ne bi imel celiakije.user posted image Take stvari znajo full zakomplicirat življenje otroku in nam. Moj brat je bil kot dojenček alergičen na kravje mleko in mlečne izdelke in takrat ni bilo toliko izdelkov za alergike kot zdaj, pa tudi posebnega am ni bilo.. moji so hodili v It kupovat sojino mleko, ki je stalo uko z glave.
Sebastienu so naredili kožni in krvni test za alergijo na kravje mleko in jajca pri mesecu in pol ko smo bili 3 dni v pediatrični kliniki (če se ji lahko tako reče, zame je bolj kot neka štalauser posted image ) v Lj zaradi refluksa.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
6.6.2008 20:37:01   
dreamz
Helena: Kako je frizura? user posted image user posted image
Sem prebrala, da greste babe danes ven... špijunka sem user posted image user posted image .... no, v glavnem lepo se imejte!!!!user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
6.6.2008 21:07:12   
Anonimen
Čer!
Pa kje ste vse? A vse gledate BB? Jaz sem prej tudi malo na hitro pogledala, da vidim kakšno obleko ima Nina (zadnjič je imela fenomenalno), pa kako izgleda Tinca. user posted image  

Mišek spi. Jaz pa bom še malo prečekirala RR, potem pa spat.

Lemavrica: Najprej ječmen prevrem, ker če ga dam direktno kuhat, se kuha full časa in še tak trd je. user posted image  No, potem tisto vodo zlijem stran, natočim novo in dam kuhat. Na olivnem olju prepražim česen, narežem krompirček, korenček, drobnjak in vse stresem v lonec. Kuham kakšno dobro uro do uro pa pol. Nič mu ne pretlačim, ker zrežem res take mini koščke in je ok, tudi ječmen pride tak mehek. user posted image  In mišek obožuje. Fajn je, ker je dobro tudi drugi dan. Pa v ponedeljek, ko bomo šli v Lj, bom zjutraj to skuhala, dala v termosko, pa bo imel v Lj kosilo. user posted image

Ljubljančanke: A gre katera te dni v Promod? Eno uslugo bi rabila.

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
6.6.2008 21:30:54   
dreamz
Ojla, jaz sem tuki.

Sem se stuškala in zdaj je prišel na vrsto puding s smetano. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
6.6.2008 21:31:55   
Anonimen
Dreamz: A ti je dragi pripravil? Spet bo akcija. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
6.6.2008 21:33:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Sandra: Kaj vas je ujel dež? user posted image  

neuser posted image user posted image user posted image ampak si vidla, kako je bilo črno tam nad hrvaškouser posted image . je pa začelo mal padat ko smo domov prišli
tianna trgovina iana je v portorožu, okaidi pa v supernovi
sonce78 želim vama, da to rešita kar se da najbolje in da bo resno vse ok (nobene alergije!) glede plastenke-pa nisi edina, ki je upoštevala moj nasvet in sem vesela, da naši malčki tako vsaj pijejouser posted image user posted image user posted image za jano junioruser posted image

gledam BB, pridem kasneje

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
6.6.2008 21:33:54   
dreamz
Ne, ne... dela user posted image

Se zadovoljujem s pudingom. imam tudi smetano v spraju in si jo dodajam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
6.6.2008 21:36:45   
dreamz
Sandra: ma dej, ta bb... hehehe... jaz gledam Tempesta d'amore  user posted image  
In kaj je novega,.. jaz ne vidim..Kdo gre ven?

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
6.6.2008 21:37:09   
Anonimen
Sandra: Hvala. user posted image  Kdo je šel ven iz BB?

Dreamz: Tudi jaz sem prej jedla smetano v spreju. user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
6.6.2008 21:40:01   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Meni je pudinga zmanjkalo in zdaj si jo špricam direktno v usta.. kot otroci... da me Sebastien ne vidi!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
6.6.2008 21:41:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Meni je pudinga zmanjkalo in zdaj si jo špricam direktno v usta.. kot otroci... da me Sebastien ne vidi!! user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Sej jaz sem jo tudi samo jedla. user posted image  user posted image

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
6.6.2008 21:42:02   
sandra85
tianna tina je bila tvoja sodelavka, a ne????

lemavrica tut vama želim le najboljše in da nimate alergij!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
6.6.2008 21:44:44   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna tina je bila tvoja sodelavka, a ne????

aaaaa vem kej si delala! user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?