|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.4.2008 21:59:19   
Naty 76
Anab hvala za info. Se pogovarjava, tako da ga malo pripravim.

Sem našla zloženko. Podatki so: Sanofarm do.o., Šmarska cesta 5c, Koper, www.sanofarm.si; informacije pa se da dobit tudi na 080 12 77

Iz spalnice je bilo slišati kihanje. Mislim da je bil Žan. Upam, da se kaj ne huha. Te spremembe vremena so res čudne.

Jaz sem pa zdajle delala trebušnjake in še najmanj 50 jih moram preden grem spat. Moram pohitet ker bom potem tako zaspana, da ... še malo pa grem.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.4.2008 22:00:55   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: december06

...čiščenje noska po sandrinem videu.

Sandra ne dolgo nazaj sem ti zs pisala, da bi js tud mela ta video user posted image ...je še možno user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.4.2008 22:03:54   
annie
Kak so naši septemberčki lepi user posted image user posted image ...lušne pupike in pobiči user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.4.2008 22:28:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Sandra ne dolgo nazaj sem ti zs pisala, da bi js tud mela ta video user posted image ...je še možno user posted image

annie sem že sem napisala, da imam internet od k*****user posted image in mi fulll počasi dela.....vsak dan se mučim in 100x probam poslat in ne gre in ne gre.....zdaj mi je KONČNO uspelo poslat škorpionkiuser posted image user posted image zdaj bom pa še tebiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.4.2008 22:31:01   
december06
Sem malo prečekirala slikice. Kolk so lušni in vsi so tako lepo nasmejani. user posted image

No, pa sem še jaz dala slikice v album. Smo bli pri frizerju danes. Ga morem pohvalit, da je bil res miren in priden. user posted image Zdaj se mi zdi da je čist drug.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.4.2008 22:32:20   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra ne dolgo nazaj sem ti zs pisala, da bi js tud mela ta video user posted image ...je še možno user posted image

annie sem že sem napisala, da imam internet od k*****user posted image in mi fulll počasi dela.....vsak dan se mučim in 100x probam poslat in ne gre in ne gre.....zdaj mi je KONČNO uspelo poslat škorpionkiuser posted image user posted image zdaj bom pa še tebiuser posted image

Sandra, če ti ne gre lahko tudi jaz pošljem, sem ga dobila od duskemb.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.4.2008 22:40:18   
lemavrica
user posted image

user posted image

Evo še našega mulota user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 307
9.4.2008 22:40:58   
annie

Sandra, če slučajno ne bo šlo, povej, pa te bom December06 prosila, če mi ga ti pošlješ? 

Joj, vaju gnjavim, kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 308
9.4.2008 22:43:23   
sandra85

Sandra, če slučajno ne bo šlo, povej, pa te bom December06 prosila, če mi ga ti pošlješ? 

Joj, vaju gnjavim, kaj? user posted image

user posted image
je uspelo!!!! je poslalo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.4.2008 22:44:10   
annie
December06 lušen Maks user posted image Je pa bil priden pri frizerju, kaj? Ga ni blo nč strah, ker baje ponavadi prvič pri frizerju eni jokajo user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.4.2008 22:46:19   
lemavrica
December luškan Maks

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.4.2008 22:47:52   
sandra85
o moj srček Jaka user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.4.2008 22:48:29   
annie
Sandra, tisočkrat ti hvala!!! user posted image user posted image

A tako se tole dela...sem ravno pogledala ...ma je korenjak Enej user posted image , že vidim našega, da bo tulil user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.4.2008 22:51:23   
lemavrica

o moj srček Jaka user posted image user posted image

user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.4.2008 22:53:23   
december06

December06 lušen Maks user posted image Je pa bil priden pri frizerju, kaj? Ga ni blo nč strah, ker baje ponavadi prvič pri frizerju eni jokajo user posted image

Smo šli frizerki kar na dom, je sestra od user posted image . Sicer je tudi njega še strigla, tudi z mašinco in se ni nič bal. Po moje, se mu ne lubi razburjat. user posted image user posted image user posted image

No, samo da si dobila mail, kar prav pride. Jaz sem mu kar sede v naročju najprej delala. Pa je tako bolj praktično.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.4.2008 22:55:22   
sandra85
iii december!!!!!! fullll je lep!!! pa šmeker mali z novo frizurco user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.4.2008 22:58:18   
Lilly_21
ojla

da se mal javim preden grem spatuser posted image in da vas mal pozdravim.
Kako ste kaj preživeli dan, mi smo bli zunaj na sončku cel dan, proti večeru je blo že fajn hladno, pa vseen je pasalo mal zunaj še bit...naša "tavelika " punca je namreč čist nora na tobogane in jo komaj pripraviš, da gremo domov kadar smo na igrišču...pa v pesku se tk rada igra,da zjutraj ni časa jest,pit, se oblečt...sam šraja za mano "mama zun"...

noska pa mi čistimo z babyvac, se mi je na začetku čudn zdelo, sam je pa full fajn, spuca v nulo, pa to nekega dreka vn potegne, res super, pa je pol mir, pa nič boleče in nadležnouser posted image

sedaj pa grem, lahko nočko vsem!

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

Neposredna povezava do sporočila: 317
9.4.2008 22:59:28   
sandra85

Sandra, tisočkrat ti hvala!!! user posted image user posted image

A tako se tole dela...sem ravno pogledala ...ma je korenjak Enej user posted image , že vidim našega, da bo tulil user posted image

ej ej...ma to je bilo 4 mesece nazaj, zdaj ni šans-se upirauser posted image takrat se še ni moguuser posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.4.2008 23:02:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

ojla

da se mal javim preden grem spatuser posted image in da vas mal pozdravim.
Kako ste kaj preživeli dan, mi smo bli zunaj na sončku cel dan, proti večeru je blo že fajn hladno, pa vseen je pasalo mal zunaj še bit...naša "tavelika " punca je namreč čist nora na tobogane in jo komaj pripraviš, da gremo domov kadar smo na igrišču...pa v pesku se tk rada igra,da zjutraj ni časa jest,pit, se oblečt...sam šraja za mano "mama zun"...

blagor vam!user posted image mi smo imeli dež, le dopoldan je bilo glih tolko jasno da smo šli na en kratek sprehoduser posted image pa še cel teden bomo imeli baje dežuser posted image

ooo lili, si si dala avataruser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 9.4.2008 23:03:41 >

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.4.2008 23:09:46   
Lilly_21

blagor vam!user posted image mi smo imeli dež, le dopoldan je bilo glih tolko jasno da smo šli na en kratek sprehoduser posted image pa še cel teden bomo imeli baje dežuser posted image

ooo lili, si si dala avataruser posted image user posted image user posted image

ja mi smo imeli sončka, na srečouser posted image

Ja avatar sem pa res vidla da imate vse, sem mogla še jaz dat, sam jaz imam dva pa se mal slabše vidi, ker ni tk od blizu slikanouser posted image

zdej pa res grem, morem jutr že ob 8.00 bit v ZD da dava s Teodorjem vodo in kri...zadnjič ni lulaluser posted image , upam da jutr bo..sam nevem če nama bo ratalo tk hitr bit tam, ker ob taki uri Teodor ponavad še le izpod kovtra pokukauser posted image
lepo bodite
lahko noč

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.4.2008 23:12:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21
ja mi smo imeli sončka, na srečouser posted image

ti ne veš, kaj ta slonček pomeni tuki pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (spolno aktivnost)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.4.2008 23:19:36   
vlak
Ojla punce, ampak ste res neverjetne... V enem trenutku vidim da se je začel 3 krog, v drugem trenutku pa že 13 strani. Uf, jaz pa sem si zadala, da vas bom brala vsak dan. Nemogoče ker ste tako hitre. Mislim, da bo drugi teden lažje, ko bo šel starejši v vrtec. Trenutno sta oba otroka bolana-škrlatinka in poleg njiju skrbim še za gospodinjstvo. Že dva dni smo brez kruha, mleka, da o jajcih ne govorim... user posted image user posted image Saj upam, da bom šla v soboto v trgovino po fasngo. Jutri, ko bosta otroka počivala bom prebrala kaj ste napisale. Lahko noč.

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.4.2008 23:25:57   
sandra85
vlak user posted image user posted image user posted image upam da tamaladva čimprej ozdravita!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vlak)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.4.2008 23:44:46   
sandra85
škorpionka, vidim da si online. a si dobila končno ta mail?user posted image pa kako si? v katerem tednu si?kdaj imaš sploh PDP (oprosti, babji firbecuser posted image )

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.4.2008 0:39:01   
škorpion
dober večer

Sandra vidim da si še na RR pa da ti nahitro odgovorim da mi prej ne zbežiš. Tvoj email sem dobila samo mi nekaj ne dela, bom jutri spet probala.
Kar se pa moje nosečnosti tiče sem pa v 13tednu in roka imam dva 1 je 14.10 tega mi je nala na nuhalni in 20.10 pa mi je dal moja G.Tako da bom sedaj imela manj problemov glede zamujanja ker pri Neji sem zamujala kar 10 dni.

Sandra res lepo da misiš name. Res sedaj sem spet v zaostanku ker ste ful hitre za pisanje, ampak predno sem ponovano našla to stran je bilo napisanih že 8 strani, seveda pa rada vse preberem da kaj ne zamudim user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse izgubljene kg

Moram pa reči da so slikice enkratne in vaši sončiki, brez besed. vsi so tako šikani eden bolj kot drugi.

Kar se tiče spanja že 3 dni zaporedoma spimo celo noč to je nekje od 9 pa do 8 pol ure gor dol. Popoldan pa mora spati tam nekje 3ure po celi dan ni nič določeno kdaj, odvisno od dneva.

Spalne vreče ne uporabljamo.

zdaj pa šibam spati ker je že pozna ura in jutri je novi dan.

Se še jutri kaj javim

In seveda tudi mene ne brisati seznama.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Vam je ime LENA všeč?
nika23

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 306

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!