|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.4.2008 18:00:47   
LINA31
Sem šla slikice pogledat. Super so ti user posted image .

tianna...a ni imel tvoj full črne laske? Tudi Žanu so posvetlili. Že pravi fantek je. user posted image user posted image  Jaz se za Žana full hecam, da bo foto model, ker se non stop fotoaparatu nastavlja.

Sem tudi jaz dala nove slikice v albumuser posted image .

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.4.2008 18:06:05   
sandra85
joooj tianna **** pa je takooooo lep!!!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.4.2008 18:11:44   
sandra85
LINA tut tvoj je luškanuser posted image user posted image user posted image 1. slikica je ful lepa. povej mi, kje si kupila uno majčko ki piše milk build this body???

js bi ful rada nakupila take majčke z raznimi napisi, pa tuki ni nobene take trgovineuser posted image a se da kje prek spleta naročit???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.4.2008 18:17:06   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

LINA tut tvoj je luškanuser posted image user posted image user posted image 1. slikica je ful lepa. povej mi, kje si kupila uno majčko ki piše milk build this body???

js bi ful rada nakupila take majčke z raznimi napisi, pa tuki ni nobene take trgovineuser posted image a se da kje prek spleta naročit???

H&M

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.4.2008 18:27:16   
Anonimen
Hvala. user posted image  

Lina, tvoje geslo pa vem na pamet. user posted image  Lušten!! user posted image   A tisto na sliki si ti? Ja, prej je imel full temne, zdaj pa so se mu kar zelo posvetlili. Na soncu je čisto blond.

Sej vam pol leta nisem pokazala sliko. Eno sem vam, ko je bil star 1 teden, potem pa nobeno več. Lumpa jaz. user posted image  

Moj mišek kašlja, pa kihati je začel... user posted image  Kaj naj? Kako naj mu pomagam, razen fiziološke???

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
9.4.2008 18:31:18   
lemavrica
Tianna nič, razen da čistiš nosek. Pa preverjaj če bo dobil vročino in fajn ga pazi ko gresta ven, naj bo dobro oblečen. Pa če se ti kaj slini mu menjavaj body-je če so premočeni po prsnem delu.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.4.2008 18:33:13   
Anonimen
Hvala.
Vročine zaenkrat nima in upam, da je niti ne bo dobil. Ven pa ne bomo šli, tako da jutri Ljubljana odpade.

A vlažilec zraka je pametno prižgati?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
9.4.2008 18:34:15   
surya
Ma, veste kaj! Ste prave čveke!?! Sploh ne folgam...

Sandra, sem opazila, da dolgujem še mere za 7. mesec (doma zmerjeno in tehtano):
- 8600g
-74cm
Pa še tretji zobek smo dobili že 24.3. in v kratkem bo še kakšen user posted image .

Dobrodošle vse nove čveke!

Pa kakšne lepe slikce user posted image . Zgleda, da so tele septembrčki res najlepši user posted image . Kako skopirate slike direkt sem. Jaz sem že poskusila, pa ni šlo.

Tianna, glede CD-čkov od Špara. Jaz sem kupila Najlepše pesmice 1 in 2. Pa še dva CD-ja sta, s podobnim naslovom, ampak so mi bile na teh lepše pesmice.

Jaz sem pa puzzle kupila za 10eu v Šparu, 10 kom - so pa velike.

Pleničke - sploh ne vem več, kaj bi rekla. Pamperske nam premočijo. Zdej imam spet DM-ove, štirkico, ampak mi je zdej 2x premočila. Prej pa nikoli. Bom poskusila še z 4+.

Spalna vreča - naš skoz spi v njej in sem ful zadovoljna. Me je strah, da se bo poleti odvadil user posted image .

Uspavanje - sem že enkrat odprla to temo, ampak lahko pohvalim user posted image , kar že kakšen mesec zvečer zaspi sam. Prej ni bilo šans, skoz sem a morala nosit. Pol se je pa enkrat, ko sem ga nosila, ful z nogicami odrival od mene. In sem ga položila v pojstlo (spi pri meni), prižgala zvezdico in zaspal je sam user posted image user posted image user posted image . Če pocendra, se ležem k njemu in se še cartava. Čez dan ga pa še vedno nosim user posted image .

Spanje čez dan - zjutraj eno rundo (če mami spi

Sirena

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.4.2008 18:36:39   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Hvala.
Vročine zaenkrat nima in upam, da je niti ne bo dobil. Ven pa ne bomo šli, tako da jutri Ljubljana odpade.

A vlažilec zraka je pametno prižgati?

JAz sem ga. Mislim da je Nana zadnjič napisala da lahko segreješ tudi lonec vode daš notri malo kamilic in soli in to postaviš k pojslici, pol pa to mejavaš ko se voda ohladi.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.4.2008 18:50:43   
sandra85
tianna user posted image user posted image user posted image čuvaj ga! upam da ne bo hujše!

jutri in pol še cel teden je pri nas napovedan dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.4.2008 19:04:29   
Anonimen
Evo, vlažilec laufa, kamilice se kuhajo in mišek že ninčka. user posted image  Upam, da ne bo hujše. user posted image  A mogoče katera ve, zakaj kamilice in sol pomagajo? Kaj pa topla plenička na prsa? A to čez bodi al na golo kožo?

Surya, hvala za odgovor glede CD-ejev. Tu prilepiš sliko pa tako, da narediš svoj album tu na RR, potem pa samo kopiraj-prilepi.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
9.4.2008 19:07:02   
Anonimen
Naty, lepa sta!!! Tista slikica, ki jo boža po ličku je res user posted image user posted image user posted image . Kako ste se imeli v Termah Olimia?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
9.4.2008 19:22:16   
ursy
user posted image kok mate lepe otročke....

jst tut uporabljam tople kamilice ob postelji če Lara kašlja..drugače pa prisegam na justovo kremico od MATERINE DUŠICE..dam ji malo na majčko..ne direkt na telo ker je le še premajhna...pa ji fulll pomaga..mi je še sama P predlagala...

dejte mi povedat tiste ki vam otroci cele noči spijo kaj delate?  naša se ponoči doji na 3-4 ure...a je RES možnost da to delajo ker ne dobijo podnevi....
NAŠA se recimo zjutraj podoji..potem kakšne 3-4 obroki GH...pred spanjem pa spet podojena...kaj je preveč goste hrane...al mislite da je premalo? jst nimam več idej...

lepo se cartite...bolančkanim pa user posted image da se čimprej pozdravite

KRISTJAN 20.11.03
LARA 16.8.07

http://kiki-lara.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.4.2008 19:24:16   
Anonimen
Kje pa se kupi ta Just?

Moj ne prespi cele noči, tako da... Ne vem.

(odgovor članu ursy)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
9.4.2008 19:31:51   
ursy
tianna jst sm dubla to kremo preko prijateljev...drugač pa najboljš da se tukaj pozanimaš kak je s tem   NATURAL JUST d.o.o.
5000 Nova Gorica
Cesta 25. junija 1h

tel.: +386 (0)5 33 52 900

KRISTJAN 20.11.03
LARA 16.8.07

http://kiki-lara.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.4.2008 19:35:55   
Anonimen
Ursy hvala. user posted image
Mogoče pa gre na joško samo zato, da se malo pocarta. Al pa imate suh zrak v spalnici in je žejna. Kdo ve. Če pa mene vprašaš, imate prav dobro urejeno prehrano za čez dan. user posted image

(odgovor članu ursy)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
9.4.2008 19:46:36   
nana 27
Dorotea user posted image user posted image user posted image  Ta pridne čvekice, prav fajn vas je brat user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej... Se še kasneje javim, ko damo otroke spat user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.4.2008 19:55:45   
guppy
tianna, najin dogovor še vedno velja? Saj veš, za koga je tvoj lumpek
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.4.2008 20:19:44   
sandra85
mogoče samo 1 predlog: tiste, ki pišete na google skupino guppy, se podpišite še z imenom ki ga imate na RR (da olajšamo delo naši guppy, ki ima itak že dovolj delauser posted image )

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.4.2008 21:19:05   
Naty 76
tianna midva sva šla z malima v toplice na obisk oz. ogledat Jana, ki je tam užival z babico in dedijem. Meni je tam všeč, ker so hoteli in apartmaji povezani z bazeni in ni bojazni da bi se mali prehladili. Upam, da bomo dobili prosto, da gremo tja za prvomajske.

Vidim, da kar nekaj malčkov pokašljuje. Jaz dam Janu in malima sirup Broncamil (še brez glutena je), takoj ko začneta kaj pokašljevat oz. se čudno obnašat. Dragi ga je kupil v trgovinci, kjer imajo same naravne zadevice. Mogoče je katera že slišala za FITOBIMBI. S temi zadevicami sem si pomagala ko je Žan po antibiotikih čisto izgubil apetit. Saj vem, da se sliši ¨smotano¨, da daješ malim take sirupe ipd ... mislim, da ni nič narobe ker so na naravni bazi. Vsaka si pomaga po svoje. Če katero zanima lahko poiščem zloženko z dodatnimi informacijami.

Vlažilec zraka pri nas ¨laufa¨ v Janovi sobi, v dnevni prav tako. Oba avtomatsko uravnavata vlažnost. Preden sva ga dala Janu v sobo se mu je laringitis večkrat ponavljal. Joj, že trkam, da ne bo takoj jutri kaj narobe.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.4.2008 21:31:26   
123a
Čao pupe...

Evo da se malo javim po dolgem času...mi smo zopet bolaniuser posted image Zoja ima spet bronhitis.Ampak ga uspešno premagujemo seveda s pomočjo nasvetov nane27user posted image Hvala nana!!!!
Drugače pa je pravi dobrovoljček in iz dneva v dan me preseneča ....Sedi še vedno ne samostojno in se nam še tudi ne mudi, so nam rekli na NFT.Drugače pa se nam je GH malo ustavila,ker sedaj ko je bolana noče papcati in jo moram malo posiliti,da nismo samo na joški.user posted image Mah bo že...saj še ima nekaj zalogeuser posted image user posted image

sandra85-te majčke z napisi lahko tudi kupiš v Zari...imajo full dobre in meni so tam všeč,ker imajo res pisane in poslikane.Imajo pa tudi dobre v Benettonu,ampak tudi dobre ceneuser posted image user posted image Kako si drugače??user posted image

tianna-upam,da se ne razvije kaj hujšegauser posted image pa javi se kaj na MSN in ne hodi spat ob 20user posted image

Lina,sandra,tianna in Naty-kako lepi sončkiiiiiuser posted image (upam,da nisem koga spustila)

No pa sem ostala sama na RR...verjetno že vse gledate TV in se cartate

Mirno noč vam želim

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.4.2008 21:39:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Vidim, da kar nekaj malčkov pokašljuje. Jaz dam Janu in malima sirup Broncamil (še brez glutena je), takoj ko začneta kaj pokašljevat oz. se čudno obnašat. Dragi ga je kupil v trgovinci, kjer imajo same naravne zadevice. Mogoče je katera že slišala za FITOBIMBI. S temi zadevicami sem si pomagala ko je Žan po antibiotikih čisto izgubil apetit. Saj vem, da se sliši ¨smotano¨, da daješ malim take sirupe ipd ... mislim, da ni nič narobe ker so na naravni bazi. Vsaka si pomaga po svoje. Če katero zanima lahko poiščem zloženko z dodatnimi informacijami.

bi prosila user posted image

123a ja lepo vam, ki imate vse te trgovine na kupu user posted image mi imamo sam neke čudne pa baby centeruser posted image
gremo 4.5. v LJ na šoping, pa bom šla pogledat-hvala ti za info. user posted image
js sem vredu, pa vi, razen tega da ste spet bubaniuser posted image vam pošiljam en veeeeelik zdravilen user posted image lahko pa bi se zmenile, da se spoznamo tut me2, ko gremo v LJ, a?user posted image

Enej spančka že skoraj 2 urci, js pa sem mal BB na internetu gledala.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.4.2008 21:46:35   
ana b
Večer
Ojla babe, kakšen tempo je pa to danes, pa sploh ne folgamuser posted image user posted image . Sem zdaj eno uro brala, pa me samo od zjutraj ni bilo. Ni kaj sem bila zelo pridna pri zapravljanjnu evrčkov user posted image , ampak moji otroci, nimajo nič za oblečt.

user posted image

No to sta naša falotka, samo slike ne znam obrnit user posted image .

Naty: ORL pregled ni nič hudega. Pripravi ga, da ima zdravnik na glavi lučko kot rudarji, da se ne bo ustrašil. Najprej pogledajo ušesa, nato pogledajo v nosek, lahko da bodo uporabili nekaj podobnega kot klešče, ampak samo malo raztegnejo od zunaj n ne booli, potem pa gledajo v usta. To zna biti malo neprijetno, ker gredo kar globoko z ogledalci. Je pa vsega hitro konec. Naš je že ekspert za ORL preglede in kontrole sluha user posted image . Če te še kaj zanima, pa vprašaj oz. če želiš še bolj podrobno.

Slikice bom gledala jutri zjutraj, ker grem zdaj v horizontalo user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.4.2008 21:49:35   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

December06 danes je pa moj mišek začel kašljati. user posted image  Kako si mu pomagala? Vem, da ti je Nana nekaj svetovala, ma mi je šlo iz glave. Nana???

Malo pozno, ampak upam, da ti bo še tale nasvet prav prišel. Je pa od nane (mam shranjeno na računalniku za vsak slučaj, če bom še rabla nasvet): čim več tekočine mu daj. Pa če ga ne boš zbudila, mu dvigni jogi (pod jogi oz. tam, kjer ima glavico, položi kakšne knjige, da nagneš celotno ležišče) pa vlažilec zraka prižgi in naredi savno. Če te možnosti nimaš, poskusi dat lonec z vročo vodo (malo soli pa kamilic daj notri) ob posteljo in večkrat zamenjaj, ampa PAZi, ker je voda vroča, da se ne popariš ali pa, da poliješ malega! Jutri preko dneva pa delajta inhalacije, čisti nos s fiziološko in po hrbtku ga tapkaj, da se bo odkašljal. 
Jaz sem mu dala pit čaj ko se je zbudil od kašlja in je potem lepo zaspal nazaj. Čez dan pa inhalacije s slanimi kamilicami in čiščenje noska po sandrinem videu. Joj, kaj bi jaz brez vas.

Tiannauser posted image pa mirno noč vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.4.2008 21:57:53   
sandra85
anab luškana sinčka!!!!user posted image user posted image ima pa Matic ful dolge nogice, al se mi samo zdiuser posted image koliko nosi št? 74?

js pa sem si bananin frape naredila

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!