|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
9.4.2008 17:02:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra nič packe, sej nisva nič takega mislile user posted image

Nič takega, kar ti ne maraš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, sam na MSN sem se prkloplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naty lepe, lepe, lepe slikice!!!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.4.2008 17:04:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra nič packe, sej nisva nič takega mislile user posted image

Nič takega, kar ti ne maraš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, sam na MSN sem se prkloplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja in jaz ti verjamem. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
9.4.2008 17:07:02   
Anonimen
Ne, resno - res ti verjamem. user posted image

Jaz pa še vedno peglam... Mišek se igra na puzzlih. Prej sva imela malce telovadbe, da ga spodbudim, da se začne plazit in se je odrinil. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo zdej sam - brez pomoči - pogruntal kaj in kako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
9.4.2008 17:08:47   
*tajda*
Čau septemberke

Zdaj sem gledala seznamček in ugotovila da je moj user posted image  drugi najtežji po klilaži user posted image  Edino Lovro od jst86 ga prekaša.No upam da se bodo kilce kmalu bolj upočasnile ker če bo šlo tako naprej nevem kaj bo user posted image

A katera ve kje je srček,nje pa že dolgo nisem nič videla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.4.2008 17:09:42   
*tajda*
tianna kdaj pa naj bi se začeli plazit?

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.4.2008 17:17:00   
Naty 76
Maladva sta zelo navihana. Se pozna, da opazujeta Jana pri raznih vragolijah.

Jaz bom podatke o teži sporočila maja, ko bomo imeli naslednjič posvetovalnico. Saj se stehtamo doma, potem pa kaže enkrat tako, drugič spet malo drugače .... bomo počakali. Sem pa prav vesela, ker lepo napredujeta. Ko se srečujemo s približno isto starimi malčki sploh ni več opazit razlike, da sta bila ob rojstvu tako majcena. Pridno papamo, pride dan ko pojesta mleko samo zjutraj, potem pa je flaška bljek in se znajdemo drugače.

user posted image Tiste, ki imate že od prej otročka, ali katera ve kako izgleda pregled na ORL. Z Janom greva v petek pokazat njegove ¨jumbo¨ mandlje. Malo me zanima, ker me mali že zdaj sprašuje kaj bodo delali z njim.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.4.2008 17:19:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

tianna kdaj pa naj bi se začeli plazit?

ma nekje med 8. in 9. m
enej se plazi še vedno rikverc...so mu gre, sam naprej pa gre bolj počasiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.4.2008 17:21:53   
Naty 76
Tajda ko ravno beremuser posted image . Glede plazenja, čisto odvisno od otročka. Moj Jan se ni nikoli plazil, shodil je z 10M, od kolegice pupika pa se je na vse štiri postavljala pri 6,5M in shodila po 1 letu. Res različno od otročka.
Kjerkoli pa boš brala pa naj bi začeli od 6-7 meseca.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.4.2008 17:22:19   
*tajda*
hvala sandra, potem ima moj še čas da se nauči user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.4.2008 17:23:18   
Naty 76
S Sandro sva že brali različno literaturouser posted image .

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.4.2008 17:24:44   
*tajda*
Naty to sem pa nekje brala da se pa eni dojenčki pač nikoli ne plazijo.

Ej punce a vas že kaj stiska ko pomislite da se bliža čas ko bo treba v službo,meni je kar slabo ko pomislim  na touser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.4.2008 17:25:36   
sandra85
jooooj meni je enej tipkal po tipkovnici in naštimal RR na ogromno sliko.......zdaj moram premikat, da lahko kej preberemuser posted image
a zna  kera dat to nazaj???

no, js še vedno ne morem dajat slikice v album, ker mi je moderatorka obljubila da bodo to rešili in še niso nič user posted image

zato vam kr tako pokažem slikice:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.4.2008 17:26:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

S Sandro sva že brali različno literaturouser posted image .

ja ma to je res user posted image v vsaki knjigi piše drugače!!! user posted image
no, od moje kolegice mali ima zdaj 9m in se šele kak teden dobro plazi

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.4.2008 17:27:03   
Naty 76
Mene še ne, ker grem delat konec leta oz. v začetku 2009 če mi bo zneslo s starim dopustom. Ko pa pomislim, da bi začela že v juliju, če bi imela samo enega cukra ... ja potem me pa stisne.

Zdaj se moram pa odklopit, ker sem Janu obljubila da bo pol urce lahko igral igrice.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.4.2008 17:29:16   
*tajda*
Je lušten tvoj sinko ni kaj, če bom imela še nekga fantička bo tudi Enej,ker mi je to ime res všeč pa še sami luštni fantki so Enejiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.4.2008 17:30:59   
sandra85

Ej punce a vas že kaj stiska ko pomislite da se bliža čas ko bo treba v službo,meni je kar slabo ko pomislim  na touser posted image

js pa tianna pa boma kr doma lenarleuser posted image

js grem v službo ko bo imel enej nekje 18-20muser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.4.2008 17:31:13   
Anonimen
Sandra, lep Enej! user posted image user posted image user posted image

Naty, tvoja cukra pa grem potem pogledat. Nimam gesla, moram na gmail.

Tajda, čisto odvisno od user posted image  kdaj.

Srček... Hmmm, to tudi mene zanima.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
9.4.2008 17:32:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js pa tianna pa boma kr doma lenarleuser posted image

Res je. Bi mi bilo pa full težko, če bi morala it.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
9.4.2008 17:32:30   
sandra85

Je lušten tvoj sinko ni kaj, če bom imela še nekga fantička bo tudi Enej,ker mi je to ime res všeč pa še sami luštni fantki so Enejiuser posted image

itak user posted image user posted image user posted image
meni je tudi to ime fulll všeč in sem prav vesela, da je tako mojemu sinčku imeuser posted image user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.4.2008 17:34:53   
sandra85

Sandra, lep Enej! user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.4.2008 17:40:49   
LINA31
Midva sva šal tudi še en krog naredit...uf kako piha. Še dobro, da ima ta naš voziček strehico, ki se čist do držala potegne in se lahko super sprehajavauser posted image user posted image .

*tajda*...mene stiska, da bomo šli kmalu v službo, ampak bolj zato ker me skrbi tole varstvo. Baje so na Vrhniki dobili okrog 150 vloguser posted image , prostora pa je za cc. 80user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.4.2008 17:46:07   
Anonimen
user posted image

user posted image

Evo, da ga še jaz malo pokažem. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
9.4.2008 17:56:12   
*tajda*
LINA ja glede vrtca je tudi pri nas v kamniku kriza in se baje čaka tudi po 3 letauser posted image  

Blagor vama tianna in sandra,res sta srečniciuser posted image

tianna tvojuser posted image  pa tako velik že zgleda,pravi manekenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.4.2008 17:56:48   
NalLa
Tianna in sandra lepa otročkauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.4.2008 18:00:20   
lemavrica
Sandra in tianna kolk sta luškana pa velika user posted image

Naty lepe slike user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?