|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
21.5.2008 7:42:26   
NalLa
Dobro jutro

LIna kje je tianna gledala čeveljčke? A v Slo.? Ker men so te rjavi tud ful všeč, samo iz Amerike jih glih ne bi naročevala

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
21.5.2008 7:49:08   
NalLa
Naš Lan se tud že par dni plazi in sem ga zdejle dobila ko je hotu prst v vtičnico vtaknituser posted image . Pa samo za minutko sem stran pogledala.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
21.5.2008 8:11:02   
lemavrica
Doro jutro,

noč je bila bolj švoh, se je zbujal, pa lubi tudi, tako da je zgleda luna vplivala nanju. Zdaj se pa že igra jaz pa pijem prvo user posted image  in se spravljam k pisanju nekih tekstov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
21.5.2008 8:40:39   
sandra85
ta mesec pa je očitno luna pozitivno vplivala na Eneja user posted image
spal je od 21h-5h pol pa še do 7h30 user posted image user posted image user posted image ma sem naspanauser posted image upam da bo šlo tako naprej.

včeraj sva mu pred spanjem dala pol žličke calpola (sem hotela videt, če ga mogoče dlesni tok bolijo, da se zato zbuja), pa še pred spanjem mi je kot po navadi spraznil obe joški, pol ko se je hotel na njih še uspavat, nisem pustila , zato se je 20 minut jokal (oziroma je trmaril in rogovilil po posteljici), pol sem mu pripravila AM, je spil 50ml in zaspal. a je možno, da je bil glih še tolko lačen, da mu je zadostovalo 50ml AM da je bil pol dlje sit???user posted image user posted image user posted image
bom mu danes tut dala pred spanjem AM (mu bom probala dat najprej AM, pol pa ga bom še podojila) res bi rada še dojila, vsaj do 1 leta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vreme je še vedno user posted image
sem zdaj pogledala skozi okno-nekaj se jasni user posted image user posted image user posted image upam da bomo šli danes končno na sprehod (pa dragi bo verjetno z nama doma še do 1.6. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pravi 1 cel mesec vse skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
21.5.2008 8:42:40   
Anonimen
Dobro jutro!
Mi smo budni že od 5:30h. user posted image  Spati sem ga dala ob 19:30h, ponoči pa je 2x jedel. Zdaj že spi prvo rundo. Jaz pa samo še kavico popijem, pa se mu pridružim. user posted image

Annie, čestitke za nečaka! user posted image

Sandra, ma kaj nimajo ti iz Cicibana trd podplat? user posted image

Solero, a boš z nami kaj počvekala? user posted image

123a, lep avatar! user posted image  Kakšno pa je geslo za album?

Taja83, jaz mu tudi dam kos kruha v roke, toda sem vedno zdraven, ker sploh nima mere. user posted image  On grize in grize, pa tudi če ima polna usta. Se ga bojim kar samega pustiti. Za grickat pa mu dam domač ržen kruh. Grem album pogledat.

Lina, na noge se je dvignil?! user posted image  Uau! BRAVO ŽAN! Aha, dražje je iz Amerike res, je pa izbira res večja. user posted image  Ma tiste modre in rjave imajo tu in tam, tako da bom kar tu v Sloveniji naročila. user posted image

NaILa, evo link user posted image :

http://www.malamasa.si/si/male-nogice/za-fantke-g90.shtml

Kje pa je Naty?

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85kje pa je danes tianna??? user posted image user posted image

Magari. user posted image  Pa sej sem bla zvečer gor, pa ni blo nobene. user posted image  Pa sem šla kar spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3005
21.5.2008 8:44:58   
Anonimen
Sandra, imaš ZS. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
21.5.2008 8:56:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

lenoba lena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
21.5.2008 9:03:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

lenoba lena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Hvala. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
21.5.2008 9:03:32   
LINA31
NaiLA...ti je že tianna nalepila link. Sem pa jaz šla zadnjič v stifekoniga in imajo full luštne od geoxa in od nike za naše mičkane...tam okrog 35 € pridejo.

Žan že spi prvo rundo. No, pri nas je nehalo deževati...hvala bogu. Grem pol do varuške, da se dokončno zmenimo glede uvajanja in drugo, pol pa mal v LJ v city park...doma bom kar znorela.user posted image

o, sandra...super, da si tvoj dragi lahko vzame fraj do 1.6.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
21.5.2008 9:06:53   
lemavrica
Sandra user posted image  za fino noč. Joj jaz bi tud mojga imela cel mesec doma, samo kaj ko vem da bi bila pol bolj švoh plača user posted image . Sej mislim da ima v začetku junija spet dopust in gremo na morje.

Midva greva pa po recept za Allernovo k P pol pa mogoče v BC po uno pojočo knjigo, mora še lubi povedat svoje mnenje.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.5.2008 9:11:05 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
21.5.2008 9:07:03   
Anonimen
Baje, da so tudi od Geox-a z zelo trdim podplatom. user posted image  Res?

123a in Taja83, zelo lepe slikice! user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
21.5.2008 9:12:33   
sandra85
ja res je fajn, da smo malo skupaj-Enej je tako vesel, ker je res OBSEDEN z njimuser posted image

kaj tej čeveljči pediped so dobri za 1. korake?????????????????kvaliteta mislim

ja, tianna, cicibanovi so trdi. moram v torek vprašat našo P, kaj meni, kere so najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
21.5.2008 9:15:46   
lemavrica
Jaka se tud ful smeji sam da zagleda T. Če je v postelji in pride T ponj kar skače od navdušenja. Pa zvečer ko divjata po stanovanju se mali smeji ko nor. Res ga ima rad in T je tud čist usekan najga.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
21.5.2008 9:17:17   
Anonimen
Meni je v RA rekla obvezno mehki. Taki, da z eno roko prepogneš podplat. user posted image  In Pediped so. user posted image  Zdej je itak poletje, čeveljčkov mu ne mislim kupovati. Za čez poletje bo imel te sandalčke, v stanovanju bos ali v nogavičkah z bremzicami (rekla zdravnica v RA), jeseni pa mu bom kupila copatke za po hiši od Shooshoos in prve čeveljčke. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
21.5.2008 9:18:52   
Anonimen
Sandra evo:

http://www.pediped.com/Home/Home.aspx

Preberi "Why PediPed?". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
21.5.2008 9:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaka se tud ful smeji sam da zagleda T. Če je v postelji in pride T ponj kar skače od navdušenja. Pa zvečer ko divjata po stanovanju se mali smeji ko nor. Res ga ima rad in T je tud čist usekan najga.

Lepo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3016
21.5.2008 9:22:04   
Anonimen
Še ena stran:

http://www.bibipip.si/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=359&OpenGroups=359

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
21.5.2008 9:31:34   
sandra85
tianna hvala za link-bom 100% ene naročilauser posted image
grem zdaj v portorož.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
21.5.2008 9:40:59   
NalLa

Meni je v RA rekla obvezno mehki. Taki, da z eno roko prepogneš podplat. user posted image  In Pediped so. user posted image  Zdej je itak poletje, čeveljčkov mu ne mislim kupovati. Za čez poletje bo imel te sandalčke, v stanovanju bos ali v nogavičkah z bremzicami (rekla zdravnica v RA), jeseni pa mu bom kupila copatke za po hiši od Shooshoos in prve čeveljčke. user posted image

Te od shooshoos ima Lan že kakšna 2 meseca in so res čisto mehke. Tako, da sem kar zadovoljna z njimi, ker je pri nas v dnevni sobi res hladno in se mi zdi, da so samo nogavičke premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
21.5.2008 9:45:49   
Rožica*
Čestitke teti Annie in Niku !!!!!

Ma saj jaz tudi samo berem kaj vse znajo nekateri in potem samo primarjam....user posted image  Ker Enej maja in Marko so res gibalno zelo spretni. naš najraje sedi inse ne zmeni za igračke ki jih ne doseže, se sprijazni da  je pač ne bo imel.user posted image
Drugače pa je tak mamin cartli, najraje poležava zjutraj v moji postelji in me gladi po laseh,.... Tudi celo uro ali več bi lahko tako ležala, pa je popolnoma priden. verjetno zato, ker mi ga vsako noč kaj špičiuser posted image user posted image  Še vedno se zbuja točno na vsako uro in 20min, kot bi ga navil.

sandra jaz mu kar dam v roko, kruh, žemljo, presto, keks, jabolko,.... poizkusi malo po malo, da se bo naučil žvečit.
Seveda je mu je nekajkrat "zataknilo", ker si je preveč dal v usta, pač ena izkušnja več. Zdaj si le redko natlači preveč v usta.
Meni se zdi tako fino, ker ni treba več zelo pazit in ga tako rada gledam, ko tako lepo žveči. V nedeljo sem mu dala solatni list in se je tako trudil, da ga je pojedel.user posted image

Sem pogledal slike. Kakšni srčki so ti naši lumpi in lumpike septemberčki.

Že nekaj časa želim vprašati, kakšen ritual imate zvečer?
Kdaj jeste? Pred kopanjem, po njem?
Mi vedno po kopanju, pa opažam, da je takrat že tako izmučen, da ne more jest. Mogoče se zato zbuja? Če mu dam ponoči mleko, potem dlje spi.
Pa nebi sper rada začela s hranjenjem ponoči.

lp.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
21.5.2008 9:48:26   
Rožica*
Ste videle da se jih da kupiti tudi pri nas
http://www.malamasa.si/si/

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
21.5.2008 9:51:12   
lemavrica
Mi imamo bolj pozen odhod v spanje, ker če ga dam spat ob 20h se mi bo do polnoči min 2x zbudil. Tako da okoli 19h-20h jemo večerjo, kašico z žitaricami ali kaj podobnega, potem se igramo tja do 21h, ga skopava oz. umijeva ( se zaradi kože ne kopamo vsak večer ), potem pa ga dava počasi spat, pred spanjem dobi še 210ml mleka in potem mi spi nekje do 2.30. Zdaj mu ne dam več mleka ponoči ampak grem samo dudo popravit. Razen danes ko je lubi vstal in šel štimat mleko, pol sem mu ga pa dala.

Jaz se pa probam odvajat od tega da primerjam, ker je brez veze da to počnem. Zna toliko kot zna, vem da nič ne zaostaja in da je zdrav. Meni je to najbolj pomembno. Če pa ni eden izmed tistih ki bodo pri 1 letu šli z biciklom v trgovino pa tud ni panike user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.5.2008 9:54:27 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
21.5.2008 10:22:15   
aljab
Jutro!
Jao, jao..... te linke gor limate... bom že mogla kaj kupit. KOLK so luštni čeveljčki!!!! Do zdaj pa nisem vedla da obstajajo in je blo čist vredu.user posted image user posted image

Rožica moja je po kopanju čist kaput, tko da gre sam še na joškico in spat.

Je pa danes spala do 8.45 kar je rekord!!! user posted image Z dvema malcama seveda!
Moram it,...je vse puzzle razstavila, zdaj pa se je zataknila in se jezi. Pozdravček!

Aja 123a, December, Taja lepe slikce!!

Neposredna povezava do sporočila: 3023
21.5.2008 10:27:13   
Rožica*
lemavrica saj jaz tudi ne primerjam v negativnem smislu besede. Me pa zanima kje sva razvojno, glede na to da je rojen v 35 tednu .
Ko tako spremljam forum sem le potrdila moje ugotovitve, da je brihtna buča, hitro si zapomni, če mu kaj kažem, poizkuša oponašati moj glas in ponavljati besede,... res pa da se mu gibalno nikamor ne mudi, je zadovoljen da zan sam se vsesti in lepo sedeti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3024
21.5.2008 10:39:02   
123a
Dobro jutro...

Naša noč je bila danes po dolgem času superuser posted image no saj vem ,da je lahko že jutri drugače ampak sem vseeno veselauser posted image Zaspala je ob 21 in je spala do 5.30(dojenje)in spanje do 8,vmes pa samo 1x popila malo čaja.

december in taja-lepe slikiceuser posted image

Imam eno vprašanje za tiste,ki jeste že čez ves dan GH brez dojenja ali dodajanja AM
Kako poteka pri vas hranjenje do večera?Jaz imam včasih občutek,da je premalouser posted image Dojima se samo še zjutraj in zvečer(no pa ponoči,če želi oz.če ima svoj programuser posted image ).Bi prosila katero,da mi napiše kako poteka pri vas hranjenje.Hvalauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.