aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aquica in Hator pozdravljene punce, kako je lepo koga slišat z obale Sem prebrala tvoje ZS in ko sem ti pisala se mi je vse zbrisalo Aqua, kako je situacija pri tebi, vem da imaš pauzo do naslednjega leta, ampak zakaj? Ne utegnem vsega prebrat in nisem na tekočem z vsemi Kdaj bi se lahko dobile spet, naj postavim datum srečanja? Ok takole, jaz sem za 23.11 ob 18.00h v Kopru- nevem kje Če je še kakšna za srečanje naj mi se pridruži, da nebom sama , s sabo se nimam kaj preveč menit Ciao ciao!!!! Oj BEBIII !!! Bom kar skopirala moje zdravstveno stanje iz teme II ne pričakujemo aprila 2009, da ne bom še enkrat vse pisala... "No bom še jaz mal povedala o sebi, za tiste, ki me še ne poznate... Mam sina starega 10 let pred približno dvema letoma smo se odločili za še enega , ki pa ni in ni hotel priti.... Hodila sem k G redno, brise mi je jemala redno in so bili vedno na meji med dobrim in slabim. Pred približno tremi meseci mi je zopet naredila bris, ki pa je bi zelo slab. Dobila sem diagnozo raka na materničnem vratu. Takoj so me poslali na operacijo - konizacijo, kjer so mi odstranili velik del materničnega vratu, ker je bil rak že kar razširjen. Vmes se je oeracija še zakomplicirala, tako da so me premalo zašili in sem en teden po operaciji začela močnoooo krvaveti. Moj me je odpeljal na intenzivno, kjer so mi ponovno naredili rekonstrukcijo operacije, se pravi celo stvar ponovili. Zdravnik je še komentiral, da glede na krvavitve, ki jem jih imela in koliko krvi sem izubila, da sem še komaj pravočasno prišla do njih. Če bi prišla kakšno uro kasneje na urgenco, nebi bilo več kaj za reševati.... Zdaj čakam izvide, če je bil v celoti odstranjen in če bo vse bp, potem lahko pol leta po posegu začnemo delati spet na bebici.... Sicer pa glede na to da skoraj nimam več materničnega vratu bom, ko bom zanosila imela rizično nosečnost in moram tudi takoj na cerklažo..." To je odgovor na to, za kaj pavziram..... Jaz se tudi za srečanje!!!! Samo v nedeljo 23 jaz ne utegnem, me ni na obali, grem na praznovanje prvega rojstnega dne od ene prelepe punčke!! Kaj pa v soboto ali pa v ponedeljek ali torek....