maruškaŠ -> RE: Moj ima pa danes fantovščino :S (7.4.2008 13:43:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča IZVIRNO SPOROČILO: kje komplicirate..me zanima kaj bo,ko pridejo tapravi problemi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Res ne vem zakej se enim to, če naprimer bodoči mož pleše z nago punco in jo po vse verjetnosti še mal pošlata, ne zdi problem. A pol ko ga bo po možnosti zalotla z drugo pri sexsu tud še ne bo problem? Mislim, ne se slepit, mislim, da bi vsako normalno žensko prizadelo, če bi ji moški to naredil, ali pa vprašajte kako bi se vaš moški počutil, če bi ve plesale z enim dobrim nagcem in ga mal prešlatale. Mislim, da bi bile kmalu samske. Meni se sama striptizeta oz. striptiz drugač ne zdi problem, ampak dokler ni nekih telesnih stikov. Sicer pa midva nisma imela fantovščine/dekliščine v takšnem stilu. Je pa res tudi možnost, da če bo katera šla rečt njegovim prijatlom naj mu ne pripeljejo striptizete, da ga bojo imeli za copato in mu bojo zanlašč še bolj "popestrili" zadevo. Torej zmenit se morta sama, da če tudi striptizeta bo, je vse brez dotikanja, plesanja,... Men tut to ni jasn. Pač očitno vsak po svoje. Jst mojmu zaupam in vem, da ne bi imel ničesar niti s striptizeto, niti s katero drugo. Vseeno pa bi mi bilo nespoštljivo do mene oziroma do najinega odnosa, ljubezni, da bi grabil eno drugo žensko (pa mi je čist vseen al se ona 'nastavlja' po službeni dolžnosti al pa čist privat). Mam pa občutek, da je večinoma na fantovščinah striptizeta prisotna za želje vseh drugih - in ne tistega čigar fantovščina je. Je pa v današnjih časih fantovščina velikokrat zgrešena po svoji vsebini... Pred poroko naj bi se bodoči mož poveselil s prijatelji - v resnici pa kup povabljencev ni prijateljev in samo čakajo, da bodo lahko napili bodočega moža (sicer kriv si je sam, če se pusti) in ga pripravili do tega, da počne neumnosti saj se s tem izkaže, da ni nič boljši od njih. Tisti, ki zavrne raznorazno neumno početje je velikokrat označen za copato, v smislu da si ne upa - v bistvu pa je veliko pogumnejši od tistih, ki podležejo pritiskom 'takozvanih' prijateljev. In v končni fazi ni pravila, da si vsak moški sploh želi striptiz...
|
|
|
|