maruškaŠ -> RE: Moj ima pa danes fantovščino :S (7.4.2008 14:57:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Anja tega trenutno ne potrebuje. Potrebuje našo podporo in lepo, vzpodbudno besedo. Ne poznamo njune veze, ne vemo, kaj tiči v ozadju. Verjamem pa in jo razumem, da nam tega sedaj ni pripravljena razlagat, po vsem, kar je lahko prebrala. Ja, ampak a naj ji lazem in ji pisem kar si ona zelis slisat!? A bi ji s tem pomagala kej bl?? Ne stekam... Jaz jo tolazim s tem, da ji povem kaj si mislim o tem. Ne obsojam je! Ona je, kakrsna pac je, jaz bi ji le rada dopovedala, da res ni nic takega, ce je njen bodoci pal plesu s triptizeto!? A to ni dovolj? Kaj pa bi se mogla pisat?? Da se z njo strinjam, ce se ne? Sori, ampak to za mene ne pomeni tolazba, da ji potrdis njeno razmisljanje in je s tem samo se bl uzaljena in prizadeta, ker bo mislila, da je ravnala prav. Zate ni nič takšnega, če bi tvoj plesu s striptizeto. Zanjo pa je to nekaj takšnega. Ne rabiš se strinjat z njo (niti jaz) - dejstvo pa je, da je ona zase ravnala prav (zate, zame morda ne). In z mojega vidika je najbolj kočljivo vprašanje - ali je on vedel, da je njej nesprejemljivo plesanje in šlatanje s striptizeto al se mu niti sanjalo ni, da bo s tem prizadel svojo 'drago'. To, da je striptizeta tam bila, čeprav je rekel, da je ne bo - in je morda dejansko mislil, da je ne bo - zame ni problematično - ker lahko da on res ni vedel in niti ni bila njegova krivda...
|
|
|
|