pupika -> RE: Moj ima pa danes fantovščino :S (7.4.2008 10:10:40)
|
Joj punce ne se kregat, vsak ima svoja merila. Midva z mojmu sva imela pred 4 leti dekliščino in fantovščino. Mojega je bilo prav strah fantovščine, ker se je bal ga bodo pribili na križ in napili, se je prej zmenil z bratom, da po pameti, jim je pa tudi rekel da noče imet striptizete, ker mu je škoda tega denarja, naj mu ga raje dajo. No in moj je imel takrat sodelavca, ki je kar dosti hodil v te nočne klube in sem si jaz kar mislila da bo imel striptizeto. Jaz mojega poznam in sem mu zaupala da ne bo tiste urice riskiral in uničil vse kar sva v 14 letih zgradila na odnosu, mene ni skrbelo. Sem se pa tudi zavedala, da je bil tisti njegov sodelavec tudi včasih nesramen in je hotel da gre moj z striptizeto in mu je hotel tudi plačat, pa je moj rekel, da lahko gre on sam, ker ima on svojo. Mi je svak rekel, tvoj je res pravi miški, takih je malo in da me ima res rad. Jaz sem se tega zavedala in sem mu zaupala in se celi večer nisem spraševala kaj bo,... Sem pa isti večer tudi jaz imela dekliščino in tudi na moji dekliščina je bil striptizer, hvala bogu mojim sestram, svakinjam in prijateljicam so mi pripeljale enega normalnega, ki ej samo plesal okoli mene in bil res dosleden do mene, so ga pa res našle na drugem koncu slo in se je moral za eno uro kar deleč pripeljat, kajti v našem kraju so baje večinoma svinjski, je sestra rekla, da ji je po telefonu rekel, da si da na svojga sladko smetano in jo mora potem bodoča nevesta dol pocuzat, bljak. Sem si milsila jao kaj se vse dogaja, no jaz sem imela zelo v redu striptizerja, naredil fajn feštico, trajalo pa je dobro uro, lahko rečem, smo si dale duška pri vpitju. Smo se že itak prej že zabavale in uživale. Tako, da tudi če je striptizeta in striptizer, vse je odvisno od tega kaki je vaš bodoči mož in kake prijatelje imajo vaši. Midva sva srečno poročena 4 leta in si nikoli nisva metala kaj je bilo na dekliščini, fantovščini, jaz sploh vedet nisem hotela kaj se je dogajalo, pa mi je svak sam povedal, kako je bilo.
|
|
|
|