Kaliope -> RE: Moj ima pa danes fantovščino :S (7.4.2008 18:45:41)
|
ok, kake striptizete pa vi poznate? Sama sem sicer samo enkrat vidla en tak striptiz, ko se enemu kolegu za 20ko naštimali eno, ki ga je posedla na stol, plesala okoli njega, se mu vsedla v naročje, on pa je zraven pil pir in jo gledal ... po pol ure je bilo konec, se je oblekla, spila en pir in šla. Moj pa je bil na fantovščini, kjer je ženin s kolegi sedel za mizo in gledal, kako pleše sredi sobe. Nobenega šlatanja, grabljenja, slačenja moškega, natikanja ali kar koli že ... Kot smo se že na eni drugi temi pogovarjale - raje se zamislite, kakšne kolege ima vaš dragi, če bodo tako zlobni, da ga bodo na silo slekli in ga prislili, da se mu stritizeta vsede na korenjaka, on pa jo mora šlatat? Mislim, da če so prijatelji, kaj takege ne bodo naredili ne njemu ne njegovi nevesti ... Moj vem, da ne bi rad imel nobene striptizete, meni bi se pa prav hecno zdelo, če bi zvedela, da so mu jo pripeljali - ker vem, kak bi bilo revežu nerodno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|