Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 9:52:29
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lex 4. nas bo 5 v spalnici, otroške nimava, še sreča da sva že pri Alini kupila pograd. A pa se mislite potem kdaj seliti, da bodo imeli otroci sobo? Saj ne vsak svojo, ampak vsaj vsak svoj kotiček s pisalno mizo, tako ko bo šola? Lex je zgoraj napisala, da začenjajo graditi hišo. Midva si želiva še enega otroka (imava dva). Prostora bomo čez nekaj mesecev imeli dovolj (pa tudi tu, kjer smo zdaj, nam ne bi bilo hudega), glede izletov in počitnic se ne počutim ovirana in še en otrok zame tu ne pomeni neke hude razlike. Bo pa treba menjati avto, kar ni tako majhen zalogaj; Dacia Logan MCV bi recimo prišla v poštev (potrebujemo več kot 5 sedežev). Ne vem, težko je svetovati drugim, ker ima vsak svoje prioritete in svoj način življenja. Sama bi željo po tretjem otroku zelo zelo težko zatrla in imam srečo, da je kar se tiče zunanjih pogojev uresničljiva.
|
|
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 9:53:51
|
|
|
|
sasa78
|
Moške je težko razumet , ženske smo bolj natančne glede izražanju svojih želja oz. misli. Robe imam za Krko zametat - sem ful zbirčna za kombinacije. Mojedva imata res veliko na razpolago, pa umazanih oblek tud ne trpim!!! Na otrocih seveda!!!
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 9:55:48
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Moj pa je včeraj izjavil da moraš imet avto tako velik da gre lahko voziček not.le na kaj je mislil? Pa da je dokaj zanesljiv. Kaj mislite ve?Si ga potihem želi? zakaj bi pa drugač potrebovali prostor za voziček v avtu? se popolnoma strinjam
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 10:02:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lex 4. nas bo 5 v spalnici, otroške nimava, še sreča da sva že pri Alini kupila pograd. A pa se mislite potem kdaj seliti, da bodo imeli otroci sobo? Saj ne vsak svojo, ampak vsaj vsak svoj kotiček s pisalno mizo, tako ko bo šola? Lex je zgoraj napisala, da začenjajo graditi hišo. Midva si želiva še enega otroka (imava dva). Prostora bomo čez nekaj mesecev imeli dovolj (pa tudi tu, kjer smo zdaj, nam ne bi bilo hudega), glede izletov in počitnic se ne počutim ovirana in še en otrok zame tu ne pomeni neke hude razlike. Bo pa treba menjati avto, kar ni tako majhen zalogaj; Dacia Logan MCV bi recimo prišla v poštev (potrebujemo več kot 5 sedežev). Ne vem, težko je svetovati drugim, ker ima vsak svoje prioritete in svoj način življenja. Sama bi željo po tretjem otroku zelo zelo težko zatrla in imam srečo, da je kar se tiče zunanjih pogojev uresničljiva. Aha, potem pa ja.
|
|
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 10:12:29
|
|
|
|
db
|
a veš kaj ti bom jaz rekla če maš za dva imaš tudi za tretjega
|
|
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 10:34:42
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: db a veš kaj ti bom jaz rekla če maš za dva imaš tudi za tretjega tako je! To sem rekla tudi mojemu in sledilo je: ja pol maš lahko pa še 4 in 5 in 6 in 7,... KAJ SE POL PA KONČA? A to velja tisto pravilo: kolikor ti jih bog da? moški!!!!
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 10:35:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: db a veš kaj ti bom jaz rekla če maš za dva imaš tudi za tretjega tako je! To sem rekla tudi mojemu in sledilo je: ja pol maš lahko pa še 4 in 5 in 6 in 7,... KAJ SE POL PA KONČA? A to velja tisto pravilo: kolikor ti jih bog da? moški!!!!
|
|
RE: osnovni pogoji za 3 otroke 9.4.2008 13:21:33
|
|
|
|
Mijavček
|
Midva sva se za tole prvo nosečnost fajn namatrala in sva razmišlala kok bova srečna, če bova imela vsaj 1 , zdaj ko bosta (če bo vse OK) dvojčka, je pa tok navdušen, da bi pa kar naenkrat on 4 mel. Ko je to prijavil, sem bila jaz ravno sredi najhujše nos. slabosti in mi ideja ni bla prav nič simpatična , pa sem mu pod nos pomolila katalog z vozički in otr. opremo, če ga bojo cene mal na tla postavle .... Po dolgem študiranju je ugotovil (ker je bolj handy-man, ma kaj handyman - ta prav MacGyver), da bo on voziček sam naredu Me prav zanima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
KontracepcijaMiška2006Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?Kontracepcijske tabletke (
32%)
Maternični vložek (navaden) (
2%)
Mirena (
10%)
Kondom (
23%)
Kontracepcijska pena, krema, gel (
0%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 448Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!