Anonimen
|
No, saj vem, da ne razmišljamo vsi enako in da eni pravite, da je že ljubezen dovolj....Ja, je pomembna, samo jaz pravim, da pa le ni dovolj... Skratka: imamo 2 otroka: 4 in 2 leti, živimo v stanovanju - cca. 80m2, oba zaposlena za nč, dohodki povprečne plače. Nekaj malega kredita, ampak nič večjega. Od vedno sva govorila o 3eh , želja še vedno je, kr močna, kar naju bremza, predvsem mene, pa so določene "malenkosti": - živimo v stanovanju, ki je sicer za 4 ok, ampak 5? Imamo 1 otroško sobo, sicer še en kabinetek, ampak je že zdaj napolnjen, - za selitev bi potrebovala kredit, kar se me zdi ob 3eh otrocih tvegana zadeva, - zdaj nam je fajn, si lahko normalno privoščimo izlete, počitnice......koliko na to vpliva še en član? - seveda bi s tremi potrebovali nov, večji avto...za 3 otroke.... - spet strošek vrtca in kar 3ojna potreba po občasnem varstvu, varstvu poleti,.... Skratka, razmišljam bolj racionalno, a srce me kr vleče k še eni . Mož mi ne le pomaga, je enakovredno vključen v skrb za otroke in gospodinjstvo, kake druge redne pomoči sicer nimamo, ker stari starši še delajo. Seveda je odločitev najina, ampak vseeno bi rada slišala nekaj različnih pogledov in mnenj.... Hvala.
|