|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
26.4.2008 19:57:50   
pikovit
Kaj je zdaj to punce?Niste ravno zgovorneuser posted image

Ampak res,kaj je z Krtkom?????Ziher je kakšno hiperco fasala in je v bolniciuser posted image
Vijolica a te čez rituser posted image Pa kaj se to pravi punca?!?Pred 12 dnem,nimaš kaj delat testa.Joj kolk bi te našeškalauser posted image No evo,zdej boš mogla pa še en test kupituser posted image
PIJAAAAAAAAA   helouuuuuuu     kje si???????user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.4.2008 20:03:54   
pikovit
Policajka si pa pridna.Je bolš zdele z diplomo zaključit,kot pa potem,ko bodo otrocuser posted image Jutri ti želim uspešen prenos in dva velikauser posted image user posted image

Dajamaja ne morš verjet,da že finiširaš.Jutri že punkcija.Super.Samo da je mimo,pol si pa na konju.Držim pesti,da bo neboleča punkcija in jasno pravšnje št. celicuser posted image

Abra,Zvezdica,Rozica vam pa uspešen uzuser posted image

Mismis kje si?A tarokiraš al te zopet šola mučiuser posted image ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.4.2008 20:09:23   
kajsica
No punce toliko da vas obvestim, moja M se je prikazala v vsej svoji veličini in v ponedeljek zjutraj pokličem, povem cifro in v akcijo!!!!!! Končno!!!!!

Abra, a bova nekako skupaj trepetale??!!

Arneja, kje se potikaš? Malo rabim kakšno tvojo prigodo ali pa besedo optimizma, res si moralna podpora.

No brez zamere ampak ostale ste tudi!!!

Grethy, svaka ti čast! Res kapo dol pozitivka!!!user posted image user posted image user posted image  Ja gremo dalje in v nove boje!!!!!

WP, ko boš lahko se slišiva in se dobiva! Prvo tvoje zdravje in tvoje pikice, naša znanstva bodo rastla, tako ali pa drugače, par dni prej ali pa potem. Ko boš lahko se javi. Sploh ni panike!!!! Za jutri pa ti držim pesti in naj se pikici lepo počutita pri tebi, da nas čez 14 dni razveseliš z +!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.4.2008 20:20:59   
teja*
Živjo punce!

Se po dolgem času spet oglašam, ker namreč večino časa počivam. Transfer sem imela 22.3. in sem zanosila (krvni test 7.4.). Prejšnji petek se mi je pojavila krvavitev, tako da sem bila na urgenci. Ni ugotovila nič, samo rekla mi je da nej ne obremenjujem ne njih pa ne sebe, da če se bo naslednji dan ulilo, se bo pač ulilo. No v soboto sem imela samo še rjav izcedek. V sredo zvečer pa se mi je spet začel rjav izcedek in traja tudi danes. Sem pa v četrtek imela UZ na GK v Ljubljani in mi je opazila, da imam za GV en hematom.
Povejte mi prosim, tiste, ki ste to imele, kolk nevarno je to?
Al to traja celo nosečnost?
Prosim vas pa tudi, kje oz. kako si lahko izračunam dan PDP. Na urgenci mi je dr. izračunala 7.12., sam če grem od tega datuma nazaj, sem zanosila že 18.2. Lepo prosim če mi lahko pomagate, svojga ginekologa pa imam šele 9.5.

Hvala vam za vse.

Teja

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.4.2008 21:19:58   
Grethy
Teja glede na to da nisem glih dohtar user posted image user posted image   in ne poznam vseh kratic .. .daj mi povej kaj hudimana je tale GV user posted image user posted image ????

< Sporočilo je popravil Grethy -- 26.4.2008 21:20:44 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.4.2008 21:22:23   
pika74
gestacijska vrečka

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.4.2008 21:23:02   
teja*
Grethy, GV je gestacijska vrečka, v kateri se razvija plod.

Teja

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.4.2008 21:26:13   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

gestacijska vrečka

user posted image

user posted image user posted image user posted image a bi mi priskočila na pomoč še z odgovorom teji prosim user posted image user posted image user posted image please

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.4.2008 21:28:38   
ledenka
Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

na zgornjem linku si zracunas, moras pa vedet ali datum punkcije ali ZM user posted image  po ET se ne da racunat.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.4.2008 21:34:28   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: teja*

Grethy, GV je gestacijska vrečka, v kateri se razvija plod.

Teja

lej draga teja* vse kar ti lahko pomagam je tale link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1772122 , pa si mal preberi kaj so punce podebatirale na to temo ... vsekakor moraš počivat, nič stopnic, nič dvigovanja, ležat ... kolkor sem uspela prebrat nahitro ... pejdi si sama v miru vse prebrat ... srečno punči!

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.4.2008 21:40:23   
vijolica30
dober večer punce

abra 5.dan je bil et
pikovit res bi morala eno fasat zgledauser posted image
me skrbi kje je krtekxxuser posted image user posted image , upam da je vse ok s tabouser posted image
a pol tko pravte, še je upanje, hvala vam
pa poleg tega da sm čist u bedu sem še besna ker nimam vonja niti okusa, pa tok bi kej dobrga jedlauser posted image

lupčka, v

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.4.2008 21:40:30   
Zvezdica
Ojla,

Pika74 super da je stopka danes, daj mi povej, koliko dni si se pa špikala?

WP - srečno jutri in da nam čez 14 dni sporočiš lepo novičko.

Pikovitek - lepo se imej na morju... in čimprej pridi nazajuser posted image

Abra, jutri UZ - srečno, morda se celo srečava.

Rozica, tudi tebi srečno jutri na UZ, kje ga pa imaš?

Grem počivat,
Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.4.2008 21:56:04   
pika74
O Zvezdica,

Suprefact - od 31.3. do včeraj (po 0,6) = 26 dni
Gonal - od 14.4. do včeraj (po 2 ampuli oz. 150 enot) = 12 dni

Lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.4.2008 21:57:21 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.4.2008 21:57:49   
dajamaja
WP, bom morala imet zelo dolge roke .. jaz bom v Postojni, ti pa mislim da v Lj. Sicer pa grem z mize turbo v avto ležat in se z analgetiki zadevat. V Bolnici Franja namreč ne dobiš nič proti bolečinam, tut palco med zobe ne. user posted image  Bom pa vseeno mislila nate, ker ti bo gotovo lepše, pa se še mene kej naleze.

Pikovit, hvala, se bomo potrudli user posted image . Uživaj na morju!

Abra, mene je šele danes napihnal, pa zato tolk bolj. Drugač se prvič nisem nič poredila.

No grem spat, da bo jutri zbrano skakljala po komandi. Lahko noč in lepo nedeljo!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.4.2008 22:08:38   
Abra
user posted image sem obljubljala pivo, pol pa mrknem user posted image se globoko opravičujem, sem šla v šoping user posted image

Pikovit, a nisi ti že na morju???

Kajsica, super za user posted image a ni smešno, kako se je včasih veselimo. Bova pa res skoraj skupaj, jaz bom že noseča, ko boš ti imela et user posted image madona, kok sem samozavestna user posted image user posted image

teja, misli pozitivno. ne vem, kaj hematom prinaša oz. ne prinaša v nosečosti. Po vsej verjetnosti ni nič takega, drugače bi ti že povedali. Za pdp je važen datum punkcije in ne prvi dan menstruacije. Držim pesti!

Vijolica, ni kaj kot čičat pa čakat. Ponovi test na 14 dan, držim pesti, da je bilo zadnjič samo premalo hormona.

Pika, je že padla stopka?

Dajamaja, nebolečo punkcijo in čimveč lepih jajčk ti želim jutri! Je pa mene danes tut napihnilo, imam taak trebuh user posted image

Policajka, uspešen ET jutri

Rožica in Zvezdica vama pa čimveč foliklov na uz user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.4.2008 22:34:18   
ROZICA29
Hvala vsem puncam, zlate ste.

Zvezdica, uz imam na GK, kaj pa ti?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.4.2008 22:35:14   
Grethy
Womanpolice, zjutraj bom jaz še sladko pančkala, ko boš ti že na poti domov z dvema malima pikicama ... ne bezljaj takoj domov, ampak malo poleži, ne misli kako hitro nas boš obveščala, bomo že počakale, najpomembnejši sta pikici in ti !!!!!!!!!!!!!

dajamaja naj ti bo punkcija karseda neboleča, ter maximalno uspešna, se pravi, naj bo čimveč celic !!!!!!!!

SREČNO !!!!!  Navijam za vaju jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.4.2008 22:38:18   
Grethy
zvezdicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
abrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ROŽICA29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti za dober UZ ... pa da ko učke odprem da preberem raport user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.4.2008 22:47:26   
teja*
Ledenka, Grethy, Abra - hvala vam, da ste mi pomagale. Upam, da se bo dobro izšlo.

Teja

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.4.2008 22:59:20   
vijolica30
lepo pančkite, ju3 pa upam da ne bom user posted image

lepo se imejte, držim pesti za vsakouser posted image user posted image

hvala za podporo in lahko noč, v

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.4.2008 23:43:36   
gloria
Pika user posted image user posted image user posted image  za stopko
Vijolica držim pesti....saj veš kaj sem ti zadnjič napisala na zsuser posted image ....pogumno ni še konec

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
27.4.2008 6:47:44   
Zvezdica
Jutro punce.

Takle mamo pri nas: samo 3 uboge male foliklčke. user posted image user posted image user posted image Je reku Reš, da ne smem bit negativna....ja pa ja.
Ker imam samo en jajčnik (desn), je to pač rezultat, velikost pa je 9.
Še dva dni diphereline (1 doza) in 2 dozi  menopurja, potem pa v sredo spet UZ.
Aja, pa zdaj k mi je Reš dal inekcijo pa full čutim desni jajčnikuser posted image

Do zdaj sem natur 2 x zanosila, enkart rodila, enkrat je bila iMN.  A je možno, da so mi med vsemi temi posegi poškodovali jajčnik?

Torej nič kaj spodbuden začetek dneva.
Zato pa želim, da Abra in Rožica sporočita lepše novičke. Ti WP, pa glej, da boš dobr opravila ET in dam prineseš dva user posted image .

Pozdravček, *

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.4.2008 7:57:59   
Zvezdica
Aja, pa še tole.

Je imela katera nppr. samo tri foliklče, pa da je potem bil kak za uporabit?
Sploh ne vem koliko možnosti imam.

Mal sem user posted image . Ker se počutim, kot da je bitka izgubljena, pa sej vem, da ni, ampak te negativne misli te potem tko prevzamejo, da je groza.

Ampak bo bolje. Če ne danes pa jutri:)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 27.4.2008 8:09:36 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.4.2008 8:46:10   
pikovit
Zvezdica,kar pogumno,ne glede na to,da jih imaš 3.Sončekdjukelica jih je imela tudi 3.2 sta bila ok in so ju vstavili.No danes pa pestuje dvojčici.Zato kar pogumnouser posted image

WP a si že mamiuser posted image user posted image

UZjevke upam da ste dobro opravile.Jutri pa vam želim uspešen začetek tedna.

Zdaj pa res pičim na morje.Imejte se in uživajte.Se javim,če se bom lahkouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.4.2008 8:58:21   
Zvezdica
Pikovitek...srečno in lepo se imejuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?