|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
5.4.2008 20:43:07   
pikovit
Andreja ja imam ločevalno.Groza.Včeraj sem imela sdni dan.komaj sem zdržala.Pa sej bo.Bom probala zdržat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.4.2008 20:48:51   
hati
Pikovit wauuuuuuuuu, full si lepa. Čudovita nevesta boš. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tale ločevalna dieta je nekam popularna. Jaz se že nekaj časa pripravljam da bi začela. A imaš ti že narejene kake jedilnike?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.4.2008 20:48:55   
andreja 07
Joj punce moje ko bi le bilo res .Sam se spomnim da je enkat ena pisala da je imela vse te težave od prometriuma. Pikovit a ti si imela te težave?Ko sva se vidle tam v ribarnici si se mi zdela čist kul nč zmatrana al si ti imela utrgestan?

Sva se glih z mojmu pogovarjala kok sem upočasnjena in siem si kar urnih nardila če čem da vsaj približno dan steče pa sreča da mam taščo da male počuva.Ne vem sicer kako vaše tašče ampak moja je tok fejst ,sej ima nekatere tiste svoje ampak tok k mi je ona pomagala v 5 letih mi moja mami ni nikoli,četud je čudna izjava a še kako resnična in vem da bom taščo močno pogrešala,ko bo šla meduser posted image .

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.4.2008 20:51:40   
andreja 07
Hati jaz imam v obliki za na računalnik pa ti po mailu pošljem,če ga daš seveda je pa to una knjigica iz Rine. pa je kul jaz sem mal priredila, pa je dobro pa še pozna se,kar tak lahkoten se počutiš.

Test naj bi bil 14.4. kje je še to še en teden.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.4.2008 20:52:44   
andreja 07
Nč grem pogledat če je biskvit hladen pa nardit umetnijo,če mi uspe? Pikovit bi imela geslo za tvoj album prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 205
5.4.2008 20:59:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Tale ločevalna dieta je nekam popularna. Jaz se že nekaj časa pripravljam da bi začela. A imaš ti že narejene kake jedilnike?

Ja Hati imam.Pa os kar ok.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.4.2008 21:04:43   
pikovit
No in kje ste vse glavne akterke danes?Včeraj so bile neke hude obljubeuser posted image

Andreja jst ti pravim,da si nosečka.Drugače,pa so to čist normalno znaki.Sem tudi jaz imela Prometrium.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.4.2008 21:04:54   
Pija76
Pikovit res mi je všeč obleka, ni kičasta. Prav dopade se mi tisti vezeni detail.
No sem se spravila na sladko, sem dobila od sosede full sladkiša in sem eno sirovo pito al neki takega jedla. Zdele sem se pa sendvičev najedla, pa grem lahk v horizontalo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.4.2008 21:05:20   
dajamaja
Pikovit, ne samo obleka, vse si naštudirala. Krasno, res! Obleka je prekrasna. Ti še pa frizurco in boš omamna. Kar je tudi prav. Boš šla kaj na probo za frizuro? (Sej torta je tud bomba, sam ne upam, ko smo pri dietah). Hvala za pozdrave od Mišek! Sporoči ji, da je bila velika praznina za njo in da pridno uporbljamo njene nasvete. In praviš, da že slabosti. a bosta dvojčka? Sem brala, da je že na trojček kazalo!? se je razjezila in 3 vstavila? Ma res jo toplo pozdravi!

Pika, ti pa kar Nanos. Te niso hormoni nič dol vlekli? Jst sem tak čas že ko betonski balon user posted image .

Andreja javi, kako ti bo torta uspela - avto ni mali zalogaj.

Sem mislia, da sem že zamudila, pa vidim, da ste vse na koncert pobegnile. Po moje bo super koncert, mal nam javte pol.  

Neposredna povezava do sporočila: 209
5.4.2008 21:08:45   
dajamaja
Vijolica, vidim, da si gor. Čestitke za samostojno pikanje. meni še kaj takega ni uspelo. Mam mojega vedno na dosegu, hvala bogu.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.4.2008 21:18:42   
Pija76
Dajamaja a misliš da so naju pozabili na koncert povabit? Ker men se zdi da so vse tam user posted image user posted image user posted image . Kako si?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.4.2008 21:19:53   
pikovit

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 06.04.
Ledenka - punkcija
Vijolica30 - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Bambi75 - ET
Krtekxx - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mandreja greje  user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008
  Tia-na greje user posted image  user posted image - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Reš 6.5. pregled)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image , Sapi user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image  

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.4.2008 21:22:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pikovit res mi je všeč obleka, ni kičasta. Prav dopade se mi tisti vezeni detail.

Hvala,Pia
No sem se spravila na sladko, sem dobila od sosede full sladkiša in sem eno sirovo pito al neki takega jedla. Zdele sem se pa sendvičev najedla, pa grem lahk v horizontalo.

Blagor tebi 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.4.2008 21:22:47   
dajamaja
Pija, res zgleda tako. Ma jst sem še na čakanju, tko da ni kej povedat. Timaš gotovo bolj aktualne informacije. Že kej napihnjena? Pivo maš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.4.2008 21:25:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pikovit, ne samo obleka, vse si naštudirala. Krasno, res! Obleka je prekrasna. Ti še pa frizurco in boš omamna. Kar je tudi prav. Boš šla kaj na probo za frizuro? (Sej torta je tud bomba, sam ne upam, ko smo pri dietah). Hvala za pozdrave od Mišek! Sporoči ji, da je bila velika praznina za njo in da pridno uporbljamo njene nasvete. In praviš, da že slabosti. a bosta dvojčka? Sem brala, da je že na trojček kazalo!? se je razjezila in 3 vstavila? Ma res jo toplo pozdravi!

Ja Dajamaja bom šla na probo.Se bom pol spet slikala in vam pokazala sliko.Ti kar govori o tortah.Moram prebolet te zadeve.user posted image Za enkrat je samo eden,ampak je še prezgodaj.
Pika, ti pa kar Nanos. Te niso hormoni nič dol vlekli? Jst sem tak čas že ko betonski balon user posted image .
Pika si pa res pridna punca.Bravo.

Andreja javi, kako ti bo torta uspela - avto ni mali zalogaj.

Sem mislia, da sem že zamudila, pa vidim, da ste vse na koncert pobegnile. Po moje bo super koncert, mal nam javte pol.  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.4.2008 21:26:49   
Pija76
Pikovit a je Mismis na dopustu in si namestnica urejevalke seznama? user posted image

Dajamaja zaenkrat se samo z suprefaktom, tko da napihnjena nisem, samo včeraj zvečer sem pa čutila nekaj na desnem, pa ne vem a jajčnik al kej drugega user posted image , predvidoma 14.4. tačnem z gonalom, pa upam na efekt. Pa sej bo itak, pa upam, da vseen ne bom preveč napihnjena. PIvo pa veš da imam, pol platoja v kleti
že kar lep čas, neki mi gre slab po njem zadnje čase, ampak sem pa danes polovičko z mojim pri kosilu.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.4.2008 21:31:37   
Pija76
Punce jaz vas za danes zapuščam, lepe sanje vam želim!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.4.2008 21:32:05   
dajamaja
No, da te sprobam [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.piedigrottabakery.com/torta.jpg&imgrefurl=http://www.piedigrottabakery.com/history.htm&h=1430&w=1199&sz=129&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=eSq07qrCs3TVcM:&tbnh=150&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dtorta%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.4.2008 21:32:25   
pikovit

Pikovit a je Mismis na dopustu in si namestnica urejevalke seznama? user posted image

To pa ne vem,če ja naša Mismis na dopustuuser posted image .Sem si drznila dat Miška gor na častno mesto.Jst islim da Mismis ne bo jezna name.user posted image  

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.4.2008 21:32:57   
andreja 07
No punce še pol ure pa dobite slikico sam morte najprej povedat kako se to nalima,da pol sam hitro nalimam ,ker sem anti temu znam sam preko shrani.si za tuki pa ne vem kako gre pa neb v album dajal b vam kar tuki napopala pol pa  kritizirejte

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.4.2008 21:33:53   
pikovit

Punce jaz vas za danes zapuščam, lepe sanje vam želim!

Jaz tudi.Je moj danes domov prišel in me močno pogreša.Lepo sanjajte.Se beremo.Nočka

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.4.2008 21:34:33   
dajamaja
Andreja, mene ne sprašuj, lej kaj sem Pikovit prilepila user posted image

Pikovit, tole menda ne bo pretrd test moči tvoje volje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
5.4.2008 21:45:57   
andreja 07
Hati

Poslana dieta samo še volja pa bo šlo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.4.2008 21:49:12   
hati
Andreja najlepša hvala. Ja bom se potrudla. Ampak jaz bom sadni dan in vodni dan izpustila.
Kako gre torta? Že pri koncu?

Neposredna povezava do sporočila: 224
5.4.2008 21:53:31   
spelka12
mišek13 ne morem verjeti, super novica in čestitke ob user posted image . user posted image user posted image user posted image
ajsika moja jutri ful držim pesti za tebe.
vijolica upam, da jutri vidiš veliko foliklov
Nedelja, 06.04.
Ledenka - punkcija
Vijolica30 - UZ

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?