|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
5.4.2008 14:32:30   
Pija76
Tia-na pozitivno naprej! Najprej pa si vzemi malo časa zase in svojega dragega. Vsem nam bo enkrat uspelo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 176
5.4.2008 14:52:36   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Tia-na pozitivno naprej! Najprej pa si vzemi malo časa zase in svojega dragega. Vsem nam bo enkrat uspelo!

Se podpišem pod tole

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 177
5.4.2008 14:53:37   
bambi75
Teja* in Mišek13 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 178
5.4.2008 14:59:02   
bambi75
No ker pri meni nikoli ne gre nič po načrtih sem že danes odšla v MB po user posted image  user posted image . Upam da jima bo pri meni bolj všeč kot v MB.

Pikovit tudi jaz bi geslo user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 179
5.4.2008 15:00:12   
sonček33
teja in MIŠEK jupu jupi ja. kako lepo. fajn bodte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 180
5.4.2008 15:18:00   
kikaa
bambi75 - naj se lepo grejeta in ostaneta pri tebi! Srečno!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 181
5.4.2008 16:07:05   
Tia-na
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Tia-na - user posted image , z optimimom naprej! Pokliči sestro Miro za evidenčno št. - (o1)2318245. Srečno!
Jaz pa imam izcedek malo bolj roza, ni se še čisto ulilo kot vedno, ampak mislim, da to ne bo nič dobrega...ampak mi je pa čuden ta izcedekuser posted image
Za tolažbo pa grem zvečer na koncert...Bijelo Dugme

Hvala vsem za vzpodbudne besede!!!

Ti pa nič preveč noret danes, jst si bom pa privoščila pivo in norenje. user posted image  Se vidimo na koncertu. user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 182
5.4.2008 16:19:47   
vijolica30
Pija zvečer ko mam uro za menopur in ker to moj obvlada jest sem pa bolj leva me je panika zagrabla ker je sporoču da ne bo uspel pridt domov in sem pol rr jokala če je kaj narobe če prestavim špikanje. v glavnem je pol dejzi s svojim optimističnim navodilom zmagala tko da ja, dajamaja mi je uspelouser posted image .

pa tud novim srečkam nosečkam vidim da je uspelo, čestitkeuser posted image

krasne ste punce, v

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.4.2008 17:03:22   
oktavija
Draga deklata, prosim za pomoč!

Dobila sem labaratoriske izvide hormonov, pa jih nič ne razumemuser posted image , a bi mi katera hotela malo razložit, prosim!!!user posted image

Takole piše:
S-TSH: 2,17 mU/L
S-fT3: 4,6 pmol/L
S-fT4: 17,6 pmol/L
S-anti-TG: 22 IU/mL
S-anti-TPO: 12 IU/mL
S-TSI: 0,9 IU/L

Hvala za odgovor

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.4.2008 17:07:47   
konina
tia-na zate en velik user posted image .
bambi lepo grej svoji user posted image user posted image . Na koncu pa ti želim lep user posted image user posted image .
mijavček, tejka, JUPI! user posted image user posted image  Srečno sonosečke in naj bo vse v redu.

vijolica30, tebi pa mirno roko in naj bo možiček vedno pri roki, ko ga rabiš.user posted image

kikaa, upam, da je lažni preplah ali pa celo dober znak za vgnezditev. Še vedno držim pesti.

Prav tako držim za vse, ki ste v postopku, ali  pa še boste,da vam uspe.

marjetica, tebe je pa lepo  spet brati. Pripiha tak prijeten svež vetrič med nas, kadar si tu, da je prav lepo. Hvala za čestitke.

Jaz poležujem, malo sem bila na soncu, gledam stran od hladilnika, ker je grd in smrdi user posted image . Sem bila pa zelo vesela danes, ker sem dobila slikice od enega našega mladička in je tak korenjak, da je joj. Res je full lep postal pa čisto je svoji pasji mamici podoben.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.4.2008 17:12:39   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No ker pri meni nikoli ne gre nič po načrtih sem že danes odšla v MB po user posted image  user posted image . Upam da jima bo pri meni bolj všeč kot v MB.

Punca potem se bodo nenačrtno prijeliuser posted image user posted image user posted image user posted image .Držimo pesti.Kdaj je test?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.4.2008 17:14:15   
konina
user posted image uf, sem zabluzila. Mijavček tebi sem že poslala čestitke. MIŠEK, tokrat so namenjene tebi. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.4.2008 17:15:11   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Draga deklata, prosim za pomoč!

Dobila sem labaratoriske izvide hormonov, pa jih nič ne razumemuser posted image , a bi mi katera hotela malo razložit, prosim!!!user posted image

Takole piše:
S-TSH: 2,17 mU/L
S-fT3: 4,6 pmol/L
S-fT4: 17,6 pmol/L
S-anti-TG: 22 IU/mL
S-anti-TPO: 12 IU/mL
S-TSI: 0,9 IU/L

Hvala za odgovor

Jaz ti sicer ne bom mogla nič pomagat.Ti pa predlagam,da daš to Pušenjaku za pogledat in ti bo povedal kaj in kako.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.4.2008 17:47:49   
Mijavček
Tia-na, zelo mi je žal. Lepo,da si že boljše volje. Fajn se mej na koncertu !

Tejki tebi pa čestitkeuser posted image user posted image , pa vse naj naj!!

Knina, ni panike, mišek, mijavček - neki sivga pa kosmatga - to je vse podobno user posted image   Sem pa jaz tud ful vesela za Miška13. Lepo od sestrice, da je prišla povedat, ane?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.4.2008 17:58:33   
pika74
Ojla,

par dni me ni, pa je 8 strani user posted image user posted image user posted image .
Kapo dol user posted image .

Nč, jst nimam nč novga za povedat - razn to, da se vsak dan špiknem v trebuh.
Aja, dons sm šla na Nanos user posted image .

Pa lep dan še naprej vsem skup.

pa-pa

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.4.2008 18:16:23   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Punca potem se bodo nenačrtno prijeliuser posted image user posted image user posted image user posted image .Držimo pesti.Kdaj je test?

Joj, pikovit, bi bilo zelo fajn ja, da bi se to zgodilo.Sem bila včeraj kar potrta in že obupala, ko sem zvedela situacijo, no danes sem že boljše volje,user posted image sem bila sama v sobi po transferju in mi je sestra Jasna delala družbo kar precej časa. Povedala mi je veliko zgodbic z srečnim koncem, tako da tu res ni pravila. Bomo videli. Test pa imam 21.4.

Pa še to lepa oblekca pa tudi punca v njej, pa tista torta mi lušte dela user posted image  pa nimam nič sladkega doma.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.4.2008 18:45:14   
**NiNa**
oj oj
Oktavija - odgovor sem ti poslala na ZS

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.4.2008 19:15:48   
oktavija
Nina najlepša hvala za odgovor, a mogoče veš kaj te kratice pomenijo, posebej me zanima TSH..
Hvala!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.4.2008 19:40:05   
Pija76
Pikovit fulllll je lepa obleka! A una punca zraven je prodajalka ali tvoja sister?
Kako si danes? Jaz sem neki na sladko narjena user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.4.2008 19:44:34   
Pija76
Bambi lepo grej otročka! Konec poznamo a ne - štručka (-i) v naročju!!! 

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.4.2008 19:50:28   
andreja 07
Čer punce

kako
vidim nove nosečke-ČESTITKE

Samo na hitro da se malo javim namreč ne vme kaj se dogaja z mano a je to mogoče od Prometriuma skoz sem tokkkk utruejna in zaspana občasno se mi kar vrti v glavi glede same napihnjenosti se zadeva umirja. gol me itak tok čudno špika da samo čakam ,da se ulije.
Punce tiste k ste mele en zarodek kaki so bili vaši občutki? Vas pridem še malo počekirat zdej pa moram torto končat -pečem za tastarejšga k ma jutri praznovanje rd.Zamislila sem si avto če rata al ne pa bomo vidli.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.4.2008 20:11:11   
pikovit
Bambi hvala.To mi ful pomeni.A sem ti lušte naredilauser posted image .Nič se ne sekiraj vse bo OK tako,kot mora bit.Ne glede na to kakšen bo rezultat.

Pija evo sem kul.Danes sem cel dan okol bajte.Pa rože sadim in pospravljam okol.Skratka polno zaposlena.Hval za cifro.A ti je všeč obleka al ti je preveč kičasta?Ne drugače pa to ni moja sestra.Je punca,ki tam dela.Jst bi tud bla slako narejena danes oz. vsak danuser posted image .Pa ne gre.Danes sem imela ribo in zelenjavo.Zvečer pa malo piščeta in solata.Ma sej bom že kako.Še aerobika,pa sem na konju.

MIŠEK13 VAS POZDRAVLJA in jo že dajejo prve slabostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 197
5.4.2008 20:35:48   
andreja 07
Pikovit
A delaš ločevalno?
men je tud kul pa še lačen nisi ,no jaz trenutno nič ne delam v tej smeri ampak sem pa v februarju pa je blo fino nisem sicer dala dol 30 kg ,ampak tok pa da če bom pridna in če mi slučajno uspe da bom lahk še kake hlače oblekla ,če se bo tale napihnjenost polegla,da mi ne bo treba prav nč zapravlajt,ker tud pr tamalih dveh sem bla pridna kupila sem si cele 2 majčke . No pa še to mam tok kg, kokr sem jih mela ko sem z malima zanosila tko da zame je tud to uspeh ,čeprav se vam suhicam to verjetno hecno zdi ampak pikovit že ve k me je vidla.

Srečke nosečke kaj imate tud ve skoz vetrove? ker jaz sploh ne jem nič kaj tazga kar bi mi jih povzročalo pa imam skoz vetrove večje in manjše prav čudno al je to spet prometrium kriv.

Tok si želim d abi mi uspelo in dans že cel dan tuhtam zakaj tok" trpim" ali je to mogoč le kak dober znak? Kdo ve?

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.4.2008 20:40:07   
hati
Ufff ste ve pridne za pisat. Se moram pofočkat še jaz na tej aprilski temi.

Mišek in Teja** Čestitke user posted image  user posted image in vse lepo v tem tako težko pričakovenem obdobju.

Bambi75 lepo grej svoji user posted image user posted image in naj ti 21. prineseta en velik in debel plusek.

Andreja ti si vedno bolj sumljiva. Meni se zdi, da boš ti naslednja nosečka. Kdaj imaš pa ti dan za test delat?

Tia-na tebi pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodoča gospa Pikovit, jaz bi tudi geslo za vas pogledat. user posted image

Vsem ostalim en prekrasen pozdravček. Upam, da uživate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.4.2008 20:41:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Pikovit
A delaš ločevalno?
men je tud kul pa še lačen nisi ,no jaz trenutno nič ne delam v tej smeri ampak sem pa v februarju pa je blo fino nisem sicer dala dol 30 kg ,ampak tok pa da če bom pridna in če mi slučajno uspe da bom lahk še kake hlače oblekla ,če se bo tale napihnjenost polegla,da mi ne bo treba prav nč zapravlajt,ker tud pr tamalih dveh sem bla pridna kupila sem si cele 2 majčke . No pa še to mam tok kg, kokr sem jih mela ko sem z malima zanosila tko da zame je tud to uspeh ,čeprav se vam suhicam to verjetno hecno zdi ampak pikovit že ve k me je vidla.

Srečke nosečke kaj imate tud ve skoz vetrove? ker jaz sploh ne jem nič kaj tazga kar bi mi jih povzročalo pa imam skoz vetrove večje in manjše prav čudno al je to spet prometrium kriv.

Tok si želim d abi mi uspelo in dans že cel dan tuhtam zakaj tok" trpim" ali je to mogoč le kak dober znak? Kdo ve?

Andreja a jst voham novo nosečko?user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?