|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
4.4.2008 23:51:42   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

... joj moj jih ma tolko na zalogi da je kar hudo ... veš da moram včasih vstat iz pojstle, ker me od smeha začne dušit ...

To je pa super.Zdrav odnos jst temu rečem.Tud pri nas je včasih tako.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
4.4.2008 23:53:11   
pikovit
Tejki sem videla prelepo novico.Čestitke user posted image user posted image user posted image Samo me je naša Dejzi čist iz tira spravla,ko sem jo vidla gor.Mi je vse dol padlo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.4.2008 0:06:33   
pikovit
Ledenka,malenkost za danes.Pa še kdaj.Samo da zaleže.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.4.2008 0:16:47   
Abra
Evo, jaz sem zdej še malo okrog brala in uradna novica - Mišek13 je noseča!!!!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2633471

Mišek, še tuki ti čestitam in želim vse naj naj!!!! Sem že zadnjič pri Pušenjaku vidla, da imaš pozitiven test, pa sem raje še molčala, da nam sama sporočiš ali tvoja sestra.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.4.2008 0:17:50   
Abra
Eh, mi zgleda ni link ratal, tema je na čveku v tri dni.

Pikovit, jaz bi geslo user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.4.2008 0:32:58   
pikovit
Abra ti ga poslala na ZS

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.4.2008 7:05:45   
Pija76
Dobro jutro,

vidim, da je bila veselica včeraj, Abra ti si me presenetila, ponavadi prej obupaš. Ampak razumljivo Marjetica končno našla pot na RR! Pa hvala za link, so mi kar solzice v očke prišle!

Dajamaja neki si bila redkopisna včeraj! Kako si?

Marjetka SIR je ena ustanova kjer delam eno licenco, in sem imela še zadnji izpit, zato sem trepetalka user posted image user posted image user posted image , če bom izpit naredila. Drugač se pa pridno pikam s suprefaktom mislim da bo danes 5 padla.....

Vijolica kaj je uspelo?

Grety ti samo klofaj!!!!! Pa bojo zvezdice! Ta o hruški je res simpatična! Sej moj tud laži hruško objame, imamo od novembra posajeno user posted image user posted image user posted image , mene pa tud brez problema če le utegne user posted image !

Kikaa mislim, mislim nate in ti vse naj naj želim!

Pikovit kaj pa danes ješ? Pošlji geslo. Mojemu sta bila celo 2 prstana všeč.

Ne vem kera je govorila o Hirošimi po atomski bombi, greva lahko kar u štric, ampak jaz moram pospraviti danes, ker jutri dobim visoke obiske, da obelodaniva lepo novičko (beri vegeto), pa se mora valda vse sijati, da ne bo slabega mnenja user posted image user posted image user posted image . Drugač pa zdele skočim pod tuš, zapičim piko, letim v štacuno, en stroj cunj na štender, pol pa po avteka, upam, da bom danes ponosna lastnica svojega lepotca!
Punce uživajte dan, pogledam čez okno in je že vse v tako lepih barvah, da je greh biti danes notri. Uživajte, nadihajte se vremenčka, in čimveč sončka vam želim! Letimmmmmmmmmmmmm!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.4.2008 7:52:08   
DaisyE
U jebela cesta, tole, da je pa naša miška nosečka si pa že svoj post zasluži, a ne? Naša izvedenka za IVF vprašanja, naša motivatorka, vedno dobre volje, vedno sposobna vztrajat ne glede na vse. Kdo bo imel to čast? Jaz ji bom pa za začetek kar tule čestitala.
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MIŠEK user posted image user posted image user posted image
TO NAM DELAJ!!!

Jaz moram tud danes pospravljat. Pravkar delam plan, kako naj se tega lotim. Pikovit, jaz bi tud geslo, če si se že pobrala od vsega hudega. user posted image user posted image user posted image

Teja* tebi se pa opravičujem, sem sfalila post. Čestitke še od mene. Iz vsega srca. 11 let je dolga, predolga. Zdaj pa mora uspet in tudi bo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.4.2008 8:59:22   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 06.04.
Ledenka - punkcija
Vijolica30 - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Bambi75 - ET
Krtekxx - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mandreja greje  user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008
  Tia-na greje user posted image  user posted image - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Reš 6.5. pregled)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image , Sapi user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image  

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.4.2008 9:01:24   
mismis
Mišek13, BRAVO čestitam, full lepa novička user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.4.2008 9:46:36   
ledenka
dobro jutro!

cesttke za Misek13 user posted image user posted image user posted image  

tale april je pa ploden user posted image  mismis, a mislis, da bi jo na seznam napisala? to je taka izjemno pozitivna novicka!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 161
5.4.2008 10:05:38   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce slike so v albumu.Sem jih dala pod ključ,saj veste kakšni redovedneži se po RR sprehajajo.Če katero zanima ji pošljem po zs geslo.

Pismu a da mam novo star?Ja to pa sploh ne bo opazila.Do jutri se spomnim kakšen govor.Zdej grem pa razmišljat,kaj bom napisala.

jaaaaaaa in v tem postu si imela objavljenih ravno za letošnjo letnico ... čestitam

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.4.2008 10:38:01   
Tia-na
Čestike Mišek13 in teji*.

Najini pikici pa sta se poslovili. Kikaa, ti pa zdrži še par dni.

Kako gre zdaj naprej. Jst bi se prijavila za september. Pri Voglerju sem se že naročila za novo napotnico. Kje pa dobim štartno štvilko oz. kako gre zdaj ostalo naprej?
Hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil Tia-na -- 5.4.2008 10:52:18 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 163
5.4.2008 10:49:49   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mišek13, BRAVO čestitam, full lepa novička user posted image user posted image user posted image

tud jaz čestitam user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 164
5.4.2008 11:24:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dobro jutro!

cesttke za Misek13 user posted image user posted image user posted image  

tale april je pa ploden user posted image  mismis, a mislis, da bi jo na seznam napisala? to je taka izjemno pozitivna novicka!

Zelo dobra ideja.Absolutno.Brez nje je bilo tu.....user posted image Joj kr jokam.Ful sem vesela zanjouser posted image .Ja valda da jo bomo dali gor na seznam.Ima častno mesto.Jst sem za

Pišuka punce a veste,da sem pozabila od včeraj geslouser posted image user posted image .Bomo mal probavale,drugače bom pa na novo naložila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.4.2008 11:35:34   
dajamaja
                      user posted image

user posted image user posted image user posted image Mišek13 je nosečka user posted image user posted image user posted image
                      user posted image

Iskrene, iskrene čestitke!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.4.2008 11:51:46   
dajamaja
Se pridružujem Daisynem mnenju o Mišek, zasluži si najmanj svoj post. Dušica zlata je vsem pomagala z nasveti, pozitivnim pristopom, skratka ENA A ženska. Mirno, srečno, zdravo, nosečnost! Pa da bi se nam mal javila s svojimi občutki.

teja* iskrene čestitke!

Grethy, s Pikovit sem vaju prezrla čist zato, ker Daisy ni bila dolg gor, pa sem upala, da kak pir pade ... user posted image  Hec. Včeraj sem prilezla s kavča po 2 urni komi prehodnega značaja. Komi sem se vklopla, se je pa že začel boj, kdo bo prej v kopalnici. Luzer pelje pa psa še zadnjič lulat user posted image . Sem prebrala komentar tvojega dragega, luštkan, res.

Pikovit, dej mi geslo, ko se ga spomniš. Veš da moram videt za katero bomo dekišno tule gor zganjale.

Pija, jst sem še čist out od našega novega člana. Gre pa počas na bolš in bom menda kak večer tudi še lahko z vami požurala. Ti berem, da se pridno pikaš. Močno navijam zate. Kdaj bomo tipkovnice polivale spet!?

Daisy, močno pohvaljena, da si kišto iz službe privlekla.  Drugač grem pa jaz v torek po inekcije in menim, da je zadnji čas za ogrevanje. Boš moj sparing partner  user posted image ? Najbolš, da maš mašino kr cel cajt doma, ker formo je treba vzdrževat.

Vijolica, si se sama piknila

Abra, sem slišala, da pivo polipe, al kar koli že.... spremeni v prah.

Mismis tebi pa o koristih piva menda ni treba razlagat.

Skratka zvečer punce bi lahk spet mele pirjado.... jst bom po 8ih berajt, moram gospodinjit in na hišo it delat (zato ma izgovor, da nisem v službi na nadurah user posted image ) ...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 167
5.4.2008 11:52:15   
**NiNa**
Tia-na : Žal mi je zate user posted image . Poslala sem ti ZS.

Mišek13 in Tejki : user posted image Čestitke! Res je bil že čas, da nam tudi vidve sporočita tako lepo novico. Želim vama čim lepšo in mirno user posted image , ter zdravega user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 168
5.4.2008 11:56:03   
dajamaja
Tia-na, zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo. Vzemi si malo časa zase in svojega dragega. Dnevi so lepi, pojdi na sprehod,.. delaj kar te radosti, samo ne žaluj predolgo. Drži se!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 169
5.4.2008 12:17:43   
sapi
Tia-na res mi je hudo zate user posted image  ... poskušaj misliti še na kaj lepega mogoče bo kaj bolje, da bi le bilo ...

sapi

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 170
5.4.2008 12:23:49   
Abra
Jaz se tudi strinjam, da Mišek dobi častno mesto na seznamu al pa svoj post, sam ena ga more odpret user posted image

Tiana, žal mi je, da je že vsega konec user posted image bomo septembra še bolj navijale, da bo takrat ratalo.

Lepo žurajte danes, jaz zdej odhajam v hotel mama, mogoče bom jutri zvečer dovolj zgodnja, da pridem še kaj pogledat. Nardite si lep vikend!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 171
5.4.2008 12:54:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Tia-na, zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo. Vzemi si malo časa zase in svojega dragega. Dnevi so lepi, pojdi na sprehod,.. delaj kar te radosti, samo ne žaluj predolgo. Drži se!

Se podpišem po tale post.In držim pesti,da naslednjič bo.Optimizem velja.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.4.2008 13:21:41   
snežinka7
Tia-na žal mi je upam, da naslednjič uspe
Mišek13 in Tejka  čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 5.4.2008 13:24:05 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 173
5.4.2008 14:06:19   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Tia-na - user posted image , z optimimom naprej! Pokliči sestro Miro za evidenčno št. - (o1)2318245. Srečno!
Jaz pa imam izcedek malo bolj roza, ni se še čisto ulilo kot vedno, ampak mislim, da to ne bo nič dobrega...ampak mi je pa čuden ta izcedekuser posted image
Za tolažbo pa grem zvečer na koncert...Bijelo Dugme

Hvala vsem za vzpodbudne besede!!!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.4.2008 14:31:50   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Tia-na - user posted image , z optimimom naprej! Pokliči sestro Miro za evidenčno št. - (o1)2318245. Srečno!
Jaz pa imam izcedek malo bolj roza, ni se še čisto ulilo kot vedno, ampak mislim, da to ne bo nič dobrega...ampak mi je pa čuden ta izcedekuser posted image
Za tolažbo pa grem zvečer na koncert...Bijelo Dugme

Hvala vsem za vzpodbudne besede!!!

Kikaa jaz navijam zate. Pa uživaj na koncertu, ne skači preveč, jaz sem pa karte zamudila user posted image , drugač bi tud z veseljem šla!!!!!!!!!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?