|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
19.4.2008 23:06:22   
Pija76
Kajsica jaz sem zdaj v špilu in pijem čaj iz malinovih listov, enkrat na dan če mi rata,m jem b komplek, pa mogoče enkrat na teden si naredim zelenjavni sok. Pa pivo pijem, in to je vse. Upam, da kaj pomaga.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
19.4.2008 23:07:33   
Pija76
No vidim, da se žurko včeraj zamudila, danes imam pa monologe, tako da grem kar cunje pedenat rajš.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.4.2008 8:50:37   
Darja*
Evo, da se še malo tle oglasim,.....neki časa vam nisem sledila tako da vsem ki je ratalo user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image .
Meni je uspelo dobit izvide iz MB,...ampak ne vem če bodo veljali, ker so iz leta 2003 user posted image . Bomo videli kaj bo v četrtek rekel Reško. En mal me šraufle,....user posted image user posted image  od nervoze.
Ah bo že nekako,...
lepo se imejte,..lepo sončno nedeljo

Darja

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.4.2008 8:57:05   
mateja_goljev
Hvala za spodbudne besede, stanje se je umirilo, in res je morala bom 100% počivat.

Hvala in lepo nedeljo danes.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.4.2008 11:32:03   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Hvala za spodbudne besede, stanje se je umirilo, in res je morala bom 100% počivat.

Hvala in lepo nedeljo danes.

user posted image user posted image  samo da si dobro ... jaz se tudi kar v redu počutim, ti pa kr počivaj ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.4.2008 11:39:58   
ledenka
dobro jutro, punce, da vas na hitro pozdravim! vdanes navijamo za womanpolice user posted image  da bi tale stopka koncno padla!

pri meni vse po starem user posted image  se dobro, da ne grem danes nikamor v shopping, dvomim, da bi se testerckom lahko uprla user posted image  tako da bo kar na jutri pocakalo. grde rdece tetke tud ni, kar je vsekakor zelo dober znak, glede na to, da je ze 15 dni od punkcije user posted image  no, pustimo se presenetit user posted image  

danes imamo piknik user posted image  upam, da imajo v nasi trgovini Bavario, delj se mi ne da hodit. sem pozabila kupit user posted image  od ostalega pira imamo pa doma sam Lasko user posted image  tako da se v skusnjavi nisem user posted image  mes bomo pa dobro prepekli, nic bat user posted image  

uzivajte to soncno pomladno nedeljo, punce! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.4.2008 11:55:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Shuka hvala ti na odgovoru.

Mi lahko kaj več poveš o tem MM? Mogoče ti lahko jaz kaj pomagam, moja seka je skoraj vsak vikend na tistem koncu, no ja manjka še kakih 30 km, pa bi mogoče lahko pomagala?!

Ja tudi jaz pijem limono, ki jo zvečer narežeš in preliješ s vročo vodo, to pa na tešče spiješ in naj bi to pomagalo odvajati strupe iz telesa. Tudi moj sokovnik kar skoz laufa, no ja vsaj 3x tedensko, pa si taj naredim dobre pol litra soka. Sem pa brala, da če mešaš z rdečo peso, da daj potem samo pomaranče, ker ostalo sadje nekako ubije učinke rdeče pese. No ja saj tudi baje ni pametno mešat 10 vrst sadja ko si pripravljaš sok.

Ojla kajsica,
prejšnjič sem kupila MM pri čebelarstvu Pislak iz Apač, naj bi bili največji pridelovalci medu v Sloveniji, lahko pa da se motim, a kar se MM tiče, je bil še najcenejši v Sloveniji. Imela sem neko vezo, ki mi jo je dostavila do Ljubljane, žal pa te veze ne bo še kake pol leta tako, da mi je kar odročno. Lahko bi šla na kak izlet, samo kaj, ko ob vikendih ne delajo ali pa so ob sobotah odprti samo do 12h, bi blo potrebno preveriti. No ker vemo, da je MM zelo težko pridobiti jih tudi zelo malo prideluje to dragoceno zdravilo, zato je tudi tako drag, sploh zdaj ko so čebelice nekam pobegnileuser posted image .

Kar pa se tiče naravnega soka pa moram priznati, da nisem vedela da razen pomaranče uniček rdeče pese drugo sadje izničujeuser posted image . Hvala za opozorilo, bom naslednjič to upoštevala, ko si bom sok delala. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.4.2008 11:55:26   
pika74
Ledenka,

kako se počutiš? Jaz že voham novo user posted image

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.4.2008 12:03:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ledenka,

kako se počutiš? Jaz že voham novo user posted image

user posted image

eh, znakov kolk ces user posted image  ampak pojutrisnjem bomo vedli vec user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.4.2008 12:03:27   
Shuka
ledenka - upam, da tvoje tečke ne bo user posted image
mateja_g. - no me veseli, da je izcedek ponehal, kapr pridno še naprej počivaj user posted image
Darja* - lepo, da si se oglasila in vse dobro pri Rešu, ti pa priporočam, da vzameš vse izvide kar jih imaš s seboj user posted image

Lepo nedeljo dečve user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.4.2008 13:07:38   
Grethy
Ojla kajsica,
prejšnjič sem kupila MM pri čebelarstvu Pislak iz Apač,

Ojla Shuka ... ti si prejšnjič to tam kupila, jaz sem pa zdajle malo  BRSK, BRSK po netu in našla spletno stran in tel. št. in gospa mi je prijazno povedala, da so med tednom doma in dosegljivi ... tudi na tel.št. 02/796 10 51, da imajo pakirano v stekleničkah 30g = 20 EUR, ter 160g = 80 EUR ... po pošti žal ne pošiljajo obstaja pa opcija, da se da dobiti to tudi pri njihovi hčerki, ki živi v Radomljah (okolica Ljubljane). Glede na to da je pa hči ravnokar rodila, je pa gospa lepo lepo prosila, če bi lahko počakale 10 - 14 dni, ker je hči še v bolnici (nekaj komplikacij pri porodu) in da malo pridejo k sebi ... imam pa tudi njen naslov in telefonsko ... tako da če bi kteri prav prišlo čez 14 dni al pa kasneje tam v okolici Ljubljane kr povejte ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.4.2008 13:08:06 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.4.2008 13:12:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ojla kajsica,
prejšnjič sem kupila MM pri čebelarstvu Pislak iz Apač,

Ojla Shuka ... ti si prejšnjič to tam kupila, jaz sem pa zdajle malo  BRSK, BRSK po netu in našla spletno stran in tel. št. in gospa mi je prijazno povedala, da so med tednom doma in dosegljivi ... tudi na tel.št. 02/796 10 51, da imajo pakirano v stekleničkah 30g = 20 EUR, ter 160g = 80 EUR ... po pošti žal ne pošiljajo obstaja pa opcija, da se da dobiti to tudi pri njihovi hčerki, ki živi v Radomljah (okolica Ljubljane). Glede na to da je pa hči ravnokar rodila, je pa gospa lepo lepo prosila, če bi lahko počakale 10 - 14 dni, ker je hči še v bolnici (nekaj komplikacij pri porodu) in da malo pridejo k sebi ... imam pa tudi njen naslov in telefonsko ... tako da če bi kteri prav prišlo čez 14 dni al pa kasneje tam v okolici Ljubljane kr povejte ...
Grethy - tole je pa odlična informacija, hvala ti. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.4.2008 13:13:51   
Grethy
Odkod hudirja pa si user posted image user posted image user posted image user posted image ... lahko tut na zs user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.4.2008 13:38:57   
Shuka
user posted image user posted image z gorenjskega konca, kjer sonček sije in kjer so postavili spomenik krompirju. user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.4.2008 14:09:18   
Shuka
Grethy - kako si ti po punkciji? Počivaš?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.4.2008 14:17:19   
vijolica30
punce, sploh tiste ki imate slabe izkušnje s situacijo po etuser posted image , najbrž neumnosti sprašujem, ampak vseeno, kdaj se "največkrat" prikaže rdeč hudič, sam ne mi rečt tik pred testomuser posted image user posted image user posted image , je pa šele 5 dan po etuser posted image ?? sej vem, da prehitevam dogodke, pa vseeno, ker ste tok zlate in ker sem jest tok neučakana in že precej tečna user posted image

lp, v

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.4.2008 14:26:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

punce, sploh tiste ki imate slabe izkušnje s situacijo po etuser posted image , najbrž neumnosti sprašujem, ampak vseeno, kdaj se "največkrat" prikaže rdeč hudič, sam ne mi rečt tik pred testomuser posted image user posted image user posted image , je pa šele 5 dan po etuser posted image ?? sej vem, da prehitevam dogodke, pa vseeno, ker ste tok zlate in ker sem jest tok neučakana in že precej tečna user posted image

lp, v

Vijolica - priporočam ti, da se z nečim zaposliš, greš v službo jutri ali na sprehod, vrtnariš, počneš pač kar ti je ljubše in malce pozabiš na vse skupaj do testa.
Kar se tvojega vprašanja tiče ti lahko odgovorim le tako, da tiste, ki smo dočakale hudiča, smo ga vsaka posebej dočakale na različne dneve, (jaz npr: 11 dan po ET) zato ti to z zagotovostjo ne moremo reči kdaj, vsekakor pa bi bilo zate najbolj primerno, da o tem ne razmišljaš, da si ga ne boš se priklicala. user posted image

Pojdi ven na sonček in si spočij možgančke od tega neprestanega razmišljanja in da bi čez 9 dni zagledalauser posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.4.2008 14:32:49   
vijolica30
Shuka hvala user posted image user posted image user posted image

Krtekxx upam, da bo se boš kmal boljš počutila, jest razen hude tečnobe nimam takih težav, zaenkrat!!!

lp, v

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.4.2008 14:46:33   
pinki2
ledenka user posted image upam na +++++jutri držim pesti
vijolica ti pa probej mal izklopit pa se zamoti z kakšnim delom
jaz 
naprimer grem zdele mal v naravo na sonček pa pol kuj mal pozabim!user posted image

shuka ti si pa čist zraven mene,a že stoji krompirjev spomenik najbolj da grem čez gmajno na sprehot pa pogledat ?????user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.4.2008 15:10:49   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

ledenka user posted image upam na +++++jutri držim pesti
vijolica ti pa probej mal izklopit pa se zamoti z kakšnim delom
jaz 
naprimer grem zdele mal v naravo na sonček pa pol kuj mal pozabim!user posted image

shuka ti si pa čist zraven mene,a že stoji krompirjev spomenik najbolj da grem čez gmajno na sprehot pa pogledat ?????user posted image

pinki, sem mela glih zdej obiske iz kraja ****, pa lahko iz prve roke zatrdim da spomenik še ne stoji, le podstavek je pripravljen ...

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.4.2008 15:39:30   
Shuka
No se vidi, da tud jest že u gmajni nisem bla dolg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.4.2008 16:12:15   
Zvezdica
Evo mene user posted image . Dočakala svojo user posted image . Zdaj pa k vprašanju.
Torej sem pri Rešu, in je reku da pridem drugi dan krvavitve, hm na listu pa piše tretji dan. Nekaj je govoril če maš izcedek pa tako dalje, ampak jast krvavim. Začelo se je z izcedkom okoli  enih, zdaj ko smo bili zunaj sem pa dobila ta pravo M, no vsaj tko zgleda. Kdaj naj grem k njemu, jurri zjutraj ali v torek zjutraj? Čist sem zmedena, valjda ker je prvič in me je strah da ne bi zaj...

Torej,  kako ste vi to nardile? Dobila bom pa menopur in Diph...

Plis, povejte, ker me bo razgnal, ker pa moram prit ob šestih se ne morem kar hecat :)

Uživajte v sončku.

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.4.2008 16:24:15   
Shuka
Zvezdica - če je prava krvavitev pojdi jutri zjutraj do njega. Jutri bo drugi dan in nč ne boš zaj*****, tud jest sem zmer zmedena ko jo dobim, pa najprej ni nič pol kr neki pol se pa pokaže in tudi če bi šla 3 dan M ne bi bilo nič narobe.  Jaz sem šla res 3 dan ker si nisem krvavitev prov razlagala, zvečer ko sem šla spat je bila krvavitev ampak čez dan nič in zato to nisem štela za prvi dan. ČE je pri tebi večji del dneva prava krvavitev je že prvi dan. Pravijo, da ko se pojavi kaplja krvi je že prava krvavitev, vsi t.i. izcedki raznih odtenkov naj se ne bi šteli, razen rdeče.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.4.2008 16:42:42   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 20.04.
womanpolice - UZ

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ
Grethy - ET

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.4.2008 16:58:57   
Zvezdica
Shuka, hvala ti. Si razbremenila moj možgančke v hipu :)
Nič, grem jutri pa kar bo bo. Še vedno me lohka dam pošlje a ne?. Jast mam itak tok čudne cikle, enkrat 26 dni, enkrat 30. To je cel žur zadnje čase. Prej je bla pa točna k urca.

Hvala še enkrat. Še malo pa bom zares v postopkuuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?