|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
19.4.2008 14:11:06   
ledenka
cestitke za vceraj, vijolica, in Pika, tebi za danes user posted image user posted image user posted image  vama zelim, da bi se vama zivljenje do naslednjega rojstnega dneva popolnoma obrnilo user posted image user posted image

Grethy, navijamo za punkcijo!

Soncek, pocasi pa zanesljivo user posted image  mogoce pa bos imela stopko ze po 1. UZ!

cvekice moje, ste vceraj nacvekale user posted image  lepo se imejte in uzivajte tole soboto!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.4.2008 14:12:56   
womanpolice
Živjo dekleta... jst sm KOMA......................

DOMOV sm prišla nekaj do 6ih... pridno sm vas čuvala... user posted image

PIKA najprej tebi... Želim ti vse najboljše: naj se ti uresničijo tako skrite kot neskrite želje

MISMIS... ja, ob 10 sm jst pridno ajala... potem pa me je matka zbudla ob pol dvanajstih, tko da sm spala sam slabih 6 ur.. dans še ena nočna,,, jutr zjutraj pa UZ user posted image ... mislm, da bom še eno urco zalegla po kosilu...

MALA81  noč je bila mirna... alkoteste smo izvajal ... in merli hitrost (35 alkotestov)....

PIKOVIT, GRETHY, LEDENKA, SONČEK33 in ostale, katere nism navedla... SKRATKA VSE... Želim vam lep dan... mogoče se kaj tipkamo pred službo.. kaj kratkega... ampak zdajle sm pa res še tko koma,... da grem jest potem, pa mal zaajčat...

lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.4.2008 14:15:55   
womanpolice
GRETHY... saj res, dans maš punkcijo.. upam, da je vse ok... da ni bolelo in da je bilo ZELO uspešno.. javi... lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.4.2008 15:06:49   
Grethy
PIKA najprej vse najboljše ... zdaj sva skoraj na istem le da bom jaz kmalu imela zamenjani tvoji številki ... (zgleda da so mi letnico narobe zapisali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ... naj ti bo letošnje leto okroglo in donosno, pa kar takoj, ni treba da je to šele jeseni user posted image user posted image user posted image user posted image , pa navdušujoče in srečno !!!!!!!!!

mismis, hvala, je minilo ... sem pričakovala nič bolečin in maximalno bolečin, pa je blo res kot bi me ene parkrat mal polasali ... drugih stvari pa itak nisem zaznala ... Dr.Ribičeva je bila in je zlo lepo delala ... v četrtek 24.04. mi pa le zapiši zdaj ET ... H V A L A !!!!!!!!! 

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

GRETHY... saj res, dans maš punkcijo.. upam, da je vse ok... da ni bolelo in da je bilo ZELO uspešno.. javi... lp

... ej deklca preklca, da ni bolelo ne bom lagala, se pa da prenašat tako bolečino, itak je samo PIK pa mine, pa takih pikov je ene par in si zmagala ... in pol smo mal poležale, pa velik klepetale tam v sobi, pa so nas že poslali domov, user posted image user posted image user posted image  če bi bla notri TV vprašanje če bi nas kr tako spravli ven user posted image user posted image user posted image ...  injekcija ketonala je bolj boleča ... ko pa popusti pa kre paše počitek in še kakšna protibolečinska doza ... sam ne v tekoči obliki, da ne boš po šnopčku užgala, tabletko kakšno user posted image user posted image user posted image

... aha ...
pridelala sem 6 celic user posted image user posted image user posted image user posted image , men se sliš kr lepo,  noooo, ne vem  ...
ja bomo vidli ...
user posted image user posted image user posted image sem jim naročila naj bodo pridne, da jim je atek pustil v laboratoriju presenečenje in naj se grejo igrat, pa naj si vsaka najde enega lušnega, dobrega plavalčka in naj ga ne izpustijo več od sebe, da ga lahko obdržijo za skoz user posted image user posted image user posted image  in da čez pet dni pridem dve iskat, da se bosta šli z mano, se pri meni greli in rasli in ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.4.2008 15:10:26   
Grethy
ledenka hvala lepa za navijanje user posted image user posted image user posted image ...

paše, če veš, da si veliko njim v mislih, ko ti ni glih najleše ... user posted image user posted image user posted image

in lepo je delit z vsemi vami tudi lepe trenutke ... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.4.2008 15:44:23   
jadrnica
drage RR ovke

sporočam vam, da je moj ET včeraj uspel, zmrznjenček je prezivel odmrzovanjeuser posted image user posted image user posted image , tako da smo sedaj pri nas doma trije user posted image user posted image user posted image , mož kuha user posted image user posted image user posted image

toliko za zdaj, vas moram malo za nazaj prebrat, da ne bom komu za 16 ali pa za 23 let voščila, pol bo pa vse narobe, ker se bom v številki zmotla

Pa še to, Reško je imel v petek tako gužvo v Postojni, da so 3 pari še na hodniku čakal, da dol padeš. no temu primerno se je seveda čakalo. no, pa za dojenčka vs, seveda.

držim pesti za vse nas.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.4.2008 15:56:42   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 19.04.
Grethy - punkcija

Nedelja, 20.04.
womanpolice - UZ

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ
Grethy - ET

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.4.2008 15:57:54 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.4.2008 16:48:13   
Mijavček
Grethy, user posted image čestitam za nebolečo in uspešno punkcijo, zdaj pa lepo počivaj in se pripravi za 9-mesečne  podnajemnike.

Tisto, da jih čaka v lab presenečenje in naj se grejo igrat, ....si pa tko luštno napisalauser posted image   

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.4.2008 16:54:17   
mateja_goljev
grethy čestitke!!!!
Sm mislna nate!!!
Mene pa te tablete uroge... ful zdelajo, a je mela katera podobne izkušnje. Ful mi slabi, pa trebuh me boli... spala bi, samo spala. Ravnokar sem pribrundala iz brloga sanj.
Samo vse za naše male pikice!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.4.2008 17:20:16   
Mijavček
Ja, Utrogestan bi se mogu imenovat Ultrazaspan user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.4.2008 17:37:57   
womanpolice
grethy... čestitke za celice user posted image ... zdaj pa pridno počivaj... in potem jih skrbno čuvaj...

Jst sm se pred eno uro zbudla - sm bla tko koma, da sm morala odremat 1 uro in pol... dans delam do treh (od 19.00 ure) ob pol osmih jutr pa mam UZ. Ker se mi ne splača domov vozit (dobre pol ure do doma), bom kr mogoče v avtu odremala te tri urce in pol... sam ne vem še kam se bom šla skrit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce imejte se lepo danes... Pija, lepo praznuj....

Jutr pa držte pesti..

sm se držala vašega nasveta... včeraj sm pojedla tri jajčka na oko in eno malo pivo... danes pa je mami prišla v  naš kraj, pa me je zbudla in sva šli na pivo (kr na prazn želodec).. MARIČKA, se me je prijel... user posted image sm ga kr začutla (pa je bil majhen)... Oh, pivo ni zame... sm se tko zravn kremžila, da so si po mojem mislili "Pa kaj ta pije pivo, če pa ji več kot očitno ne paše...".....

Nč, še počesat, pa grem počas...

Zdaj pa res, VSE se lepo imejte.... tud nocoj bom pazila na vas,.... pa se jutr tipkamo... OBLJUBIM, da vam sporočim, preden bom šla spat...

lp user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.4.2008 18:44:39   
Grethy
mateja_goljev bohlonej za lepe želje, bejba user posted image user posted image user posted image user posted image ,sej ti boš pa tik tak na ET šla, pa bomo spet zate navijal in za tvoje male borce  user posted image user posted image ...

Mijavček hvala lepa za čestitke, počitek danes prav paše, pripravim se pa rade volje samo da bo !!! user posted image user posted image
Tisto o lab. je bil pa trenutni navdih, iz globine duše user posted image

Womanpolice zdej pa verjetno že telovadiš z loparčkom v roki in skrbiš za red, mir in disciplino v naši domovini, smo ponosne nate še pa še ... glede na to da se pa midve tud osebno poznava, sem pa važna ko 100 user posted image -ev, user posted image user posted image user posted image user posted image
... jaz sem tud koj zadeta od pirčka, pa kaj, itak drugač ne pijem nč alkota, če je pa za tole kar počnemo treba kakšen pir okol obrnt, pa še zmer rajš alkoholnega, kot unga zbrez, un mi je šele grauža user posted image user posted image  ... jutri pa SREČNO na UZ-ju in javi kako se večajo "piške mejčkene",  jaz pa že dons pestke stiskam in navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jadrnica .... juheeeejjjjjjjjjj za zmrznjenčka, ki ni več zmrznjenček user posted image user posted image user posted image user posted image  in se je kot nežni vetrc ujel v jadra naše jadrnice, o kako lepo je to slišat ... ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
19.4.2008 19:30:19   
mateja_goljev
oj, zanima me, ali jekera mela po punkciji, dan, dva bolečine v jajčniku in temno rjav izcedek?
Ne vem ali je vse ok ali naj grem na urgenco.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.4.2008 20:08:51   
vijolica30
pika vse najnaj tudi tebi in kot pravi ledenka, naj se nam vsem življenje popolnoma obrne user posted image user posted image user posted image , punce hvala za lepe želje...
grethy teb pa iskrene čestitke za tooooolikšne celice, naj se jih čimveč lepo oplodi user posted image user posted image user posted image

mateja_goljev utrogestani so res zoprni, no ko zamenjaš mesto drogiranja user posted image , se problemi, no vsaj pri meni, nehajo

kje si krtekxx, a so zate tudi ultrazaspaniuser posted image ???

lp,v

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.4.2008 20:14:17   
pika74
Hvala, hvala, hvala...  punce user posted image

sm zdele čist fuč. Sva bla dons še v Avstriji mal v IKEI pa mal v Celovcu pa neki sm šla v lekarno iskat... pa mal na špancir okrog enga jezera... pa mal turista špilat user posted image ... je hitr dan minil.

Zdej sm pa zmatrana. Tele hormončki me že kr zdelajo. Dons je že 6. dan, odkar sem na suprefactu + gonalu. Še par dni, pa bo UZ.

Mateja - če te ful boli, pejt kr na urgenco. Drgač naj bi blo še mal izcedka, pa mogoče mal krvavitve... ampak če pa ful teče, pa ni dobr. A maš drugač vročino? A ti je kej slabo, a si napihnjena... bodi mal pozorna na te znake.

Vsem ostalim en lep pozdrav in še lepšo nedeljo jutr user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.4.2008 20:17:04   
vijolica30
glede izcedka, mateja, jest ga nisem imela, mal se pejd vseen pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.4.2008 20:47:06   
Shuka
Ojla,
tudi od mene Piki in vijolici vse najlepše in predvsem najboljše v postopku, da bo + za

dajamaja - lepo te je spet videti tu kot tudi marjetico.  Jaz se še cajtam po SS v 7 od ET, potem sem imela še vnetje maternice, ker me niso dovolj očistili, tako da čakam na M, kdaj bo prišla je pa tudi skrivnost. Ko pride bom verjetno počakala eno, dve, sicer je Reško reku, da naj pri prvi že pridem, a ne vem, če je imel v mislih UPN, pomoje je mislil, da se bom sama spucala, pa ni šlo. Ga bom v ponedeljek poklicala pa vprašala koliko časa naj počakam, najraje bi kakšne dve a junija je zadnji čas, da grem po eskimčke.
Vidim pa, da si ti že krepko v postopku in za sredo ti želim veliko lepih foliklčkov.

Tako kot vsaki izmed vas, ki ste v postopku, da nau pomoteuser posted image

Drgač pa en lep pozdravček vsem mojim fosilkam pa vsem k ste na novo v postopku, pa pivomanke k se vam tko lepo nasmejim, pa a ste vedle, da je Čedo od Reša dr.veterine? user posted image user posted image user posted image no pa tud embriolog jeuser posted image user posted image user posted image .

No tko, tole sem začela pisat že dopoldan evo šele zdele pa oddajamuser posted image

Pupe moje, naj se vam vsem prikaže user posted image user posted image , pivičko pijte za boljša jajčka, naj se lepo oplodijo vsi foliklčki, mirno kri, pozitivne misli in ne pozabite mislim na vasuser posted image

Lep večeruser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.4.2008 20:51:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

oj, zanima me, ali jekera mela po punkciji, dan, dva bolečine v jajčniku in temno rjav izcedek?
Ne vem ali je vse ok ali naj grem na urgenco.

Mateja - pri punkciji ti dr. prebode nožnico in od tega bi lahko tudi krvavela, menim pa da je ta tvoj rjavi izcedel le posledica tega vboda. Če bi zelo začela krvaveti ali, če bi imela hiperstimulacijo pa le pojdi na urgenco, drugače se pa ne boj, vse je OK, le počivaj.

Pri prvi punkciji nisem mela izcedka, pri drugi sem pa malo krvavela, tko da ni panike.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 19.4.2008 20:52:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.4.2008 20:59:38   
kajsica
Pika in vijolica - vse naj naj naj, darilo pa kot mislim da je Sayuri napisala naj bo user posted image user posted image .

Grety, lepo število celic, sedaj pa naj se lepo cartajo in delijo. Držim pesti zate!

Jadrnica, ti si že po pingvinčke šla, blagor ti!!!! No ja saj še malo pa grem jaz tudi, samo še malo.

Sem že začela z domačimi pripravami. Kot prvo, da preženem vse strupe iz svojega telesa (no ja čimbolj), da ne bo kaj drugega krivega, samo delam vse z recepti naših babic.

Me pa zanima, ker vidim, da na veliko jemljete tudi razne pripomočke kot so matični mleček Q10, omega, malinovi čaj.....pa saj se niti ne spomnem kaj vse. Mi lahko katera kaj bolj podrobno pove o teh zadevah, ker se ne bi rada s čim predozirala, bi pa še kaj poskusila zraven če bi bilo le v pomoč. Torej kaj priporočate in po možnosti še zakaj?

Hvala vam na odgovoru!

Morem pa vam povedati, da ste prave čveke, saj vas je komaj mogoče slediti!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.4.2008 21:16:16   
krtekxx
Mateja, jaz izcedka nisem imela, ampak je verjetno osledica ranic, ko ti prebodejo steno nožnice. Jaz sem bila po punkciji cele dneve v postelji, obroke sem pojedla v postelji, ponoči se sploh nisem obračala, ker me je povsod tako bolelo, podnevi sem ležala samo v rahlo privzdignjenemu položaju na hrbtu, po možnosti s pokrčenimi nogami. Po tabletah Ugosterona ali kako jim je že ime sem dobila vsakič blazne krče v želodcu, da se tudi premaknit nisem mogla, bolje je postalo, ko sem si jih začela dajati v nožnico. Vmes sem neštetokrat pomislila, da bi se odpeljala na urgenco ali pa nazaj na kliniko, pa ponavadi ni bilo moža doma, zvečer se mi ga je pa zdelo brezveze matrat, ker sva precej daleč iz Lj. Do ET-ja so bolečine v večini ponehale, sedaj dobre 3 dni po ET ju me še vedno malo boli v trebuhu, napihnjena sem kot žaba...v glavnem me je postopek zelo (negativno) presenetil.

Vijolicaa, upam da si ti bolje kot jaz, meni vse skupaj namreč že kar preseda. Posledica "nepokretnosti" zaradi zgoraj napisanega.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
19.4.2008 21:22:04   
ROZICA29
Pika74, iskrene čestitke za tvoj rojstni dan tudi z moje strani.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
19.4.2008 21:23:06   
Shuka
Kajsica - dober večer, glede tvojega vprašanja ti lahko le delno odgovorim, sama jemljem Elevit, ker mi je pač ostal od nosečnosti, potem bom prešaltala na Tifol, bi pa rada spet dobila MM samo bi ponj morala v Apače k Pislaku, samo do tja mi je pa deleč, da bi šla samo po to, pa iščem kakšno vezo. Sem ga pa jedla jeseni in zdaj bi ga še enkrat, škodi ne. Poleg tega se bom vrgla na pitje naravnih sokov z rdečo peso, to je itak dobro za kri, kej drugega pa ne bom jemala, ker se mi je enkrat zgodilo, da sem preveč teh vitaminov mešala pa sem se slabo počutila, čeprav se nisem predozirala. Ampak sej veš, vsak reagira po svoje. Malinov čaj pa priporoča Karmen - refleksoterapevtka, sliši se okusno, zakaj pa ne.
Pomoje je odločitev na vsaki posameznici koliko česa bo jemala, tudi če bi vse jemale isto število vitaminov, mineralov in vseh potrebnih substanc, bi verjemi vsaka drugače reagirala nanje, ene bi zanosile ene ne.
Če telesu s tem ne škodimo, zakaj pa ne!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
19.4.2008 22:07:54   
kajsica
Shuka hvala ti na odgovoru.

Mi lahko kaj več poveš o tem MM? Mogoče ti lahko jaz kaj pomagam, moja seka je skoraj vsak vikend na tistem koncu, no ja manjka še kakih 30 km, pa bi mogoče lahko pomagala?!

Ja tudi jaz pijem limono, ki jo zvečer narežeš in preliješ s vročo vodo, to pa na tešče spiješ in naj bi to pomagalo odvajati strupe iz telesa. Tudi moj sokovnik kar skoz laufa, no ja vsaj 3x tedensko, pa si taj naredim dobre pol litra soka. Sem pa brala, da če mešaš z rdečo peso, da daj potem samo pomaranče, ker ostalo sadje nekako ubije učinke rdeče pese. No ja saj tudi baje ni pametno mešat 10 vrst sadja ko si pripravljaš sok.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.4.2008 23:02:21   
Pija76
Pika 74 pozno, vendar iz srca: VSE NAJBOLJŠE in tisto kar si želiš!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
19.4.2008 23:04:34   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
sliši se okusno

user posted image user posted image user posted image ampak res samo sliši user posted image user posted image user posted image user posted image , VERJEMITE!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?