|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
20.4.2008 17:14:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Shuka, hvala ti. Si razbremenila moj možgančke v hipu :)
Nič, grem jutri pa kar bo bo. Še vedno me lohka dam pošlje a ne?. Jast mam itak tok čudne cikle, enkrat 26 dni, enkrat 30. To je cel žur zadnje čase. Prej je bla pa točna k urca.

Hvala še enkrat. Še malo pa bom zares v postopkuuser posted image user posted image user posted image

A ne, ko si takole blizu, te nič ne more ustaviti in te tudi ne bouser posted image , zdej ni več važno kako zmešani so tvoji ciklusi, zdej k boš v postopku bodo to nadzorovali in ni ga lepšega filinga v postopku kot to, da veš da se bodo stvari premikale na bolje in da smo s tem korak bližje do težko pričakovane sreče.

Zvezdica, naj ti postopek hitro mine, da čimprej zagledaš user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.4.2008 19:39:42   
ledenka
mam rjavi izcedek user posted image  sej vem, da lahko to nic ni... ampak sej veste... upam, upam, upam user posted image  da res nic ni. ker izcedka obicajno nikoli nimam, pride kar M direkt. 

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.4.2008 19:44:53   
sonček33
ledenka, stiskam pesti, da bo vse ok

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 20.4.2008 19:45:05 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.4.2008 19:48:11   
ledenka
user posted image  hvala, soncek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.4.2008 19:54:46   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  hvala, soncek!

ledenka vse bo O.K., ker si itak na vrsti, da si srečka user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.4.2008 20:00:09   
Grethy
ojla mateja ... kako počutje danes ???? user posted image

baje da se bo naša policajka pod večer prikazala (težave s PC-jem), da nam sporoči rezultate današnjega UZ ... komaj čakam, da vidim, kako in kaj user posted image  ... GO GO user posted image POLICE

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.4.2008 20:03:08   
mateja_goljev
pozdravljene sotrpinke!
Ledenka tudi jaz držim pesti in vem da si že srečka user posted image .

grethy, kako si? sipočivala čez dan? jaz komaj čakam torek...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.4.2008 20:05:14   
mateja_goljev
grethy danes je bolje, cel dan lenarim, jem lenarim. Danes sem začela z jemanjem tablet "analno""user posted image se razume vaginalno, dosti bolje počutje in imam izgovor da pol še mal poležim, da vse vn ne steče.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.4.2008 20:08:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pozdravljene sotrpinke!
Ledenka tudi jaz držim pesti in vem da si že srečka user posted image .

grethy, kako si? sipočivala čez dan? jaz komaj čakam torek...

sem počivala ja ... mal me dajejo te utro... tablete, sam bom prežvela še jutr, pol grejo pa tko z druge strani v organizem ... ti komaj čakaš torek, jaz pa četrtek ... bo vse skupaj TIK-TAK ...

me pa nekaj zanima --> A SE DA KJE POZANIMAT, KAKO NAPREDUJEJO NAŠE CELICE, PREDEN GREMO NA ET ???

Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.4.2008 20:11:06   
mateja_goljev
nimam pojma, na forumu nisem nič zasledila, bom še mal brskala. pa ti sporočim če kaj pametnega najdem.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.4.2008 20:23:21   
Grethy
... čakej da pridejo naše punčke z izkušnjami gor, bova vse zvedle user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.4.2008 20:25:16   
mateja_goljev
ja midve novo pečene mačke z veliko nogavico vprašanj user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.4.2008 20:27:14   
mismis
Grethy

načeloma bi lahko zvedla, kaj se dogaja s tvojimi celicami, samo to bi se morala dogovoriti že na punkciji. Takrat ti dajo neko geslo in ti pokličeš v labaratorij in ti povejo kakšno je stanje. Vem, da sta se to dogovorili Sulfinija in Linda25.

Mogoče pa bi ti dali geslo, če jutri pokličeš sestre na oddelku SIII in malo pojamraš, da se voziš od daleč...

ok, zdej pa moram letiti k buklam, jutri imam predstavitev seminarske na faksu, pa sploh še nimam pojma kaj povedati.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.4.2008 20:28:11   
mateja_goljev
user posted image tok se mi spi dons, da sem sedela zunaj na klopci pred hišo in miže poslušala pravljice mojega predragega.

Pa še taka gužva je bla na jezeru, ...
Ej a te jajčniki kej bolijo? mene so včer zvečer ko pr norcih, pol sm šla pa spat, prej sem pa pol litra vode popila, je blo pa ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.4.2008 20:30:31   
Grethy
Mogoče pa bi ti dali geslo, če jutri pokličeš sestre na oddelku SIII in malo pojamraš, da se voziš od daleč...

sej sem vedla da se zlato pretaka tu gor  ... hvala mismis ... a obstaja kakšna telefonska za ta oddelek ???

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.4.2008 20:32:05 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.4.2008 20:33:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

sej sem vedla da se zlato pretaka tu gor  ... hvala mismis ... a obstaja kakšna telefonska za ta oddelek ???

Grethy, pokliči na to številko: 01 232 30 48, vsaj meni so dali to številko, da sporočim kako se je iztekel postopek.
Upam, da se ti bo uspelo dogovoriti.

OK zdej pa res k buklam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.4.2008 20:34:20   
womanpolice
Živjo PUNCE!

Ja, kje pa ste...? sej vem, da je blo zelo lepo vreme, pa vendar...

No, tkole je... je že res, da sm vam obljubila rezultate UZ-ja, preden bi šla spat, ampak najin računalnik je napadel virus...... user posted image in vam nism mogla sporočit.. Ker pa držim obljubo, sm Grethy sporočila, da vas je obvestila o tej "bolezni" računalnika in da se vam oglasim zvečer...

PUNCE, ZAENKRAT SM FULL VESELA, KER SE JE PIVO IN JAJCE ZELOOOOOOOOOOO OBRESTOVALO.... user posted image
Pridelala sm tkole:
desna stran: 21,21,20,20
leva stra: 21,20,20, 18

In dans zvečer pade STOPKA  JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa srčno upam, da bo tud v TOREK, 22.4.2008, ko imam PUNKCIJO (MISMIS... PLEASE.. THANK YOU!user posted image ) VSE OK... in da bodo zelo dobri rezultati... in seveda upanje tudi za naprej....

ŠE ENKRAT - HVALA VSEM DEKLETOM - KER STE ME VZPODBUJALE IN NAJLEPŠA HVALA ZA NASVETE... KAJ BI JST BREZ VAS... RADA VAS MAM user posted image

A vam še povem današnjo štorijo?

No, najprej sm prišla tja na UZ... sm bla tretja tam.. in smo full čakale (polna čakalnica kasneje)... pa je prišla DR. in je povedala, da imajo komplikacije v porodni in na kirurški... da gre danes vse narobe, in da bo treba počakat.. tko so začel šele ob pol devetih... kako sm molila, da pr men neb šlo kaj narobe..

No, medtem ko smo čakale, je prišel en par (punco sm videla že v petek, saj so mi v oči padli njeni ZELO LEPI LASJE... RES KOT BI BILI IZ REKLAME.. TKO LEPO NEGOVANI, DOLGI GOSTI IN ZELO LEPO OBLIKOVANA DOLGA PRIČESKA (moj hobi: FRIZIRANJE)... No, pa me njen tip ful gleda, jst pa njemu nazaj tist policijski pogled... user posted image ko sm šla po vodo na avtomat.. ko sm bla pr avtomatu, sm ga videla, da me gleda... takrat pa mi je nasmeh ušel... On mi je rekel; "se poznamo ane?" jst pa: "JA , AMPAK NE VEM A STE BILI Z BMW ALI Z AUDIJEM"... Pa njemu nč jasn... potem pa mu rečem... "JA, ŠTRAFALA SM VAS, ANE"  Potem pa se me je spomnil... je bil presenečen, da sm si ga zapomnila in še avto... pa sm mu povedala, da si obraze ZELO DOBRO zapomnim... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.4.2008 20:44:53   
womanpolice
Mateja_goljev ti imaš v torek ET... pa se bomo videli.. no, če te bom prepoznala...user posted image   kdaj pa imaš? jst ob 8.00 uri

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.4.2008 20:49:00   
Grethy
ohohohoohohooooooooo ... v torek se bosta pa srečali naši punci na ET oz. PUNKCIJI in sicer mateja in womenpolice

najboljš da se kr zdej na z.s. u nulo lahko zmenta kako zgledata, da ne bo do pomote pršlo, pa spet bom jaz napačen opis dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa policajka, verjemi da matejinega dragega težko sfališ, ker je ful komunikativnoklepetavo bitje ...

Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.4.2008 20:54:14   
womanpolice
a tko... no, sej tud jst sm ful gobčna... user posted image Mateja_goljev.. če želiš, mi napiš na zs....

Grethy.... jst grem naprej likat .. ker se obeta 14 dnevni počitek, danes izkoriščujem dan... perem, likam... (goro cot.... ni se za bat, da bi moj zlikal user posted image )... ko bom pa počivala ta teden bom pa diplomo končala do petka, da jo pošljem mentorju....

se zvečer mogoče še kaj tipkamo... po stopki, če mi ne bo preveč slabo... aja, sej stopko si lahk dam tud v roko (nadlaht=) , kamor sm si dajala suprafact in menopur...???

hvala

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.4.2008 21:01:57   
Grethy
uhhh ... to ti pa ne znam povedat ... nič izkušenj s tem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
20.4.2008 21:43:50   
pika74
user posted image user posted image user posted image sm se zdele nasmejala wp user posted image user posted image user posted image .

huda si... prou škoda, da se ne bomo srečal na GK... dobr si ga unga tipa, k ima BMW-ja al audi-ja user posted image user posted image user posted image

ej a veš, da mene v celi karieri še nikol ni policaj ustavu user posted image . Pa mam izpit že več kot 15 letuser posted image . Pa vsak dan nardim bliz 100km.

ledenka, jst računam nate - ne me zdej razočarat. Ti si moja favoritka!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.4.2008 21:45:29   
mismis
womanpolice

stopka se običajno daje v rit (podkožno mišico) ali pa v trebuh, pa mislim da si jo moraš dati pod pravim kotom...

Prosim naj me katera popravi, če se motim,...ker meni jo je v 1. postopku prijazna sestra v porodnišnici dala v rito.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
20.4.2008 21:47:24   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET
Woman police - punkcija

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ
Grethy - ET

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
20.4.2008 21:48:26   
pika74
mismis nč te ne bom popravla. Jst sm doživela ravno takšno srečanje igle in riti user posted image . Pa še ful zapeče... auč.

Važno je, da dajo to v mišico. Drgač baje ne deluje.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?