Anonimen
|
jst načeloma tud nism za to, da je živau u bajti, ok kakšna miš še pa mam grozn rada živalce vse sorte, samo sem nekak za to, da so zunaj...me pa mot ta odnos, kr neki....kaj in kako majo drugi, me pa res čist nč ne briga, zarad mene če ma kdo lojtro s kurami v dnevni, jo pa naj ma...jaz če bo tko, bom pač probala prestopat one dreke, al pa me ne bo blizu...zadeva zaključena...zarad otrok pa res ni treba tko komplicirat, mačke pač pregledat če so zdrave, pa je...jst recimo puščam voziček pred bajto in mi vsi tolk težijo, da bi ga mogla nevem s čim vsem pokrivat, ker pač lahko kaka mačka notri skoči in me majo za neodgovorno, ker mi pač dol visi, ja naj skoči, pa kaj....a bo konc mojga otroka, če bo mačka skočla v voz??a pol tud pobožat ne sme mačke al kaj? da bi se pa poscala notri, pa dvomim, ne vem če jo to v mačkini naravi...kar se pa toksoplazmoze tiče, je pa nevarna samo med nosečnostjo za plod, če jo tko preboliš, sploh veš ne in ni nobenih posledic....zato je sploh za ženske zaželjeno, da bi jo pred nosečnostjo prebolele, pa je zelo malo takih, tko da tud ni tako pogosto to...previdnost je pa vseeno potrebna ane...moja mami ma tud tamal miljon mačk,pa kaj...
|