Hojla,ko ste že danes načele temo klopi in mačke ipd. tudi mene nekaj zanima. Moja tašča ima namreč 4 mačke. Od
rojstva mojega sinčka se že kregamo zaradi teh mačkov. Takrat jih je namreč imela 11 in bi jih kar še imela (noben ni bil steriliziran). Po treh mesecih je končno oddala 7 mačkov, ker smo ji zagrozili, da ne bomo prišli k njej in tega smo se 3 m. tudi držali. Da ne bo pomote - sama sem velika ljubiteljica mačk. Že od otroštva jih imam vedno ob sebi, čeprav mi jih je vedno povozil avto, ker stanujem zrven ceste. Tako sem vedno jokala in sedaj sem odločena, da zaradi tega ne bom več imela mačk dokler bomo živeli tukaj (imamo se namreč namen preseliti).
Sedaj sicer hodimo k tašči, a mi grejo tudi ti štirje mački v nos (sami niso nič krivi), ker so skrajno nevzgojeni (skačejo po pultih in povsod, kjer jim paše, pogosto tudi lulajo v hiši, čeprav imajo okrog hiše ogromno zemlje; eden se je enkrat polulal celo v čevelj...). Te sva sedaj s partnerjem sterilizirala (samo ženske), da ne bo več potomcev, drugače pa imajo bolhe, pa verjetno bodo imeli tudi klope, ker so blizu gozda... Tašči vsakič zatežim zaradi mačkov, ona pa pravi, da se jim pazi, skrbi zanje in da so vedno zunaj. Če pridemo tja nepričakovano, vidimo, da temu ni tako. Če pa se najavimo, poskrbi, da so zunaj. Tudi ne pustim, da se jih moj otrok dotika - čeprav sem sicer proti sterilnosti... Ker naj bi bil moj otrok od jesenio pri njej v varstvu, me to res pošteno najeda in ne vem, kaj naj še storim. Mački se mi smilijo, tašča pa vem, da bo tako kot zdaj nedosledna in šlampasta pri skrbi zanje. Ko me ne bo, bo verjetno tudi z otrokom delala po svoje. Za drugo varstvo trenutno nimava denarja, ker nameravava delati hišo... A imate kakšen predlog???