tinkatonka
|
hvala vsem za vaša mnenja, taka in drugačna, z nekaterimi se strinjam spet z drugimi ne. Ampak želela sem slišati mnenja, da vidim al sem res "tečna" žena, al so moji strahovi upravičeni. No kot sem že napisala v enem izmed začetnih postov, imam nekaj prijateljic, ki imajo partnerje, ki se vozijo s cestnimi motorji, pa v tem one ne vidijo težav. Z veseljem bi tudi jaz rada tako čutila, ker enostavno motor zdaj tukaj je, zdaj je bolj pomembno kako bom to sprejela. Ena je napisala, da tega nikoli ne bom. Nikoli ne bom odobravala tega, to je res, sprejeti pa bom morala, saj zaradi enega motorja, niti malo ne razmišljam, da bi pustila moža. Strah bo ostal. Vedno. Ker ga enostavno preveč ljubim. Jaz čutim in vem, da gre pri njemu izključno za uresničitev želje, ki je v njem tlela že veliko časa, zdaj, ko si pač to lahko privošči, si je privoščil. Dobila sem občutek v vaših postih, da vi vaše partnerje samo naderete in jih pošljete v p.m. ( no mal pretiravam), naredite cel halo v hiši, potem se pa oni vam podredijo in je tako kot ve želite. Vedno in povsod. Midva sva v zakonu enakovredna. Vsak ima svoj glas, enako pravico, da se ne strinjava v kakšni zadevi. Če ni po moje itak da sem tečna, kot je on tečen, če ni po njegovo. To je človeško. Res je tudi da rabi kdaj GLASNA IN JASNA navodila, ampak je pač moški, ne moreš pomagat. Pa da mu moraš kdaj kakšno stvar 1001 razložit, da vidi v čem je problem. Pa ni neumen, da ne bo pomote. Je pač tak. kompromisi...ja se strinjam. Ampak vedno nekdo izgubi oz. je na slabšem. Kompromis, ki ga vidim trenutno da je možen, je da se bova zmenila in pogovorila,kako bo ta "motor" vplival na naša življenja. Kako si bo razporedil čas, ki ga bo namenil svojmu hobiju in čas z družino. Ampak tukaj vem da ne bo težko sklepat kompromisov, ker mu čas z nama veliko pomeni. Hvala še enkrat vsem za vaša mnenja. Bom se spopadla na svoj način. Držim pesti in upam, da mu ni usojeno umreti na cesti. Lp Tina