taška30
|
Joj, jaz te povsem razumem, kot bi sama pisala. Moj bivši je bil isti (pa ni zaradi tega postal bivši, v bistvu si je motor kupil šele ko sva šla narazen, sanjal je pa že prej). Vedno sem kar kurjo polt dobila ob teh motorjih in govorila kdor si kupi motor, naj si kupi še krsto za zraven. Prav alergična sem bila na njih. No, ampak sem potem ugotovila, da je to zato, ker sem v moji okolici poznala samo 'takšne' motoriste, mlade, prepotentne, polne samih sebe, 'meni se ne more nič zgodit', neodgovorne na cesti itd...pa po možnosti je kdo še kaj preveč spil. Zdaj pa, ko se recimo s familijo peljemo proti morju in vidim 'starejše' pare na 'čoperjih' lepo na izi, počasi, po predpisih, si pa, ne boš verjela, včasih tud sama zaželim, da bi se peljala kot oni. Se mi zdi, da je vse v glavi. (Če) ko je človek bolj odgovoren, ima familijo, sigurno ne bo šel brezglavo divjat, seveda se pa nesreča lahko zgodi. Ampak ne le na motorju, tudi v avtu, na kolesu. Vsak dan, kjerkoli....ne moreš samo na to mislit. Jaz ti svetujem, da se čimprej sprijazniš, poskušaš čimbolj spoznat zadevo, se kdaj peljat zraven itd...v vsakem primeru pa naj se fejst nezgodno zavaruje...da boš imela boljši občutek (kao ). Samo tole je pa tud res: IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mal otročji mi je ta tvoj mož po pravici povedano(kupi motor brez da vpraša ženo, pa sploh izpita še nima )....
|