Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:24:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam Ojla... Jaz sem sicer na seznamu nečakajočih v aprilu, tako da me dajte med navijačice . V roku enega tedna bomo pa tako in tako videli ali bom ostala med navijačicami ali se bom preselila med borke... urejeno,pa kr ostani v aprilu-v maju si lahk sam navijačica
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:25:37
|
|
|
|
liam
|
iz tvojih besed v moj trebuh
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:31:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam iz tvojih besed v moj trebuh ta ko je
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:37:22
|
|
|
|
liam
|
jao spps, če pa je res tak... midva z mojim si res želima, ampak se zaenkrat še malo nazaj držima, da ne boma preveč razočarana.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:43:55
|
|
|
|
Rosi*
|
Čveke ornk ste pridne. Malo bolj pogledam, pa vidim, da je že maja popisanih 7. strani. Mene prosim med navijačice. Zaenkrat sem še v aprilu in čakam, čakam, čakam... da pozabi name za nekaj časa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:44:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rosi* Čveke ornk ste pridne. Malo bolj pogledam, pa vidim, da je že maja popisanih 7. strani. Mene prosim med navijačice. Zaenkrat sem še v aprilu in čakam, čakam, čakam... da pozabi name za nekaj časa. sem že mislila,da se vpisuješ k borkam,bi te na šic nazaj poslala
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:46:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam jao spps, če pa je res tak... midva z mojim si res želima, ampak se zaenkrat še malo nazaj držima, da ne boma preveč razočarana. sej vem kako je to.zdaj že moj ratuje vedno bolj nervozen.kar se pa razočaranja tiče,te pa lahk vedno znova preseneti.misliš,da boš ok prenesel,pol ti pa zamori v nulo.no,pa saj bo.....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:46:45
|
|
|
|
Rosi*
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:49:29
|
|
|
|
liam
|
se strinjam... samo vseeno je mogoče bolš, če vse skupi malo bl zadržano jemlješ... moje mnenje pač...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:56:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam se strinjam... samo vseeno je mogoče bolš, če vse skupi malo bl zadržano jemlješ... moje mnenje pač... nekaj časa si lahk zadržan,potem pa ko dlje časa ne uspe, začneš svašta razmišljat.po drugi strani se ti pa začne fučkat že za vse skupi lahko je napisat da se držiš nazaj,ampak praksa....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 12:58:35
|
|
|
|
liam
|
verjamem, ampak saj pravim, da sma z mojim komaj v drugem krogu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:00:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam verjamem, ampak saj pravim, da sma z mojim komaj v drugem krogu... sej teb po pa kmal ratalo-će ti že ni ,tak da ne boš rabla preizkušat teh faz povezanih z zanositvijo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:05:23
|
|
|
|
liam
|
da se tvoje besede pozlatijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:09:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam da se tvoje besede pozlatijo boš vidla
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:10:53
|
|
|
|
liam
|
bi bilo res fajn... ko bi zagledala kmalu+...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:15:12
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam bi bilo res fajn... ko bi zagledala kmalu+... Sej bomo boste vidle - maj je magični mesec. Mesec za in Danes da ate danes ne pride iz službe ker bo bil napaden
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:26:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: liam bi bilo res fajn... ko bi zagledala kmalu+... Sej bomo boste vidle - maj je magični mesec. Mesec za in Danes da ate danes ne pride iz službe ker bo bil napaden mojmu tud danees ne bo rešitve bogi revček,se mi že enmal smili tota bo.....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:30:33
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: liam bi bilo res fajn... ko bi zagledala kmalu+... Sej bomo boste vidle - maj je magični mesec. Mesec za in Danes da ate danes ne pride iz službe ker bo bil napaden mojmu tud danees ne bo rešitve bogi revček,se mi že enmal smili tota bo..... Tud men se moj smili , najboljše pi tem pa je da oba uživava - k ni lušno. Pa še če bomo kaj naredili bo toliko boljše!!! lp
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 13:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, dajte me med navijacice, navijam za vse vas, da boste kmalu . Jaz sem porocala pred casom o meni...sem jo cakala 3.4. ...jo ni blo...2 testa sta bla negativna...pol pa sem cakala in cakala to ...in je se vedno ni...se enega testa pa ne grem kupit, kr si bo lekarnarca mislila da se mi ze blede...itak vem ,da mojo sam malo blede...zato imam eno vprasanje za vse, ki ze imate kaksnega otrocka...KAKO REDNO STE IMELE , KO STE JO ENKRAT DOBILE PO PORODU??? Meni ni prej nikoli zamudila...sedaj pa sem jo prejsnji mesec dobila prvic po porodu, po 7ih mesecih...no, pa sva delala na in upala, da nama uspe...zdaj drugi mesec pa je ni in test je negativen...Je bolj verjetno, da se nimam redne menstruacije, kaj ne?? Kako je bilo pri vas, prosim za kaksno mnenje in izkusnje? anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 14:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, dajte me med navijacice, navijam za vse vas, da boste kmalu . Jaz sem porocala pred casom o meni...sem jo cakala 3.4. ...jo ni blo...2 testa sta bla negativna...pol pa sem cakala in cakala to ...in je se vedno ni...se enega testa pa ne grem kupit, kr si bo lekarnarca mislila da se mi ze blede...itak vem ,da mojo sam malo blede...zato imam eno vprasanje za vse, ki ze imate kaksnega otrocka...KAKO REDNO STE IMELE , KO STE JO ENKRAT DOBILE PO PORODU??? Meni ni prej nikoli zamudila...sedaj pa sem jo prejsnji mesec dobila prvic po porodu, po 7ih mesecih...no, pa sva delala na in upala, da nama uspe...zdaj drugi mesec pa je ni in test je negativen...Je bolj verjetno, da se nimam redne menstruacije, kaj ne?? Kako je bilo pri vas, prosim za kaksno mnenje in izkusnje? pozdravljena! M se mi je po porodu uredila šele po dveh, treh ciklih. Zdaj se ji pa spet malo meša, najbrž od silnega nepričakovanja. Upam da kmalu zagledaš . Sicer pa dokler ni je še vedno upanje. LP anonimna p.s. Najbolje da si das kaksen znakec, da bomo vedle katera anonimna si.!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 14:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za odgovor anonimna...po mojem se tud se ni uredila in zato zaostaja...je pa skoda Anonimna ...saj imam znakec, pa ga je izbrisalo, ko sem kopirala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 16:52:51
|
|
|
|
tejci01
|
Prosim,če me vpišete med navijačice, ker nama je ratalo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 20:04:53
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Punce, toliko pišete, da vam sploh ne sfolgam slediti Mam izpit v soboto, zato sem bolj malo na pc. Vseeno, močno stiskam pestke, da vam uspe, pa lepo slončkajte ;)
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 21:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - _sanja_* (1.krog) xx.05. - db 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 04.05. - Bivy 04.05. - vesnica206 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 11.05. - BEBII 12.05. - anonimna 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
- liam
- tejci01
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina
< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 9.4.2008 21:15:44 >
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?