Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz sem sicer na seznamu nečakajočih v aprilu, tako da me dajte med navijačice . V roku enega tedna bomo pa tako in tako videli ali bom ostala med navijačicami ali se bom preselila med borke...
urejeno,pa kr ostani v aprilu-v maju si lahk sam navijačica
jao spps, če pa je res tak... midva z mojim si res želima, ampak se zaenkrat še malo nazaj držima, da ne boma preveč razočarana.
sej vem kako je to.zdaj že moj ratuje vedno bolj nervozen.kar se pa razočaranja tiče,te pa lahk vedno znova preseneti.misliš,da boš ok prenesel,pol ti pa zamori v nulo.no,pa saj bo.....
se strinjam... samo vseeno je mogoče bolš, če vse skupi malo bl zadržano jemlješ... moje mnenje pač...
nekaj časa si lahk zadržan,potem pa ko dlje časa ne uspe, začneš svašta razmišljat.po drugi strani se ti pa začne fučkat že za vse skupi lahko je napisat da se držiš nazaj,ampak praksa....
Punce, dajte me med navijacice, navijam za vse vas, da boste kmalu .
Jaz sem porocala pred casom o meni...sem jo cakala 3.4. ...jo ni blo...2 testa sta bla negativna...pol pa sem cakala in cakala to ...in je se vedno ni...se enega testa pa ne grem kupit, kr si bo lekarnarca mislila da se mi ze blede...itak vem ,da mojo sam malo blede...zato imam eno vprasanje za vse, ki ze imate kaksnega otrocka...KAKO REDNO STE IMELE , KO STE JO ENKRAT DOBILE PO PORODU??? Meni ni prej nikoli zamudila...sedaj pa sem jo prejsnji mesec dobila prvic po porodu, po 7ih mesecih...no, pa sva delala na in upala, da nama uspe...zdaj drugi mesec pa je ni in test je negativen...Je bolj verjetno, da se nimam redne menstruacije, kaj ne?? Kako je bilo pri vas, prosim za kaksno mnenje in izkusnje?
Punce, dajte me med navijacice, navijam za vse vas, da boste kmalu .
Jaz sem porocala pred casom o meni...sem jo cakala 3.4. ...jo ni blo...2 testa sta bla negativna...pol pa sem cakala in cakala to ...in je se vedno ni...se enega testa pa ne grem kupit, kr si bo lekarnarca mislila da se mi ze blede...itak vem ,da mojo sam malo blede...zato imam eno vprasanje za vse, ki ze imate kaksnega otrocka...KAKO REDNO STE IMELE , KO STE JO ENKRAT DOBILE PO PORODU??? Meni ni prej nikoli zamudila...sedaj pa sem jo prejsnji mesec dobila prvic po porodu, po 7ih mesecih...no, pa sva delala na in upala, da nama uspe...zdaj drugi mesec pa je ni in test je negativen...Je bolj verjetno, da se nimam redne menstruacije, kaj ne?? Kako je bilo pri vas, prosim za kaksno mnenje in izkusnje?
pozdravljena!
M se mi je po porodu uredila šele po dveh, treh ciklih. Zdaj se ji pa spet malo meša, najbrž od silnega nepričakovanja. Upam da kmalu zagledaš . Sicer pa dokler ni je še vedno upanje.
LP anonimna
p.s. Najbolje da si das kaksen znakec, da bomo vedle katera anonimna si.!