|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
10.4.2008 10:41:10   
D.Mateja
Dobite. 3.5.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 201
10.4.2008 10:43:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Dobite. 3.5.
user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je brzinauser posted image user posted image user posted image
urejenouser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 10.4.2008 10:44:26 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
10.4.2008 11:08:24   
tinč407
ooo... ju3 Bom držala pesti, da ne pride
Moje pa sploh ni in ni Zamuja mi od sobote. Test je bil pa v nedeljo -
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

user posted image user posted image user posted image

ooo... ju3user posted image Bom držala pesti, da ne prideuser posted image user posted image user posted image
Moje pa sploh ni in niuser posted image Zamuja mi od sobote. Test je bil pa v nedeljo - user posted image

Sanja, jaz sem na istem! Kaj je zdaj to ha???user posted image user posted image user posted image
Misliš da še mava kakšno možnost za user posted image ?

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
10.4.2008 11:15:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

ooo... ju3 Bom držala pesti, da ne pride
Moje pa sploh ni in ni Zamuja mi od sobote. Test je bil pa v nedeljo -

ooo... ju3user posted image Bom držala pesti, da ne prideuser posted image user posted image user posted image
Moje pa sploh ni in niuser posted image Zamuja mi od sobote. Test je bil pa v nedeljo - user posted image

Sanja, jaz sem na istem! Kaj je zdaj to ha???user posted image user posted image user posted image
so,so možnosti...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.4.2008 11:25:28   
_sanja_*

UPAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Zmedena sm čist. Rada bi, da pride, al pa da ne prideuser posted image No, hočem povedat, da nočem bit več v tem pričakovanju, ko res ne veš, kaj se s tabo dogaja. Dlje, ko je ni, več je znakovuser posted image Psiha me bo ubila res.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.4.2008 11:33:08   
sasa78
Problem pri vsem tem je PSIHA - ampak kaj moremo - to nas izda. Na tvojem mestu bi ponovila test.

Držim pesti za user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.4.2008 11:38:36   
tinč407
meni pa psiha ne dela več problemov odkar mi testek ni nič pokazal. Zgleda da sem se sprijaznila, da ta mesec ne bo nič in so vsi znaki ki sem jih imela izginili. user posted image
Bom vsaj drugi mesec vedla, da se na te falš znake ne morem nič zanesti in ne bom tolkko fantazirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.4.2008 12:12:45   
_sanja_*
Mi2 še sploh nisma delala na user posted image ! Odločila sva se, da začnema aprila, marca pa sva še "pazila". Sicer ne glih vestno, ampak vseeno nisem niti slučajno pričakovala kakšne zamude in znakovuser posted image Zato je vse skupi še večja zmeda.
V glavnem, v kratkem bom tako ponovila test, če bo pa spet -, grem pa potem k G, da me reši zamujanja user posted image .

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 10.4.2008 12:14:01 >

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.4.2008 12:13:32   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Problem pri vsem tem je PSIHA - ampak kaj moremo - to nas izda. Na tvojem mestu bi ponovila test.

Držim pesti za user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.4.2008 12:23:18   
sasa78
da ne napišem kaj šele pri meni dela. user posted image user posted image user posted image  Zaradi tega pride 1 teden prej user posted image user posted image user posted image  pa je vseeno ne maram!!!!user posted image user posted image

Ampak bom pa imela user posted image  in to prav kmalu. Pa tud ostale da ne pomote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  dejmo punce user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.4.2008 12:26:22   
_sanja_*
user posted image user posted image user posted image user posted image Tako je, sašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.4.2008 12:27:48   
spps

da ne napišem kaj šele pri meni dela. user posted image user posted image user posted image  Zaradi tega pride 1 teden prej user posted image user posted image user posted image  pa je vseeno ne maram!!!!user posted image user posted image

Ampak bom pa imela user posted image  in to prav kmalu. Pa tud ostale da ne pomote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  dejmo punce user posted image user posted image user posted image

akciiijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 212
10.4.2008 12:28:19   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako je, sašauser posted image user posted image user posted image
ja saša,tako jeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.4.2008 12:45:43   
sasa78
Veliko pozitivne energije je v zraku - tako je treba ja user posted image user posted image user posted image

pravijo da se lažje primeuser posted image user posted image  - ne bo treba noge vluft dajat user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.4.2008 16:04:01   
tejci01
Jaz ne bi mogla zdržati tako dolgo.
Jaz sem ga naredila po 1 dnevu izostanka user posted image . Tisto bi prišlo v poštev,
če bi bil prvi test negativen.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.4.2008 16:50:13   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Jaz ne bi mogla zdržati tako dolgo.
Jaz sem ga naredila po 1 dnevu izostanka user posted image . Tisto bi prišlo v poštev,
če bi bil prvi test negativen.

Ja, sj zato je bilo tud mišljeno. Če je prvi test -, bi se naj drugi ponovil šele po 2,3 tednih. Ne pa za normalne razmere. No v vsakem primeru je dolguser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.4.2008 18:21:37   
Raguel
Samo da vas na hitro pozdravim...v službi imam toliko dela,da lahko samo preberem,kaj se z vami dogaja,napisati pa že nimam več časauser posted image
Vglavnem,preračunala sem si,da imam O ravno drug vikend,ko greva z mojimuser posted image na morje......ribič ribič me je ujel,a ni ujel me z besedo....user posted image user posted image ....s črnimi očmi pa tud neuser posted image user posted image

Punce,zelo mi je všeč,da ste tako pozitivne in prave čvekeuser posted image user posted image user posted image
Bi pa prosila tisto,ki ureja seznam,če mi doda,da grem v 8.krog(ste spregledale).Hvala...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
10.4.2008 18:41:08   
Rakica_80
Danes sem dobilauser posted image  in upam da maja zagledamuser posted image ,........kot vsem vam želim enako.....polnouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Darja 30......morje je sprostitev, ljubezen in sreča......tako da držim pesti da ti bo uspelouser posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.4.2008 19:23:44   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Danes sem dobilauser posted image  in upam da maja zagledamuser posted image ,........kot vsem vam želim enako.....polnouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Darja 30......morje je sprostitev, ljubezen in sreča......tako da držim pesti da ti bo uspelouser posted image

user posted image user posted image user posted image boš videla,da bo maj boljšiuser posted image user posted image

Predvsem pa so pred nami meseci,ko bomo lahko delali otročke tudi kje na prostem aneuser posted image user posted image ......mi že šiba domišljija 100 na urouser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.4.2008 19:46:02   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image ob morju boš že našla kraje, kjer bosta lahko sproščenouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Lep vikend želim...user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 220
11.4.2008 8:00:55   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Samo da vas na hitro pozdravim...v službi imam toliko dela,da lahko samo preberem,kaj se z vami dogaja,napisati pa že nimam več časauser posted image
Vglavnem,preračunala sem si,da imam O ravno drug vikend,ko greva z mojimuser posted image na morje......ribič ribič me je ujel,a ni ujel me z besedo....user posted image user posted image ....s črnimi očmi pa tud neuser posted image user posted image

Punce,zelo mi je všeč,da ste tako pozitivne in prave čvekeuser posted image user posted image user posted image
Bi pa prosila tisto,ki ureja seznam,če mi doda,da grem v 8.krog(ste spregledale).Hvala...

Vidma na morje mi2 v london user posted image user posted image user posted image   to bo uspeha user posted image user posted image user posted image

Dve debeli user posted image user posted image user posted image . Držim pesti

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.4.2008 8:02:44   
sasa78
dobro jutro,
kavico že pijem, upam da katera z menoj.

Akcije so v ponem teku - pri vas pri meni ne!

Dejmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 222
11.4.2008 8:05:56   
spps

dobro jutro,

Dejmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem že spila eno,lahk pa skuhaš še enouser posted image user posted image user posted image user posted image ja,mi smo v polnih pripravahuser posted image user posted image user posted image moram priznat,da  smo fejst pridni.moj se še ne skriva pred mano tako,da greuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 223
11.4.2008 8:08:47   
spps

user posted image        MAJSKE BORKE ZA user posted image         user posted image      

xx.05. - sasa78
xx.05. - joob
xx.05. - janin
xx.05. - _sanja_* (1.krog)
xx.05. - db

01.05. - pearl_shell(2.krog)
02.05. - witto
02.05. - kalaxy
03.05. - D.Mateja
03.05. - pikica36
03.05. - Darja30(8.krog)

04.05. - Bivy

04.05. - vesnica206
05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - EnaNobena (7.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija
07.05. - jazzz27
11.05. - BEBII
12.05. - anonimnauser posted image
26.05. - sunny24

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • lunica 85
  • TODY78
  • urskaj
  • Pikica5
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • uršika***
  • Majch
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image

user posted image      

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... xx% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30
37% - katalina
user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.4.2008 8:24:27   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

dobro jutro,

jaz sem že spila eno,lahk pa skuhaš še enouser posted image user posted image user posted image user posted image ja,mi smo v polnih pripravahuser posted image user posted image user posted image moram priznat,da  smo fejst pridni.moj se še ne skriva pred mano tako,da greuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej moj se tud ne - samo da ga ta vikend ni user posted image user posted image user posted image user posted image  - ha bo pa na plodne dneve naletu user posted image user posted image user posted image user posted image  takrat pa bomo pridno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?