|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
9.4.2008 10:10:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kdaj boš pa test delala?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem. Drug tedn, če ne bo nič. Oz. sj ne vem, če bom zdržala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.4.2008 10:11:18   
db
če povem po pravici sem kar malo že obupana in z živci na koncu,ker na naju vsi tak prtiskajo kdaj bo ,a je že ,zakaj pa še vidva nimata. in po dveh letih borbe mi že počasi zmanjkuje moči,ampak hkrati pa upam da le v pol leta zagledavauser posted image ,ker za kasneje se ne ve kako bo. vsekakor pa držim pesti za vse da čimprej zagledateuser posted image

pa pa   

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.4.2008 10:11:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

kdaj boš pa test delala?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bomo navijaliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.4.2008 10:14:51   
_sanja_*

Test bi mogu že pokazat ane? 14 dni po O. Teb 2x ni pokazal al kako si že rekla zadnjič?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.4.2008 10:22:42   
spps

Test bi mogu že pokazat ane? 14 dni po O. Teb 2x ni pokazal al kako si že rekla zadnjič?

naj bi pokazal po 14-ih dneh.sej nimaš kaj izgubit

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.4.2008 10:26:02   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: db

če povem po pravici sem kar malo že obupana in z živci na koncu,ker na naju vsi tak prtiskajo kdaj bo ,a je že ,zakaj pa še vidva nimata. in po dveh letih borbe mi že počasi zmanjkuje moči,ampak hkrati pa upam da le v pol leta zagledavauser posted image ,ker za kasneje se ne ve kako bo. vsekakor pa držim pesti za vse da čimprej zagledateuser posted image

pa pa   

Sj vem, da boš misla, da sm pametna, ker mi2 šele začenjama ta boj.
Ne obupat, vsem je namenjeno, da bomo mamice. Na žalost ne vemo kdaj. Ne vem sicer zakaj si napisala, da imata samo še pol leta časa, ampak na RR se preberejo neverjetne zgodbe. Ko punce že obupajo, ko se sprijaznejo s tem, da pa mogoče res ne bodo imele otrok, se nardi povsem nepričakovano.
Na žalost na to ne moremo vplivati, lahk samo spodbujamo ena druga. user posted image user posted image user posted image
Ne se pustit živcirat, mogoče bi bilo boljše, če jih rečeš, da bosta za nekaj časa prekinila. Bojo vsaj dali mir.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.4.2008 10:27:08   
_sanja_*

naj bi pokazal po 14-ih dneh.sej nimaš kaj izgubit

Ja, saj res ne, sam če bo spet -, pa user posted image še ne bo, bom pa znorelauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.4.2008 10:28:01   
spps

pa pa   
upam,da vama čimprej rata.kaj pa G pravi?je vse ok?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.4.2008 10:35:29   
vesnica206
user posted image  ne pricakujem 4.5. Me lahko prosim vpisete na seznam? Hvala. Upam, da bo maj res mesec ljubezni...

LP

Bodi taka kot si. Ostalih je že tako preveč... Poudari edinstvenost svoje notranjosti s sporočilom, ki ga odsevaš navzven. Ne ustavi se na mejah sprejemljivega. Naj veter bogati lesk v tvojih laseh. Izriše nasmeh...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.4.2008 10:41:11   
spps

user posted image        MAJSKE BORKE ZA user posted image         user posted image      

xx.05. - sasa78
xx.05. - joob
xx.05. - janin
xx.05. - _sanja_* (1.krog)
xx.05. - db
02.05. - witto
02.05. - kalaxy
03.05. - pikica36
03.05. - Darja30

04.05. - Bivy

04.05. - vesnica206
05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - EnaNobena (7.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija
07.05. - jazzz27
11.05. - BEBII
12.05. - anonimnauser posted image
26.05. - sunny24

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • D.Mateja
  • Tiki55
  • lunica 85
  • TODY78
  • urskaj
  • Pikica5
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • uršika***
  • Majch
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image

• anci banci
  • zaljubljena23
  • becky

user posted image      

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image  

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... xx% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30
37% - katalina
user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.4.2008 10:41:51   
sasa78

pa pa   

držim pesti zate in upam da jo bomo vsi kmalu pregnali user posted image  stran.
Verjamem pa, da ti je že vsega dovolj ko te vsi sprašujejo - sam nasmehni se in reči KO BO ČAS, in ne saj bi pa če ni. BOOOOOOOO!!! MORA BIT IN BO. Če na danes pa jutri. To nas gor drži kajne punce (vem pa da je težko)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.4.2008 10:41:55   
db
ja veš stvar je taka ko sem imela 3 leta se mi je razlil slepič zaradi ene pametne zdravnice,ki me je poslala domov in rekla moji mami da je histerična,naslednji dan pa so me komaj rešili,Ker se je slepič razlil so mi odstranili desni jajčnik,jajcevod pustili,dober meter črev itd. no sedaj ko smo z mojim začela delat in po pol leta ni uspelo sem začela hoditi okoli G in najprej je reku da to ni nič nenevadnega glede na to da nimam desnega jajčnika in imam neredne user posted image ,da naj še počakama pol leta in seveda sva čakala in veselouser posted image a ni bilo nič potem je moj naredil spermogram,ki je ok mene pa poslali na HSG kjer so ugotovili da je z mano vse ok da se mi je celo na desni strani nardil nekakšen jajčnik in da imam pregrado na maternici. Nato mi je G dal napotnico za lapo.in histo. in tako sem jo imela v februarju. Da nebom razlagala da čeprav sem jemala stedirilm nisem dobila user posted image  in po pregledu ultrazvoka so se odločili da grem vseeno na operacijo in ko sem bila sprejeta in ležala sem dobilauser posted image  in nato so mi prestavili operacijo za dva dni nato pa je prišel dan,ko so me operirali. Na operaciji pa je zdravnico skoraj kap zadela saj sej imela čreve skupaj zlepljene in prerasene z zarastlinami,prav tako jajcevode in jajčnike in pregrado,no na jajcevodih pa so mi najdli še niome,polistične ,... in nakoncu so mi vsi zdravniki rekli da je bila operacija ful težka in zanameček se nisem še zbudila iz anestezije in so me zbujali s kisikom in sem se zbudila šele dobrih pet ur po operaciji. No tudi G mi je reku da imava možnosti najboljše v teh pol leta ker se potem začnejo po jajcevodih zopet delat niomi in polistični in seveda da pol gremo na umetno če bo sploh še kaj možnosti sedaj pa moramo čakati, in ne mislim da ste pametni ampak ko si na začetku maš ful volje ampak dlje ko delaš na tem vsak dan maš manj volje sej jz sem čist zmozgana od vsega tega in si resnično želim mir in vsaj eno user posted image  
lp

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.4.2008 10:42:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: vesnica206

user posted image  ne pricakujem 4.5. Me lahko prosim vpisete na seznam? Hvala. Upam, da bo maj res mesec ljubezni...

LP
maj ne bo mesec ljubezni-tist je itak vsak mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image
Maj bo mesec user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu vesnica206)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.4.2008 10:44:33   
spps

ja veš stvar je taka ko sem imela 3 leta se mi je razlil slepič zaradi ene pametne zdravnice,ki me je poslala domov in rekla moji mami da je histerična,naslednji dan pa so me komaj rešili,Ker se je slepič razlil so mi odstranili desni jajčnik,jajcevod pustili,dober meter črev itd. no sedaj ko smo z mojim začela delat in po pol leta ni uspelo sem začela hoditi okoli G in najprej je reku da to ni nič nenevadnega glede na to da nimam desnega jajčnika in imam neredne user posted image ,da naj še počakama pol leta in seveda sva čakala in veselouser posted image a ni bilo nič potem je moj naredil spermogram,ki je ok mene pa poslali na HSG kjer so ugotovili da je z mano vse ok da se mi je celo na desni strani nardil nekakšen jajčnik in da imam pregrado na maternici. Nato mi je G dal napotnico za lapo.in histo. in tako sem jo imela v februarju. Da nebom razlagala da čeprav sem jemala stedirilm nisem dobila user posted image  in po pregledu ultrazvoka so se odločili da grem vseeno na operacijo in ko sem bila sprejeta in ležala sem dobilauser posted image  in nato so mi prestavili operacijo za dva dni nato pa je prišel dan,ko so me operirali. Na operaciji pa je zdravnico skoraj kap zadela saj sej imela čreve skupaj zlepljene in prerasene z zarastlinami,prav tako jajcevode in jajčnike in pregrado,no na jajcevodih pa so mi najdli še niome,polistične ,... in nakoncu so mi vsi zdravniki rekli da je bila operacija ful težka in zanameček se nisem še zbudila iz anestezije in so me zbujali s kisikom in sem se zbudila šele dobrih pet ur po operaciji. No tudi G mi je reku da imava možnosti najboljše v teh pol leta ker se potem začnejo po jajcevodih zopet delat niomi in polistični in seveda da pol gremo na umetno če bo sploh še kaj možnosti sedaj pa moramo čakati, in ne mislim da ste pametni ampak ko si na začetku maš ful volje ampak dlje ko delaš na tem vsak dan maš manj volje sej jz sem čist zmozgana od vsega tega in si resnično želim mir in vsaj eno user posted image  
lp
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image db upam, da se zate izide tako kot je treba.VELIIKO SREČE TI ŽELIMuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.4.2008 10:46:24   
db
hvalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.4.2008 10:49:52   
sasa78
db - user posted image user posted image user posted image ampak ME se ne damo KAJNE!???!!!

Ko sem raodila prvega sina so me tako zašuštral da bi jim kmaj umrla pol so mi pa rekli da verjetno ne bom mogla imeti več otrok, pa se nisem dala. po prvem sinu je sledil še drugi sine, zdaj sem v borbi za tretjijm (punčko user posted image user posted image user posted image ).

Verjamem da je pa meni dosti lažje kot tebi. Zato držim pesti ZARE in za VSE ostale da postanemo srečne user posted image  !

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 141
9.4.2008 11:07:23   
_sanja_*

lp

Joj, kaka zgodbauser posted image user posted image user posted image  
Velik sreče ti želim in res upam, da čimprej zagledata user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 142
9.4.2008 11:26:48   
Anonimen
db - si pa dala že veliko skozi. Naj bo user posted image res čimprej!

sasa78 - ne me se ne damo! user posted image Smo res prave borke! user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
9.4.2008 11:32:35   
sasa78
 Smo res prave borke! user posted image  

Tako se govori!!! 

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.4.2008 11:43:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Smo res prave borke! user posted image  

Tako se govori!!! 
user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem če se ne bom kr predčasno v maj prestavla.v aprilu me  nobena ne šmirglauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 145
9.4.2008 11:49:01   
sasa78
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te pa me ti ne!!!
sem ti poslala na zas.spor. pa še vedno nič user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 146
9.4.2008 11:50:34   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te pa me ti ne!!!
sem ti poslala na zas.spor. pa še vedno nič user posted image user posted image user posted image
?saška flaška jaz od tebe nisem dobla zs.tk da pošlji še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.4.2008 11:55:54   
spps

?saška flaška jaz od tebe nisem dobla zs.tk da pošlji še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image
poslala si mailuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 148
9.4.2008 12:00:48   
liam
Ojla...

Jaz sem sicer na seznamu nečakajočih v aprilu, tako da me dajte med navijačiceuser posted image . V roku enega tedna bomo pa tako in tako videli ali bom ostala med navijačicami ali se bom preselila med borke...

< Sporočilo je popravil liam -- 9.4.2008 12:01:09 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.4.2008 12:23:28   
spps

user posted image        MAJSKE BORKE ZA user posted image         user posted image      

xx.05. - sasa78
xx.05. - joob
xx.05. - janin
xx.05. - _sanja_* (1.krog)
xx.05. - db
02.05. - witto
02.05. - kalaxy
03.05. - pikica36
03.05. - Darja30

04.05. - Bivy

04.05. - vesnica206
05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - EnaNobena (7.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija
07.05. - jazzz27
11.05. - BEBII
12.05. - anonimnauser posted image
26.05. - sunny24

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • D.Mateja
  • Tiki55
  • lunica 85
  • TODY78
  • urskaj
  • Pikica5
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • uršika***
  • Majch
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image

• anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam

user posted image      

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image  

JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... xx% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30
37% - katalina
user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?