Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 15:33:03
|
|
|
|
db
|
prosim če me vpišete med borke za novi krog
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 15:36:58
|
|
|
|
_sanja_*
|
A nisi napisala, da še nimaš ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 15:52:19
|
|
|
|
db
|
ja nimam menstruacije test pa je negativen
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 15:52:58
|
|
|
|
db
|
nimam ,test pa je negativen
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 16:08:39
|
|
|
|
_sanja_*
|
Mogoče še pa bo Dokler ni , je še možno. Držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 17:05:19
|
|
|
|
db
|
hvala upam da se izpolnejo tvoje besede
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 20:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene kar zbrišite prosim, ker sem srečka . Držim pesti za use vas! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 21:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - _sanja_* (1.krog) xx.05. - db 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 04.05. - Bivy 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 11.05. - BEBII 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.4.2008 21:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene kar zbrišite prosim, ker sem srečka . Držim pesti za use vas! Pozdravček! Čestitke! Te pa smem vprašati kako to, da si se vpislala med majske borke, pa si nosečka? Si imela kakšne krvavitve? db - sem te vpisala, ampak upam, da boš šla po zgledu zgornje anonimne, ap seveda nas obvesti, da te brišemo, če boš !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 6:49:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena spps - Moj je vedno zagret... sam začuda sem zdej, ko delamo na 2. članu tudi jaz bolj kot običajno. bi po mojem našim ustrezalo,da bi vsako leto delali na da nam ne bi zagretost padla
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 6:51:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: db ja nimam menstruacije test pa je negativen db,kje je optimizem?za moje pojme,ne izgubiš boja,dokler nimaš dokaza za to-tako,da dokler ne dobiš ,si borka
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 8:17:02
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: db ja nimam menstruacije test pa je negativen db,kje je optimizem?za moje pojme,ne izgubiš boja,dokler nimaš dokaza za to-tako,da dokler ne dobiš ,si borka popolnoma drži
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 8:24:23
|
|
|
|
sasa78
|
dobro jutro, včeraj smo pa imeli žurko, sem zvečer kr padla v posteljo. Mali je bil ves v elementu. Punce jaz mislim biti ta mesec roza, pa me že ful razganja. Moj kar beži od mene. Ta vikend gre jadrat, tako da ne bo nič 3 dni s . Bomo potem nadoknadili, jaz grem pa tud na morje s svojima sončkoma samo dobro vreme mora bit. Ko sem na morju si filam baterije . lep dan vam želim in spps k ni ža čas da se preselimo med srečne nosečnice!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 8:33:06
|
|
|
|
becky
|
sicer še nisem na seznamu, ampak tud tak navijam za vse! lahk pa me date med navijačice!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce pozdravljene! Rada bi se vam pridružila pri nečakanju, saj sem včeraj popoldne dobila tečko . Zdaj je NEpričakujem 12.maja. Navijam za vse nas, da bomo maja v mesecu ljubezni, dočakale ! Zanekrat bom anonimna. anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:09:51
|
|
|
|
sasa78
|
dobrodošla med nami , velja za vse seveda
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:11:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 dobro jutro, včeraj smo pa imeli žurko, sem zvečer kr padla v posteljo. Mali je bil ves v elementu. Punce jaz mislim biti ta mesec roza, pa me že ful razganja. Moj kar beži od mene. Ta vikend gre jadrat, tako da ne bo nič 3 dni s . Bomo potem nadoknadili, jaz grem pa tud na morje s svojima sončkoma samo dobro vreme mora bit. Ko sem na morju si filam baterije . lep dan vam želim in spps k ni ža čas da se preselimo med srečne nosečnice!!!! jp,sašam zmanjkuje potrpljenja sem danes zjutraj mojmu rekla,če je za akcijo(sej sem se zaj...,ker je bila ura 5.45,ob 6-ih pa mora bit v službi),me je tako pisano pogledal,da ni bil čist ziher al se zajeb... al mislim resno mojmu tud ne manjka velik,da se bo začel skrivat pred mano
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:13:19
|
|
|
|
spps
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - _sanja_* (1.krog) xx.05. - db 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 04.05. - Bivy 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 11.05. - BEBII 12.05. - anonimna 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- D.Mateja
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- Pikica5
- spps
- sončnica24
- oktavija
- uršika***
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:13:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce pozdravljene! Rada bi se vam pridružila pri nečakanju, saj sem včeraj popoldne dobila tečko . Zdaj je NEpričakujem 12.maja. Navijam za vse nas, da bomo maja v mesecu ljubezni, dočakale ! Zanekrat bom anonimna. anonimna
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:20:19
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 dobro jutro, včeraj smo pa imeli žurko, sem zvečer kr padla v posteljo. Mali je bil ves v elementu. Punce jaz mislim biti ta mesec roza, pa me že ful razganja. Moj kar beži od mene. Ta vikend gre jadrat, tako da ne bo nič 3 dni s . Bomo potem nadoknadili, jaz grem pa tud na morje s svojima sončkoma samo dobro vreme mora bit. Ko sem na morju si filam baterije . lep dan vam želim in spps k ni ža čas da se preselimo med srečne nosečnice!!!! jp,sašam zmanjkuje potrpljenja sem danes zjutraj mojmu rekla,če je za akcijo(sej sem se zaj...,ker je bila ura 5.45,ob 6-ih pa mora bit v službi),me je tako pisano pogledal,da ni bil čist ziher al se zajeb... al mislim resno mojmu tud ne manjka velik,da se bo začel skrivat pred mano Midva sva tud mislna ob tej uri pa se je mali zbudu pa je prišel k nama , tako da mašina je bila vroča samo da nisva mogla K sva midve kej povezane???
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:23:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 dobro jutro, včeraj smo pa imeli žurko, sem zvečer kr padla v posteljo. Mali je bil ves v elementu. Punce jaz mislim biti ta mesec roza, pa me že ful razganja. Moj kar beži od mene. Ta vikend gre jadrat, tako da ne bo nič 3 dni s . Bomo potem nadoknadili, jaz grem pa tud na morje s svojima sončkoma samo dobro vreme mora bit. Ko sem na morju si filam baterije . lep dan vam želim in spps k ni ža čas da se preselimo med srečne nosečnice!!!! jp,sašam zmanjkuje potrpljenja sem danes zjutraj mojmu rekla,če je za akcijo(sej sem se zaj...,ker je bila ura 5.45,ob 6-ih pa mora bit v službi),me je tako pisano pogledal,da ni bil čist ziher al se zajeb... al mislim resno mojmu tud ne manjka velik,da se bo začel skrivat pred mano Midva sva tud mislna ob tej uri pa se je mali zbudu pa je prišel k nama , tako da mašina je bila vroča samo da nisva mogla K sva midve kej povezane??? saša kot saša
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:53:38
|
|
|
|
_sanja_*
|
Dobro jutro!!! Anonimna ČESTITKE! Super, da je ratalo v aprilu! Db, zate držim pesti. Pa zase tudi , ker moje ni in ni. Zdaj sm pa že nesrečna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:56:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Dobro jutro!!! Anonimna ČESTITKE! Super, da je ratalo v aprilu! Db, zate držim pesti. Pa zase tudi , ker moje ni in ni. Zdaj sm pa že nesrečna kdaj boš pa test delala?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:57:55
|
|
|
|
sasa78
|
k si ti tudi saša? ojej pol pa je neka podobnost.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.4.2008 9:58:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 k si ti tudi saša? ojej pol pa je neka podobnost. aha.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?