|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
14.5.2008 19:51:17   
Arual
Ojla.
No tudi jaz bi jo morala danes dobit pa še je ni. user posted image  Bt je bila zjutraj 37.2 pa sem popoldan delala test a je bil negativen.
Sicer nimam nobenih znakov nosečnosti in tudi ne znakov ki bi kazale prihod user posted image . Mam pa včasih občutek, da se bo zdaj zdaj vlila.
Nič, dokler je še ni je upanje.
Čestitke novi nosečki, in upam da se nas bo še več pridružilo ROZA klubu.
Lp

(odgovor članu Bivy)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.5.2008 20:19:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Enanobena! A si kaj pridna pri user posted image user posted image user posted image . Le, glej, da držiš noge v luft - user posted image   HMMM - Če si slučajno pozabila, kako to gre user posted image user posted image user posted image .

Če bom takole držala noge v luft bom res zgledala kot ena opica. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa smo pridni, sedaj med plodnimi dnevi je rekel mož vsak dan, da njemu sploh ni panike. user posted image Kdo bi si mislil?! user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.5.2008 20:40:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Enanobena! A si kaj pridna pri user posted image user posted image user posted image . Le, glej, da držiš noge v luft - user posted image   HMMM - Če si slučajno pozabila, kako to gre user posted image user posted image user posted image .

Če bom takole držala noge v luft bom res zgledala kot ena opica. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa smo pridni, sedaj med plodnimi dnevi je rekel mož vsak dan, da njemu sploh ni panike. user posted image Kdo bi si mislil?! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj?spet sam modra barvauser posted image

orhideje,držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vsem tistim,ki vas je obiskala rdeča  p..user posted image ,pa enn veelik objem.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.5.2008 20:47:40   
sonček85
orhideje:mislim da si ti kar srečka user posted image user posted image in da nam boš res potrdila da bi bilo res

veselo slončanje in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.5.2008 20:50:21   
Anonimen
Punce kdaj naj spet delam test?

Ponavadi sem imela cikel dolg 30 dni, torej bi morala dobiti 8. maja, po najdaljšem pa 12. maja in danes smo 14 maja in M še ni. A naj v petek spet naredim test oz grem v laboratorij, al je bolje, da še počakam user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.5.2008 21:15:58   
Barbk
Babuške moje sem vas mal "zanemarla", a ne. Pa ne bit hude, prosim. Ta teden sem začela spet s službo in Mančika z vrtcem. Tisti krvavi izcedekod zadnjič, ki se je pojavljal 3 dni vsako jutrouser posted image  ni bila M, ker je ta smotka prišla danes na točno 25 dan. user posted image  Me pa ta mesec niso prav nič bolele zizike, kar je čist čudn. No in zdaj se res ne bom več ozirala za nobenim znakom-al je al ni...Edina zadevca, ki me bo prepričala, da sem nosečka je plusek na testu. Btw eden je že doma pripravljen na junij. user posted image  Bom pa zdaj čisto na hitro čestitala naši novi nosečki, končno. Uršika res iskrene čestitke in čudovito nosečnost in seveda zdravega dojenčka ti želim-tebi in tvojemu tudi seveda. user posted image  Vsem, ki vas je obiskala user posted image  pa traktor (da ne bo skoz kamionuser posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za ostale pa držim pesti ko nora in da ste mi rozike ta mesec-slište...in brez ugovarjanja, prosim.user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.5.2008 21:41:20   
sonček85
Punce kdaj naj spet delam test?
bolje bo da greš v petek kar na odvzem krvi  in da ti tisto najbolj pokaže ali si ali nisi.upam in držim pesti da je do takrat ne bo in da si res srečka user posted image

jaz sem pa še kar polna optimizma,čeprav vem da mi ta mesec spet ne bo naklonjen.

barbk:user posted image nismo jezne nate,saj vemo da si mislila ves ta čas tudi na nas,pa čeprav se nam nisi javila.

lpuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.5.2008 21:43:58   
Anonimen
bolje bo da greš v petek kar na odvzem krvi
A to greš lahko v katerikoli ZD? A to greš kar direkt v laboratorij in prosiš, da ti vzamejo kri za test, al se moraš prej pri kakšnemu dohtraju oglasit, da ti da napotnico? Kok pa to stane?? 

anonimnuser posted image a

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.5.2008 21:45:10   
Barbk
Sonček ti si res en velik sonček. user posted image  Pa ne kar mislit, da ne bo-seveda bo in to roza v maju. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.5.2008 21:46:30   
Barbk
Anonimnauser posted image držim pesti, da si nosečka.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.5.2008 22:37:45   
boma2
tiki ...zelo lep seznam.. full lepo... :)

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem nosečkam...user posted image user posted image želim vam zdravega user posted image ...

ostalim pa pogum in držim pesti za vse, da bomo končno dočakale tiste dneve, ko user posted image ne bo...
in da bo čim več user posted image user posted image ....

lepo se imejte...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.5.2008 1:55:11   
Raguel
Jaz pa nekaj vem......
Pravkar sem na temi Nova borba se pripravlja prebrala,da je pikapoka2 zagledala magičneuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pikapoka,želim ti da ti nosečnost mine hitro in da boš k sebi stisnila svoj zakladuser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.5.2008 5:48:57   
crvicek
Dobro jutro punce!

Prejšnji teden sem vam pisala, da me bolijo prsa ki me še vedno, ma nevem če bolj ali manj kot pred user posted image , edino malo zgodaj se mi zdi. Me pa te dni rahlo špika po jajčnikih in tudi desni jajčnik me malo boli, kar mi je v tem času neobičajno, saj user posted image ne pričakujem 25.5., torej čez dober teden. Malo me je začelo skrbet, ker me še nikoli ni bolel jajčnik (rahla bolečina), da ni mogoče kaj narobe?

Upam da nas bo v tej drugi polovici maja kaj več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Srečno.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.5.2008 5:51:05   
crvicek
...seveda pa želim vsem, ki ta mesec ni uspelo, da bi uspelo naslednjič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.5.2008 6:08:22   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Jaz pa nekaj vem......
Pravkar sem na temi Nova borba se pripravlja prebrala,da je pikapoka2 zagledala magičneuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pikapoka,želim ti da ti nosečnost mine hitro in da boš k sebi stisnila svoj zakladuser posted image

PIKAPOKA2 - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image . uPAM, DA NAS ČIMVEČ PRIDE KMALU ZA TABO. Tebi pa želim lepouser posted image in prijetnih  user posted image ter da rodiš zdravega user posted image .

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.5.2008 6:12:38   
Orhideje
Punce. Dobro jutro vsem skupaj! Ker še danes ni nobena skuhala user posted image user posted image user posted image sem vam jo jaz. Tiste, ki pa ne želite kavice sem vam pripravila čajček.

Danes pa res pričakujem kakšno user posted image . In upam, da se mi zvečer ko pridem iz seminarja moj ukaz uresniči. user posted image user posted image user posted image .

EnaNobena, spps in ostale ki ste ravno v tistih najlepših dnevih  O, pa le pridno user posted image user posted image user posted image . Da bomo skupaj ugledale +. No, ja upam, da ga jaz prej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.5.2008 6:15:16   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Dobro jutro punce!

Prejšnji teden sem vam pisala, da me bolijo prsa ki me še vedno, ma nevem če bolj ali manj kot pred user posted image , edino malo zgodaj se mi zdi. Me pa te dni rahlo špika po jajčnikih in tudi desni jajčnik me malo boli, kar mi je v tem času neobičajno, saj user posted image ne pričakujem 25.5., torej čez dober teden. Malo me je začelo skrbet, ker me še nikoli ni bolel jajčnik (rahla bolečina), da ni mogoče kaj narobe?

Upam da nas bo v tej drugi polovici maja kaj več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Srečno.

Crvicek! Jaz ti zelo težko odgovorim. Že štiri cikle odkar se trudim za user posted image imam vsak mesec mal drugačne znake in vedno upam in sem prepričana, da je to to - pa se mi na koncu vedno prikaže user posted image v vsem svojem sijaju.

Jaz zate srčno upam, da so ta šikanje in boleče prsi res znak user posted image . Očitno pa bova obe morali še en mal počakati. Full držim pesti in navijam, da ugledaš user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.5.2008 7:56:00   
Tiki55
Dobro jutro dečve!

Mojega upanja zauser posted image je za ta mesec konecuser posted image user posted image user posted image . Danes zjutraj se je ulila kot iz škafa. Pa sem res mislila, da nam je uspelo...

imam in Barbkuser posted image user posted image user posted image user posted image , se vama pridružujem v novih bojih.

pikapoka2 tebi pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

spps, EnaNobena, anonimnauser posted image , sonček85, oktavija in vse ostale borke - računam na vas, da polepšate seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.5.2008 7:57:31   
Tiki55

Punce. Dobro jutro vsem skupaj! Ker še danes ni nobena skuhala user posted image user posted image user posted image sem vam jo jaz. Tiste, ki pa ne želite kavice sem vam pripravila čajček.

Danes pa res pričakujem kakšno user posted image . In upam, da se mi zvečer ko pridem iz seminarja moj ukaz uresniči. user posted image user posted image user posted image .

EnaNobena, spps in ostale ki ste ravno v tistih najlepših dnevih  O, pa le pridno user posted image user posted image user posted image . Da bomo skupaj ugledale +. No, ja upam, da ga jaz prej! user posted image user posted image user posted image

Orhideje, hvala za kavico! Tudi tebi veliko sreče za ta mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.5.2008 8:28:03   
Anonimen
Mojega upanja za je za ta mesec konec . Danes zjutraj se je ulila kot iz škafa. Pa sem res mislila, da nam je uspelo...

ojej, pa to ni več res. user posted image user posted image

Danes je 15. maj, pa imamo tako malo nosečk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo punce, kaj je zdaj to, a ta maj res ni usojen za nas user posted image . Jaz sem še vedno brez M in brez nosečniških znakov, tako da predvidevam,da tudi mene heca tale M in da se bo ulila vsak čas. Danes je torej že 37 dan.

anonimna user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.5.2008 9:24:21   
sasa78
spps, EnaNobena, anonimna , sonček85, oktavija in vse ostale borke - računam na vas, da polepšate seznamček

lepo prosim user posted image user posted image  in ostale ki ste še zelene tudi!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz nisem za nikamor, mi je skoz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!

v januarčice 2009 osamevam - prosim da se mi pridružite!!!

navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.5.2008 9:42:00   
Anonimen
Meni se danes pa vrti. Joj!!! user posted image Ma to na nič ne kaže, ker imam te dni šele O. user posted image Ta vikend bova pridna da bo kr joj!

pikapoka2 - čestitke! user posted image user posted image user posted image

crvicek - jaz se spomnim, da ko sem bila noseča so me kmalu po O začele boleti prsi, pa špikalo me je po jajčnikih. Upam, da tudi pri tebi naznaja to kaj lepega.

Tiki55 - user posted image Kaj naj ti rečem? Enkrat bo. Za tak lep cilj se je vredno truditi tudi malo dlje.

anonimna "pujsa" - dokler je ni je še upanje. Nektere so noseče čisto brez vsakršnjega znaka - no, le izostanek M imajo.

sasa78 - tudi če nam uspe bomo me na koncu seznama februarčice, ampak do konca boš videla se jih bo nabralo na temi januarčic še orgomno bodočih mamic. Na začetku je vedno malo zatišja.

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.5.2008 9:43:37   
Anonimen
user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db  -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Orhideje
(4.krog)
xx.05. - Arual (8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT - user posted image   user posted image  v nove boje
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lapona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)
user posted image user posted image  v nove boje
04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - katalina (10. krog)  -  user posted image user posted image  v nove boje
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee- user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika*** - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.05. - trinity22 - user posted image user posted image  v nove boje
10.05. - pikicaa25 (5.krog)

11.05.- Tiki55 (8. krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
11.05. - pin   - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - mišk 
13.05. - lily32 user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (6.krog) user posted image user posted image v nove boje

13.05. - andre3a
13.05. - ziva1(6.krog)
- user posted image user posted image v nove boje
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - vita80 - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog)
14.05. - kokica32
14.05. - anonimen  
15.05. - glen
16.05. - nmag
17.05. - tropical
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
18.05. - KulGirl(5.krog)
19.05. - m*t*
19.05. - zvezdica
20.05. - sanna
22.05. - waiting
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
27.05. - shanna
28.05. - anonimna user posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII

• *Junona*
  • prizma
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.5.2008 10:16:01   
KOKICA32
Tudi moja user posted image je danes prišla!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.5.2008 10:22:37   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tudi moja user posted image je danes prišla!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?