|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
15.5.2008 10:37:00   
Anonimen
Tudi moja je danes prišla!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.5.2008 10:41:45   
Anonimen
jaz več ne farbam na modro. To je žalostno, seznam je čisto moder. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.5.2008 10:47:09   
sonček85
naj se vam javim in sporočim ,da sem imela prav in da se bo ta mesec spet prikazala ta presnetauser posted image .danes se je pojavila in sicer 4 dni prekmalu,a kaj čmo življenje gre naprej in mi z njim-borimo se naprej ,saj samo tako lahko nadaljujemo .vsak dan si moremo sami narediti lepega in moj je danes kljub tetmu da sem dobilauser posted image ,lep in vesel dan.

vsem ki ste  včeraj,danes dobile user posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da nam kmalu grata ,da bi zagledale magičniuser posted image

veselo naprej in brez joka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.5.2008 10:53:06   
sonček85
anonimna.ja mislim da lahko greš v zd.dom in rečeš da če ti lahko naredijo test,ne vem točno kako je s tem.prej pokliči in vprašaj,ti pa želim da si res nosečka.

aja sem pa pozabila povedati a me ne devajte na seznam ,saj nisem bila napisana med borke,ampak samo med navijačice,da ne bom še bolj procenta pokvarla.
vse ostale pa le veselo naprej in čim več plusov na testih,pa veselo lulajte nanje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.5.2008 11:12:33   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

naj se vam javim in sporočim ,da sem imela prav in da se bo ta mesec spet prikazala ta presnetauser posted image .danes se je pojavila in sicer 4 dni prekmalu.

Žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image Res sem držala pesti zateuser posted image user posted image user posted image

Pogumno v nov mesec! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.5.2008 11:13:07   
Anonimen
danes se je pojavila in sicer 4 dni prekmalu,a kaj čmo življenje gre naprej in mi z njim-borimo se naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa slabe novice, same slabe. A jekašne čuden vpliv lune v mesecu maj al kaj??? Grozno res.

Jaz bom pa popoldne klicala svojo G, da vidim, kaj ona meni, al naj grem že na krvni test al naj še čakam. Ma če je vse v psihi in če mi zarad tega zamuja M, potem sem pa res že zrela za v Poljeuser posted image

user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.5.2008 11:22:12   
petra88
Sem nova na forumu in ko gledam ta procent, ki kar ne raste in ne zraste, mislim da je skrajni čas da ga malčk zvišam user posted image

Sicer sem user posted image pričakovala ze 5. 5. pa je ni bilo, ampak se nismo sekirali, ker je ni bilo. Ko pa je moj user posted image na obletnico (v torek) prinesel test sem kar poletela na WC user posted image user posted image . Prikazal se je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pričakujem obisk pri G, tukaj pa povečanje user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.5.2008 11:26:17   
Joob
petra88...čeeestiiitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.5.2008 11:45:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

Sem nova na forumu in ko gledam ta procent, ki kar ne raste in ne zraste, mislim da je skrajni čas da ga malčk zvišam user posted image

Sicer sem user posted image pričakovala ze 5. 5. pa je ni bilo, ampak se nismo sekirali, ker je ni bilo. Ko pa je moj user posted image na obletnico (v torek) prinesel test sem kar poletela na WC user posted image user posted image . Prikazal se je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pričakujem obisk pri G, tukaj pa povečanje user posted image user posted image

Iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.5.2008 11:49:40   
Bivy
Čestitke user posted image user posted image user posted image .

Lepo nosečnost in zdravega user posted image ti želim.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.5.2008 11:56:29   
sonček85
Prikazal se je !!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo še ena ki se je procent dvignil.samo ta mesec je res prava katastrofa.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.5.2008 12:06:00   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Prikazal se je !!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo še ena ki se je procent dvignil.samo ta mesec je res prava katastrofa.

SE ČISTO STRINJAM, LEPŠE SE ZAČNE KONČA PA KATASTROFALNO - SPPS UPAM DA SE TI PRIKAŽE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IN OSTALIM TUD DA NE BO POMOTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.5.2008 12:27:20   
brkn83
Petra čestitam za user posted image .  Želim ti lepo in mirno nosečnost, ter lepega in zdravega user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.5.2008 12:28:14   
petra88
Hvala za vse čestitke.
Maj je mesec ljubezni - zato bo junija gužva, boste videle user posted image
Zdej pa upajmo na dvih procentov user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.5.2008 12:32:46   
sasa78
PETRA 88 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošla med januarčice 2009 - pridi in piši

DAJMO OSTALE - SLEDITE JI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.5.2008 12:37:48   
petra88
Ja ma res - zgledujte se po meni ! user posted image

user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.5.2008 12:44:57   
sonček85
_sanja_kaj danes si imela pa ti pregled ,a ne,a mam prav.a sta bila srčka za dvauser posted image user posted image

upam da in da si zelo vesela.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.5.2008 13:45:51   
Anonimen

Ja ma res - zgledujte se po meni !

Petra bomo, bomo! Pa še čestitke! user posted image Delamo na tem vsak večer. Upam, da jo res ne bo, drugače boga moja... user posted image user posted image user posted image Ampak da bi jo dobila dvakrat v istem mesecu, to bi bilo pa res grdo od nje, torej res ne sme priti.

Drugače ima pa Sanja samo eno pikico, ampak je pa tista lepa in zdrava in ji bije srček.

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.5.2008 13:53:48   
mišk
Pozdravljene!user posted image

12.5. sem pričakovala user posted image , 13.5. sem naredila test in je bil negativen.user posted image  user posted image  pa še sedaj nisem dobila. Očitno bo malo zamujala iz kakšnih drugačnih razlogov... Žal... Mogoče pa zaradi živčkov, ker se v soboto poročim?!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.5.2008 13:55:39   
Anonimen
12.5. sem pričakovala , 13.5. sem naredila test in je bil negativen. pa še sedaj nisem dobila. Očitno bo malo zamujala iz kakšnih drugačnih razlogov... Žal... Mogoče pa zaradi živčkov, ker se v soboto poročim?!

upam da user posted image  sploh ne pride, sploh pa ne v soboto glede na to,da te čaka tak "lep" dan.

čESTITKE ZA POROKO!

user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.5.2008 13:56:36   
Anonimen
Prikazal Se je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.5.2008 14:21:37   
Anonimen
evo jaz sem pa ravno klicala G, pa je rekla, da če user posted image  do srede ne bo, da naj prinesem tja prvi jutranji urin, pa mi bodo delali test. Ampak do srede je še dooooooooooooollllggggaaaa. In upam, da moja tečka ne bo tolk dolg časa zamujala in da pride če ima namen pridt, če ne pa naj testek že končno pokaže +++++ Imam pa pregled pri G danes 14 dni, če sem ali pa če nisem noseča.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.5.2008 14:59:32   
_sanja_*
Ja, tako kot je že enanobena napisala - en srček jeuser posted image Nič hudega, če nista dva, samo da bo s tem vse vreduuser posted image Zenkrat lepo kažeuser posted image

Čestitam novi nosečki! Ostale bom pa kregala, če bote tolk modre... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.5.2008 15:11:47   
sonček85
upam da je ne bo,sploh pa ne v soboto ker je tvoj najpomembnejši dan-pa seveda od dragega.

no želim ti lepo poroko in user posted image seveda.

čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.5.2008 15:20:06   
nmag
Mišk,čestitam za porokouser posted image in želim ti da čimprej zagledašuser posted image .Jaz jo naj ne bi dobila jutri ali v soboto,samo imam slab občutek,boli me križ in spodaj me špika,bom šla pa med junijke.Ostale pa, dajmo več roza barveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?