Lopona
|
Hoj punce.... Dons sem 13. dan z zamudo M. Zjutraj sem nardila test, kot sem vam že včeraj rekla. Pokazal ni nič. Bil je negativen. Toda spet sem govorila z g., pa pravi, da nej še kar malo počakam. Lahko da se mi je ritem spremenil zarad psihe, lahko da testi ne pokažejo, ker v urinu ni dovolj hormonov, saj baje nekaterim ženskam zelo dolgo ne pokažejo,tudi 2 meseca ali več. Tako, da še vedno upam, da je kaj, ali pa da bomo zdaj vmes, med čakanjem na rezultate v teh dneh naredil, da bo Zelo se veselim dneva, ko mi bodo 100% rekli, da pričakujem Upam, da nam vsem, ki nestrpno pričakujemo, le uspe in da ne bo slabo leto. In, da se srečamo nekje v porodnišnici in smo najsrečnejše mamice. Drugače pa drug mesec v novi boj, v 3. krog-ta je baje drugače najbolj pogost, v katere ženskam najprej uspe, v 3. krogu. Eh, sam taki podatki so kar neki. Enim rata, ko sploh ne želijo, enim ko prvič seksajo, eni pa seksajo 10 let vsak dan, pa si močno želijo, pa nič...kje je kle pravica...Naj vsaka dobi kar si želi!! Navijam za vse nas !!!!!!!!!!! Drugače pa lepo se mejte...Lepe majske dneve vam želim. Srečke nosečke-vam želim čim manj slabosti in nihanja volje. Borke-vam želim, da vam rata takoj zdaj Navijačice-dobro navijajte, in dobro trenirajte... Vse ki pa še ne veste, kaj je z vami...pa si želite , pa naj vam to pokaže vaš jutranji test in vam polepša življenje!!! Se slišimo jutri,...da kakšno rečemo in da vidimo, če je kaj rozik novih na seznamu. Zdaj pa grem se stisnit k lubiju, ki tud že upa, da bo kmalu in, da prineseva k sebi . Hmmmm...se kr zasanjam, k tko začnem o otročku razmišlat. No, pejmo zdej mal . Lepo se mejte... Pa pa Pa vsaki eno za srečo!!!