|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
22.4.2008 12:06:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: katalina

o, hvala... veš počas tudi jaz upam, da bo. sploh pa zaradi tega ker imamo že zdaj pgromno razliko v letih. sine ima že 10 let, tako da bi bil počasi že čas... sam se in tja mi malo na psiho useka....

Te razumem... Moja tamala bo vsak čas 5 let, pa se mi zdi, da je razlika že prevelika. Pa leta nas tud že počasi bašejouser posted image user posted image user posted image . Pol me pa vsake tolk časa zagrabi panika...

user posted image user posted image user posted image user posted image pol smo pa vse tri na istemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.4.2008 12:13:32   
aqua77
maš prav. Nismo vsak dan mlajše.... user posted image user posted image user posted image  ampak od starih kor je juha najboljša..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.4.2008 12:14:57   
spps

maš prav. Nismo vsak dan mlajše.... user posted image user posted image user posted image  ampak od starih kor je juha najboljša..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kdo je pa reku,da smo stare?user posted image user posted image user posted image sam bolj zreleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.4.2008 12:23:08   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kdo je pa reku,da smo stare?user posted image user posted image user posted image sam bolj zreleuser posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.4.2008 13:04:16   
Anonimen
Uh, ste bile pridne s pisanjem... Kaj šele bo, ko me ne teden ne bo, ker grem na dopust. Ojej! Bom še en teden dopusta rabila, da bom vse prebrala. user posted image

Drugače je pa danes en tak grd dan, spet ta smotan dež. user posted image Bi šla kr spat, sam se moj sine ne strinja....

Še 8 dni, pa se otvori maj in prve rozike... user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
22.4.2008 13:41:35   
Barbk

Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris.
Tako da prav nič spodbudno.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Katalina bejbi...Ne smeš zdaj obupat, ker vem, da boš kmalu user posted image . Saj verjetno si v naslednjih postih (berem lepo po vrsti in sproti mal odgovarjam, ker moj kurji spomin (upam,da zdaj kokoške ne bojo užaljene user posted image -so čist lušne živalce...user posted image ) že polna optimizma in veš, da vama bo uspel, samo vseen en velik user posted image  zate.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.4.2008 13:58:52   
Rakica_80
Brabk....imaš prav,mi kokuši smo res zadnje cajte preveč razburjene in neučakaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.4.2008 14:00:39   
Barbk
Hja res je...user posted image  Sam kaj ko imamo tisoč in eno stvar v mislih...user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.4.2008 16:16:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris.
Tako da prav nič spodbudno.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Katalina bejbi...Ne smeš zdaj obupat, ker vem, da boš kmalu user posted image . Saj verjetno si v naslednjih postih (berem lepo po vrsti in sproti mal odgovarjam, ker moj kurji spomin (upam,da zdaj kokoške ne bojo užaljene user posted image -so čist lušne živalce...user posted image ) že polna optimizma in veš, da vama bo uspel, samo vseen en velik user posted image  zate.

Hvala Barbk,

ja, je že mal bolš. Sej veš vsaka stvar je za neki dobra. Upam da tudi moja konstantna vnetja.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.4.2008 16:18:49   
uršika***
Katalina pa zdaj ne smeš user posted image  al kaj?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.4.2008 16:21:03   
uršika***
ah. sem že prebrala, da lahkouser posted image user posted image
Me nekaj časa ni bilo na forumu, pa sem čisto izgubljena

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.4.2008 16:22:10   
aqua77
V bistvu lahko... Sam morem vse svečke porabit, počakat da pride naslednja user posted image  pol mi je pa G rekla da je velika verjetnost, da se vnetje sanira in da se končno kaj prime. Na bris grem avgusta in mi je rekla če bom med tem user posted image  naj jo pokličem in bova vnetje zdravle v skladu z user posted image .

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 462
22.4.2008 16:22:26   
alexpetra1
tud mi ne pričakujemo čeprav pa se v podzavesti zelo bojimo najslabšega.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.4.2008 16:25:22   
uršika***

V bistvu lahko... Sam morem vse svečke porabit, počakat da pride naslednja user posted image  pol mi je pa G rekla da je velika verjetnost, da se vnetje sanira in da se končno kaj prime. Na bris grem avgusta in mi je rekla če bom med tem user posted image  naj jo pokličem in bova vnetje zdravle v skladu z user posted image .

Ubožčica. Tale vnetja so pa res zoprna stvar. Sploh te svečke, ko ti čez noč vse na hlačke steče. Kot taka žajfauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.4.2008 16:27:27   
aqua77
Čista packarija. Pa še spereš pod tušem težko vso to svinjarijo... Pa moj je tud eno kremo dobu, ker se bo mazal, ko bom jaz imala svečke.... Tako da bova skupaj v obdelavi... user posted image user posted image  Sam naslednji mesec pa akcija do konca...... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 465
22.4.2008 16:32:09   
uršika***
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem se pa lepo obdelajta, pripravita in pozdravita vsak svoj pripomoček za delanjeuser posted image !!! Potem pa akcija  100 na urouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.4.2008 16:34:22   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobro si ti to povedala. Iz tvojih ust v naše trebuščke.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 467
22.4.2008 16:36:21   
uršika***
ma saj veš. Brez heca ni nič. Kdaj je ti ne pričakuješ?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.4.2008 16:48:14   
aqua77
Jaz je ne pričakuje 06.05. Sam sem mal skeptična za ta mesec, ravno za to ker vem, da mam vnetje in se najverjetneje ni nič primlo. Ampak nič hudega, bo pa kasneje bolj veselo, sicer ma pa lahko še kaj lepo preseneti.... user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 469
22.4.2008 16:50:10   
uršika***
Jaz pa 10.5. Ampak saj veš, da bom testek delala že prejuser posted image user posted image
Drugače ne gre. Sem pa ta mesec polulala samo 2. Kaj pa ti?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.4.2008 16:51:06   
uršika***
Saj veš da takrat ko najmanj pričakuješ se ti lahko zgodi marsikaj lepega user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
22.4.2008 16:54:51   
aqua77
Jaz sem jih prejšni mesec tri..... user posted image  Pred menoj DM ni varen....user posted image  Ta mesec pa sploh ne vem če bom kaj lulala, ker sem se že pripravila, da ne bo verjetno nič... user posted image No ja to zdaj govorim in sem pametna.... Bom vidla kaj bo čez en teden, če bom še tako trdno prepričana.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 472
22.4.2008 16:57:42   
uršika***
Ja. To si samo tako rečeš, vendar pa ostaja le rahla drobtinica upanja in vprašanje : kaj pa če???? je možno??? Seveda je!!!!!
Ti kar pridno vzami košaro v roke in hopla v DM po novo zalogo testkovuser posted image user posted image user posted image
Jaz jih že imamuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.4.2008 16:58:56   
aqua77
uršika** po mojem sva midve itak rekorderki u lulanju na palčko.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se pripraviš, polulaš, čakaš....user posted image čakaš.... user posted image čakaš....user posted image se prepričaš, da si itak prezgodaj delala testekuser posted image user posted image , pol ga obračaš proti svetlobi.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav fajn nam je..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.4.2008 17:01:59   
aqua77
a si moreš mislit, da mam še doma ene dva!!! user posted image user posted image  Mi jih prejšni mesec ni uspel uničit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  AMPAK PO MOJE BO TREBA IT ŠE KAKŠNEGA KUPIT, ZA VSAK SLUČAJ, ČE JIH ZMANJKA LIH ZA VIKEND....user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kaj je pri m_m novega?
m_m

pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!