Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:06:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: katalina o, hvala... veš počas tudi jaz upam, da bo. sploh pa zaradi tega ker imamo že zdaj pgromno razliko v letih. sine ima že 10 let, tako da bi bil počasi že čas... sam se in tja mi malo na psiho useka.... Te razumem... Moja tamala bo vsak čas 5 let, pa se mi zdi, da je razlika že prevelika. Pa leta nas tud že počasi bašejo . Pol me pa vsake tolk časa zagrabi panika... pol smo pa vse tri na istem
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:13:32
|
|
|
|
aqua77
|
maš prav. Nismo vsak dan mlajše.... ampak od starih kor je juha najboljša.....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:14:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina maš prav. Nismo vsak dan mlajše.... ampak od starih kor je juha najboljša..... kdo je pa reku,da smo stare? sam bolj zrele
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:23:08
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: katalina maš prav. Nismo vsak dan mlajše.... ampak od starih kor je juha najboljša..... kdo je pa reku,da smo stare? sam bolj zrele se podpišem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 13:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, ste bile pridne s pisanjem... Kaj šele bo, ko me ne teden ne bo, ker grem na dopust. Ojej! Bom še en teden dopusta rabila, da bom vse prebrala. Drugače je pa danes en tak grd dan, spet ta smotan dež. Bi šla kr spat, sam se moj sine ne strinja.... Še 8 dni, pa se otvori maj in prve rozike...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 13:41:35
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris. Tako da prav nič spodbudno..... Katalina bejbi...Ne smeš zdaj obupat, ker vem, da boš kmalu . Saj verjetno si v naslednjih postih (berem lepo po vrsti in sproti mal odgovarjam, ker moj kurji spomin (upam,da zdaj kokoške ne bojo užaljene -so čist lušne živalce... ) že polna optimizma in veš, da vama bo uspel, samo vseen en velik zate.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 13:58:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Brabk....imaš prav,mi kokuši smo res zadnje cajte preveč razburjene in neučakane
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 14:00:39
|
|
|
|
Barbk
|
Hja res je... Sam kaj ko imamo tisoč in eno stvar v mislih...
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:16:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk IZVIRNO SPOROČILO: katalina Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris. Tako da prav nič spodbudno..... Katalina bejbi...Ne smeš zdaj obupat, ker vem, da boš kmalu . Saj verjetno si v naslednjih postih (berem lepo po vrsti in sproti mal odgovarjam, ker moj kurji spomin (upam,da zdaj kokoške ne bojo užaljene -so čist lušne živalce... ) že polna optimizma in veš, da vama bo uspel, samo vseen en velik zate. Hvala Barbk, ja, je že mal bolš. Sej veš vsaka stvar je za neki dobra. Upam da tudi moja konstantna vnetja....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:18:49
|
|
|
|
uršika***
|
Katalina pa zdaj ne smeš al kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:21:03
|
|
|
|
uršika***
|
ah. sem že prebrala, da lahko Me nekaj časa ni bilo na forumu, pa sem čisto izgubljena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:22:10
|
|
|
|
aqua77
|
V bistvu lahko... Sam morem vse svečke porabit, počakat da pride naslednja pol mi je pa G rekla da je velika verjetnost, da se vnetje sanira in da se končno kaj prime. Na bris grem avgusta in mi je rekla če bom med tem naj jo pokličem in bova vnetje zdravle v skladu z .
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:22:26
|
|
|
|
alexpetra1
|
tud mi ne pričakujemo čeprav pa se v podzavesti zelo bojimo najslabšega.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:25:22
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina V bistvu lahko... Sam morem vse svečke porabit, počakat da pride naslednja pol mi je pa G rekla da je velika verjetnost, da se vnetje sanira in da se končno kaj prime. Na bris grem avgusta in mi je rekla če bom med tem naj jo pokličem in bova vnetje zdravle v skladu z . Ubožčica. Tale vnetja so pa res zoprna stvar. Sploh te svečke, ko ti čez noč vse na hlačke steče. Kot taka žajfa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:27:27
|
|
|
|
aqua77
|
Čista packarija. Pa še spereš pod tušem težko vso to svinjarijo... Pa moj je tud eno kremo dobu, ker se bo mazal, ko bom jaz imala svečke.... Tako da bova skupaj v obdelavi... Sam naslednji mesec pa akcija do konca......
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:32:09
|
|
|
|
uršika***
|
Potem se pa lepo obdelajta, pripravita in pozdravita vsak svoj pripomoček za delanje !!! Potem pa akcija 100 na uro
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:34:22
|
|
|
|
aqua77
|
dobro si ti to povedala. Iz tvojih ust v naše trebuščke....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:36:21
|
|
|
|
uršika***
|
ma saj veš. Brez heca ni nič. Kdaj je ti ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:48:14
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz je ne pričakuje 06.05. Sam sem mal skeptična za ta mesec, ravno za to ker vem, da mam vnetje in se najverjetneje ni nič primlo. Ampak nič hudega, bo pa kasneje bolj veselo, sicer ma pa lahko še kaj lepo preseneti....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:50:10
|
|
|
|
uršika***
|
Jaz pa 10.5. Ampak saj veš, da bom testek delala že prej Drugače ne gre. Sem pa ta mesec polulala samo 2. Kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:51:06
|
|
|
|
uršika***
|
Saj veš da takrat ko najmanj pričakuješ se ti lahko zgodi marsikaj lepega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:54:51
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz sem jih prejšni mesec tri..... Pred menoj DM ni varen.... Ta mesec pa sploh ne vem če bom kaj lulala, ker sem se že pripravila, da ne bo verjetno nič... No ja to zdaj govorim in sem pametna.... Bom vidla kaj bo čez en teden, če bom še tako trdno prepričana.......
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:57:42
|
|
|
|
uršika***
|
Ja. To si samo tako rečeš, vendar pa ostaja le rahla drobtinica upanja in vprašanje : kaj pa če???? je možno??? Seveda je!!!!! Ti kar pridno vzami košaro v roke in hopla v DM po novo zalogo testkov Jaz jih že imam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 16:58:56
|
|
|
|
aqua77
|
uršika** po mojem sva midve itak rekorderki u lulanju na palčko.... se pripraviš, polulaš, čakaš.... čakaš.... čakaš.... se prepričaš, da si itak prezgodaj delala testek , pol ga obračaš proti svetlobi.... Prav fajn nam je.....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 17:01:59
|
|
|
|
aqua77
|
a si moreš mislit, da mam še doma ene dva!!! Mi jih prejšni mesec ni uspel uničit!!!! AMPAK PO MOJE BO TREBA IT ŠE KAKŠNEGA KUPIT, ZA VSAK SLUČAJ, ČE JIH ZMANJKA LIH ZA VIKEND....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kaj je pri m_m novega?m_mpripravlja se ohcet (
35%)
pakiramo za selitev (
11%)
prihaja nov član (
41%)
ata odpotuje za 6m (
6%)
moram na operacijo (
6%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!