Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 23.4.2008 20:31:03
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj, a me lahko daste na sezanam. Ne čakam je 18.05.08. Upam, da nam tokrat res uspe, saj se priblužujeva že 1 letu odkar si močno želiva zagledati . Pozdravčki vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 24.4.2008 6:45:52
|
|
|
|
spps
|
MAJSKE BORKE ZA xx.05. - sasa78 xx.05. - joob xx.05. - janin xx.05. - db xx.05. - Orhideje xx.05. - Arual(8.krog) xx.05. - Petri_ xx.05. - barbyka(4.krog) xx.05. - BEBII xx.05 - tinč407 xx.05. - Anya22 xx.05. - KatkaT xx.05. - liam xx.05. - imam xx.05. - alexpetra xx.05. - Majch(5.krog) 01.05. - pearl_shell (2.krog) 01.05. - African queen 01.05. - lani06 02.05. - witto 02.05. - kalaxy 03.05. - D.Mateja 03.05. - pikica36 03.05. - Darja30 (8.krog) 04.05. - Bivy 04.05. - Rosi* (4. krog) 04.05. - vesnica206 04.05. - pikipu(5.krog) 05.05. - *Mišika* (3.krog) 06.05. - EnaNobena (7.krog) 06.05. - katalina (10. krog) 06.05. - oktavija 07.05. - jazzz27 09.05. - cina 10.05. - uršika*** (3.krog) 10.05. - pikicaa25 (5.krog) 11.05.- Tiki55 11.05. - nmag 12.05. - anonimna (1.krog) 12.05. - ninčy(8.krog) 12.05. - mišk 13.05.- lily32 13.05. - lovefever(5.krog) 13.05. - andre3a 14.05. - Barbk 14.05. - tinkatinka 14.05. - vita80 14.05. - neela 15.05. - glen 18.05. - prizma 18.05. - becky 18.05. - METULJ1 22.05. - nejkag(15.krog) 26.05. - sunny24 Navijačice: - katalina
- Tiki55
- lunica 85
- TODY78
- urskaj
- sasa78
- spps
- sončnica24
- oktavija
- Majch
- tany83
- _ancica_
- anci banci
- zaljubljena23
- becky
- liam
- tejci01
- _sanja_*
- lunica24
- fragola
- Pikica5
- baci
NA A HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk MAREC................... 20,9% srečk nosečk APRIL..................... xx% srečk nosečk MAJ........................ xx% srečk nosečk -------------------------------------------------- MAJSKA STAVNICA: 20% - lunica 85 24% - cina 25% - Pikica5,EnaNobena 27% - oktavija 28% - Darja30 37% - katalina
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 6:53:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina spps kdaj pa ti delaš testek? vem da si ti konec meseca v igri Sem že skoraj danes premamilo,da bi ga naredla ,ko sem šla zjutraj na wc,mi je dol s poličke v kopalnici padu ,pa sem taaako ponosna nase,da ga nisem šla delat danes je moj 29.dan od zadnje M.moram pa počakat najmanj do ponedeljka če bom zdržala in M še ne bo,ga bom delala enkrat drug teden(al zadnjega al pa en dan v začetku maja ) še sreča,da se gremo familijarno jutri potepat in me do nedelje ne bo doma ,tk da bomo prišparali na kakšnem testu.čeprav imam že skoraj vse znake,za prihod M,mi mogoč ne bo niti treba testa delat pa ga bom prišparala do konc maja-če ga ne bom pokurla prej kar tako za dušo
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 8:27:41
|
|
|
|
sasa78
|
Jaz dem ga za hec delala včeraj in ni blo nič - sej vem da je še prezgodaj ampak vseeno moj je vidu celo neke črtice ki je ni bilo , pravi da on ve da je ker ni nikoli metel stran municije , če mu verjamete. Komaj čakam petek da jutri da grem na morje
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 8:37:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 Jaz dem ga za hec delala včeraj in ni blo nič - sej vem da je še prezgodaj ampak vseeno moj je vidu celo neke črtice ki je ni bilo , pravi da on ve da je ker ni nikoli metel stran municije , če mu verjamete. Komaj čakam petek da jutri da grem na morje To pa je stavek a še nisi kave popila? ja ti testki sej bo saša,kmal tud za naju pozitiven test,da ne bomo tolk testkov kupovale
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 8:41:46
|
|
|
|
sasa78
|
Se pa res v vse utakneš! Ja utrujena sem, bolna pa še delam. To me je.......! ampak jaz se ne dam!!! Jutri grem na sonček
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 8:45:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 Se pa res v vse utakneš! Ja utrujena sem, bolna pa še delam. To me je.......! ampak jaz se ne dam!!! Jutri grem na sonček kolk smo nataknjeni danes sej bo boljš jutri zame tud
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 8:48:27
|
|
|
|
Barbk
|
Oh ti testi ja, jaz sem jih tud že nekaj skurla. Sam se mi zdi, da sem še čist zelena prot vam. Ste ta prave profi. Jaz se vedno popiškam v lonček, ve pa kot "stručkoti" pomoje kar na palčko lulate, a ne. Men ne gre to, gre več kje druget kot po palčki. In zdaj močno navijam in upam, da sta bosta zadnjič lulali na testek (no za kako leto, če vaju prime še kakega imet ). Naj bo maj naš mesec in se tokrat uspešno polulamo na testek in zagledamo magični plusek, , ... April je lep tak rozast, maj naj bo še lepši. Spps ti pa da si mi aprilska rozika!
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 8:53:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Oh ti testi ja, jaz sem jih tud že nekaj skurla. Sam se mi zdi, da sem še čist zelena prot vam. Ste ta prave profi. Jaz se vedno popiškam v lonček, ve pa kot "stručkoti" pomoje kar na palčko lulate, a ne. Men ne gre to, gre več kje druget kot po palčki. In zdaj močno navijam in upam, da sta bosta zadnjič lulali na testek (no za kako leto, če vaju prime še kakega imet ). Naj bo maj naš mesec in se tokrat uspešno polulamo na testek in zagledamo magični plusek, , ... April je lep tak rozast, maj naj bo še lepši. Spps ti pa da si mi aprilska rozika! jaz še kr v lonček lulam,me centriranje matra -zgleda,da je še vseen premal prakse Barbk,jaz bi z veseljem bila aprilska rozika,ampak mi bolj vleče na ,pač začeli so se znaki kot pred vsako M. pa ni mi hudo it v maj,ker ste itak same super punce tu
< Sporočilo je popravil spps -- 24.4.2008 8:55:37 >
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:36:45
|
|
|
|
_sanja_*
|
Kako ste kaj majčice? Pridno ? Upam, da maja zagledate ! Pa saj vam mora uspeti, ko pa kar naprej stiskam pesti
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:42:54
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro čvekice! Kako ste kaj? spps ti kar nič med nas majčice rinit, ker boš aprilska rozika . sasa78 držim pesti, da ti naslednjič pokaže Barbk jaz tud zmerej v lonček . Na palčko ne gre ravno .
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:48:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro čvekice! Kako ste kaj? spps ti kar nič med nas majčice rinit, ker boš aprilska rozika . sasa78 držim pesti, da ti naslednjič pokaže Barbk jaz tud zmerej v lonček . Na palčko ne gre ravno . se pa pridno trudite,da me tišite v april,sam ko so dejstva takšna,da bom kmal med borkami v maju ni panike
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:48:30
|
|
|
|
sasa78
|
Jaz tud v lonček - da ne bo pomote!!!! Upam na - tako kot vse!!! Me pa danes neki šravfa tam spodej - sam naj una ne pride!!!! Dejmo jo pregnat punce - sam kako: takole
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:51:28
|
|
|
|
spps
|
tota bo verjetn bolj palila
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:52:36
|
|
|
|
Tiki55
|
tega sem se pa še jst ustrašla
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 9:59:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 tega sem se pa še jst ustrašla upam,da to velja tud za rdečega hudiča
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 10:06:51
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 tega sem se pa še jst ustrašla upam,da to velja tud za rdečega hudiča Zagotovo velja! Meni ta mesec sovpada O in plodni dnevi po Jonasovi metodi, tako da bi po vseh pravilih morala z 99% gotovostjo zanosit . Kar v vse verjamem, če je rezultat plusek
|
|
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 10:11:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 tega sem se pa še jst ustrašla upam,da to velja tud za rdečega hudiča Zagotovo velja! Meni ta mesec sovpada O in plodni dnevi po Jonasovi metodi, tako da bi po vseh pravilih morala z 99% gotovostjo zanosit . Kar v vse verjamem, če je rezultat plusek prejkoslej bo plusek
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 10:21:00
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 tega sem se pa še jst ustrašla upam,da to velja tud za rdečega hudiča MA NI HUDIČ DA NEBI ZBEŽAL STRAN
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 10:59:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 tega sem se pa še jst ustrašla upam,da to velja tud za rdečega hudiča MA NI HUDIČ DA NEBI ZBEŽAL STRAN suvejda
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:25:50
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla še jaz se javljam danes. Pri nas na obali je tak lep sonček, prava pomlad... Me kar razganja... Ja jaz sem pa potem že kar profesionalka, ker lulam kar direkt na palčko!!!! Mam očitno ful prakse..... Sem po poklicu uničevalka testkov... Ko pridem v DM od groze kar s police padajo pred mano!
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:29:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Ojla še jaz se javljam danes. Pri nas na obali je tak lep sonček, prava pomlad... Me kar razganja... Ja jaz sem pa potem že kar profesionalka, ker lulam kar direkt na palčko!!!! Mam očitno ful prakse..... Sem po poklicu uničevalka testkov... Ko pridem v DM od groze kar s police padajo pred mano! jaz sem do zdaj v dmu mela kr srečo,da so se prodajalke menjavale,tk da nisem za vsako natrofla na isto
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:32:14
|
|
|
|
aqua77
|
Po moje bo meni lih kar katera dala kakšen flajer za zdravljenje na kliniki, ker sem kar hud primer... Še mal pa bom vse prodajalke poznala po imenih v vseh izmenah..... Pomoje, ko bom naslednjič prišla mi bojo kar one že košarico nalovnile, sam vprašale me bojo če isto kot ponavadi....
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:39:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Po moje bo meni lih kar katera dala kakšen flajer za zdravljenje na kliniki, ker sem kar hud primer... Še mal pa bom vse prodajalke poznala po imenih v vseh izmenah..... Pomoje, ko bom naslednjič prišla mi bojo kar one že košarico nalovnile, sam vprašale me bojo če isto kot ponavadi.... tu pa tam kak CB(jaz še mam zdaj drugega-ta bo sam za potrditev,ko bo enkrat pozitiven test),včasih vzamem BCmini,pa FS ,včasih še kake ovulacijske,pa sem si že 100krat rekla,da ne bom delala testa,dokler ne bo konkretne zamude danes sem bila glih v dmu-ne bom povedla kaj sem kupla sam jih moram prišparat za naslednji teden jaz tud pravim,da to ni več zdravo
|
|
RE: M ne priakujem MAJA!!! 24.4.2008 11:47:37
|
|
|
|
aqua77
|
To sam pomeni, da si vse zeloooooo želimo in s tem ni čisto nič narobe. Je del sladko pričakovane nosečnosti. Ampak jaz še vedno čakam, da midve spps zagledava . Sem ti obljubila, da naja bo na hrbet vrglo in to počez po celi kopalnici... Si že kar živo predstavljam...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......