Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.4.2008 14:37:07
|
|
|
|
baci
|
Jaz bom tudi navijala ko nora za vse
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.4.2008 14:38:12
|
|
|
|
aqua77
|
se podpišem.......................
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.4.2008 14:41:30
|
|
|
|
D.Mateja
|
Ojla. Evo pa bo maj kmalu tukaj. Da bo čim bolj vesel in seveda . Smo po ovulaciji tako da mogoče pa ta mesec res kaj rata.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.4.2008 14:45:05
|
|
|
|
KatkaT
|
Hvala BEBIII No sej sem morala sam še naglas potarnat, ker me je res razjezilo. Sem pa se preventivno potem naročila pri eni drugi ginekologinji, tako da sem jutri navrti, pa da pove, da je vse o.k.. Berem tale forum že nekaj časa in moram rečt, da ste vse punce tle gor res super. Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 21.4.2008 14:46:07
|
|
|
|
Tiki55
|
Dan drage soborke! Kmalu kmalu bo prišel naš mesec Moja se je poslovila, tako da gremo v akcijo z . Kaj bo luštno . Punce vsem pošiljam veliko , da bo maj čisto roza!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 9:22:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 dan punce - evo mene iz Londona, vso prehlajeno in imam še antibiotik - pa toliko o groza! Danes sem imela še sistematski pregled pri 3 letih s sončkom, pa svojega zdravnika,.... Upam da vse pridno da bo mesec maj pridno barvan v . lp ojla.jaz sem pa mislila,da si v Londonu ostala a pol ni blo nič akcije v Angliji?sej,bo...
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:19:20
|
|
|
|
_sanja_*
|
Navijam za vse vas Maj bo roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:25:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Navijam za vse vas Maj bo roza maj bo ziher roza,če slučajn zmanjka zame roza barve v aprilu še mi šparate plac?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:28:32
|
|
|
|
aqua77
|
Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris. Tako da prav nič spodbudno.....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:32:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris. Tako da prav nič spodbudno..... katalina,ne obupat se boš pocajtala,pol bo pa ok
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:32:49
|
|
|
|
aqua77
|
ja vem sej mi drugega ne ostane....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:39:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina ja vem sej mi drugega ne ostane.... a zdaj moraš čakat,da se pozdraviš preden boste delali na dojenčku?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:43:46
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Še jaz se vam javim. Sem bila včeraj pri G. Mi je rekla da imam vnetje materničnega vratu in mi je dala antibiotike sumamed. Pa vaginalne svečke, pa še bris ji ni bil nekaj všeč, tako da ga morem avgusta it že v tretje na bris. Tako da prav nič spodbudno..... katalina, upam da se čimprej pozdraviš!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:44:58
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Navijam za vse vas Maj bo roza maj bo ziher roza,če slučajn zmanjka zame roza barve v aprilu še mi šparate plac? spps pa ti si povsod . Plac je zate že prišparan, lahko se pokneš tule zraven mene
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:48:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Navijam za vse vas Maj bo roza maj bo ziher roza,če slučajn zmanjka zame roza barve v aprilu še mi šparate plac? spps pa ti si povsod . Plac je zate že prišparan, lahko se pokneš tule zraven mene ja,tiki imaš prav ,mene je vsepovsod dost nekdo mora pokrivat teren mal še bom počakala preden se vam pridružim,se bom pa za tabo,tk da bom lahk spet za vse pred mano navijala ,ko nooora
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:49:01
|
|
|
|
spps
|
sem tak ko senca grem za vsako
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:51:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: katalina ja vem sej mi drugega ne ostane.... a zdaj moraš čakat,da se pozdraviš preden boste delali na dojenčku? G mi je rekla, da se vidiva avgusta glede mojega vnetja, ampak glede na to, da mi je dala svečke za pomiritev vnetja je rekla, da imamo tudi skozi to večjo možnost zanositve, ker zdaj ko sem imela vnetje spermiji niso imeli prosto pot do jajčeca. Tako, da lahko delava na dojenčku, če nama bo ratal, bomo zdravli vnetje potem v skladu z nosečnostjo. Če nam pa do avgusta še nič ne bo ratal, me bo dala pa na preiskavo za prehodnost jajcevodov mojega pa na spermiogram.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:52:12
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Navijam za vse vas Maj bo roza maj bo ziher roza,če slučajn zmanjka zame roza barve v aprilu še mi šparate plac? spps pa ti si povsod . Plac je zate že prišparan, lahko se pokneš tule zraven mene ja,tiki imaš prav ,mene je vsepovsod dost nekdo mora pokrivat teren mal še bom počakala preden se vam pridružim,se bom pa za tabo,tk da bom lahk spet za vse pred mano navijala ,ko nooora hmmm pravzaprav rajši vidim, da se rozasto ustoličiš v aprilu !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 11:55:35
|
|
|
|
Tiki55
|
katalina jaz stavim, da ti bo do avgusta že uspelo zagledat !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:00:15
|
|
|
|
aqua77
|
o, hvala... veš počas tudi jaz upam, da bo. sploh pa zaradi tega ker imamo že zdaj pgromno razliko v letih. sine ima že 10 let, tako da bi bil počasi že čas... sam se in tja mi malo na psiho useka....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:01:18
|
|
|
|
aqua77
|
jaz upam, da bomo že maja videle vse svoj magični ....
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:03:52
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina o, hvala... veš počas tudi jaz upam, da bo. sploh pa zaradi tega ker imamo že zdaj pgromno razliko v letih. sine ima že 10 let, tako da bi bil počasi že čas... sam se in tja mi malo na psiho useka.... Te razumem... Moja tamala bo vsak čas 5 let, pa se mi zdi, da je razlika že prevelika. Pa leta nas tud že počasi bašejo . Pol me pa vsake tolk časa zagrabi panika...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:04:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Navijam za vse vas Maj bo roza maj bo ziher roza,če slučajn zmanjka zame roza barve v aprilu še mi šparate plac? spps pa ti si povsod . Plac je zate že prišparan, lahko se pokneš tule zraven mene ja,tiki imaš prav ,mene je vsepovsod dost nekdo mora pokrivat teren mal še bom počakala preden se vam pridružim,se bom pa za tabo,tk da bom lahk spet za vse pred mano navijala ,ko nooora hmmm pravzaprav rajši vidim, da se rozasto ustoličiš v aprilu ! ti drug teden povem,kam se bom parkirala
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:04:31
|
|
|
|
Tiki55
|
Bomo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 22.4.2008 12:06:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina jaz upam, da bomo že maja videle vse svoj magični .... katalina,se podpišem. moja mala bo letos 6let stara,pa tud ni nevem kak majhna razlika. me je glih zdaj en dan vprašala,če bo v njeni sobi spal doječek ,ko ga bomo dobili
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......