|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
8.4.2008 15:19:36   
CIPRESA
Oj

Tudi jaz sem decemberka 2008, PDP naj bi po izračunih imela 4.12., zaenkrat je vse O.K.
Bila sem že na enem pregledu, ker sem imela pred meseci IMN v 8t sem morala na pregled da potrdiva nosečnost v maternici. Zaenkrat je vse vredu, v  ponedeljek 14.4. imam ponovno pregled - upam da bo vse vredu in da se mi ne konča tako kot pred meseci.

Vsem vam želim veselo user posted image , božajte svoje trebuščke.user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.4.2008 15:24:15   
Sulfinija
Cipresa,dobrodošla med nami.Rok imaš en dan za menoj.Jaz imam v četrtek pregled.Povej mi koliko si bila noseča sedaj ko si že imela pregled?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.4.2008 15:42:18   
1olivija
Pozdravljene ženske!

Čestitke vsem vam, ki boste (ponovno) postale mamice. Zaenkrat vas prebiram in ker je tudi meni, na veliko veselje, test pokazal plus, se pridružujem decembrkam.
Tole je moja prva nosečnost, rok sem izračunala 3. decembra in pregled pri G imam 21.4, stara sem 31 let. Komaj čakam, da izvem kako je vse v najlepšem redu. Ker nimam nobenih znakov nosečnosti razen izostale menze, čakam kako bo.

Želim vam lepo nosečnost in zdravega otročička! Uživajte!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.4.2008 16:06:38   
Anonimen
uff, letos bo pa res veseli december. DOBRODOŠLE NOVE user posted image ! vidim, da ste zelo pozitivne, kar je zelo user posted image .
no, jaz pa odštevam urce do mojega prvega pregleda in sama ne vem več, kaj naj počnem, da bi mi čas hitreje miniluser posted image . me je danes nekaj matralo in sem naredila še en CB. plusek je viden iz avionauser posted image , tako da neki se pa dogaja ja, ja. eh, smo nekatere nosečke čudne...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
8.4.2008 16:13:52   
mam32
Hej anonimna, ne se sekirat. Vse bo ok. jutri se boš pa spraševala zakaj si se mogla tolko sekirat. Nervoza nič ne spremeni na boljše, samo poslabša lahko.
Do pregleda vzami v roke kako knjigo ali pa enostavno čvekaj po foromu.
Pregled imaš danes? Sporoči kako je bilo in kako zgleda tvoja user posted image .
Držim ti pesti, čeprav vrjamem da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.4.2008 16:37:26   
pike
Zdravo punce,
tudi mene vsak dan muči, kaj pa če je kaj narobe. Vendar se tolažim s tem, da sem zdravo, mlado dekle, ki pridno je in pije vitaminčke, hodim na kak sprehod, skratka vse kar je v moji moči za naredit, da bo z bebico vse v redu. Kako bo fajn, ko bo prvo trimesečje za nami. Jaz sem zaenkrat povedala mami in očetu ter najboljšima prijateljicama, ki jima tudi zaupam. Njegovim pa še nisva povedala, vendar že velikokrat so vprašali če bo že kaj. So pa kar številčna družina in njegovi že imajo 5 vnukov od tega je en fantek. In jaz že kooomaj čakam, da jim bova povedala. Moj pravi, da bova šele nekje v 10 tednu.  Zdaj pa sem šele 5t in 1 dan. Kaj pa ve kako ste se odločile? Kdaj povedati? Lep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.4.2008 16:40:17   
Anonimen
Ko si računate PDP, upoštevajte tudi to, da je mel letošnji februar 29 dni. Torej, če je bla vaša zadnja m pred 29.2., je vaš PDP en dan prej, kot vam računajo tabele.

(odgovor članu mam32)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
8.4.2008 16:45:17   
jabi babi
živjo punce!!od danes naprej se vam lahko pridružim!sem srečkauser posted image .upam da bomo dobro in mirno preživele skupaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.4.2008 16:56:08   
CIPRESA
Sulfinija jaz sem bila  pri prvem pregledu noseča 4 tedne. Zelo zelo malo, takrat se na UZ še ni niča videlo, bil je petek, ker se še ni nič videlo ( govorim o gestacijski vrečki ne o plodu in srčku in podobno) me je moja G poslala v LJ na odvzem krvi da mi izmerijo ßHCG, in bil je okrog 526, kar pomeni še prenizko da bi UZ zaznal GV. V ponedeljek se je vse že dobro videlo in sem šla srečna domov.

Nekaterim srečkam nosečkam  tega ni potrebno dajati  čez, ker ponavadi je prvi pregled šele tam v 7t-8t, kjer se že vidi plod in srček. Jaz sem imela ta pregled samo zaradi tega da ovržemo ponovno izvenmaternično nosečnost, pred meseci sem izgubila jajcevod zaradi IMn in če bi bila ponovno IMN bi veliko naredila če bi jo odkrili v 4t, saj bi lahko še obdržiš jajcevod.

Strah, po vsem kar se mi je zadnje mesece dogajalo me je strah ko user posted image , vsako špikanje in vsaka bolečina me iztiri, vsake 5 minut letam na WC če ni kaj krvi...user posted image user posted image

aja glede roka (PDP) pa itak nisem ziher, pri prvem sta mi izračun in moja G falila za 14 dniuser posted image Tako da se bo to bolj točno videlo čez čas glede na rast ploda. Po izračunu pa ga imam 4.12.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 209
8.4.2008 17:01:47   
Anonimen
mam32- jutri imam pregled ob 12. uri. bom pa točno v 6.tednu. saj skušam mislit pozitivno, ampak vseeno nekje globoko v meni nekaj ne da, da bi bila 100% pozitivna. seveda vam bom sporočila kako je. in če dobim slikco, vam jo pokažem. sicer dvomim, da se bom kaj posebnega že videlo, vseeno pa se pustimo presenetiti.
bolj, ko si računam te dneve zanositve, bolj mi gre vse narobeuser posted image . no, najbolj me v bistvu muči, da je test pokazal user posted image  dva dni pred M. po luni bi baje naj zanosila 14. marca, kar skoraj verjamem. ma, sem se tolk izobraževala o zanositvi prek forumov, pa vseeno nevem, kdaj naj bi začela posteljica izločati hormon hcguser posted image . 10 dni po oploditvi? s tem, da upoštevamo, da se oplodi nekje 3 dni po O in je to potem skupno nekje 14 dni? ah, kompliciram! ja, to je to, če si na bolniškem in imaš preveč časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
držte se in lep pozdrav iz prekmurja! 

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
8.4.2008 17:11:28   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

živjo punce!!od danes naprej se vam lahko pridružim!sem srečkauser posted image .upam da bomo dobro in mirno preživele skupaj user posted image .

Čestitke jabi babiuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.4.2008 17:19:21   
vrtnica21
user posted image

(trenutno vpisanih 21. user posted image )

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.    faka             (3. user posted image , 2user posted image )       29       1.UZ 23.4.      user posted image
user posted image x.12.    ancica          (1. user posted image , user posted image )      29          ?                  ?
user posted image  x.12.    inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     1.UZ 14.4.       ?
user posted image  1.12.    Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?            ?                 ?
user posted image  2.12.    Anonim 2    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     1.UZ 21.4.      ?
user posted image   2.12.    Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image  3.12.    Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )    29     1.UZ 10.4.     user posted image
user posted image   3.12.    1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image  4.12.    katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image   4.12.    skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?      1.UZ 24.4.       ?
user posted image   4.12.    cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.      ?
user posted image  5.12.    tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24         ?                  ?
user posted image  6.12.    Anonim 3    (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image  7.12.    Anonim 4    (4. user posted image , 2. user posted image )      34    1.UZ 24.4.      ?
user posted image  8.12.    Anonim 5    (2. user posted image , 0. user posted image )     26     1.UZ 9.4.       user posted image
user posted image  9.12.    janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25    1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image  9.12.    vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )     30     1.UZ 5.5.         ?
user posted image  10.12.  poticka       (2. user posted image , 1. user posted image )        ?     1.UZ 7.5.        ?
user posted image  10.12.  pike            (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     1.UZ 14.4.      ?
user posted image   10.12.  mam32      (1. user posted image , 0. user posted image )       31   1.UZ 21.4.      ?
user posted image   13.12.  julijana      (3. user posted image , 1. user posted image )        ?     1.UZ 23.4.      ?

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 8.4.2008 17:28:46 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.4.2008 17:24:53   
CIPRESA
Vrtnica sem videla da imaš cel seznamuser posted image

No jaz sem stara  29 let, imamo že enega Žigca doma, drugič se je končalo slabo in sedaj sem v tretje noseča in upam na najbolje. Za spol bo pa treba še malo počakatuser posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 213
8.4.2008 17:25:56   
vrtnica21
Oh super....koliko srečk nosečk se je danes prikazalo. user posted image user posted image user posted image
Sem imela veliko dela z urejanjem seznama. user posted image

Sicer imam pa tudi jaz kakšen ful dober dan, naslednji dan me je pa spet strah, da ne bo kaj narobe.
Včeraj sem imela tak slab dan in sem naredila tudi jaz še en CB test. Potem sem se kar malo pomirila, ker je bila črtica ZELO močna user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa razen tega, da nimam M, imam še vedno povišano BT, prsa so me nehale boleti, so pa ostala bolj polna. Saj to ni nič narobe? user posted image user posted image

Uživajte dekleta in veliko pozitivnih misli.

Neposredna povezava do sporočila: 214
8.4.2008 17:33:05   
Julijana
ojla vrtnica lp
eno obrazložitev rabim kaj pomeni številka pred ( štuser posted image štuser posted image ), ker sem šele sedaj začela prebirat forum pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 215
8.4.2008 17:36:53   
vrtnica21

številka pred user posted image - kolikokrat si že bila noseča
številka pred user posted image   - koliko otrok imaš

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.4.2008 17:47:10   
Ana Luna
Vrtnica21, ko si že ravno pri seznamčku, ti dam še jaz majhno spremembo - 1.uv mam 10.4. Sem anonimna 2, ki ni več anonimna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
8.4.2008 17:52:35   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih 21. user posted image )

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.    faka             (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.    ancica          (1. user posted image , user posted image )      29          ?                ?
user posted image  x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     1.UZ 14.4.      ?
user posted image  1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?            ?                ?
user posted image  2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     1.UZ 10.4.      ?
user posted image   2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image  3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )    29     1.UZ 10.4.     user posted image
user posted image   3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image  4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image   4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?      1.UZ 24.4.       ?
user posted image   4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.      ?
user posted image  5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24         ?                  ?
user posted image  6.12.   Anonim 3    (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image  7.12    Anonim 4    (4. user posted image , 2. user posted image )     34    1.UZ 24.4.       ?
user posted image  8.12.   Anonim 5    (2. user posted image , 0. user posted image )     26     1.UZ 9.4.       user posted image
user posted image  9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25    1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image  9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )     30     1.UZ 5.5.         ?
user posted image  10.12. poticka       (2. user posted image , 1. user posted image )        ?     1.UZ 7.5.        ?
user posted image  10.12. pike            (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     1.UZ 14.4.      ?
user posted image   10.12. mam32      (1. user posted image , 0. user posted image )       31   1.UZ 21.4.      ?
user posted image   13.12. julijana      (3. user posted image , 1. user posted image )        ?     1.UZ 23.4.      ?

Neposredna povezava do sporočila: 218
8.4.2008 18:53:42   
mam32
vrtnica 21, vse pohvale. Res si se potrudula. Fajn da imamo tako zadevo (tabelo).

Neposredna povezava do sporočila: 219
8.4.2008 20:38:30   
katja_p
Ko gledam ta seznam vidim, da nas ima samo ene par prvi GP šele maja ... Men se zdi to ful daleč in ful pozno - takrat bom že v 11. tednu user posted image

Kar se pa tiče kdaj povedat: midva sva se odločila, da očakava na GP, da ne bi slučajno blo kaj narobe in bi blo velik težje potem razlagat, da ni šlo. Bom rajš mal jeziček skrajšala in počakala.

Se pa še vedno ne počutim user posted image , ker mi še vedno nič ni. Še mam en test na zalogi, ki ga šparam za naslednji teden user posted image , čeprav dvomim, da bi pokaal drugač kot pa prejšnji trije ;)

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.4.2008 20:44:44   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Katja_p, jaz sem na istem glede socialnega statusa (4 leta dela prek avtorske pogodbe in poln pedagoški delavnik mi niso prinesla niti dneva delovne dobe user posted image ). Upravičene smo do starševskega nadomestila v višini 188 eurov, je pa še ena fora, da te nekdo zaposli (če imaš koga poznanega, ki ima s.p.) in si zaposlena zadnji dan ali teden pred nastopom porodniškega dopusta. Potem dobiš par evrov več, ne vem pa koliko. Tudi če je 10, 15 ... je nekaj. Se je treba pozanimat.

Pa si prepričana, da dobiš več, četud si zaposlen samo en dan? Ker sem razmišljala tud o tem. Če se ne bi štel povprečen mesečni dohodek za zadnjih 12 mesecev, bi blo OK.

Na koga se naj obrnem? Kje bodo to vedeli? Na socialni, zavodu za zaposlovanje?

A veste, če si brezposeln in na zavodu, a dobiš kak keš od zavoda al sam tisto socialno pomoč, ki pa mislim da je od socialne.

ve ktera kaj več o tem?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 221
8.4.2008 21:35:52   
faka
Pozdravljene! Jaz grem jutri na socialno, ker tam dela res ena fajn gospa in jo bom povprašala malo o teh stvareh. Jaz sem že dvakrat prejemala le starševsko nadomestilo tako, da zdaj si pa res želim prejemati kaj več. Zaposlena sem za polovičen delovni čas, pa bom šla malo povprašat.Bom sporočila.user posted image
Dobrodošle vse nove decembrke 2008.user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.4.2008 21:38:27   
faka
Od zavoda dobiš denar, če si bila zaposlena vsaj eno leto. Dobiš pa 70% od povprečne plače, ki si jo sama prejemala. To je 100%, ker sem tudi sama tako imela. Dobila pa sem le 3, ker ti toliko pripada na eno leto delovne dobe.user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.4.2008 21:56:45   
katja_p
Aha ... pol js od zavoda ne dobim nič, glede na to, da še nism nikol bla zaposlena (če odštejem delo prek študenta).

Prosim te lepo, poročaj, ko boš izvedela, kako je s tem. Hvala user posted image

In kako ste danes preživele dan? Bolj negativno ali pozitivno nastrujene?

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.4.2008 22:10:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Aha ... pol js od zavoda ne dobim nič, glede na to, da še nism nikol bla zaposlena (če odštejem delo prek študenta).

Dobiš nadomestilo za porodniško (to dobijo mamice študentke in brezposelne) - cca. 170€ in otroški dodatek, ampak to potem ko se otrok rodi. user posted image

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Praznik češenj - Goriška brda
Miška2006

Se boste udeležili Praznika češenj 5.,6. ali 7.6.2009 v Goriških brdih (http://www.agency-jota.com/index.php/praznikcesenj/splosnopraznik)?

DA (10%)

NE (90%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!