|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
9.4.2008 17:09:54   
Anonimen
ne ne,100 posto sem noseča!nekatere takrat ko naredijo test in so user posted image še rahlo krvavijo.imam pa kri samo ko se obrišem in nič več.če gre pa za ss pa najbrž močneje krvaviš oz dobiš menstro.lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
9.4.2008 17:14:47   
roal
pupe najprej hvala za lepe željeuser posted image user posted image .
cipresa- ja naj bi danes nastopila točno 6.teden glede na zadnjo M. samo G je rekla, da pa ni zgleda 6.teden. srček pa se ni slišal zato, ker nimajo sodobnega vaginalnega UZ. je že na samem začetku komentirala, da se bo verjetno to zgodnjo nosečnost težko videlo s tem "našim" nevem kako točno se je izrazila UZ. se mi ne da zdaj po forumih iskat, kako se točno računa dan zanositve, ker jaz imam M na 33 dni, in se mi zdi, da ciklus tudi malo vpliva na to, v katerem tednu sem, ali? velikost plodeka pa mojem tud še ne pove kaj dosti. nekje sem zasledila, da bi naj bil v 6.tednu velik od 2-6mm, se pravi, da sem jaz še vedno nekje v 5. tednu.  

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.4.2008 19:13:47   
mam32
user posted image  No, roal, pa si dočakala pregled. Čestitam za dobre novice. Zdaj pa le pogumno naprej in brez črnih misli

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.4.2008 19:26:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne ne,100 posto sem noseča!nekatere takrat ko naredijo test in so user posted image še rahlo krvavijo.imam pa kri samo ko se obrišem in nič več.če gre pa za ss pa najbrž močneje krvaviš oz dobiš menstro.lp

Ne bi te rada strašila, ampak pri meni tak izcedek ni napovedoval lepega konca... Pojdi k G in naj ti da tablete, pa veliko, veliko počivaj (čeprav nekateri G pravijo, da se s počivanjem ne da preprečiti ss).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
9.4.2008 19:40:13   
Anonimen
Mene je pa začelo skrbeti zakaj mi je dala datum za prvi pregled šele 15.5. ...do tja je še cela večnost. Ve ste že vse prej na vrsti a ne! Res čudno.
A ste že komu naznanjale?

Amonimna 20

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
9.4.2008 19:53:23   
Anonimen
Še to: A na nuhalno svetlino boste šle?

Anonimna 20user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
9.4.2008 20:05:18   
tejci01
Pozdravljene!
Jaz sem danes zagledala user posted image ,tako da se vam pridružujem.
Po izračunih je PDP 15.12.2008. Torej sem v 5 tednu.

Zaenkrat se počutim super. Razen malo me bolijo prsi in zjutraj pri umivanju
zob mi je malo slabo. Če bo šlo tako naprej bo OK.

Vsem user posted image  želim,da čim lepše in umirjeno dočakate svojegauser posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.4.2008 20:22:40   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene je pa začelo skrbeti zakaj mi je dala datum za prvi pregled šele 15.5. ...do tja je še cela večnost. Ve ste že vse prej na vrsti a ne! Res čudno.
A ste že komu naznanjale?

Amonimna 20

Anonimna naj te ne skrbi če imaš pregled šele 15.5., res je cela večnost do tja, ampak kar precej G naroča prvi pregled tako pozno, ker takrat se lahko že prepričajo o vsem in vidijo vse kar je potrebno da se vidi tako zgodaj. Če gre kaj narobe je tudi G v večini nemočna, za vse velja da smo do 12t v najbolj rizičnem stanju in do takrat moramo še posebej čuvati svoje trebuščke in počivati. Potem je riziko manjši še vedno pa ostaja - pa nesmemo misliti na to, moramo misliti na to da v nas raste mala pikica ki bo kmalu velikauser posted image

Je pa res da se nekatere stvari mogoče dajo preprečiti že prej preden nastanejo in bi  mogoče UZ  v kakšnem zgodnjem tednu tudi pokazal kakšno težavo ki bi jo lahko vsaj ublažili. Jaz recimo do 8t nisem vedela da imam IMN, potem pa kot strela - ampak to je hotela narava zato ni kriva  moja G.user posted image

Aja moji že vsi vejo, so vedeli po mojem veselem obrazu vsak dan da se nekaj dogajauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.4.2008 20:23:35   
CIPRESA
Sulfinija javi seeeeeeeeee!!!

A te še boli?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.4.2008 21:55:06   
katja_p
Anonimna 20, nič panike. Jaz sem imela zadnjo M 26.2., kar pomeni, da sem v 6. tednu in imam pregled 6.5.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.4.2008 22:10:49   
Ana Luna
Dober večer, decembrke!
Potička, user posted image user posted image user posted image ... Žal mi je za tvojo pikico. S tabo smo in mislimo nate.

Katja_p, glede socialne podpore tudi mene zanima (če si na zavodu). Vidiš, to se moramo še pozanimat.

Sulfinija, kako si? Veš, mene tudi vse po malem boli. Ne vem, ali bolj jajčniki, maternica ... ali želodec, črevesje. zadnje dni mam strašne težave s prebavo. Liter donata na dan komaj kaj pomaga ...
Jutri mava pregled, ne?
Punce, držite pesti za naju s Sulfinijo, da bo tokrat vse tako, kot mora biti!
Sporočim, kako je bilo.
Nočka.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.4.2008 5:51:49   
Sulfinija
Jutro!

Joj ne morem spati,sem se oreng naspala.Včeraj se vam nisme javila,ker sem šla počivat.Joj po mojem je mne bolelo v moji glavi nič drugo.Sem naredila odklop pa po mojem  je normalno,ker krčev,izcedka in krvavitev ni bilo dokler vse doli šti ma je vse ok.

Ja  Ana luna danes pa imava pregled imaš prav in mene že pošteno razganja,da bi rada videla najino user posted image .Ko mi G potdi,da imam nosčenost v maternici bom zavriskala  na ves glas,če danes slišim srček ali ne mi je vseeno,ga bom pa pač drugič.nato pa priletim domov in jugu gremo na peko moj dragi ima jutri 30.rojstni dan in moj ati ima jutri 59.rojstni dan.

Danes je za naju z mojim atijem velik dan.On gre čez pol ure zandjič v službo nato je pa od treh dalje danes v pokoju.Juhu še pravi čas smo anročili našega user posted image ,dedek pa v pokoju bo veselje sploh ne vem,če bom do vozička prišla ker ati takole obožuje vozičkanje in otroke.

No v nedeljo pa imamo praznovanje 30.obletnice,same žurke,vsak mesec novo doživetje.

Tkole punce sedaj pa nama grem z atijem kuhat user posted image ,in nato priprava na pregled,ter na mobitel še mome skočiti po novi telefon mi je včeraj stari zgorel totalno in več ne dela.

Držite mi danes b 11.30ogromne pesti jaz pa takoj ko pridem domov od G vam napišem upam,da eno lepo poročilce kako je bilo.

LP Mojcauser posted image 6t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.4.2008 8:14:51   
dodi
Srečno - Sulfinija in vse ostale!Držim pesti,da bo tako kot mora biti...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.4.2008 8:16:41   
Sulfinija
Evo punce sem se preveč hvalila,ko sme mirovala celo noč bila na miru me ni nič bolelo v jajčnikih sedaj sem že dve uri pokonci in spet bolečine v predelu jajčnikov.Sedaj komaj čaklam tale pregled da vidimo,če je tole vse ok kot more biti,kajti tole mi je rensično čudno.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.4.2008 8:24:31   
Ana Luna
Sulfinija, pomiri se! Špikanje v predelu jajčnikov je normalno. To mi je rekla celo moja gin pri prejšnji nosečnosti.
Drži se, bom držala pesti ob 11.30! Jaz mam pa pregled ob 12.40.

Neposredna povezava do sporočila: 265
10.4.2008 9:02:43   
katja_p
Punce, nč panike user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.4.2008 9:06:05   
inja2
Dobro jutro

Danes smo imeli tako slabo noč kot že dolgo ne, se je naš user posted image celo noč zbujal tko, da sem čist out on pa že spi prvo rundo.....

Vsem, ki imate danes pregled želim veliko sreče, boste videle, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Moje počutje je OK in tudi jaz že komaj čakam prvi pregled, da vidim našo pikico. A ma še kera pregled 14.4

lepo se imejte

Inja

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.4.2008 9:13:27   
roal
SULFINIJA IN ANA LUNA- držim pesti, da izvesta samo najlepše in zagledata in zaslišita svoji mali pikici! naj vama čas do pregleda hitro mine! potem pa na net in poročatuser posted image user posted image user posted image !
kako se pa kaj počutite danes drage decemberke? men se začne mal kava upiratuser posted image , ampak na silo jo nekak spijem. krči minevajo user posted image user posted image user posted image , pa ne vem če zato, ker me je v to prepričala včeraj G, ali pa zato, ker pač mi. malo me boli edino črevesjeuser posted image . drugače bom pa od danes naprej malo bolj aktivna, vendar še vedno bolj zmerna, ker mi je G rekla, da lahk normalno delam, samo ne pretiravat. vseeno pa mi je dala še 14 dni staleža. tako da lepooo počasiii...user posted image
uživajte s sončku in lepem vremenu.
no, sulfinija pol boš pa mela varuško nonstop na razpolago- blagor tebi. bomo videli kako bo naš dedi. prvega vnukeca je kar precej popazil in razvadil, in upam da bo pri naslednjen tudi tako, oz. naslednji.
pa res še eno vprašanje punce- za koga bolj navijate pupo ali fantka, da boste imele? jaz si želim pupiko, moj pa fantka, ampak sva se zmenila, da bo tokrat po moje, naslednjič pa po njegovo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.4.2008 9:25:27   
Sulfinija
Roal jaz osebno navijam za fantka.......

LP mojcauser posted image 6t

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.4.2008 9:56:25   
faka
Srečno obema, ki gresta danes na pregled.user posted image user posted image Vse bo v redu. Tudi mene, ki nikoli nisem imela nobenih problemov špika v spodnjem delu trebuha, pa si mislim; ehh sej sem noseča, se mora nekaj dogajat. Tudi to tvoje špikanje Sulfinija, je verjetno zaradi sprememb, ki se dogajajo, pozitivnih sprememb. SREČNO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 270
10.4.2008 10:56:17   
Anonimen
Da se še jaz malo oglasim. Počutim se vredu. Te dni poskušam vse narediti kar se da na vrtu, ker kasneje verjetno to več ne bo možno. Je bilo v prejšnji nosečnosti tudi tako, da so vsa taka dela odpadla. user posted image Do pregleda je še 15 dni. Kako je to dolgo. user posted image Bo treba potrpet.

SULFINIJA IN ANA LUNA držim pesti, da bosta prišli s pregleda veseli in nasmejani.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
10.4.2008 11:58:55   
katja_p
Komaj čakam, da se javita in poročata, kako je bilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.4.2008 12:45:38   
faka
user posted image Kje sta tako dolgo?

Ma kaj, če se npr. počutim ful slabo in imam zelo nizek pritisk, koga moram prosit za bolniško, ginekologa ali osebno zdravnico?user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.4.2008 12:53:07   
konina
oprostite, ker kukam k vam. Sem novemberka in čakam na sulfinijo in njeno novičko. Držim pesti, navijam, čakam... Dajmo, soborka.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.4.2008 13:30:44   
roal
SULFINIJA............ ČAKAMO.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?