|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
3.7.2008 10:51:39   
hektorina
Pravzaprav; Evelyn opisuješ tako, kot bi opisovala moje stanje. Vse zaspanost, nosne težave, zaprtost (o.k. pojavlja se mi šele sedat, ampak....), vse to dobro poznam. Sicer spadam med bolj suhe kalibre in sem tudi porejena za 4 kg. Se ne sekiram, vidijo se tudi ne, vsaj v smislu "maščobnih" oblog ne, verjetno je to seštevek vseh sprememb v telesu. Se mi pa trebušček že lepo pozna. Lep dan še naprej!

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
3.7.2008 11:00:14   
.Evelyn.
ohoho, nism edinauser posted image  kar se pa tiče trebuha...hm, jst nism bla prej debela, mela sm težo primerno višini, torej super full kul.user posted image  ampak mam trebuh že zelo viden - mi je tadnič ena rekla, če sm prepričana da sm v 3 mesecu? pa sm ji rekla da ma najbrž ginekologinja že prov..sm bla kr mal užaljenauser posted image  sej bo bolš...

lep pozdravček

Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

William Edward Hickson

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
3.7.2008 11:21:54   
gemina
Pozdravljene babike,

sem ravno od zobozravnika...vse ok...sem mu povedala, da sem noseča-baje je to potrebno zaradi rentgena-pa me je vprašal v katerem mesecu....sem odgovorila, da v petem in me je vprašal, kje ga skrivam!!????? user posted image Res se mi še nič ne vidi, pa tudi kile niso šle še nič gor...upam, da je to normalno!!??? Bi bil že čas ne?

Drugače pa našega pikeca poslušam vsak dan z AS...keri lepi zvokiuser posted image Komi že čakam, da ga bom začutila tudi jaz metuljčkeuser posted image

Lep in znosen dan!

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
3.7.2008 12:12:38   
uršula83
Čaw bejbe!
Mene pa neki zanima - in sicer - v katerem tednu ti naredijo morfologijo? A to ti tvoj ginekolog naredi? Bi bla ful vesela, če bi mi katera povedala če katera ve. 16t 6d je prekmalu kajne? Kaj pa 20t 6d je prepozno?

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
3.7.2008 12:36:30   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: .Evelyn.

ohoho, nism edinauser posted image  kar se pa tiče trebuha...hm, jst nism bla prej debela, mela sm težo primerno višini, torej super full kul.user posted image  ampak mam trebuh že zelo viden - mi je tadnič ena rekla, če sm prepričana da sm v 3 mesecu? pa sm ji rekla da ma najbrž ginekologinja že prov..sm bla kr mal užaljenauser posted image  sej bo bolš...

lep pozdravček

Eh, vedno so ljudje, ki nekaj komentirajo. Meni se tudi zelo vidi, ker sem suha in majhna - komaj 163 cm, in potem ko iz nič trebuha kar naenkrat zraste trebuh, ki meri 85 cm, je sprememba. Zadnjič mi je ena rekla, če sem pojedla žogouser posted image user posted image , da kaka pa bom decembra; nek kolega pa da kok da se mi še nič ne poznauser posted image user posted image Je pa res da ma ženo, ki ima že brez nosečnosti trebuh kot v kakšnem 7. mesecu, mogoče se zato njemu malo zdi.

IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Čaw bejbe!
Mene pa neki zanima - in sicer - v katerem tednu ti naredijo morfologijo? A to ti tvoj ginekolog naredi? Bi bla ful vesela, če bi mi katera povedala če katera ve. 16t 6d je prekmalu kajne? Kaj pa 20t 6d je prepozno?

Morfologija bi se naj delala v 20 t. Naredi ti jo tvoj ginekolog ja. Ne vem, točno kdaj je prekmalu, kdaj prepozno, verjetno bo pa zdaj kar težko najti točen termin, ker so dopusti...

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
3.7.2008 12:43:50   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Pozdravljene babike,

sem ravno od zobozravnika...vse ok...sem mu povedala, da sem noseča-baje je to potrebno zaradi rentgena-pa me je vprašal v katerem mesecu....sem odgovorila, da v petem in me je vprašal, kje ga skrivam!!????? user posted image Res se mi še nič ne vidi, pa tudi kile niso šle še nič gor...upam, da je to normalno!!??? Bi bil že čas ne?

Ko sem bila jaz na zadnjem pregledu (pred 3 tedni), sem imela spet manj kg. Vsakič ko pridem tja, manj tehtam, pa mi ni bilo slabo, niti nisem bruhala. G je rekla,da je normalno, da ne more biti nič narobe, če le normalno jemo.
Če sem se zdaj že kaj zredila bom videla jutri, ko imam spet pregled. Bi se pa verjetno že moglo kaj na tehtnici poznati glede na trebušček.

Kar se zobozdravnika tiče... Joj! user posted image Sem bila na pregledu slab mesec preden sem zanosila. Vse ok, zdravi zobki, nič za popravlat. Prejšni teden sem spet šla tja, mi je kar žaluser posted image Nič me ni bolelo, dokler nisem bila tam!user posted image user posted image Sedaj mi je pa našel nekaj, saj ne vem kaj, pač živec mi mora zdravit, in se moram jutri zmenit z G, če mi lahko da injekcijo, potem pa takoj tjauser posted image
A katera ve, kako je s tem? Nočem da injekcija kaj škoduje otroku, ker dokler nisem bila tam me ni nič bolelo.
V torek mi je razdražil živec, sem norela popoldne od bolečin, vzela pa nisem nič, ker mi lekadol tako ne bi pomagal, kaj močnejšega pa nočem, niti ne vem, če lahko; jutri bo tako spet istouser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 3.7.2008 12:47:29 >

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
3.7.2008 12:51:56   
gemina
Haj,

glede zobarja.....sem vprašala, zakaj je potrebno pri zobarju povedati, da smo noseče in mi je sestra rekla, da samo zaradi rentgena....da drugače pa ni panike. Samo, jaz sem bolj ziheraš, tak da bi vseeno vprašala svojo G.user posted image

Kar se pa morfologije tiče, je mene naročila, ko bom v 21. tednu. Se pa opravi med 20. in 25. tednom. Tako mi je povedala na zadnje pregledu.

Na 3D pa me je naročila, ko bom v 26. tednu.....

Skratka, uživajte!user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
3.7.2008 12:57:07   
uršula83
Hvala _sanja_* in gemina. Se pravi da bom imela morfo ko pridem z morja. Ja kaj pa 3D UZ? To ti tudi opravi tvoj ginekolog? Je za plačat?

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.7.2008 13:21:13   
*nina*
pozdravjene babe, kako ste kaj danes, vročina ubijauser posted image

gemina - tudi jaz imam bolj mali trebušček, pa mi je bilo tudi malo čudno, pa so me punce potolažile, da enim se prej začne poznati, enim malo kasneje, odvisno kje otroka nosiš, moja kolegica je imela dvojčici pa se tudi ni nič zredila tja do 15t, tako, da ne skrbi. Je pa mene isto to skrbelo.

uršula83 - mislim, da se morfologija lahko dela od 20t pa tja do 22t, vsaj meni je tako znano.

vrtnica -jaz bom šla roditi v Celje.

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.7.2008 14:24:54   
*Mateja
pozdravljene.
ste se tok razpisale da mi še ni ratalo prebrat.
Za seznam: morfologija 24.7. spol bo user posted image rodila bom pa v Kranju

Jest nism šla niti za kilo gor, pa tud trebušček se mi ne pozna kaj veliko. Mi je rekla gin. da upa da na naslednjem pregledu bo kšna kila šla gor. No gotov bo, ker gremo naslednjo sobot na morje in na morju se jaz vedno zredimuser posted image za na morje sem si tud že nabava par stvari user posted image
Drugače pa zdj delam preko študentskega servisa in pridem ful zmatrana dam, tako da sm včerej popolne spala user posted image
Lepo se imejte

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.7.2008 15:36:50   
pišapela
Hej!
Se že dolgo nisem oglasila. Danes sem bila na pregledu in pikica lepo raste. Vse je OK, le izvidi toksoplazmoze so spet na mejni vrednosti, vendar je zaenkrat menda še vse vredu, le da sem morala spet dati kri. Me morajo kontrolirati, da se vrednost slučajno ne bi povečala. Upam, da bo vse OK.
Naslednji pregled imam 31.7., ki pa mislim, da bo že morfologija. Ni nič omenila, ampak bom takrat v 21. tednu, tako da mislim da bo. Drugače pa tudi moj trebušček še ni preveč zrasel, pa tudi gibov še ne čutim.
Tako, zdaj, ko sem malo pomirjena glede tokse, pa se lahko v miru pričnem pripravljati na počitnice. Greva z možem v nedeljo na Lefkas malo uživat in se spočit.
Aja, pa še za seznam. Rodila bom v SG, spol pa bo po vsej verjetnosti ostal   user posted image - če bom le zdržala. Me je že danes mikalo, da bi vprašala.

Uživajte in pazite na svoje bušije!

< Sporočilo je popravil pišapela -- 3.7.2008 15:38:43 >

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.7.2008 16:46:35   
mami_1979
Vrtnica

Nekaj za seznam. Rodila bom v Celju.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.7.2008 16:56:59   
mami_1979
JASA

Ljubosumje je normalno. Čimveč časa mu posveti, pa veliko ga "cartaj". Popolnoma se pa ne da preprečit. Po porodu bodi pozorna, da te ne bo videl, da bi imela dojenčka na rokah, ko vama pride na obisk v porodnišnico. Obiske pa predhodno opozori, da je mali ljubosumen in naj pogledajo najprej njega, nato se šele posvetijo dojenčku.
Aha pa še nekaj pomaga. Kakšno darilo, ki si ga zelo želi, mu kupi, pa naj mu ga tvoj da, ko mu bo povedal, da je dobil bratca ali sestrico in naj reče, da je to darilo od dojenčka. Preverjeno pomaga!!!

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
3.7.2008 17:58:28   
tejci01
Živjo

nekja bi dodala za na seznam: pregled imam 29.7. ampak ne NS, ker bom takrat v 20 t (verjetno bo morfologija), glede spola bo verjetno fantek,ampak bom naslednjič povedala za sigurno in rodila bom v Postojni.
Toliko smo čakali to vročino, zdaj pa smo je že štufi.user posted image Komaj čakam da bo kaj dežja, da se bo kaj ohladilo.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.7.2008 18:36:39   
_sanja_*
user posted image

Kak je fajna tale nova tema na RR. Se še nisem čist navadila, da je vse oranžno, mi je pa všeč user posted image

Jutri mam pregled. Komaj čakam, da spet vidim našega malega škratauser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.7.2008 20:10:51   
vrtnica21
user posted image  
(skupaj nas je 80 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol   kraj R

user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24          17.7            ?  
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )      31          21.4.           ?  
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31          18.6 (NS)   ?  
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29         (NS)            user posted image     KR
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?                               ? 
user posted image 2.12.   Claudi           (1. user posted image , 0. user posted image )     ?                               ? 
user posted image 2.12.   gemina         (1. user posted image , 0. user posted image )    26        MF 25.7.       ? 
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?   9.7./MF24.7.(NS) 
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30       2.7. (NS)      
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27          8.5.              ?  
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25        (NS)              ?  
user posted image 4.12.   Otika           (1. user posted image0.user posted image )      25       (NS)              ?    LJ
user posted image 5.12.   katja_p        (1. user posted image , 0. user posted image )     25   MF 30.7. (NS)   ?    SG/CE
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      29   MF 17.7.(NS)    ?    LJ
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25       21.7.(NS)      ? 
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26      (NS)               ?  
user posted image 6.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        27   MF 23.7.           ?  
user posted image
6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28        3.6. (NS)       ? 
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      MF 24.7. (NS)  
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31    MF 21.7. (NS)   user posted image    LJ
user posted image 6.12.   jasa            (2. user posted image , 1. user posted image )      30        (NS)             user posted image     NM
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31                              ? 
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27       16.6. (NS)      
user posted image 8.12.   hektorina   (2. user posted image , 0. user posted image )     38    MF 29.7. (NS)      ?    MB
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34   8.7./MF25.7.(NS) ? 
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29        8.5.                  ? 
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?       7.7 (NS)        
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0. user posted image )     27       (NS)                user posted image  
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?        (NS)                 user posted image   
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     MF 10.7.(NS)    user posted image  
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31       2.6.                 
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26   MF 31.7.(NS)   user posted image     SG   
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28    MF 31.7. (NS) 
  user posted image    CE   
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29    MF 24.7. (NS)    ?     LJ
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )     28      3.7.(NS)        user posted image      LJ
user posted image 12.12.  ketii              (1. user posted image0.user posted image )      ?        (NS)              user posted image    
user posted image 12.12.  Tedi77          (1. user posted image0.user posted image )    37       (NS)               ?     
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22  MF 24.7.(NS)     user posted image     KR   
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    26.6. (NS)      user posted image  
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       38       7.7 (NS)       
user posted image 15.12. LUNA06       (2. user posted image , 1. user posted image )      28       3.7. (NS)      
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26   MF 29.7 (NS)     user posted image     PO    
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       26.5.               ?     

user posted image 16.12. lollypop        (1. user posted image , 0. user posted image )    29   22.7/MF25.7(NS)?  
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36         8.5.                ?      
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27        (NS)                ?  

user posted image 17.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24    8.7. (NS)         user posted image    TR
user posted image 18.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    27        (NS)              user posted image        
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26        (NS)              ?    
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   30.6. (NS)         ?      
user posted image 18.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image )        31   MF 5.8. (NS)     ?  
user posted image 19.12. zverinca         (3user posted image  ,1 user posted image  )      29  16.7. (NS)          ?    LJ      

user posted image 19.12.  mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )    35     1.7.(NS)             ?         
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   29.7. (NS)         user posted image      
user posted image
20.12.  Nincica1      (1.  user posted image0.user posted image )    30   21.7. (NS)         ?  

user posted image 20.12.  .Evelyn.       (1.  user posted image0.user posted image )    26       (NS)               ?     LJ   
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27        (NS)              user posted image  

user posted image 21.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22      4.7. (NS)          ?   SG/CE
user posted image
22.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29  14.7.  (NS)         ?     TR    
user posted image 24.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  15.7. (NS )         ?  
user posted image 25.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23   28.7.(NS)           ?   CE   
user posted image 26.12. tejka**       (2. user posted image1 user posted image )       33       (NS)               ?  
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21      27.6                 ? 
user posted image 28.12. abi                (2. user posted image1.user posted image )       ?         (NS)               ?  
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )     28     10.7. (NS)       
user posted image     GO

user posted image 28.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27    21.7. (NS)        user posted image    
user posted image 31.12.  uršap            (1. user posted image0.user posted image )       ?        (NS)                ?  
user posted image 31.12.  PikicaT          (1. user posted image0.user posted image )       ?    7.7.  (NS)         user posted image    

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje user posted image

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30         P                ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      P 16.4.         ?

user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?           P               ?
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          P               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           P               ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          P               ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?          P                 ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        P 15.5.        ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0. user posted image )      29      P 12.5          ?
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30         P                ?
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?          P                 ?     
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?           P               ? 

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 3.7.2008 20:14:24 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.7.2008 20:44:58   
Tedi77
Pozdravljene punce!
Nekaj podatkov za dopolnitev statistike: rodila bom v Kranju ali Ljubljani, naslednji pregled bo kmalu, 8.7., glede spola pa še nismo čisto ziher, zato še ne govorimo. Bom povedala, ko dobim rezultate amniocenteze in takrat ne bo dvoma, ali je user posted image  ali user posted image .
Sicer se počutim dobro, tudi vročino še kar prenašam, čeprav je v najinem stanovanju savna.
Moj malček še nič ne razgraja v trebuhu. Pa že komaj čakam, ko takole berem, da se vam dogaja...user posted image
Lepo se imejte vse, T.

Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.7.2008 20:45:17   
Anonimen
Alo!
Jao tale vročina me ubija ... tako da sem bila grozno vesela, ko me je teta za vikend povabila na Pag v vikendico direktno ob plaži ... jao vodica ... kmaj čakam!!! No saj drugače mi je hudo, ker bo moj user posted image doma, samo ima toliko dela, jaz bi pa od dolgčasa umrla zraven ...

Tudi na mojem naslednjem pregledu bo že morfologija na vrsti in sicer 24.7., ko bom v 21. tednu. Aja, pa že nekaj časa nazaj sem eno vprašanje glede 3D ultrazvoka postavila, pa ste ga malo spregledale, in sicer: a je point tega ultrazvoka pač da vidiš svojo bebiko čisto tako v "živo", al se tudi kake morebitne nepravilnosti z njim ugotavlja?

Kar se pa teh vozičkov tiče sem pa jaz vsak dan bolj zblojena ... bolj ko jih gledam, več napak vidim na vsakem od njih. Kako se ve odločate? Meni je pomembno, da je tudi za off-road, da ima zavoro na balanci, da se prednje kolo suče, da se sedež lahko obrne, da se športni del v celoti čim bolj približa vodoravni legi, da ni težji od 14 kg, da ni gozno drag itd. ... samo do sedaj še nisem našla takega ki bi vse to vključeval ... v bistvu se mu še najbolj pribljiža Quinny Speedy, samo se mu sedež ne obrača ... tiste ki že imate otročke, koliko ste to funkcijo dejansko uporabljale?

Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.7.2008 20:50:44   
CIPRESA
Meni je tudi vročeeeuser posted image , najhuje mi je ker imam noge vroče  - mi kar žarijouser posted image

Zdajle sem se najedla moje najljubše jedi - špagetovuser posted image user posted image user posted image tok so bili dobri da sem vase zbasala dva krožnikauser posted image user posted image . No in po obilni večerji in enem litru sokauser posted image sem stopila na vago. In pokazala je da sem se zredila že za 4kguser posted image user posted image
Prej sem jih imela 55, sedaj jih imam 59. Ampak jutri bo že manj, danes vagajo špageti že 1kg ker sem jih res požrla fuluser posted image user posted image user posted image
Gemina tudi meni se skoraj nič ne pozna trebušček, res malenkost. Na morju niso mogli verjet da začenjam 5 mesec, ker se res skoraj nič ni poznal, kg pa so vseeno narasli. Ne sekiraj se glavno da ješ  normalno in čim bolj zdravo hrano in nebo nič hudega.

Tudi jaz poslušam z AS našo malo štruco vsak dan in res je balzam za moje srce, vsako noč zaspim umirjeno. Metuljčke sem čutila že kake 14 dni, sedaj pa začenjam čutiti prve brcike. Čisto rahlo ampak čutimuser posted image user posted image user posted image

Morfologijo imam pa jaz 28.7. in takrat bom že v 22t.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.7.2008 21:01:01   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Kar se pa teh vozičkov tiče sem pa jaz vsak dan bolj zblojena ... bolj ko jih gledam, več napak vidim na vsakem od njih. Kako se ve odločate? Meni je pomembno, da je tudi za off-road, da ima zavoro na balanci, da se prednje kolo suče, da se sedež lahko obrne, da se športni del v celoti čim bolj približa vodoravni legi, da ni težji od 14 kg, da ni gozno drag itd. ... samo do sedaj še nisem našla takega ki bi vse to vključeval ... v bistvu se mu še najbolj pribljiža Quinny Speedy, samo se mu sedež ne obrača ... tiste ki že imate otročke, koliko ste to funkcijo dejansko uporabljale?

Glej jaz ti lahko povem kaj sem v resnici uporabljala in kaj mi je bilo recimo všeč pri vozičku ko je bil Žiga dojenček.
- da sem lahko snela košaro, če mi je recimo zunaj zaspal pa sem ga lahko odnesla gor v stanovanje in šla kuhat...
- da je bil do treh mesecev v košarici bolj položno, potem pa smo namestili športni del in je večinoma bil v  polsedečem položaju
- da se je lahko športni del premaknil tako da je gledal k meni, kasneje pa obrnjen v drugo stran da je gledal naravo in ostale stvari
- da ima velika kolesa, ker sem veliko vozila po makadamskih (peščenih) cestah in travnikih  stran od glavnih cest in avtomobilov
-da se kolesa ne obračajo sem in tja ampak so fiksna, ker je z njimi nemogoče vozit naravnost
- in nisem bila preveč navdušena nad trikolesniki

Tako smo kupili voziček babyweltuser posted image

To so bile stvari ki sem jih potrebovala in so bile meni praktične, sam izgled mi ni tako pomemben.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
4.7.2008 8:37:49   
gemina
Dobro jutro!user posted image

Mi gremo pa danes na morje, se malo osvežit...sicer samo za vikend, ampak vseeno...

Vidim, da se pogovarjate že o vozičkih...hmmmm, jaz sem najprej imela v mislih quinny speedy, ampak ko sem ga videla v živo in ga zložila, sem ugotovila, da ga ne dobim v prtljažnik....ja in tako je padla odločitev za quinny buzz; super zadevca, je sicer malo vesoljski, ampak, ko se  ga navadiš, se ti prav prikupiuser posted image za zložit je vrhunski, pa malo sem brala po forumih in so punce precej zadovoljne z njim...tak da, to je to z moje strani o prevoznih sredstvih za dojenčkeuser posted image

Lep in uživaški vikend!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
4.7.2008 8:57:32   
katja_p
Včeraj ste ble pa zelo zelo pridne user posted image  Ste se kr orng razpisale vse. Najprej dobrodošlica novim user posted image , Gemina uživaj na morju!

Men je tud zlo všeč tale oranžna barvana RR, kr bolj poletno mi vse deluje.

Danes me čaka malo likanja in predvsem počivanja, ker sm zadnja dva dni imela dokaj naporna pa še premalo sem spala. Bo danes bolj "u izi".

Lep dan vsem!

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
4.7.2008 9:05:47   
bibabuba
Za seznam: Rodila bom v Trbovljah, tako kot prvič.

Naslednji pregled imam 9. 6. 2008

vroče je. Jaz sem še zadnji dan v službi ... potem pa počitnice!

Kličem sonce!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
4.7.2008 9:59:32   
tasa.m
Oj,

da se še jaz malo javim, na zadnjem pregledu je bilo vse OK, mi je poslušal samo srček, tako da upam, da bo naslednji teden UZ. Od ene kolegice sem slišala, da je mogla morfologijo plačat (40 Eur, pri svoji G), a katera ve kako je s tem, a je to odvisno od posameznega G. Imam pa tudi že jaz občutek, da se nekaj premika v meni. Pa še za spisek, rodit grem v LJ.
Glede vozičkov; meni je všeč Quinny buzz, moti me samo to, ker se športni del ne nastavi v ravni položaj, ker se mi škoda zdi kupit košaro za 200 Eur, ker ne vemo če jo bomo po zimi tako veliko uporabljali, glede na to, da sta mesec januar in februar mrzel in nisi tako veliko vzuni. Drugače pa mi je všeč tudi JANE in GT3 Peg Perego, pri njima gre športni del v raven položaj in ga z uporabo zimske vreče (zimski čas) lahko uporabljaš od rojstva dalje. Tako, da bom verjetno zbirala met temi tremi.
Pojstelico pa imava že zbrano, bova kupila tako, ki se lahko razteguje.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
4.7.2008 10:37:30   
*nina*
pozdrav še enemu vročemu dnevuuser posted image kako ste kaj?

Tudi meni je všeč tale nova barva na rr, tako poletna jeuser posted image poživi vse skupaj. midva greva danes na en piknik tako, da mi bo dan pomoje kar hitro minil!

Vrtnica - meni je glih danes g prestavila pregled na 25.7.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.