CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77 Ojla! Vidim, da kar dosti hodite na morje, takole za en dan. Tudi jaz se bom naslednji teden enkrat zapeljala, da se malo osvežim. Pa me zanima, po vaših izkušnjah, kje na slovenski obali ali v hrvaški Istri, nekje bolj blizu, je kak primeren plac z veliko sence. Ne bi se namreč rada preveč nastavljala soncu. Cipresa, še vprašanje zate: praviš, da ti je bilo OK, da so kolesa na vozičku fiksna. Kako se taka kolesa obnesejo pri obračanju? Meni je zastopnica od Hartana rekla, da vozičkov s temi kolesi nihče noče, ker moraš baje pri obračanju narediti cel ogromen krog, medtem, ko z vrtljivimi obrneš skoraj na mestu. Tvoje izkušnje prosim. LPT No mi smo bili na morju v Savudriji tam blizu je kamp, ki se imenuje Pineta in je sence res veliko. Super za otročke ki morajo biti v senci in nas če nam senca paše. Vsega je po malo, pa še daleč ni. Glede vozička in koles, pa sem jaz imela to srečo da sem še predno sem rodila Žiga vozičkala nečaka in to z vozičkom ki je imel "gibljiva kolesa", čim sem zapeljala na kamen so se obrnila, guncanje sem in tja nikakor ni šlo naravnost, ampak so se non stop obračala....meni je bilo obupno in sem raje kupila takega z fiksnimi in takrat ko obračam ga primem za roč, ga dvignem in obrnem ravnotako na mestu, samo namesto da zapeljem ga moram dvigniti za ročaj - simpel. Je pa to moje mnenje, vsaka ima voje priorotete pri vozičkih