|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
2.7.2008 10:40:34   
Jullija
KatjaP danes se je začel 19. teden.

Zverinica, ja saj to je ravno to, da je razumevanje njemu tuja stvar očitno. Mah, bo že boljše... Bom se poskušala pogovoriti z njim. Vedno pa moram imeti v mislih to, da je glavno samo zdravje nas vseh in bližnjih, ne pa da se kregava za nepomembne stvari.

Lep dan vsem!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.7.2008 11:33:00   
bibabuba
POPRAVEK ZA SEZNAM:

- rok imam 18. 12. 2008 (res ne rečem, da ne bo prej)
- stara sem pa 27 let (po aprilu in rojstnem dnevu) user posted image

- predvidevajo, da bi lahko bila user posted image , bomo videli ...

Meni je vroče, čutim še nič ne, včasih se mi zazdi, bruham zvečer ...

Lp

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.7.2008 11:56:09   
Lyla
Še jst dodam nekaj za seznam
stara sem 28
rodila bom v Šempetru pri N. Gorici (GO)

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
2.7.2008 11:57:24   
ajda26
Pozdravček,

no pa si bom vzela eno pavzo.

Vrtnica - nisi edina ljubljančanka, res da sem preseljena v ljubljano. To pa da na seznam dodaš še kraj poroda je super. Po prvi slabi zelo, zelo , zelo, 1000000 x zelo slabi izkušnji z porodom v Postojni in epiduralno (ki sevede ne prime vedno oz. določenim % ne). Grem tokrat rodit v Ljubljano, slabše kot v Postojni ne more bit (rodila sem sredi glavne sezone konec julija, ko so bili vsi že na dopustih, pomanjkanje osebja na celi črti.  Postojna _ODPADE.   Bila sem že parkrat prej v bolnici in nikoli nobenemu nič rekla vedno prijazna, razumevajoča, spoštljiva do zdravstveni delavcev. Res sem imela smolo.

Upam, da bo kmalu konec te vročine, raje imam prehodna obdobja, poleti več ko toliko ne moreš sleči.

Lepo scrkljate user posted image pa le pozdravčekuser posted image user posted image

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.7.2008 12:39:09   
uršula83
Jaz pa bom rodila v Trbovljah.

(odgovor članu ajda26)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.7.2008 14:31:54   
Ana Luna
Še jaz dodam podatek za seznam - Vrtnica, tudi jaz bom rodila v Lj. Glede moje starosti pa - nič več 28, pred tednom dni sem se postarala ... ;-(

Julija, a že imaš kakega otroka? To me zanima, ker praviš, da že čutiš prve brcike (sva približno isto noseče).

Glede moških pa mislim, da lahko odpremo kar novo temo ... Tudi jaz se pridružujem vsem tistim, ki imajo "tipične moške", ki pojma nimajo, kaj vse nam ženskam roji po glavi, kakšna občutja nas obdajajo itd. Eh, mislim si, da so v bistvu ta moška bitja prikrajšana za celo paleto občutij - tako fizičnih kot psihičnih, da jih je treba včasih vzet malo z rezervo. NAM je narava namenila tako plemenito delo (nosečnost) in ne njim, le zakaj?
(Sva se včeraj spičila, pa sm še zdaj user posted image ...)

Fajn bodite.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.7.2008 14:38:06   
Jullija
Ana Luna to je moja druga nosečnost. Čutim pa brcike že kakšna dva tedna. Saj jaz tudi nisem mogla verjetni, da že tako hitro user posted image . Zdaj pa mi "ne da miru" niti v službi, v bistvi čutim vsako uro. V prvi user posted image je bil tudi otroček zelo živahen, ampak, da bi bil tako zelo, pa se res ne spomnim user posted image .

No, mi je kar lažje, ko slišim, da imate tudi druge probleme z možeki. Kaj bi le res bilo, če bi oni bili user posted image . Verjetno bi ob vsaki manjši prebavni motnji pristali v postelji, mi pa bi jih morale cartati, razvajati in kuhati čajčeke user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.7.2008 17:16:39   
vrtnica21
user posted image  
(skupaj nas je 79 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol   kraj R

user posted image x.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24          30.7            ?  
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )      31          21.4.           ?  
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31          18.6 (NS)   ?  
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29         (NS)            user posted image   
user posted image 2.12.   tian*zoja      (1. user posted image , 0. user posted image )     ?                               ? 
user posted image 2.12.   Claudi           (1. user posted image , 0. user posted image )     ?                               ? 
user posted image 2.12.   gemina         (1. user posted image , 0. user posted image )    26        MF 25.7.       ? 
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?   9.7./MF24.7.(NS) 
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     30       2.7. (NS)      
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27          8.5.              ?  
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25        (NS)              ?  
user posted image 4.12.   Otika           (1. user posted image0.user posted image )      25       (NS)              ?  
user posted image 5.12.   katja_p        (1. user posted image , 0. user posted image )     25   MF 30.7. (NS)   ?    SG/CE
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      29   MF 17.7.(NS)    ?    LJ
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25       21.7.(NS)      ? 
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26      (NS)               ?  
user posted image 6.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        27      23.7.              ?  
user posted image
6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28        3.6. (NS)       ? 
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      MF 24.7. (NS)  
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31    MF 21.7. (NS)   user posted image    LJ
user posted image 6.12.   jasa            (2. user posted image , 1. user posted image )      30        (NS)             user posted image   
user posted image 7.12    nadaklemen(2. user posted image , 1. user posted image )      31                              ? 
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27       16.6. (NS)      
user posted image 8.12.   hektorina   (2. user posted image , 0. user posted image )     38    MF 29.7. (NS)      ?    MB
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34   8.7./MF25.7.(NS) ? 
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29        8.5.                  ? 
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?       7.7 (NS)        
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0. user posted image )     27       (NS)                user posted image  
user posted image 11.12. Anonimenuser posted image (1. user posted image ,0. user posted image )      ?        (NS)                 user posted image   
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     MF 10.7.(NS)    user posted image  
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31       2.6.                 
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26      (NS)                ?   
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28     31.7. (NS) 
       user posted image  
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29    MF 24.7. (NS)    ?     LJ
user posted image 12.12.  december28(1. user posted image0.user posted image )     28      3.7.(NS)        user posted image      LJ
user posted image 12.12.  ketii              (1. user posted image0.user posted image )      ?        (NS)              user posted image    
user posted image 12.12.  Tedi77          (1. user posted image0.user posted image )    37       (NS)               ?     
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22       (NS)              
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27    26.6. (NS)      user posted image  
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       38       7.7 (NS)       
user posted image 15.12. LUNA06       (2. user posted image , 1. user posted image )      28       3.7. (NS)      
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26        29.7 (NS)     
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       26.5.               ?     

user posted image 16.12. lollypop        (1. user posted image , 0. user posted image )    29   22.7/MF25.7(NS)?  
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36         8.5.                ?      
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27        (NS)                ?  

user posted image 17.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24    8.7. (NS)         user posted image    TR
user posted image 18.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    27        (NS)              user posted image        
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26        (NS)              ?    
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   30.6. (NS)         ?      
user posted image 18.12.  mettyy          (2user posted image , 0user posted image )        31   MF 5.8. (NS)     ?  
user posted image 19.12. zverinca         (3user posted image  ,1 user posted image  )      29  16.7. (NS)          ?    LJ      

user posted image 19.12.  mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )    35     1.7.(NS)             ?         
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   29.7. (NS)         user posted image      
user posted image
20.12.  Nincica1     (1.  user posted image0.user posted image )     30   21.7. (NS)         ?  
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27        (NS)              user posted image  

user posted image 21.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22      4.7. (NS)          ?     SG/CE
user posted image
22.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29       (NS)               ?        
user posted image 24.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  15.7. (NS )         ?  
user posted image 25.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23   28.7.(NS)           ?  
user posted image 26.12. tejka**       (2. user posted image1 user posted image )       33       (NS)               ?  
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21      27.6                 ? 
user posted image 28.12. abi                (2. user posted image1.user posted image )       ?         (NS)               ?  
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )     28     10.7. (NS)       
user posted image     GO

user posted image 28.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27    21.7. (NS)        user posted image    
user posted image 31.12.  uršap            (1. user posted image0.user posted image )       ?        (NS)                ?  
user posted image 31.12.  PikicaT          (1. user posted image0.user posted image )       ?    7.7.  (NS)         user posted image    

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje user posted image

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30         P                ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      P 16.4.         ?

user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?           P               ?
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          P               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           P               ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          P               ?
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?          P                 ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        P 15.5.        ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0. user posted image )      29      P 12.5          ?
user posted image 12.12. robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )      30         P                ?
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )         ?          P                 ?     
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?           P               ? 

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 2.7.2008 17:17:58 >

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.7.2008 18:39:44   
nanaa
Živjo punce,

kako se kaj spopadate z vročino, jaz sem na dopustu in je superuser posted image  mi je žal, da nisem vzela kar tri tedne skupaj.
Medva sva bila v Bohinju in je bilo prav super me je moj mož vozil s čolničkom po jezeru user posted image . Sedaj sva pa doma sva imela čistilno akcijo stanovanja potem pa se odpaviva na morje. Ali kaj veste je v Malinski, Krk kaj sence? Sem si danes nabavla še marelo za vsak slučaj. Sva pa bila v Celju v HM -ju in sem bila čisto navdušena, ker v Ljubljani mi je katastrofa. No, mogoče tudi zato, ker vedno po službi skočim še po štrcunah.

Aja pa kupila sem si nosečniški majici za na morje, se mi je prav fajn  zdelo.

Drugače se počutim ok, kupila sem si še brusnični sok v DM-ju preventivno, ker sem imela zadnjič uroinfekt in me je strah da bi se ponovilo in bi spet dobila antibijotike. Naslednji pregled imam 14.7. ko prideva iz morja.
Aha kje bom rodila, še nisem čisto prepričana verejtno pa v porodnišnici v Trbovljah. Bova z Uršolo83 cimre  user posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.7.2008 20:41:32   
Anonimen
Halo punce!
Zdejle sem pa jaz v user posted image ... saj semi zdi, da sem prejle prvič začutila, da se v meni nekaj premika (sem pa konec 18. tedna) ... pa čisto tako je kot mi je mami rekla, da bo občutek tak, kot da ti odznotraj leze gosenica user posted image .
Kar se pa kraja poroda tiče, bom pa jaz skoraj 100% v Ljubljani (razen če me ne bodo popadki presenetili, ko bom v kakem drugem koncu Slovenije) ... sem razmišljala tako: saj bognedaj da gre kaj narobe, samo če že gre, tako ali tako vse v LJ pošljejo, tako da zakaj nebi bila že kar tam ... pa še najbližje mi je.
Pa pa!

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.7.2008 20:49:00   
tany83
Pozdravljene punce

Kako ste kaj...

Jaz se vam bolj malo oglasam, preberem vas pa veckrat user posted image

Imam en popravek za seznamcek... sem se malo zmotila ko sem navedla datum pregleda... sem ga imela 30. 6. in je vse v redu za enkrat... moj user posted image  veselo brca z nogami pa krili z rokami, vsaj tako je bilo videt na UZ, cutim ga pa se nic ne...

Trbuscek mi ze lepo raste in pocasi me ovira pri spanju, sem namrec navajena spat na trebuhu...

Naslednji pregled imam 17. 7... ker zivim v tujin in grem 13. 7. malo na obisk v Slovenijo sem se narocila tam se na en pregled, da vidim ce je vse OK z otrockom, ker me caka dolga pot z letalom...

Lepo se mejte dekleta in uzivajte v user posted image  in cuvajte vase male zakladke, ki jih nosite pod user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.7.2008 21:06:00   
CIPRESA
Oj!

Ste se pa načvekaleuser posted image user posted image user posted image

No mene nekaj zanima, ali ima katera od vas takšen občutek včasih kot bi nekaj pritiskalo na mehur, da ful dol tišči? Meni se je občasno to začelo dogajati in ko sem bila pri G je rekla da je MV normalno zaprt, nimam nobenih krčev ali kaj podobnega le tisti pritisk kot bi me lulat tiščalo pa ne morem ali nekaj pritiskalo na mehuruser posted image Ima katera od vas podoben občutek?

Glede porodnišnice pa grem jaz zopet v KR, tokrat upam da bo z malim vse vredu in mi ga ne bodo odpeljali na pediatrično v LJ drugi dan kot so mi mojega Žigcauser posted image Za epiduralno pa še tuhtam, se moram odločit v slučaju da bi spet rojevala 13 ur in pol ali bom zdržala še enkrat istouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.7.2008 22:12:46   
katja_p
Js sm si pa danes merila trebuh. Pred nosečnostjo sem ga imela nekje med 78 in 80 cm, danes pa imam 90 cm. Se mi že kr mal pozna user posted image

Mene nič ne tišči, sam vsake tolk me kaj špikne na rahlo. Edina neprijetnost, ki jo mam trenutno je ta, da me prsi srbijo na vsake toliko časa.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
3.7.2008 6:31:24   
m a j c i k a
Pozdrvaljene!
Mi bedimo že od petih, drugače pa je vse v redu, pa tudi premikanje že čutimo in sicer prvič sem jo začutila v torek, 24.06. v trgovini, sem se tak ustaršla da sem kar majco na tla spustila, tak res prijeten občutek je, pa čist drugače kot prvič.
Edino ta vročina me ubija, včasih se mi popoldan kar zavrti, pa še tamalo je treba non stop lovit naokrog, komaj čakam morje, naslednji petek gremo za deset dni na Krk!
Lep dan želim vsem vas bom zvečer prebrala za nazaj!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
3.7.2008 7:25:40   
hektorina
Pozdravček!
Cipresa, tudi sama imam podobne občutke, plus to, da me je včeraj pritiskalo še ob straneh trebuha. Sicer se ne čudim kaj preveč. Mogoče sem bila le preutrujena od vsega stresa in fizičnih naporov. Moja mama je včeraj namreč končala v bolnišnici za pljučne bolezni na kisikovi bombi. Ampak je hvala bogu, dosti bolje. Vsaj pogovarja se lahko, včeraj pa ob napadu ni mogla niti govoriti. Upam le, da bo sedaj z njo vse v redu.
Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
3.7.2008 8:17:34   
Jullija
hektorina upam, da bo s tvojo mamo vse ok. Naj se ji čim prej popravi zdravje in pride domov iz bolnišnice!

Cipresa jaz imam tudi tak občutek največkrat zvečer ko moram stalno hoditi na WC. Sem že pomislila, da sem se prehladila na mehur ampak me nič ne peče. Zgleda, da res user posted image tako pritiska na mehur, tako kot praviš.

Lep dan vsem!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
3.7.2008 9:26:41   
jasa
Pozdravček!

Tudi naš malček/malčica se že 14 dni veselo giblje in trka na steno mojega trebuščka. Slabost je sicer nekoliko popustila, a me sedaj grozno zdeluje vročina. Smo bili skupaj na 10 dnevnem dopustu na morju in sem komaj čakala, da gremo domov (vlaga, skoz 35 stopinj,...). Naš prvorojenček je sicer pozoren na moj rastoči trebušček, a se je v zadnjem tednu pojavila pri njemu velika trma in še večje lubusumje. Ima še katera podobne izkušnje? Upam, da ga bo to menilo in, da bo vse kmal spet po starem.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
3.7.2008 9:27:37   
Anonimen
Jaz imam pa eno vprašanje oz. potrebujem nasvet. V službi, kjer delam preko študentskega servisa, še ne vedo, da sem noseča. Problem je, da sploh ne vem, kako naj povem. Manjka mi še diploma, tu kjer delam pa opravljam meritve za diplomo. Imam kar slabo vest, sploh ne vem, kako naj povem. Ima katera kakšen predlog?

(odgovor članu Jullija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
3.7.2008 9:30:24   
jasa
Aja še to. Rodila bom po vsej verjetnosti v NM, tako kot prvič. Medtem ko svoje teže, mer trebuščka,... ne spremljam, žal nimam časa. Se bom pa poboljšala. Pri prvem sem to non stop spremljala.

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
3.7.2008 10:10:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz imam pa eno vprašanje oz. potrebujem nasvet. V službi, kjer delam preko študentskega servisa, še ne vedo, da sem noseča. Problem je, da sploh ne vem, kako naj povem. Manjka mi še diploma, tu kjer delam pa opravljam meritve za diplomo. Imam kar slabo vest, sploh ne vem, kako naj povem. Ima katera kakšen predlog?

Jaz sem imela tudi ta problem, ko nisem vedla kako bi šefu povedala, samo potem ko so se začeli problemi in nisem smela več v službo hodit, sm mu pa že skoraj morala ... no tako da sem si vzela čas, potrkala na vrata njegove pisarne in šla not ... pol sem mu pa enostavno rekla, da imam nekaj za povedat, sam da ne vem kako bi to povedala, pa da bom kar naravnost ... no in sem mu rekla, da bom decembra mamica ... no in je bil tako vesel, da mi je koj v roko segel, pa smejal se je ko pečen maček ... pol sva se pa lepo pogovorila kaj to pomeni za moje delo pri nejm in to in je bilo vse vredu ... še bolje kot sem pričakovala ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
3.7.2008 10:30:24   
.Evelyn.
Pozdravljene...

Še ena nova decembrka se javlja, prej sem samo malo kukala na ta forum, zdej se prjavljam.

PDP         Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost      pregledi       spol   kraj R
user posted image 20.12.   .Evelyn.       (1. user posted image , 0. user posted image )        26           3.6. (NS)        ?       LJ

user posted image  upam, da mi je ratal vse napisat. Drgač pa, držte se ob tej blesavi vročini...jst komi diham.user posted image

Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

William Edward Hickson

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
3.7.2008 10:31:33   
.Evelyn.
ne morš verjet kok mi je grdo vse skupi stlačl...user posted image user posted image  , no sej, upam da bo kera popravla za manouser posted image

William Edward Hickson

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
3.7.2008 10:34:50   
hektorina
DOBRODOŠLA!

Za "stlačenost" pa se ne sekiraj, se da lepo razbrat!

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
3.7.2008 10:41:53   
hektorina
Draga Anonimna,
pravzaprav obstaja le ena pot. Pogoltni cmok, povej kako "stvari" stojijo in verjami, da bo O.K.. Ni druge. Verjamem pa, da bodo razumeli, sicer pa sama najbolje veš, kakšni so ljudje s katerimi delaš. In verjamem, da so ljudje v pravem pomenu besede!
Držim pesti, ti pa veselo na delo in povej, da boš mami! Javi, kako je šlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.7.2008 10:46:58   
.Evelyn.
hvala za sprejem kok je to lepo prebrat. In drgač dame, kako se počutite?

Neverjetno je, da sem že 3 dni tok zaspana, kot da nič ne spim. Zjutraj se zbudim kot da bi žurala do 5h zjutraj, pa šla spat za dve uri...kaj naj nardim? Še dobr da delam pr mami u službi oz. v najinem podjetju, pa da lahko pridem s podočnjaki in da mal zakinkam pred računalnikom...

Upam, da je to normalno zdele v teh tednih nosečnosti. Glede na to, da piše da srce mal ojača delovanje - razumem to pod zaspanost, ker mi šopa mal več ko ponavadi. Da ne govorim o nosni sluznici! Notr me matra ena krasta - sej bi jo spraskala ven, sam bom mela pol nos kot jelenček Rudolf.haha

Drgač pa vročina prov ubija, pa še potim se tok, da se mi kr majce limajo za telo.

Kako kaj kg punce? jst se ful pazim...sm takoj pridobila 4 kile k sm zvedla, torej v 2 mesecih 4kg. pa sm si rekla ustav konje user posted image zdej sm pa na isti teži, gram gor gram dol...aja, pa a še katero daje tooook zaprtje? user posted image oči mam že take user posted image

Lep pozdravček...

William Edward Hickson

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.