|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
23.5.2008 14:35:30   
CIPRESA
mam32, jaz ne dam ravno veliko na to če ne sllišim srčka. Nekatere  pišejo da ga slišijo že v 9t, nekatere pa šele potem ko naj bi čutile že brcikeuser posted image Nevem, jaz sem ta teden ko sem imela tudi dopust veliko probavala , tudi po eno uro sem poslušala pa nič od nič. Samo brbotanje  se sliši, pa spet nič pa spet šumenje.....tako da nevem kaj točno slišim. Srce pa slišim samo svoj.

Tale AS mi je bolj za sprostitev in ne za kakšno paniko delatuser posted image Ne sekiraj se preveč. jaz imam v ponedeljek NS pa bom tam ziher vidla da je vse O.K., saj me že danes stiska kaj bo ampak moram ostati optimist da bo vse vredu, drugače si samo otežujemo vsak dan življenje z črnimi mislimi.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.5.2008 14:44:17   
KAHLO
Uršula83.....evo še tukaj od mene vse čestitke in vse najboljše želje, da ti božiček decembra prnese živahno zdravo štručko!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le glej da boš tud septembrke obveščala....kako napredujeta s pikico!!!...če ne pa, saj vemo kje te bomo zdaj našli!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tako vesela zate, ti sploh ne moram povedat!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.5.2008 14:53:06   
uršula83
hvala!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.5.2008 16:52:18   
nadya
Ojla punce!
Še ena nova nosečka med vami. Noseča sem 10t, ratalo nam je po treh letih "matranja". Ker sem imela na zažetku rjavi izcedek , moram papcat tablete Dabroston. Prejšni teden sem šla po novo zalogo tablet in mi je moj G naredil še UZ. Moj pikec je bil velik 2cm in srček je veselo utripal. Prvi uradni pregled pa imam v sredo, nuhalne pa 10.6.
Že nekaj časa vas prebiram, pa sem se zdej odločila da bom še jst mal čvekala.
Me pa zanima če ma še katera bolečine v trebuhu. Mene poleg boleče maternice matrajo prebavno-trebušne težave. Včasih me tok zaboli, da se kar ustrašim...

Lp

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.5.2008 18:31:04   
_sanja_*
Ojla!

Mateja, sem vesela, da je vse vredu!user posted image user posted image user posted image Zdaj boš lažje zdržala do drugega pregleda... Glede NS  oz. cd-dvd: Nimam pojma kaj rabimouser posted image Jaz bom mela s sabo cd in dvd.

No, jaz se super počutim. Sem v 10.tednu, pa še nisem bruhala, tako da mislim, da tudi ne bom. Danes imam še celo ogromno energijeuser posted image

Glede morja... Mi gremo na Pag. Mislim, da ne bi smelo biti težav, ker se vredu počutim in je moja nosečnost lepa.

Glede AS... Dobra zadevca, vendar ga jaz nimam samo zaradi tega, ker bi zganjala paniko, če ne bi našla srčka. Mogoče kasneje, ampak dvomim, ker bom že tako čutila brce.

No, malo sem vas pozdravila, zdaj se pa grema z mojim malo potepat. Lepo bodite nosečke!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.5.2008 20:51:28   
tejci01
En lep pozdravček še od mene!

Midva nimava še nič rezervirano za dopust, ampak mi je reku G, da naj preštudiram kam bova šla na morje, da raje ne na otoke ker so slabe povezave s trajekti, če bi blo kaj narobe. Na dopust bova mislila enkrat julija, ko bodo zunaj last minute ponudbe.

Danes sem povedla mojemu krstnemu botru, da pričakujemo decembra in je bil vesel, da me je tako objel in polubčkal. Sem prav vesela.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.5.2008 22:28:42   
Lyla
Živjo souser posted image !

Mi tud ne vemo kaj naj z dopustom. Planirali smo ga v juliju kot poročno potovanje ... ma ker nas je presenetila pikica ne vemo kaj bi. Kaj mi svetujete? Mislili smo na Grčijo, Španijo al kaj takega. A ma že katera izkušnje z nosečnostjo na letalu ...?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.5.2008 22:41:46   
uršula83
user posted image

(skupaj nas je
62 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 23.5.       ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.       ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.      ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30 1.UZ8.5./NS12.6.?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   tejka**       (?. user posted image?.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS 24.5.    ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31   2.UZ/NS22.5.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  3.UZ11.6./NS20.5. user posted image
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25 2.UZ20.6./NS30.5. ?  user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5.   ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?               ?
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25     3.UZ/NS26.5.     ?  user posted image
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.         ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?              ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.     ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26 4.UZ20.6./NS20.5. ?user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    2.UZ3.6./NS 23.5.  ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.  ?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31 2.UZ16.6./NS27.5.? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.         ?
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27  3.UZ16.6./NS26.5.user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.    ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29      1.UZ 8.5.           ? user posted image
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27 3.UZ18.6./NS29.5.user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     3.UZ/NS6.6.     ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     3.UZ/NS5.6.     ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5          ?
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0user posted image )       27    2.UZ ?                  ? user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28   2.UZ18.6./NS2.6.?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31      2.UZ 2.6.          ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    3.UZ/NS 9.6.    ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30     2.UZ?                 ? 
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29 2.UZ 22.5./NS 3.6. ? 
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27     1.UZ 15.5.        ? user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.       ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       2.UZ 21.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       1.UZ 26.5.      ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       2.UZ ?              ? user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )     28     2.UZ  10.6.     ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      3.UZ/NS12.6. user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29 2.UZ28.5./NS12.6.? 
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image  22.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24     2.UZ  8.7./NS ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 24.12. mettyy         (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22   3.UZ10.6./NS12.6. ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (2. user posted image0.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  
user posted image 28.12.  abi                (2. user posted image1.user posted image )        ?     1.UZ   19.5.      ?  

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil uršula83 -- 23.5.2008 22:43:21 >

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.5.2008 8:27:20   
*Mateja
En lep pozdravček!
_Sanja_ hvala, bom raje vzela kar oba cd-ja user posted image bolš dva, kukr pa napačnega. Komej čakam na NS, jo mam res hitro, že čez en teden. No res je da sem na prvi pregled dolgo čakala.

Glede dopusta: midva sva hotla it sama, ampak potem ko sva izvedela čudovito novico, sva rekla da greva letos še s kolegi/cami tk da nas gre 5 parčkov na Bol na Braču, gremo pa od 12.-19.7 tk da upam da bo fajn. Mamo že vse rezervirano.....naslednje leto bo pa tk že nov član z nam hodil user posted image

Nič jaz se grem učit, vas še kaj pozdravim, ko bom imela čas, drugače pa držite pesti zame v ponedeljek in četrtek, ker imam izpita. HVALA

lp

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.5.2008 9:13:01   
CIPRESA
Punce danes sem z AS slišala srček moje male pikiceuser posted image user posted image user posted image Res je najlepša pesem, kar poslušala bi in poslušalauser posted image user posted image

Skoraj isto kot bi ga videla na UZ,  spet sem pomirjena, res super napravicauser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: decembrke 2008
24.5.2008 9:36:55   
jabi babi
brrrrr jutr punce,jst sm v službi do 5h,pa si mal krajšam čas z vami.a kej gledate bb???men je ta bb čist brezvezen,sm pa vesela da je šel ta eltayb vn....za kerga pa navijate??
lep sončen pozdrav iz gorenjske

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: decembrke 2008
24.5.2008 12:45:48   
Ana Luna
Bravo, Cipresa! Tudi jaz se veselim s tabo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.5.2008 20:16:38   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

En lep pozdravček še od mene!

Midva nimava še nič rezervirano za dopust, ampak mi je reku G, da naj preštudiram kam bova šla na morje, da raje ne na otoke ker so slabe povezave s trajekti, če bi blo kaj narobe. Na dopust bova mislila enkrat julija, ko bodo zunaj last minute ponudbe.

Danes sem povedla mojemu krstnemu botru, da pričakujemo decembra in je bil vesel, da me je tako objel in polubčkal. Sem prav vesela.

No, tega da so lahko slabe povezave s trajekti še pa pomisla nisemuser posted image
Gotovo pa imajo tako ali tako na otokih kakšno nujno pomoč, da te vsaj malo pregledajo.
Mam pa srečo, da se lahko gre na Pag tudi preko mosta, pa še direktno v Zadar prideš, kjer pomoje morjo met dobro bolnco... Upam pa seveda, da ne bo nič narobe! Z nobeno od nas!user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.5.2008 20:18:20   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Lyla

Živjo souser posted image !

Mi tud ne vemo kaj naj z dopustom. Planirali smo ga v juliju kot poročno potovanje ... ma ker nas je presenetila pikica ne vemo kaj bi. Kaj mi svetujete? Mislili smo na Grčijo, Španijo al kaj takega. A ma že katera izkušnje z nosečnostjo na letalu ...?

Prebrskaj malo po forumu. Večina user posted image ima dobre izkušnje z letali.
Drugače pa jaz sem za Grčijouser posted image Se mi zdi bolj čista kot Španija.

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.5.2008 20:20:17   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

En lep pozdravček!
_Sanja_ hvala, bom raje vzela kar oba cd-ja user posted image bolš dva, kukr pa napačnega. Komej čakam na NS, jo mam res hitro, že čez en teden. No res je da sem na prvi pregled dolgo čakala.

Glede dopusta: midva sva hotla it sama, ampak potem ko sva izvedela čudovito novico, sva rekla da greva letos še s kolegi/cami tk da nas gre 5 parčkov na Bol na Braču, gremo pa od 12.-19.7 tk da upam da bo fajn. Mamo že vse rezervirano.....naslednje leto bo pa tk že nov član z nam hodil user posted image

Nič jaz se grem učit, vas še kaj pozdravim, ko bom imela čas, drugače pa držite pesti zame v ponedeljek in četrtek, ker imam izpita. HVALA

lp

Mateja, grema skoraj istočasno na morje. Mi gremo pa 10.7.-18.7. Bova istočasno sončle bušijeuser posted image

Pesti bom pa držala zelooooooo. Saj bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.5.2008 21:45:45   
Ana Luna
Jaz sem s pregleda, z NS in rezultati so dobri! user posted image user posted image user posted image Naš otroček je velik že skoraj 6 cm, se veselo premika, pa tudi že pozira! user posted image PDP je 5.12. (rojstni dan moje tašče, to bo še luštno!).
Glede dr. Darije Strah pa tole - tudi jaz se pridružujem mnogim, ki pravijo, da je gospa zelo fajn. Ves čas je govorila, kaj vidi, kaj bomo pogledali zdaj itd. Odnos do pikice, ki jo pregleduje, pa ima kot do pravega malega človečka. "To bo eno luštno bitjece," je rekla. Na cd nama je zapekla 15 slikic.
Tako sem vesela, da je vse o.k. user posted image Naj bo tako tudi z vsemi ostalimi! Držim pesti! user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.5.2008 23:03:51   
MoonEve
Hej srečke nosečke,

tudi mi smo imeli včeraj NS - pri dr. Babičevi v Dravljah - in je vse ok!!! user posted image Sva ji povedala, da je že v prvo uganila spol na NS, pa je takoj, ko je prižgala UZ rekla, če želiva tokrat tudi vedet. Ker sva hotela, je izstrelila kot iz topa: "Še ena punčka bo!" Midva pa v jok od sreče! user posted image Zdaj je vse bolj resnično kot od prvega UZ, ko je bila pikica velika le 5 mm. Je pa verjetno prišlo kasneje od zanositve, tako da je PDP prestavljen na 11.12.

Kaj več mogoče jutri, zdaj vidim samo še tuš in posteljo user posted image

Dodajam: ravnokar sem naročila Angel Sounds prek Ebaya (KLIK). Nov + poštnina pride 39 + 10 €! user posted image Tiste, ki ga nameravate naročiti, tole se vsekakor bolj splača, kot pa pri nas kupiti!

< Sporočilo je popravil MoonEve -- 24.5.2008 23:08:30 >

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
25.5.2008 6:53:46   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image AnaLuna in MoonEve, sem vesela za vaju. Mene čaka pregled jutri ob 3h, pa komaj čakam. Strah pa me ni več tako ker  mi AS zdaj res omogoča da lažje spimuser posted image

Jaz bom tudi vprašala za spol, naš Žiga (2,5let) pravi da bo punčka in včasih se kar zmotim in ko govorim o dojenčku kar govorim o punčki, kot da ima Žiga sigurno pravuser posted image user posted image No otroci sigurnonekaj čutijo, drugače mi je pa popolnoma vseeno, samo da spet k sebi stisnem malo štručkouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
25.5.2008 9:59:06   
miracleme
Hello, še ena s pregleda NS....

Včerja sem bila naročena pri dr. Strah v Domžalah in prinašam same dobre novičke. Rezultati so super, nič sumljivega, najina pikica je velika že 6,2 cm, rok potrjen 06.12 (miklavžek, hura!).
Okrog nogice je imel popkovino, tako, da se pola ni dalo prav dobro razločiti.
Glede dr.Strahove - same pohvale, prijaznost na višku, da o profesionalnosti ne govorimo, njen način govorjenja je pa pravi balzam za dušo. Tudi midva sva imela solzice v očeh. Na koncu pa nama je dala 5 slikic, CD nisem nesla s seboj, predvsem mi je bilo fajn to, da si po končani preiskavi še enkrat vzame čas in natančno obrazloži rezultat meritve.
Sedaj mi je prav žal, da sem v prvi nosečnosti NS opravila kar pri G, pa še partner ni bil prisoten. Mislim, da sva bila prikrajšana za veliko veselje....
Skratka, dr. Strahovo vam iskreno svetujem!

Ana Luna: sva se midve vidle na nuhalni včeraj? Naročena sva bila ob 12.15.

Lepo nedeljo vsem....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.5.2008 11:00:07   
*nina*
čaw punce kako preživljate tale vikend????končno je več dobrih novic na našmu forumu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam vsem za dobre preglede in še boljše novičke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa znaki ali že kaj pojenjajo????jaz sem v 10t in se mi zdi da so se mi slabosti zjutraj šele sedaj začele!!!sam ne tako fejst da bi bruhala!!!!tak da sem še kar srečnica!!!!včasih me tud mal špika tam pod popkom,tako malo zateguje!!!saj to je normalno a ne, maternica se širi, a ne!!!!mal me potolažite  no,saj vem da sem samo panik!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam včasih imam tudi jaz kakšno črno misel ki seveda ni dobrodošla, ampak včasih se ji pač ne moreš izogniti!!!pregledi pa so dosedaj bili vsi vredu!!!pa ne samo vredu...super so bili!!!!user posted image user posted image user posted image samo strah je vedno prisoten!!!NS pa imam šele 18.6 in upam da bo hitro minilo!!!
ali se vam že kaj pozna???men se zdi da se mi že mal....vsaj zdi se mi,saj vete kako je ko si prvič nosečka pa komaj čakaš da se bo poznalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.5.2008 11:04:29   
mavrica72
Pozdravček vsem po dolgem času tudi od mene.
Vsake toliko časa sem malo na hitro pogledala sem, pisati se mi pa enostavno ni dalo (dajte me malo za ušesa) user posted image . Tiste, ki hodite že v službo, veste kako je to. Zgodaj zjutraj od doma in popoldan okrog šeste ure končno spet doma. Potem pa je treba najprej kaj na hitro skuhati, nakar se moj dan že skoraj konča. Zaradi utrujenosti vidim pred seboj samo še posteljo, pa tudi prometrium še jemljem in takrat ostanem kakšno urco kar v ležečem položaju (drugače se mi zdi da skoraj vse ven steče).

Sicer pa jaz še vedno tako dobro prenašam nosečnost, da me že prav panika grabi, da spet ni kaj narobe. Skoraj nobenega znaka nimam. Srčno upam, da to ne pomeni kaj slabega. V sredo 28.05 imam ponovni pregled in če bo takrat le vse v redu, si bom vsaj malo oddahnila. Sem namreč v obdobju, ko sem že dvakrat imela v tem času splav, in me prav čudni občutki dajejo. Ampak treba je razmišljati pozitivno, kajne) user posted image  

Čestitam vsem user posted image , ki ste uspešno opravile preglede in NS in lepo grejte svoje user posted image  še naprej.  Tistim, katerim pa žal ni uspelo, pa en velik user posted image .
Sedaj grem pa tudi jaz malo ven na sončka.

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.5.2008 11:17:26   
Ana Luna
Ana Luna: sva se midve vidle na nuhalni včeraj? Naročena sva bila ob 12.15.

miracleme, ne, žal se nisva mogli videti, midva sva bila tam nekaj ur za vama. čestitke za super rezultat! user posted image
lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.5.2008 15:33:57   
tejci01
AnaLuna in MoonEve najprej vama moram čestitati za dobro opravljeno NS.

Z mano je vse Ok, včeraj sem povedala še bratu, da bo decembra postal stric in sem ga kar malo presenetila. Čez par minut pa me je vprašal, če mora šparat, da si bo kupil obleko za poroko pa za darilo. Takoj sem ga potolažila, da ni potrebno da se sekira, da bo poroka skoraj verjetno drugo leto, ko bomo krstili tudi našo malo pikico, pa še vreme bo topleje.
Zdaj moram povedati samo še tašči, samo verjetno bom izkoristila četrtek, ker praznujem rojstni dan in jo bom kar dobro presenetila.

Za seznam, smo slišali srček in naslednji pregled, ki bo tudi nuhalna je 17.6.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.5.2008 18:08:44   
katja_p
A mislite, da se lahko pri dveh naročiš na NS?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.5.2008 19:10:48   
*nina*
katja p pomoje ne!!!nevem pa!!!pozanimaj se pri svoji g!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.