|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
22.5.2008 9:24:47   
Puella
Ojla, punce, malo korajže, no user posted image . Pa kaj če bo dež, bomo pa več spale user posted image , a ni to fajn?
Sicer pa čestitke vsem srečkam nosečkam, jaz komaj čakam ponedeljka in pregleda. Sem hotela samo vas opozorit - previdno s Torecanom. Jaz sem nanj alergična, so mi ga enkrat dali v bolnici (ne v nosečnosti), pa sem imela tako reakcijo, da sem bila dva dni v intenzivni. Doktor mi je rekel, da je rekacija na to zdravilo kar pogosta, tako da me čudi, da ga predpisujejo v nosečnosti.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
22.5.2008 9:38:06   
Ana Luna
Čao, punce! Se še jaz malo pofočkam.
Dobra novica - slabosti me počasi zapuščajo ... Jupi! Sicer sem še vedno ful občutljiva in mi grejo vsi po malem na živce, ampak to je za razumet, ne? user posted image
A že kaj iščete opremo za otročke? Jaz sem pred nekaj dnevi v Baby centru gledala posteljice pa previjalne mize, pa že malo sanjam, kam bom kaj postavila v stanovanju ... Sicer sem pa zvedela, da dobiva od svakinje voziček, košaro in lupinco, pa tut oblekice za dojenčka nama je že spakirala. user posted image
Čim več počivajte - dan je kot naročen za to, in vso srečo na pregledih vsem, ki jih imate te dni (vključno z mano)!
papa

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
22.5.2008 10:29:25   
_sanja_*
Dobro jutro vsem skupaj!

Jaz se kar fain počutim, malo sem utrujena in zaspana, drugače pa mi nič ne fali. Lena semuser posted image Slabo mi na srečo ni toliko, da bi mogla kaj jemat, včasih mi je malo, ampak kar hitro mine.

Tejči, a nimaš malo pozno nuhalne? Glede na to, da si že zdaj noseča 10t in imaš PDP 15.12., se mi zdi 17.6. kar malo daleč oz. tista zgornja meja - 14t. A NS ti bo delal kar tvoj osebni G?

AnaLuna, mi2 sva tudi v nedeljo dobila od bratranca in njegove voziček, košaro in stolček za hranjenje. user posted image V petek grema še po nosečniške obleke, tako da sta naju kar lepo založila. Kar se tiče pa ostalih zadev pa pogledam, ko dobimo kakšne kataloge... Nočem prehitevati, ker me je še strah. Kupili smo pa že nekaj cotk za našega user posted image - zadnjič v H&M, ko so bili tisti boni in se je res splačalo, ker je bilo praktično zastonj. Šli smo večkrat, vsak je doplačal kakšen €, tako da res ni bilo skoraj nič stroškov. Je katera porabljala te bone??

Vso srečo danes tistim, ki vas čakajo pregledi!

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 22.5.2008 10:30:01 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
22.5.2008 11:20:14   
miši
ooo, mama mia, me je skor kap, kolk decembrk.... bravo punce, to bo dece. user posted image

no,skrajni čas,da se vam pridružim. sem drugič noseča, rok 13.12. zaenkrat počutje vse prej kot dobro. slabosti,nič apetita, zgaga, zaprtost, potem pa še težave z dihanjem (cvetni prah), tako da sem pomojem ena redkih,ki mi tale dež zelo paše user posted image .

vidim,da vas je precej nosečih prvič. eno zelo odkrit nasvet vam dam: uživajte ves čas,ki ga imate, privoščite si vse kar se le da...ker potem bo stanje precej drugačno in obrnjeno na glavo user posted image .

jaz sem sicer tudi avgustovka 06 (no rodila sem potem julija), a me pomojem punce tam že pogrešajo,ker enostavno nimam več časa za debate in srfanje. upam,da bo zdaj spet malo drugače,ker sem doma.

mimogrede, mogoče katera ve, koliko je zdaj cena NS v Dravljah?

lepo vas pozdravljam pa še mal vas morm prebrat
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
22.5.2008 11:55:55   
Lyla
Živjo punce, kako ste kaj?

Jst komaj čakam na prvi pregled se mi zdi še cela večnost do tja (mam ga 29.5.). Sicer pa sem kar super.
Se pa kar strinjam z miši - uživajte prvo user posted image  ker kasnejše niso več tako sproščene (še posebno z še enim majhnim otročičem).
Ali mogoče katera ve kje se dobijo nosečniške majčke z napisom Pridem decembra?

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
22.5.2008 13:11:44   
_sanja_*
Lyla, nosečniške majice se lahko kupijo v trgovini Popek, če si iz LJ ali naročijo pri Mojci. Naročila jo bom tudi sama, vendar po NS. Naslov je: nalepkice@gmail.com, ogledaš pa si jih lahko na http://nosecnice.moj-album.com/

Miši, dobrodošla! cena v Dravljah... Nekje se govori o 60€ + 15€ za CD, tule na forumu pa je neka nosečka napisala, da je cena 70€+15€. Link: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2766371&mpage=1&key=&#2783977

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 22.5.2008 13:12:47 >

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
22.5.2008 13:30:48   
Lyla
Hvala Sanja za odgovor. Sicer sem jo mislila tud jst kupit po NS. Komaj čakam!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
22.5.2008 14:51:49   
Pikanai
Halo! Pregled je za mano. NS je dala kar dober  rezultat (1:8168), detece je super živahno, ginekolog ga je komaj ujel za izmero gube in za nosno kost. Sem se morala prav smejat, ko je hotel ginekolog pogledat nosek, dete pa roko pred nos, potem pa poglej, če moreš. Cele pol ure sem uživala na novem kvalitetnem UZ, dobila sem tudi 3D slikco, skratka super.

Dete je veliko že 62 mm, rokce, nogce so, trebušček tudi, srček bije 158 krat na minuto, pretoki skozi popkovino so super, posteljica pa še ni do konca izoblikovana, kar je verjetno tuudi razlog, da se slabosti še niso zaključile...

V glavnem krasen dan, za spol sem tudi vprašala, pa je rekel da je 60 % za fantka (he, he, skratka skoraj isto kot 50:50) in mi je dvakrat en "špiček" kazal, ki bi lahko bil lulček. Po mojem bo treba kar do poroda počakat (kot pri prvih dveh), da bomo 100% vedeli, kaj smo dobili. Tako v heu očka in sin navijata za fantka, midve s hčerko pa za punčko (vsak navija za okrepitev svoje ekipe user posted image ).

Naslednji pregled imam 18.6., takrat pa bo verjetno samo ginekološki pregled in poslušanje srčka. Komaj čakam na morfologijo v 20. tednu, da bom spet videla svojo pikico!!!! 

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
22.5.2008 15:44:28   
nanaa
Ojla,

bravooo user posted image user posted image  Pikanai, kako si bila pa vesela, ko si videla malega razgrajača.

Jaz imam nasledenji pregled v sredo in mi kar zmrazi, ko se spomnim na sredo.
Jaz si bom tudi kupila takšno majico, samo sedaj še čakam do NS, se mi zdi, da kar ne upam še razmišljati o vozičkih, cotkah,...
Drugače pa moji napadi bruhanja zvečer še kar trajajo, pa sem že mislila, da je mimo pa mozolje sem dobila kot najstnica.user posted image  

Še malo pa grem domov, sem že tako utrujena, da še komaj sedim.
Punce kam boste šle pa kam na morje? Jaz ne vem a si upam it v Grčijo ali bi šla raje kar na Hrvaško?

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
22.5.2008 16:41:31   
vrtnica21

Hojla dekleta,

Pikanai najprej tebi čestitke za odličen rezultat na NS.

ani76 user posted image ful mi je žal za tvojo pikico.  user posted image user posted image drži se in upam, da čim prej ugledaš nov velik +

Zdaj je pa res že dovolj slabih novic.

Jaz komaj čakam na pregled NS, ki ga imam v torek.
Počutim se čedalje manj nosečniško....telo se je zgleda že malce privadlo na hormone. Upam, da ni kaj drugega narobe user posted image user posted image .

Aja....jaz imam ful probleme z našim seznamom.
Sploh ga ne morem prilepiti na forum. Skoz mi javlja neko napako. (sem že na prejšnji strani napisala)

Naj katera druga poskuša dopolniti seznam in ga nalepiti. Jaz ga res ne morem. Sicer bomo brez seznama.
Zanimivo pa je, da mi takšno manjši odgovori ne delajo težav. user posted image user posted image user posted image Nimam pojma.

Uživajte punce.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
22.5.2008 18:11:44   
tejci01
Živjo drage nosečke!
sanja tudi jaz sem mislila da me bo naročil teden prej, samo tako pač je. NS mi bo kar naredil moj G.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
22.5.2008 18:13:36   
tejci01
Pikanai tudi jaz komaj čakam da bom imela NS, ker me prav zanima če bomo res imeli fantka.

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
22.5.2008 18:48:04   
*Mateja
Helo pupe.
No pa sem le dočakala prvi pregled user posted image user posted image
vse je ok, bejbek je velik 4.17 cm, sem pa noseča 10 tednov pa 5 dni, predvideni rok poroda pa ostaja 13.12 . dobila sem slikco in se je ne morem nagledat, tok je lep :)
tk da sam da je vse v redu, jutri pokličem še za NS in upam da bo dr Strahova še mela termin, k se že kr mudi.
Lepo se imejte, jaz si grem še ogledat slikco bebika, potem pa učit :)

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
22.5.2008 19:18:58   
*nina*
vsem čestitam za dobro opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
js sem si glih zdele na netu ogledala en posnetek od poroda!!!mi ne diši glih sam če moram pol moram,sam da pridem do najine bebice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
22.5.2008 21:02:06   
tejci01
nina na kateri internetni strani si si pogledala posnetek

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
22.5.2008 22:15:01   
miracleme
Ojla, punce....

končno sem se po celem dnevu dala malo v mir, od vsega trudna, da bom najbrž kar za računalnikom zaspala.
No, ja par besed pa bom le napisala, po dolgem času,a?
Vsem, ki prinašate same dobre novičke s pregledov user posted image user posted image user posted image .
Mene čaka NS v soboto, držite pesti, da vam bom napisala same lepe stvari.... Grem pa v Domžale, k dr. Strah (upam, da jo bom našla, ker so mi Domžale deveta vasuser posted image ).Bom pa točno v 12.tednu in upam, da se bo vse že lepo vidlo.
Naj omenim, da tudi so moji nosečnostni znaki kar izveneli, počutim se fajn, vendar mislim, da se je telo res že privadilo na nosečnost, zato niso več tako izraziti.

Vse tiste, ki ste v začetku decembra............počasi se poslavljamo od tistega "kriznega obdobja" začetka nosečnosti, končno bomo lahko lažje zadihale in še bolj korajžno stopile v drugo tromesečje. user posted image

Lepo spančkajte, pa trebuščke pobožajte....

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
22.5.2008 22:21:33   
MoonEve
tejci, pobrskaj malo tule: KLIK in tule: KLIK. TOLE je pa tudi zelo uporabna stran, dodatno lahko vpišeš notri svoje podatke, potem pa vsak teden dobivaš na mail opis in slike, kako se dete v tebi razvija. (se nadaljuje tudi po rojstvu, jaz sem izvedela ogromno uporabnih stvari preko teh mailov).

Jaz vedno jočem, ko to gledam, nazadnje pa, ko sem jih gledala, sem pa kar pozabila dihati zraven... Me vsakič čisto pretrese... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MoonEve -- 22.5.2008 22:28:34 >

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.5.2008 9:13:08   
*Mateja
Dobro jutro!
Jest sem se pravkar prjavla za NH in mam 31.5.2008 user posted image user posted image user posted image
Sem pa hotla it k dr Strahovi ampak ni mela več termina oz. razen takrat ko imam jaz pomemben izpit. Tako da sicer imam v ambulanti od dr.Strahove ampak pregled bo pa naredila dr. Geršak - a je katera bila pri njej?kakšna je? sestra mi je rekla da drugače dela  vlj. in da je strokovnjakinja na tem področju.
Za plačat je pa rekla da je 60 euru? pa cd lh prnesem zravno da mi posname user posted image ker cd ste pa ve kupile, navadn al dvd?
hvala in lep dan še naprej

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.5.2008 9:22:16   
lonja
Jutro,

kako ste pa kaj danes user posted image ?

Jaz sem zdele še OK, tam nekje po kosilu mi ponavadi rata slabo, pa spat se mi začne, tako da v teh tednih ponavadi malce prej uidem iz službe, imam na srečo tolk plus ur še iz časa bilance user posted image .

Tudi jaz močno upam, da bojo tele slabosti hitro za nami vsemi, do nuhalne pa imamo mi še enajst dni in tudi že komaj čakamo.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.5.2008 9:47:37   
jesensko listje
Dobro jutro!! oz. dober dan!

Danes pa celo še nisem bruhala! Kdo bi si mislil, da je to sploh mogočeuser posted image . Okus imam pa grozen. Sem pojedla monte (ga imam sicer zelo rada), pa se mi je zdel prismojen! Pa saj ni važno, bo že minilo, samo, da so naši user posted image  ok.

Midva sva sklenila, da nekaj časa še ne bova povedala, čeprav se mi zdi, da vsi po vrsti sumijo. Ampak je kar težko biti tiho, najraje potem sploh ne bi šla nikamor na obisk.

Ena je omenjala dopust. Mi imamo rezervirano na Hrvaškem, sicer kar precej na jugu in me tudi malo skrbi kako bo, čeprav se veselim morja. No, saj bomo še videli.

Lepo se imejte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.5.2008 9:54:04   
pišapela
Živjo!

Jaz pa danes že cel dopoldan bruham, prej pa sploh nisem, niti mi ni bilo slabo. Danes pa groza. Ubožice tiste, ki je to njihov vsakdan. Si sploh ne predstavljam. Pa bo že minilo, samo da je z našimiuser posted image  vse OK.

Glede morja. Midva razmišljava, da bi šla na Korziko, če bo vse OK. Mene malo skrbi in bi skoraj raje šla kam bližje. Bomo videli.

Lep dan!

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.5.2008 12:34:57   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image Pikanai za dober rezultat NSuser posted image user posted image

Jaz jo imam v ponedeljek, komaj čakam da spet vidim svojo malo pikicouser posted image user posted image

Drugače pa imam sposojen Angelsound in zaenkrat se še neuspešno matram poiskati bitje srčka moji pikici, slišim vse drugo samo tega neuser posted image sem kar malo jeznauser posted image

Aja pa drugi izvidi urina so  boljši od zadnjič, tako da le ni vse tako slabo kot je bilo slišati v prvo, drugi del izvida dobim pa v ponedeljek ker baje bodo šele takrat končani.

Lep dan še naprej vsem nosečkamuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.5.2008 13:48:48   
mam32
Punce pozdravljene!

Vsem z veselimi novicami čestitam. Tiste, ki pa še čakate, pa držim pesti.
Cipresa, mali si me potolažla. Sem ravno želela vprašati kako vam je uspelo z AS slišati srčka. Jaz slišim samo svojega user posted image . Pa sva se full matrala in raziskovala, pa brez uspeha. Upam, da nisem ena izmet tisstih žalostnih zgodb.

Lepo bodite

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.5.2008 13:53:37   
neisha80
Ojla.souser posted image .Malo,da vas pozdravim,sem zadnje cajte bolj lena za pisanjeuser posted image .v pondeljek grem po dooolgem času prvič v službo.Mogla bi začet že 7.maja,pa sem imela bolniško za user posted image .So sumili,da ima pljučnico,pa na srečo ni bila.Drugače pa komaj čakam Ns,12.6. pri dr.Pelkičevi v Mb.Upam,da bo vse ok.Lp

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
23.5.2008 14:18:39   
uršula83
Pozdravček!!!!
Dolgo se že nisem javila, ker imam hude bolečine v trebuhu, pa ne vem zakaj. Hm...
Imam pa eno prekrasno novico, včeraj sem bila na pregledu, pa sem videla user posted image , kako maha z ročicami, pa njegovuser posted image . Tako da tokrat je vse OK zaenkrat. Naslednji pregled imam 8.7. ker cel junij ginekologinje ni, umes pa bom imela še NS, se bomv ponedeljek naročila. Aja PDP pa je 22.12. po UZ in se nič ne razlikuje od mojega (vem kateri dan sem zanosila)!! Tako sedaj upam da bo tokrat use ok. Malo me je strah ker se je februarja tako grozno končalo. Pa saj bo!!!!! user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.