|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
20.5.2008 7:59:26   
lonja
Drage so user posted image ,

tiste, ki imate danes preglede, držte se user posted image , stiskamo pestke za vas.

Jaz sem ta teden v 11 tednu in že komaj čakam NS, ki bo čez 14 dni. Slabost pa kr noče in noče pojenjat user posted image . Pa še vrti se mi zraven.

Imejte se lepo!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
20.5.2008 10:51:35   
nanaa
Živjo,

držim pesti za vse punce, ki imate danes preglede user posted image  pa hitro se javite.

Eno vprašanje ali imate ve tudi veliko belega toka? Tak rumenkast izcedek pa še smrdi pa ne vem ali pokličem k G. ali počakam do pregleda, ki ga imam v sredo. Drugače se počutim čist. ok.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
20.5.2008 11:52:20   
MoonEve
Pozdravljene souser posted image !

Sem anonimna 3, PDP 6.12., zdaj se končno lahko razkrijem, ker že (skoraj) vsi vedo. user posted image Sem pa morala biti anonimna zaradi frendice, ki se pogosto tu sprehaja, pa bi potem hitro vsi vedeli.

Prvi pregled sem imela 23.4., v petek imam NS. Komaj čakam!!! Naročena sem k dr. Babičevi v Zavod Dravlje. Sem bila zelo zadovoljna že prvič. Drugače imam pa v Kranju G dr. Vrabičevo. Še katera? Berem skozi tole našo temo, časa za pisanje je pa bolj malo, ker imava doma 14-mesečnico, ki rabi vso pozornost, ko je pokonci (to je pa cel dan - 1 do 2 uri). M a j c i k a, pozdravljena kolegica marčevka, kako gre tebi tale nosečnost + že ena bebica? Kako je z vzdigovanjem otročkov, baje naj ne bi nosile nič težjega od 12 kg? user posted image MI smo v 3. nadstropju doma in včasih poleg Lilu nesem še mojo torbo + kaj iz trgovine. Septembra gre v vrtec, tako da bo malo več časa za počivanje v 3. trimesečju. Najprej sva jo nameravala imeti doma do 3. leta, pa ne bo šlo, ker tudi delam doma. In mi komaj kaj uspe narediti takrat ko spi.

Nanaa ti pa hitro k zdravniku! Če je beli tok brez vonja, je ok, kakor hitro so pa spremembe, se pa nekaj dogaja. Je treba zdraviti. Moja znanka je imela polno vnetij med nosečnostjo, za nekatere še vedela ni, posledica pa je bila, da se je med porodom zaradi vnete nožnice notranje raztrgala user posted image .

Je še katera srečka user posted image iz Kranja? Morda se že srečujemo na ulicah, pa ne vemo user posted image

LP na ta deževen dan!

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
20.5.2008 11:58:22   
*nina*
evo mene iz pregleda!!!vse je vredu,sem v 9t,tako kot moram biti!!!!srček še vedno lepo bije in pikica še vedno lepo raste!!!pdp imam 29.12 tako da mi ga vrtnica lahko popravi,nasledji pregled pa imam 18.6 in takrat imam tudi NS!!!ostajam na bolniški!!!ful sem vesela!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
20.5.2008 11:59:39   
*nina*
tejči javi kako je tebi šlo!!!!mislim nate!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
20.5.2008 12:09:40   
Anonimen
MoonEve, čestitke! user posted image user posted image user posted image Sem že takoj, ko si se anonimna javila ugotovila, da si to ti, tako da smo Marčevke 2007 že zdavnaj vedele, da si ponovno user posted image . Pa lepo nosečnost! user posted image In lahko se kdaj oglasiš tudi pri nas Marčevkah 07.

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
20.5.2008 12:44:15   
fragola
tejči!itak vem, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
20.5.2008 13:07:16   
_sanja_*
Nina, čestitke! user posted image user posted image user posted image Takšna novica ti kar polepša danuser posted image Pazi še naprej na svoj trebušček.

Tejči, ti se pa javi... Mislimo nate!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
20.5.2008 14:31:02   
jabi babi
no evo še mene malo na forumu,glede belega toka,tudi jaz ga imam in je na čase smrdeč,pa je rekla g.da to ni nič narobe,da to vse paše zraven.malo sem zbegana glede roka poroda.najprej so mi rekli 11.12.potem pa že 16.12...no vsaj na slikci tko piše,in po izračunu na netu sm v 11t,na slikci pa piše da sm v 10tuser posted image user posted image user posted image oh mal sem zbegana in čakam ns da mi točn določ.
kakšno preventivo vzamete če imate glavobol.mene dons tko glava boli da sm komej v službi....jah mal vam moram pojamratuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.5.2008 16:02:22   
miracleme
user posted image Po dolgem času se spet oglašam in poročam o včerajšnjem pregledu, na katerem nas je bilo naročenih 48 nosečk (si predstavljate gužvo in čakanje?!)....
G. me je samo pregledala, rekla, da je maternica zrastla, UZ pa mi ni delala, ker me že v soboto čaka nuhalna in bomo tam več izvedeliuser posted image .  Tudi srčka ni poslušala, saj je dvema pred mano neuspešno in so ugotovili neko motnjo na aparatu za poslušanje srčka. Ben, ja....user posted image
Tako, da neučakano pričakujemo soboto, takrat pa vam bom kaj več napisala.
Da o glavobolih ne govorimo, mene so že v 1. user posted image  ful matrali, sedaj pa tudi. Naj povem, da mi ob vseh takih težavicah najbolj pomaga taščin recept: limono fajn operemo, jo narežemo na koščke (lupino ne odstranimo), dodamo vodo in sladkor (kar precej) in tu kuhamo enih deset minut. Nato pustimo pokrito en čas, nato pa popijemo. Probajte, meni pomaga.....

Uživajte in srečno vsem

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.5.2008 16:46:08   
_sanja_*
Jabibabi... glede datuma poroda imam tudi jaz zmedo. Po ZM bi moral biti 15.12., po ultrazvoku pa je 24. ali 25.12., tako da je očitno prišlo do kasnejše zanositve.  Nič zato, samo da je vse okuser posted image

Miracleme.. Sestre pri nekaterih G res naročajo tako da je obupno! Zadnjič sem imela uro ob 7.30, začeli so delat ob 8ih, na vrsto sem prišla ob 9ih - kot zadnja med tistimi, ki smo imele uro ob 7.30. G je bila kar malo jezna zakaj tako naročajo, logično, da jih ne more pregledati 10 na isto urouser posted image Je pa drugače zelo prijazna, na naslednji pregled sem naročena 2 dni pred NS, da mi že ona pregleda, če je s plodom vse vredu, da ne bi bilo na nuhalni kakšnih večjih šokov. To se mi zdi zelo prijazno od nje.
Miracleme, upam, da boš v soboto slišala same dobre novičke!

Punce, a ste opazile koliko decemberk se sploh ne javlja? user posted image Na seznamu nas je precej več, kot je dejansko tistih, ki se javljajo in sporočajo kako so(smo). Tudi *Mateje že nekam dolgo ni, upam, da je vse vredu.
NOSEČKE, JAVITE SE!

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.5.2008 17:14:35   
miracleme
_sanja_:ja, res, da sestre malo čudno naročajo. Je pa G rekla, da nas bo ogromno decembra dihalouser posted image .
Verjetno smo vse nosečke tako zaposlene, da si težko dobimo čas za klepetuser posted image , al pa smo na začetku še tolk euforične, da vsem drugim razlagamo okrog o naših otročičkih.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.5.2008 18:28:42   
lollypop
Hojla sonosečke!

Kako ste kaj, vidim da ste ful pridne kar se tiče pisanja tu gori... še zmeraj vas redno prebiram, moram pa rečt da sem bolj lene sorte kar se pisanja tiče user posted image  
Tole vreme me počasi spravlja v slabo voljo, moj user posted image  pravi da sem že prava tečka nosečka user posted image  

Kako kaj razmišljate o dopustu na morje? Boste šle a boste kar doma? Midva definitivno "odpotujeva" na hrvaško, seveda če bo z user posted image  vse kot mora biti....

Še eno vprašanje: ali katera uporablja Angel Sounds in ali se ga splača kupiti? Malo premišljujem namreč o nakupu, tiste punce ki ga imajo ga ful pohvalijo, pa še res je, ko te zagrabi že manjša panika lahko takoj poslušaš user posted image  od pikice.... tako da rabim malo vaša mnjenja okoli tega, ker spet ni tako poceni stvar da bi kar šel in kupil....

Pa en lep pozdravček vsem decemberkam in pazite na trebuščke user posted image

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.5.2008 20:04:21   
vrtnica21
Hej nosečke,

ne morem prilepiti našega seznama. user posted image user posted image

Skoz mi javlja tole napako....

function closingWin(inValue,act){ Request object error 'ASP 0104 : 80004005' Operation not Allowed /forum/js/posteditClosingWin.asp, line 2

A lahko katera poskusi zadnji seznam skopirati in ga objaviti,...a se to samo meni dogaja?

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.5.2008 20:21:27   
MoonEve
user posted image

(skupaj nas je
62 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 23.5.       ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.       ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.      ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.        ?
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30 1.UZ8.5./NS12.6.?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   tejka**       (?. user posted image?.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS 24.5.    ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31   2.UZ/NS22.5.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  3.UZ11.6./NS20.5. user posted image
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25 2.UZ20.6./NS30.5. ?  user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5.   ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?               ?
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25     3.UZ/NS26.5.     ?  user posted image
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.         ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?              ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.     ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26 4.UZ20.6./NS20.5. ?user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    2.UZ3.6./NS 23.5.  ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.  ?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31 2.UZ16.6./NS27.5.? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.         ?
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27  3.UZ16.6./NS26.5.user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.    ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29      1.UZ 8.5.           ? user posted image
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27 3.UZ18.6./NS29.5.user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     3.UZ/NS6.6.     ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     3.UZ/NS5.6.     ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5          ?
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0user posted image )       27    2.UZ ?                  ? user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28   2.UZ18.6./NS2.6.?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31      2.UZ 2.6.          ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    3.UZ/NS 9.6.    ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30     2.UZ?                 ? 
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29 2.UZ 22.5./NS 3.6. ? 
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27     1.UZ 15.5.        ? user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.       ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       2.UZ 21.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       1.UZ 26.5.      ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       2.UZ ?              ? user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )     28     2.UZ  10.6.     ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      3.UZ/NS12.6. user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29 2.UZ28.5./NS12.6.? 
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 24.12. mettyy         (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22   3.UZ10.6./NS12.6. ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (2. user posted image0.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  
user posted image 28.12.  abi                (2. user posted image1.user posted image )        ?     1.UZ   19.5.      ?  

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.5.2008 8:22:24   
Jullija
Naj vam še jaz poročam:
Včeraj sem imela NS in z mojo user posted image je vse v redu, tako da sem presrečna. Veselo miga in plava. Je pa G rekla, da ni preveč "za stvar", ker se je zmeraj stran obračal in je težko našla nosek. Zato pa sem lahko na UZ mojo pikico občudovala pol ure, ker G ni prej uspela vsega pogledat. Tudi mojemu se je samo smejalo! Za spol nisva vprašala, saj ni važno, samo da bo vse v redu! In zaenkrat tudi je, vse se je že tako lepo videlo: rokice, nogice, hrbtenjača, prsteki,... Najlepša slika v življenju! Dobila sva kar dve fotki, pa še za pregled nama ni bilo treba plačat, ker sva bila na napotnico.

Držim pesti še za vse ostale, ki imate v kratkem NS!

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.5.2008 9:57:12   
*nina*
tejči kako je šlo na pregledu včeraj?????

ani nič ne skrbi,boš videla danes bo na pregledu vse vredu!!!!javi nam

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.5.2008 12:20:28   
ani76
Na žalost ni vse v reduuser posted image Plod se ni od zadnjič razvil nič. Še vedno je zelo zelo majhen. Po izračunih bi morala biti zdaj že v 10-11 tednu, plod pa je še vedno minimalen. Moj G je sicer rekel, da lahko še malo počakamo,ampak da ne vidi smisla, ker če se v 14 dneh ni razvil prav nič, pač to ni v redu.
Tako, da sem naročena jutri zjutraj za "čiščenje" in naše pikice ne bo več. user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se še kar dobro držim, se tolažim da boljše da je zdaj kot pa ko je otrok že velik.
Tako, da punce...srečno vsem in srčno upam, da bom zadnja na seznemu "pot so z nami začele"...

Srečno in lp.
A.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.5.2008 12:24:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: ani76

Na žalost ni vse v reduuser posted image Plod se ni od zadnjič razvil nič. Še vedno je zelo zelo majhen. Po izračunih bi morala biti zdaj že v 10-11 tednu, plod pa je še vedno minimalen. Moj G je sicer rekel, da lahko še malo počakamo,ampak da ne vidi smisla, ker če se v 14 dneh ni razvil prav nič, pač to ni v redu.
Tako, da sem naročena jutri zjutraj za "čiščenje" in naše pikice ne bo več. user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat se še kar dobro držim, se tolažim da boljše da je zdaj kot pa ko je otrok že velik.
Tako, da punce...srečno vsem in srčno upam, da bom zadnja na seznemu "pot so z nami začele"...

Srečno in lp.
A.

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem zakaj se to dogaja. Tale december je res zaklet.
Žal mi je Aniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.5.2008 12:24:31   
Pikanai
Žal mi je Ani user posted image , drži se jutri, bodi pogumna in iskreno upam, da se boš kmalu spet pridružila nosečkam v pričakovanju in da bo naslednja nosečnost že od začetka polna sončka in mseha....

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.5.2008 12:26:45   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Jullija

Naj vam še jaz poročam:
Včeraj sem imela NS in z mojo user posted image je vse v redu, tako da sem presrečna. Veselo miga in plava. Je pa G rekla, da ni preveč "za stvar", ker se je zmeraj stran obračal in je težko našla nosek. Zato pa sem lahko na UZ mojo pikico občudovala pol ure, ker G ni prej uspela vsega pogledat. Tudi mojemu se je samo smejalo! Za spol nisva vprašala, saj ni važno, samo da bo vse v redu! In zaenkrat tudi je, vse se je že tako lepo videlo: rokice, nogice, hrbtenjača, prsteki,... Najlepša slika v življenju! Dobila sva kar dve fotki, pa še za pregled nama ni bilo treba plačat, ker sva bila na napotnico.

Držim pesti še za vse ostale, ki imate v kratkem NS!

Čestitam! Vesela sem zate in za tvojo pikico. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale??? Kar nekaj vas je,ki ste imele preglede? Javite nam!

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.5.2008 12:31:05   
CIPRESA
No jaz sem danes zjutraj dalaurin v laboratoriju in sedajle sem poklicala za izvide. Niso najboljši, ker imam beljakovine v urinu in ko sem jo vprašala kaj to pomeni je odgovorila da so to bakterije. Pa nekaj o eni št. 4 je govorila......mogoče kaj več katera ve o tem?
Danes se moram nacejati z vodo ali čajem, potem jutri pa ponovno dati vodo v laboratorij in potem bodo izvidi v petek eden in v ponedeljek eden - nimam pojma kaj mi bo dala pregledatiuser posted image

Je imela katera tudi bakterije prisotne v urinu?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.5.2008 12:36:11   
*Mateja

Punce, a ste opazile koliko decemberk se sploh ne javlja? user posted image Na seznamu nas je precej več, kot je dejansko tistih, ki se javljajo in sporočajo kako so(smo). Tudi *Mateje že nekam dolgo ni, upam, da je vse vredu.
NOSEČKE, JAVITE SE!

[/quote]

Zdravo!
No se na hitro javljam in se opravičujem ker me ni nč na forumu. Hvala za skrb Sanja :)
Sem čist zaposlena s temi izpiti pa učenjem in se mi bo počasi odtrgalo...vas berem vsake tolko časa, ampak kr neč ne napišem....no zdj sm pa lih po kolokviju, ampak je šlo slabo, tako da bom še enkrat mogla it.
Prvi pregled imam pa šele jutri, tk da se mi je kr vleklo vse skupaj in res komaj čakam da jutri vidim bejbika in slišim srčka.
razlog, da me ni blo gor je pa tud to, ker me je ful zamorilo, ker se je veliko user posted image  poslovilo od user posted image  in me je ful začelo skrbeti, me je res čist zamorilo in sem potem raje za par dni računalnik čist sklopila in se posvetila sebi in mojemu otročičku.

res mi je žal za nosečke, ki so se poslovile od decemberk, upam da vsem kmalu uspe in držim pesti zanje.

Lep pozdravček, pa se oglasim jutri, po pregledu

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.5.2008 12:55:15   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

No jaz sem danes zjutraj dalaurin v laboratoriju in sedajle sem poklicala za izvide. Niso najboljši, ker imam beljakovine v urinu in ko sem jo vprašala kaj to pomeni je odgovorila da so to bakterije. Pa nekaj o eni št. 4 je govorila......mogoče kaj več katera ve o tem?
Danes se moram nacejati z vodo ali čajem, potem jutri pa ponovno dati vodo v laboratorij in potem bodo izvidi v petek eden in v ponedeljek eden - nimam pojma kaj mi bo dala pregledatiuser posted image

Je imela katera tudi bakterije prisotne v urinu?

Meni G ni nič rekla sicer, je rekla, da imam vredu kri in urin, sem pa prebrala, da je na izvidu pisalo, pri dveh kategorijah BP, pri eni pa malo bakterij. Nimam pa pojma kaj to pomeni, meni je rekla, da je vse vredu.
Upam, da bo s tabo tudi. Veliko pij danes. Mogoče so pa bakterije - če si dala slučajno prvi curek... Saj veš kaj mislimuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.5.2008 13:03:19   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja
Zdravo!
No se na hitro javljam in se opravičujem ker me ni nč na forumu. Hvala za skrb Sanja :)
Sem čist zaposlena s temi izpiti pa učenjem in se mi bo počasi odtrgalo...vas berem vsake tolko časa, ampak kr neč ne napišem....no zdj sm pa lih po kolokviju, ampak je šlo slabo, tako da bom še enkrat mogla it.
Prvi pregled imam pa šele jutri, tk da se mi je kr vleklo vse skupaj in res komaj čakam da jutri vidim bejbika in slišim srčka.
razlog, da me ni blo gor je pa tud to, ker me je ful zamorilo, ker se je veliko user posted image  poslovilo od user posted image  in me je ful začelo skrbeti, me je res čist zamorilo in sem potem raje za par dni računalnik čist sklopila in se posvetila sebi in mojemu otročičku.

res mi je žal za nosečke, ki so se poslovile od decemberk, upam da vsem kmalu uspe in držim pesti zanje.

Lep pozdravček, pa se oglasim jutri, po pregledu

No super, da si se javila! Ju3 bomo mislile nate. Boš videla,da bo vse okuser posted image

Razumem, da si se malo oddaljila zaradi vseh teh slabih novic. Vsako stisne pri srčku, ko bere vse to. Ker se gre pa za prvi pregled te pa še posebej razumem, jaz sem bila tudi pred prvim čisto prestrašena, potem ko pa vidiš srček, se pa kar malo bolje počutiš. Ju3 bomo mislile nate! Vse bo vredu.

Glede izpitov pa vem kako se počutiš ja... Jaz sem bila že tudi skor nora pred približno enim mesecem, ampak potem ko je mimo je pa superuser posted image No, zdaj me sicer diplomska skrbi, se mi zdi, da bo kar gužva, ampak bo že. Malo mam pavzeuser posted image
Upam, da ti rata naredit čim več! Če pa ne gre, se pa osredotoči na določene, pa boš druge šla kasneje, saj veš, da bolje, da nardiš vsaj nekaj, kot pa nič.

Ne pozabi se ju3 javit! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.