|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
4.5.2008 9:26:49   
*nina*
tejči ali imaš kakšne izrazite znake???se ti je hrana kaj zagabila????določena hrana mislim???meni se ni

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.5.2008 9:33:17   
tejci01
Zaenkrat pri hrani nimam nobenih problemov Samo zjutraj ko vstanem moram kaj malega pojest in user posted image  seveda. Čez dan pa, ko čutim da v trebuščku ni nekaj vredu pojem kako sadje, košček čokolade, da preprečim slabost (bruhala pa še nisem). Ampak je vse odvisno od dneva. Ti tudi nimaš slabosti.
G mi je reku, da tiste ki nimajo slabosti, jih nosečnost ni pretresla in zato tudi telo lažje sprejema spremembo (to je ena od možnosti).

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.5.2008 9:47:36   
*nina*
ne jaz tudi nimam slabosti...mogoče se mi tu pa tam zvečer močno nabira slina v ustih ampak bruhala pa še nisem...drugače me pa prsi bolijo in pa utrujena sem skoz....vedno sem hodila okol polnoči spat sedaj pa že ob pol devetih na veliko zehamuser posted image user posted image

v katerem tednu pa si ti tejči?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.5.2008 9:56:48   
tejci01
Naj bi bila v 8t 1d, po izračunu naj bi imela PDP 15.12, ampak na prvem pregledu mi je reku G in tudi na slikici piše 20.12. Me prav zanima kako bo na naslednjem pregledu, kaj bom vidla.

Punce, v katerem tednu ste se naročile na nuhalno?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.5.2008 10:09:46   
*nina*
jaz imam jutri prvi pregled in mislim da bom jutri vse izvedela kako in kaj bo sledilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.5.2008 11:03:27   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
56 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     2.UZ 13.5.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 13.5.     ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.    ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.     ?
user posted image x.12.   neisha80   (2. user posted image1.user posted image )     28     1.UZ  6.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ  x.5.       ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.       ? 
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.     ? 
user posted image x.12.   nanaa          (?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 12.5.      ? 
user posted image x.12.   metuljcek27(?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 13.5.     ?  user posted image
user posted image x.12.   robidka        (1. user posted image0.user posted image )     29     1.UZ 7.5.       ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?             ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     3.UZ  6.5.     user posted image user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.          ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5. ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.      ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5. ? user posted image
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.       ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.        ?
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.     user posted image   user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.   ?  user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     2.UZ 14.5.      user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5       ?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    2.UZ 7.5.        ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.     ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.      ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.       ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      2.UZ 24.4.      user posted image
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     1.UZ  27.4.      ?
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     1.UZ  5.5.         ?

Z nami so pot začele: nanika*, S@nta, becky, Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 4.5.2008 11:04:13 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.5.2008 11:08:59   
vrtnica21
Hojla,

pozdravljena nova nosečka miracleme.
Nanika* drži se. Ful mi je žal za tvojo pikico.

Jaz imam tudi jutri končno prvi pregled, da vidim svojo pikico in njen user posted image . Jutri bom že v 9 tednu.
Sicer pa vidim, da nas je kar nekaj, ki imamo jutri pregled. Punce držite pesti tudi za nas user posted image user posted image .

Počutim se ok. Slabosti nič. Sicer me pa daje popoldanska utrujenost.

čuvajte svoje bušije.....

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.5.2008 11:15:27   
Sulfinija
Ojla decemberke!

*Nina*,ja jaz sem bila tista z izcedki,ki je pristala ponoči na urgenci.Ne meni ni nič rekla zdravnica,ki me je sprejela zakaj je do tega prišlo,samo je rekla,da se vidi plod,rumenjakov mehurček in seveda utrip+,in da je user posted image  velika 4,5mm.Sem pa takrat bila v 7tednu in je user posted image  bila velika za 6.tednov.Torej je možnost da sem zanosila kasneje,nimam pa pojma kdaj je bila ovulacija kajti zanosila sem 5.tednov po lapari operaciji.Glej jaz nisme v bolniški oziroma ne hodim v službo.Delam vse bolj takole na izi,sprehajam se počasi,ne dvigujem težkih stvari,...če bi pa hodila v službo pa bi do tega pregleda ki ga imam v torek imela bolniško kajti takole piše na odpustnici.Imam pač terapijo dabratson in spasmex 3x1na dan.Meni se je izcedek ustavil takoj ko sem slišala zdravnico,da srček bije hi,hi kot bi odrezalo.Mislim,da sem takrat bila ravno v času ko naj bi dobila M,ali pa je možno da je bila kri od katerega notranjega šiva nimam pojma...Ja,ja sedaj pa nestrpno čakam torek,da mi pove da je vse ok in potem bom končno zadihala svobodno in končno začela uživati.Čeprav se tega pregleda bojim kot ne vem kaj vendar slutim,da bo tokrat vse ok,kajti prvič ko sem imela ss se izcedek niti ni več ustavil po tej terapiji kot jo imam sedaj sem pa takrat imela noter polno zarastlin ki jih sedaj več po operaciji nimam.

Takole decemberke moje želim vam lepo nedeljo in božajte bušije in pazite na svoje user posted image .

Za punco,ki je izgubila svojo user posted image  mi je iskreno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja pa še to mami se je sanjalo,da sem rodila fantka in to je moja močna želja.

LP Mojcauser posted image 9t3d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.5.2008 11:26:09   
*nina*
hvala sulfunija za to razlago!!!meni se je tudi umirilo....krčev itak nisem imela ampak tudi tistega izcedka nimam več ko se obrišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bom jutri slišala same dobre stvari, mislim pa da me bo dala skor ziher v bolniško ker eno čiščeneje je že za mano in moja g je tak ziheraš!!!!kar me pa tud ne moti,kajti na šihtu sem zelo nertvozna!!!!

vrtnica kdaj  jutri imaš pregled????

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.5.2008 11:37:20   
Sulfinija
Nina,ni kaj,če te zanima še kaj le vprašaj.Glej jaz več nimam nič icedka od tistega obiska na urgenci se je totalno vse skupaj umirilo.Me malce vseeno bega se po eni strani zelo bojim za najino user posted image ,kajti ene pravijo da nimajo nič izcedka,nič krčev in vseeno neha biti srček pikicam.Samo boš videla pri nas bo itak vse drugače sedaj.Tudi jaz bi imela jutri pregled samo popoldna imam zobarja in tudi G dela popoldan in ga zato imam pri G v torek.Bom pa se jutri zmenila z zobarko ker bi v petek morala na operacijo modrostnika in sedaj ziher ne bom smela bom pač prestavila za nedoločeni čas vendar upam da mi bo dal mir.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.5.2008 12:05:37   
*nina*
ja js ko sem bila prvič noseča lani decembra sem tudi dobila takšen izcedek in sem šla tudi takoj v bolnico pa še isto je bila sobota!!!!ampak so mi takoj rekli da bom ziher v roku enega tedna imela ss..vrečkica ni bila takšna kot bi mogla biti in potem je moja g čez 5dni videla da se mi kri nabira in se plod nima prostora razvijati!!!!takrat sem bila v 5t in se ni še nič videlo!!!!določene stvari bi se že mogle pa se niso in tako sem imela pol po enem tednu upanja da bo vse ok na žalost čiščenej!!!!

zato pa mislim da bo sedaj vse ok,res imam tak občutek in tudi včeraj ko sem se vozila  proti celju sem nekako imela dober občutek!in res mi je naredila uz in mi rekla da se za 6t vidi vse kar se mora videti in da ni sledu o kakšni krvavitvi ali ss!!!ampak da itak pa nikoli ne morajo 100% zagotoviti da bo tako celo nosečnost in da če je namenjeno da bo to šlo vn bo šlo vn pa lahk ležim 24h ma dan in se čuvam!!!!
zato pa komaj čakam na jutrišnji dan in da danes čimprej mine!!!!moja g pa ima 3d uz in se bo tam res videlo če je vse ok ampak jaz mislim da je!!!pustimo se presenetiti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.5.2008 15:01:55   
*nina*
mene danes že cel dan pika v mehurju...nekako tako kot takrat ko te ful lulat tiši pa greš pol te pa kar malo mehur boli od tega ko si imel tako polnega???izcedka pa nimam več,vsake tolk časa grem preverit in imam samo beli tok!!!!!a katero tud kaj podobnega matra pod popkom???ali čutite sploh kaj tam spodaj!!!?????

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.5.2008 17:00:21   
Sulfinija
Nina tudi jaz non stop letam na wc par kapljic in konec.Ne jaz danes ne čutim nobenega pikanja nikjer,je pa baje normalno.Kdja imaš jutri pregled pri G?Od kod si ti doma?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.5.2008 17:01:09   
Sulfinija
Kje se pa skriva danes naša faka.Faka punca javi se,da vidimo če je vse ok kot mora biti.Faka še kok dni te čaka čakanja do pregleda pri g?

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.5.2008 17:54:40   
*nina*
sulfinija prihajam iz okolice velenja pregled pa imam ob 8h zjutraj tak da čez 14huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.5.2008 18:06:46   
neisha80
Ojla,punce-decemberke.Po dolgem času se zopet oglašam.Tako sem potrta in depresivna,sploh ne vem zakajuser posted image .Komaj čakam torek in prvi pregled,me pa stisne ,ko se spomnim,da grem v sredo prvič po porodniški v službo.Sem koristila še star dopust.Zdaj pa bo zopet treba povedat,da sem user posted image .Po moje bojo kar skakali od veseljauser posted image user posted image user posted image .Pa pogodbo imam samo do konca julija.Itak mi ne bodo podaljšali,tako da bi najraje šla na bolniško...Kaj bi pa ve na mojem mestu??

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.5.2008 18:33:46   
katja_p
Ojla!

Me zanima, a si že kaj mažete trebuščke s kako kremo proti strijam? Kaj ste oz. mislite kupiti?

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.5.2008 18:44:59   
neisha80
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ojla!

Me zanima, a si že kaj mažete trebuščke s kako kremo proti strijam? Kaj ste oz. mislite kupiti?
wichy krema proti strijam..

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.5.2008 19:17:50   
vrtnica21
*nina* jaz imam pregled ob 8h zjutraj. Moram pridt tešča, ker mi bodo vzeli tudi kri in urin. Skratka celo me bodo pregledali. Komaj čakam, da bo to za menoj in da se prepričam, da je vse ok.

Jaz se še nič ne mažem s kremo proti strijam....mi trebuh še ne raste user posted image .

Sem pa slišala, da je od Vichy-ja res dobra.
Priden bodite, pa vam poročam jutri kako je bilo na mojem prvem pregledu.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.5.2008 19:19:07   
tasa.m
Ojla,

Kako ste kaj preživele praznike, midva sva bila na morju in se mi je počutje kar precej zboljšalo, zgleda da morski zrak full pozitivno vpliva name, nobene slabosti, jedla sem pa tudi vse kar je bilo, pa še bušija sem lahko razkazovala (je tako velik, kot bi se orenk najedla user posted image ), ko ni bilo nobenega poznanega, ker midva nisva povedala še nobenemu in bova počakala do 16. maja, ko imam drugi pregled, čeprav imam občutek, da so že posumili, da se nekaj dogaja. Jaz sem se zdaj mazala z oljem za telo od Jonsona, ker imam full izsušeno kožo, pa sem dobila izpuščaje, tako da si bom šla jutri v lekarno nekaj nabavit, verjetno kar od Vichya.

Žal mi je za tiste pupe, ki ste izgubile svoje sončke user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.5.2008 19:25:38   
neisha80
ja vichy ne pa wichy,kot sem napisalauser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.5.2008 19:42:34   
*nina*
tasa m tudi jaz sem bila na morju ampak sem bila 1maja že doma in mi je tud ful pasalo da sem se malo sprostila!!!!jutri zjutraj imam pa pregled in ga komaj čakam

če si brala kaj za nazaj boš vedela zakaj!

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.5.2008 20:20:25   
faka
Ma "nina" ne sekiri se dej!! Tudi moja prijateljica, ki spada pod novembrčice je imela rjav izcedek, pa ni blo nič takega. Pozitivno razmišljaj, pa bo!!! Baje, da včasih tudi pride, ker je to čas za menstruacijo, pa je telo pozabilo, da ni več čas za to, pa pač pride do izcedka.
Sulfinija , tukaj sem, samo nimam časa za pisat, ker se preveč prežiram.user posted image Madona sveta, sej moji mami res ne bom rabila povedat, me bo razkrinkala isto, kot je tebe tista pupica. Kkao se rediiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.5.2008 20:20:42   
miracleme
Hello, nosečke srečke...

po tri-dnevnem premoru in štiri-urniuser posted image vožnji iz Istre sem končno spet doma....
Cipresa: naš je tudi Žiga user posted image  (sej ne morem vrjet).

Glede kremic - v prvi user posted image  sem uporabljala Lorealovo kremo proti strijam, sedaj se pa še odločam; dolgo se ne bom, ker ta trebuh nekam hitro raste.
Zanima me, če se v celoti odpovedujete suhim salamam, pršutu,... meni namreč tako diši suha salama, da jo komaj še gledam v hladilnikuuser posted image . Kavici se nisem povsem odpovedala, ker imam nizek pritisk, tako, da dnevno ziher eno popijem, pa požirek vinca ob dobrem kosilu tudi zaužijem. Kaj pa ve?

Lep nedeljski večer...jutri pa službauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.5.2008 20:20:56   
mettyy
Ojla srečne nosečke

Imam eno strokovno vprašanje za vas: v petek, 9.5. praznuje kolegica rojstni dan, in sicer nas je že več kot pred mesecem dni povabila na bowling. In ker sem v tem času zagledala srečniuser posted image , ne vem če je priporočljivo, da mečem težke krogle. Nočem pa ji povedat, ker hočem počakati do prvega pregleda ( lanska nosečnost se je končala z odmrtjem ploda). Kaj naj naredim, naj nepričakovano zbolim al naj grem zraven, samo bo sumljivo, ker ne bom hotela metati krogle.
Drugače se počutim super, samo utrujenost me daje, še posebej ko se najem. Ko je možnost, se uležem, in preprosto zaspim. Za seznam - stara sem 31 let, ostalo je tako, kot je zapisano.
user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.