|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
13.4.2008 7:34:01   
Anonimen
user posted image

Kako ste kaj danes?

Jaz se počutim vredu. Da bi tako ostalo vse do decembra. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: faka

Mami si še ne upam povedat, ker me bo kregala. Predvsem  zaradi tega, ker sta ta dva še majhna(6 in 4) tako, da mislim, da moja mama bo morala zvedet šele, ko se bo vidlo.  

Nič se ne sekiraj kaj kdo poreče na to koliko otrok boš imela. Zapomni si, da je to samo tvoja in partnerjeva odločitev! Če se kdo ne bo veselil s tabo, se tudi zgražat nima pravice!

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
13.4.2008 9:46:40   
katja_p
Eno lepo jutro, punce! user posted image
Kako ste kaj na to nedeljsko jutro? Js super. Moje razpoloženje je danes boljše kot včeraj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
user posted image  To sicer dvomim, ker js bom šla rodit v SG - to vem že skoz user posted image
Imam pa bolj občutek, da se bova srečali prej na kakem sprehodu visoko noseči al pa potem decembra z vozički user posted image

Zakaj pa v SG? No, jaz nisem direktno iz Ce, tako da ni rečeno, da bom tam rodila. O tem je še prekmalu za razmišljat, me pa zanima zakaj si se odločila za SG?

Zakaj SG? Nekih ful tehtnih argumentov nimam ... Ampak js drgač izhajam iz SG, sem pred kratkim priseljena Celjanka. Mogoč je to najboljši razlog. Pa vsplošnem nekak zaupam slovenjgraški bolnišnici in zdravnikom. Se mi zdijo profesionalci in dobr poskrbijo za paciente - četud sobe niso ne vem kaj, ker pač ni nova bolnišnica. Ta Celjska mi nekak ne diši, pa ne vem, zakaj ne.
Vem pa, da hvalijo tud ptujsko porodnišnico. Ampak js m se že odločla user posted image  Zdaj samo upam, da mi bo G na prvem GP rekla, da je vse OK. Ker se kr razmišljam v tej smeri user posted image

user posted image

Povejte, kake podatke ste mogle dat na prvem GP? A so vas kaj spraševali glede boezni v družini pa to .. Ker pol morm js mal povprašat, za kako boleznijo je kdo v ožjem sorodstvu umrl ... ker ne vem user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.4.2008 10:10:02   
pike
pozdravljene punce,
ja jaz pa bom rodila v ptujski porodnišnici, saj sem v okolici doma. Mene pa zanima a ima katera težave z zaprtjem. Prej sem ponavadi vsak dan šla na potrebo, zdaj pa že tretji dan nič. Sem si danes po Donat šla in ga zdaj na silo pijem, ker napihnjena sem ko balon. Včeraj pa sem še tak grozen glavobol imela, da sem popoldan tri ure spala pa še ni bilo prav boljše. Še dobro, da je nedelja in je moj doma tak, da bodo kaki obiski na vrsti. Pa lepo nedeljo nosečke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.4.2008 10:39:34   
katja_p
Ja js sm tud zaprta in napihnjena. Siocer grem na veliko potrebo skor vsak dan ali pa na dva dni. Ampak vseeno sem ful napihnjena. Mi v 7t že zgleda, kot da sem ful visoko noseča user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.4.2008 10:47:45   
m a j c i k a
Dobro jutro še od mene!
Ravno se vračam s sprehoda, ker naša mala pikica spi podnevi samo v vozičku, tako da nama s fantom ne preostane drugega kot da greva ven, ne glede na vreme, ki je mimogrede grozno!!!
Drugače pa je počutje super, samo tisto malo šraufanje in zbadanje kot pri menstruaciji, upam da bo tako kot pri prvi nosečnosti!
Vsem ki ste zaprte in imate s tem težave, pa zelo priporočam otrobe, ki si jih dam vsako jutro pred zajtrkom v jogurt ali pa v sadje, prebava garantirana, pa še zdravi so!
Želim vam lepo nedeljo, pa čeprav bo očitno brez sončka!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.4.2008 11:57:38   
tejci01
Tudi od mene en lep pozdrav.
Moje počutje je dobro,samo ta prehlad me muči. Imam glavo tako težko pa glih mal vročine. Bo šlo že mimo. Čimveč sadja in bo. Ko počivam je super,ko pa začnem kaj pospravljat sem takoj trudna. Tako da opravim gospodinjska dela postopoma. Samo ta sonček pa prav noče posijati. Tega aprilskega vremena sem že naveličana.
Zanima me če ste vse poročene?
Jaz nisem,ampak bi se rada poročila pred porodom tam v začetu septembra,samo finance nam malo nagajajo. Če ne pa bi se drugo leto spomladi,ko bo topleje in istočasno bi lahko imeli še krst našega malega korenjaka.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.4.2008 12:09:20   
katja_p
Jaz nisem poročena in za enkrat niti ne kaže kaj v tej smeri. Moj fant namreč ni med navdušenci za poroke. Mogoče bo kako drugače razmišljal, ko greva septembra na eno poroko in bo prvič sploh vidu, kako to gre user posted image
js si pa ful želim poroke. Niti ne rabim cerkvene, ampak samo da bi bla civilna user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.4.2008 12:12:36   
katja_p
m a j c i k a ... btw. vse najboljše za pred kratkim imeti rojstni dan

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.4.2008 12:15:37   
tejci01
Meni pa bolj pomeni cerkvena,ker imam vse zakramente in bi rada imela tudi cerkveno. Za obleko me sploh ne zanima,lahko bi imela tudi kak bel kostim,ker ga lahko potem uporabiš tudi za druge namene. Bomo vidli kako se bova odločila,ni potrebno pa da hitiva samo zaradi user posted image . Nočem prisiliti fanta za tako pomembno odločitev v življenju. Če se bova oba strinjala se bova poročila,če ne pa bova bla koruznika user posted image . Za to je vedno čas.

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 13.4.2008 12:16:17 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.4.2008 16:04:02   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Povejte, kake podatke ste mogle dat na prvem GP? A so vas kaj spraševali glede boezni v družini pa to .. Ker pol morm js mal povprašat, za kako boleznijo je kdo v ožjem sorodstvu umrl ... ker ne vem user posted image

Jaz sem imela redni G pregled februarja, pa sem ji povedala, da nameravam zanositi. Vprašala je o dednih boleznih v sorodstvu, visokem pritisku, sladkorni,... Itd. Nič posebnega v glavnem.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.4.2008 16:32:39   
m a j c i k a
katja_p hvala za čestitke!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.4.2008 16:34:02   
m a j c i k a
Drugače pa midva tudi nisma poročena in kar nekaj čaasa verjetno še ne boma, sicer si oba želima, ampak finance trenutno niso ravno visoke, enkrat se bova že, ko bojo otroci ven iz pubertete!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
13.4.2008 18:26:27   
Anonimen
Oh, smo pričakali ta sonček. Počutje je takoj drugačno. Saj tega dežja je blo pa že mal preveč, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 438
13.4.2008 18:27:15   
tejci01
Se opravičujem,samo sem opazla da sem prejšnje sporočilo pisala kot anonimna.
Sorry

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.4.2008 18:39:17   
tejci01
Kaj ste šle vse decemberke pohajat?
Kaj zdaj ko ste noseče, še vedno pridno user posted image ? Mene je prav danes vprašal moj dragi,če lahko user posted image  al bo moral čakati 9 mesecev. In jaz mu hitro odgovorim da ne bo potrebno. Tako da se pridno carkljava še naprej,ker nevem kako bo po porodu.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.4.2008 18:51:21   
_sanja_*
Jaz se nisem šla potepatuser posted image Sem bila zjutraj na nogometni tekmi, ko je moj lubi igral, potem smo šli še pa eno gledat in me je pol že tako križ bolel od stanja da joojuser posted image Zato pa popoldne počivama in se cartamauser posted image
Mi2 tud pridno user posted image naprejuser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.4.2008 19:01:45   
katja_p
Mi2 še tud pridno user posted image  naprej, le mal bolj paziva na moje prsi, ker pač bolijo.

Midva sva danes bla na kosilo z njegovimi starši in njegovo sestro ter nečakom, ker je danes dopolnil 6 mesecev. Tako da sem se malo potepala, ampak bi zdle prav paše, da so vsi šli in da sva sama.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.4.2008 19:41:16   
Anonimen
Babe, tiste, ki pridno seksate še naprej, pa se nič ne bojite, da bi prišlo do ss? Nekateri ginekologi pravijo, da so prvi trije meseci rizični tudi glede tega. Al pa je to sam larifari?

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
13.4.2008 19:59:41   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Babe, tiste, ki pridno seksate še naprej, pa se nič ne bojite, da bi prišlo do ss? Nekateri ginekologi pravijo, da so prvi trije meseci rizični tudi glede tega. Al pa je to sam larifari?

Ne vem, kaj naj na to odgovorim. Mislim, da splava ne moreš preprečit. Če ti je usojen, te to da ne user posted image , ne bo rešilo.
Jaz se bolj bojim splava zaradi kakih drugih razlogov (pregrada oz. napake z mojo maternico, genske napake,...). Mislim, da sex ne predstavlja tako velike nevarnosti, če te seveda ne boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.4.2008 20:00:03   
Sulfinija
Drage moje decemberke v albumu je nekaj novih slikic iz današnjega pšraznovanja moževe 30.letnice.Bil je lep,nepozabne dan sploh zato,ker je z njim praznovala tudi najina user posted image .

LP Mojcauser posted image 6t3dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
13.4.2008 21:47:20   
Anonimen
Glede seksa - orgazem povzroča krčenje maternice, kar posledično povzroči v zgodnji nosečnosti tudi ss. Raje razvajajte svoje lubije, ve pa ne do konca! Čeprav vem, da je težko in so skomine velike ...

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
13.4.2008 21:49:00   
*Mateja
sam jest sem pa v enem članku prebrala, da ni problema, in da se lahko brezskrbno razvajamo naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.4.2008 22:18:12   
dadica
Oprostite da se mešam v vašo temo. Najprej čestitke vsem nosečkam!
Drugače pa je z seksom tako. Ne povzoča orgazem splava ali prezgodnjega poroda, ampak lahko sperma v pozni nosečnosti (po 35. tednu) sproži porod, ker imam nekakšne sestavine ki mehčajo maternični vrat! Tako da  lahkouser posted image mirne duše, dokler vam G zaradi kakršnih koli težav ne prepove!

lp dadica

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.4.2008 8:05:02   
bibabuba
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem. Doma imam 18 mesecev starega sina. Torej sem drugič noseča. Predviden datum poroda imam 16. 12. 2008, medtem ko prvi pregled šele 12. 5. 2008. user posted image

Lep dan

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.4.2008 8:24:08   
S@nta
Še jaz se javljam, če sn prav štela sem trideseta.
Tudi doma že en skoraj 20mesečnik.

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!