|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
14.4.2008 20:09:43   
m a j c i k a
Hej punce kje ste???? A vse gledate BB al kaj???
Danes me že cel dan tak zbada po trebuščku kot pri menstruaciji, verjetno zarad tamale ker se kar obeša po meni, moram malo omejit tole dvigovanje,..

Pa ve ste v redu?

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.4.2008 20:27:12   
S@nta
Mene pa tudi v križu zbada, ker je mali že kr težki, pa me zadnje čase fajn pogreša.
Koliko pa je stara malecka?

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.4.2008 20:29:57   
inja2
Čer

Evo tudi jaz sem dočakala prvi pregled na žalost pa nimam dobrih novic user posted image user posted image user posted image : Še nikoli nisem doživela takega obravnavanja kot danes, mi je rekla moja G, da bi bilo itak najbolje da z mojo user posted image nebi bilo vse v redu in, da bi se nosečnost končala....

Za u sredo me je naročila na UZ, pol bomo pa videli kaj bo...

In za to sem morala plačat 33 evrov(da ne bo pomote, ni problem v denarju ampak v n jenem odnosu), aja pa še to to mi je rekla G, ki je primarij ginekološke klinike v Lj

lp, Inja

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.4.2008 20:30:20   
m a j c i k a
Naša mala biba je stara 13 mesecev, pri 12 je shodla in zdaj jo je povsod polno, sploh tam kjer ni nič za njouser posted image
Pa tvoja?

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.4.2008 20:30:44   
Anonimen
S@nta jaz tudi še vedno dojim, in se isto sprašujem kot ti. Tudi pri nas ne bo preprosto. Sem tudi jaz mislila, da se bo enoletnica sama odstavila, pa nič ne kaže tako. Dojiva se samo še zjutraj in zvečer, pa opažam, da če ji to odvzamem, bo boga.....!!! Tako, da ne vem kdaj bova končali, pa bi jaz rada čimprej. Najbrž ni dobro zaradi ploda, kajne? Ai veš kaj več o tem? čeprav nekatere dojijo še celo nosečnost in potem tudi v tandemu........!
Koliko je star tvoj sonček?

V prvi nosečnosti so tudi mene v tem času bolele prsi, sedaj ko dojim pa me nič ne bolijo. Ne vem kako to?

Me pa zanima tole o kitajski tabeli, kje to najdete in kako deluje? Bi tudi jaz poskusila.

*Mateja tudi jaz imam šele 15.5. prvič pregled, pa se mi zdi do tja še cela večnost. In do takrat ne bom še novice nikomur razglašala. To se pravi tudi 15.5. ko bodo že vsi ostali - tudi moji domači - vedeli, se vam odkrijem tudi tukaj! Že komaj čakam!

Čeprav me zelo zelo zanima iz kje ste vse punce ( če je katera blizu mene -mogoče) nimam šans tega od vas pričakovat dokler sama ne povem iz kje sem, kajne. No pa povem, da sem Gorenjka. Je še katera mogoče?

Anonimna 20user posted image

(odgovor članu S@nta)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
14.4.2008 20:32:47   
S@nta
Pa kaj te s toto je?!
Zakaj ti pa je to rekla?
Kaj si en ini vse dovolijouser posted image
Ne sekiraj se, pa poskušaj pozabit, da taki obstajajo.
Pa da ne omenjam, da b+vsi hvalijo samoplačniške storitve, očitno pri vseh to ne velja.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.4.2008 20:33:09   
m a j c i k a
Ej Inja, kaj pa naj bi bilo narobe s tvojim plodekom? Sej ne morem verjet kak odnos do pacienta, namesto da te potolaži če je kaj narobe in ti pove par spodbudnih oseb, pa tole... sramota!!!!!!!
Držim pesti da bo Uz pokazal drugače in da bo vse v redu! Ne obupaj, drži se!!!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.4.2008 20:34:19   
S@nta
Naš pikec je že skoraj 20 mesecev, hodi že dolgo, ampak zaj ima finte, da pleza povsod kamor se spomni, pa občasno ima napade ljubezni, te pa ga moram nosit, to je zdaj po novem, ker drugače ni zdržal minute na rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 483
14.4.2008 20:37:14   
*Mateja
tud jaz ne morem verejt, da je lahko G tok nesramna.
Bodi optimistična, pa bo vse v redu, ne obremenjuj se s tem, kar ti je rekla G, ti najbolj poznaš svoje telo in le-to ti bo povedalo da je vse v redu.
Bom pa fajn držala pesti, da bo vse v redu
Anonimna 20 - tudi jaz sem gorenjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
14.4.2008 20:38:11   
S@nta
Anonimna tudi mene nič joškice ne bolijo, očitno jih imava strenirane od dojenja.
Kolikor vem, dojenje plodu nič ne škodi, pazit je pač treba na dovolj tekočine in primerno prehrano.
Našo srce bo kmalu 20 mesecev, pa se dojiva še vedno ponoči, pa včasih se tud podnevi po spanju spomni, da bi on mal mlekca.
Jaz sem s štajerske, a je še katera s tega konca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.4.2008 20:38:46   
*Mateja
anonimna 20 mogoče imava pa isto G in se bova srečale v čakalnici pred pregledom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.4.2008 20:41:00   
*Mateja
S@nta srečka, mene joškice ful bolijo, komej na boku spim...pa modrci so mi že premajhni pa sem komaj v 5T3D  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.4.2008 21:19:03   
vrtnica21
user posted image

(trenutno vpisanih
31 srečk user posted image )
             user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?            ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     1.UZ 10.4.      ?
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     2.UZ 18.4.     user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     1.UZ  ?            ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    Anonim 4    (4. user posted image , 2. user posted image )     34      1.UZ 25.4.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      30      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 10.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     1.UZ 14.4.       ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ    ?          ?
user posted image 12.12. pišašela      (?. user posted image , ?. user posted image )         ?     1.UZ    ?          ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      1.UZ ?              ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 16.12. bibabuba     
(2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ 12.5.        ?

Z nami je pot začela: potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 14.4.2008 21:21:17 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.4.2008 23:36:04   
katja_p
Joj, dans ste se pa tk razpisale, da je kr velik za prebrat. Bom jutri, ker sem zdaj že utrujena in jutir moram zgodaj vstati. Bom nadoknadila in napisala komentarje user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.4.2008 9:28:53   
Ana Luna
Dobro jutro, klepetulje! Me prav čudi, da ni danes še nobene na spregled. user posted image
Vrtnica, vprašala si, kako z mojim UZ. V čet. sem bila na pregledu, videla miniaturni plodek (2mm), srčka še ne in potem bila ful slabe volje. Ampak seveda upam, da je malo mlajsi, kot smo racunali in bo naslednjic vse o.k. 2. UZ imam naslednji teden, 21. 4.
Sicer pa sem danes prvic bruhala, kar me je spravilo v dobro voljo. user posted image To verjetno pomeni, da nosecnost napreduje in moja mala pikica raste. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.4.2008 10:00:44   
inja2
Dober dan user posted image

majcika- sej ne more vedet, če je kej narobe če mi niti UZ še ni naredila, jaz pa zaenkrat nimam posebnih težav. Pomoje, da ji ne paše preveč, da sem tok kmalu še enkrat noseča, samo to ni njena stvar. Po moji logiki je njena stvar samo to, da mi redno dela preglede in naredi vse kar ona lahko, da bo vse ok. Vse drugo je pa stvar posameznice. Sej če bo jutri še kej rekla, bom menjala ginekologa, sam k ne vem sploh h kermu nej grem. Poznam pa velik žens ki imajo otroke tok skupi, pa še pri nobeni ni bilo nič posebnega narobe zaradi tega.

Upam, semo da bo jutri na Uz z user posted image vse ok, sam sej sploh ne vem če nej ji verjamem, če bo rekla, da je kej narobe, k ma take izjave user posted image

Drugače pa čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image

inja

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.4.2008 10:12:38   
bibabuba
Jaz bi pa kljub kakršni kol informaciji želela vede še drugo mnenje.

Lp

Kličem sonce!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.4.2008 10:35:12   
inja2
bibabuba-sej jaz ga bom tudi, sam da vidim kaj mi bo rekla jutri...

A mogoče kera pozna kakega G, h katerem greš lahko samoplačniško na UZ pa da vzame čimprej seveda...

inja

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.4.2008 11:46:51   
_sanja_*
Caw punce...

Ste velik napisale, sem komaj uspela prebratuser posted image
Joj inja kak odnosuser posted image Na srečo mam jaz super G. Upam, da bo ju3 na UZ vse v najlepšem redu. Potem pa le zamenjaj G ja.
No jaz se pa super počutim, nič kaj me ne matra, občano me mal šraufa, to je pa vse. Aja pa bradavičke me ful bolijo jooj, to pa resuser posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.4.2008 12:12:06   
becky
hej pince. upam, da se vam lahko pridružim, včeraj sem namreč dočakala user posted image  in sem presrečna, čeprav še nisem čisto dojela. verjetno bom šele po 1. UZ (jutri dobim datum). po mojih izračunih naj bi imela user posted image  okoli 20. decembra. je pa to moja prva user posted image  (stara sem 25) in upam, da bo vse ok. upam, da se vse dobro počutite

< Sporočilo je popravil becky -- 15.4.2008 12:14:40 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.4.2008 15:26:36   
Sulfinija
Ojla!

Smo padle na drugo stran,zato nas malček višje dvignem nas decemberke obenem vas prav lepo pozdravljam.

Kako ste mi kaj user posted image ?Jaz sem ok,nič slabosti,le volčja lakota in zadaj na ritki mi je spet kožica počila juj kak boli,grozno no sedaj sme kompletn dva tedna,da mi spet zaceli.
Punce komaj pa čakam petek,petek da vidim najino user posted image  na UZ.In kak ste kaj ve?Kak prenašate tole vreme in kako ste kaj z pritiskom?Jaz mam nizkega in zato se mi na momente v glavi ful vrti.

Decemberke lepo bodite in pišite kaj!

LP Mojcauser posted image 6t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 496
15.4.2008 15:35:08   
*Mateja
Zdravo punce.
Tud jest se vam malo oglašam. Čestitke novi pridruženi user posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa jaz bolj slabo, mi je blo na faksu tok slabo, da sem prej šla domov, da sem malo poležala pa se k sebi spravila, zdj se bom pa učila, ker imam jutri kolokvij, tko da punce držite pesti zame user posted image user posted image user posted image
se oglasim še kaj zvečer.
LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.4.2008 15:46:46   
Sulfinija
Mateja,midve z najino user posted image  že držima pesti,da boš uspešno naredila kolokvij,ki te čaka.

LP Mojcauser posted image 6t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.4.2008 15:59:14   
Anonimen
Inja2, koliko pa je od zadnje nosečnosti?
Pušenjak pravi, da lahko brez problemov zanosiš ponovno čez 4 mesece po porodu.
Vsekakor za tako neprofesionalni odnos G še nikoli nisem slišala in to se ne bi smelo dogajati. Saj ne morem verjeti, da ti je rekla, da bi bilo boljše, če bi bilo s tvojo pikico nekaj narobe!!! Kako bi se ona počutila, če bi kdo njej to povedal?? Mislim.... user posted image Čisto sem šokirana! Sicer moja G tudi ni zlata in me vedno samo nekaj straši, namesto vzpodbudnih besed, ampak tak pa spet ni!
Če se bo jutri vsaj približno tako obnašala do tebe, bi jaz brez premislekov zamenjala G. Malo povprašaj dekleta v tvojem kraju, gotovo je kateri dober G kje v bližini.

Pa srečno na UZ!.

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
15.4.2008 16:46:06   
pike
Pozdravljene puce, jaz sem včeraj bila pri g in na UZ se je videla moja pikica. G je rekel, da vidi da srček utripa. naročena sem ponovno čez 4 tedne, to je 12 maj. Po zadnji M bi naj bila noseča 6 tednov vendar je G rekel, da en teden se zaradi M odšteje in mi dal pdp 11.12.2008. Drugače sem o.k. upam, da ste tudi ve. Me zdaj par dni ni bilo na netu, ker imam težave z povezavo doma. Lepo se mejte in lep dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......